- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.781
Aynen abla hayın kedi beğenmese deValla 7 lere ciktin diye baya korkmustum cnm :)) ama artilar cogalmadan hemen geriye in65 nasil güzel bi rakam :))
O kadar mütevazi olma abla ya çok dikkat etmeden 1 buçuk kilo her yiğidin harcı değilsagolasin cnm
Süperlik bisey yok da, idare eder işte
Aynen abla tekrar geri vites yapmam lazım birkaç güngülüm 64.7 ile mezun olduysan aşırı da almamışsın erkenden tedbir alıp önünü de kesicen zaten fazlalık hoop gider 1 ay sürmez bile
Buzlukta olmaz canımKızlar kızım kahvaltıda en çok salatalık seviyor buzluğa atarsam kötü olur mu
Töbe de şişkoluğun neyini beğensin kedi
Kızlar kızım kahvaltıda en çok salatalık seviyor buzluğa atarsam kötü olur mu
Süper başladınPazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Yarım kiloyu beğenmiyor musun :)Selam canlar cok yogunum yine
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Yarim yarim 10 senede hedefteyim insallah. Bu ne ya
Senin 6lı kilolarda olmana alıştık biz böyle hiç olmuyorGecen cuma 75.0
Bu cuma 75.5
Ben anlamadim bu isi yaaa salidan beri kacamagim yok, ekmek kahvaltida 1 dlm harici yok, porsiyonlar kucuk zaten ama artiyim
Tebrikler canm ama ben yendimgecen cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.3
yuzde 1.87
Süpersin abla kendini sıkmadan,bıkmadan böyle devamHalloooooo basarili azimli takimimmmm
Bildirimleri gördümhepiniz harikasiniz
Alintilara aksam dönecem
Benimkide fena degil
Cok sikmadigim bi hafta icin iyi gibi :))
Geçen hafta 102.5
Bugün 101
Fark 1.5
Haftaya güzel haberler al canımArkadaşlar merhababugün tartı:63.9 dedi.
Pazartesi:64.7 idi.
böyle başladık bakalım...
transferimi oldum dün. Haftaya pazar günü test günüm.
Canm geçenki msıjını es geçemiycem. Ara vermekten vazgeç lütfen eminim burası sana iyi geliyor kiloların tıkır tıkır gidecekMenümü yazayim zaten mide agrisindan vok bisey yiyemedim aksam da.
yavaş yavaş iyice moda giriyor gibiyim canimcimişteeee böyle mefkuşummmm sıkmadan -sıkılmadan da harika gidiyorsun maşallahhhh
bu takimda seni seviyorrrrrrrbu hafta tam gururlanacak kilo bildirimleri doluyduher haftamız en az bu hafta gibi harika bildirimlerle dolu olsun inşallah
ne güzel ne mutlu bir gün oldu hala neşeliyim yaa sizi seviyorum kızlar tekrar tebrikler
sen ona bakma cnm :)) uzun boyda 36 pek hoş durmuyor
65 olana kadar kacamak yapma hakkin olmasinAynen abla tekrar geri vites yapmam lazım birkaç gün
gayette incecik olmuş bikeremTöbe de şişkoluğun neyini beğensin kedi
İnşallah devami gelsin cnm :))Süpersin abla kendini sıkmadan,bıkmadan böyle devam
Evet o benimPembe Lotus sen miydin buzluğa salatalık atmayı deneyecek insan ? Denedin mi bacım ?
Gecmis olsun cnm muhtemelen strsden olmustur yada yol dokunduMenümü yazayim zaten mide agrisindan vok bisey yiyemedim aksam da.
Cikarip baktinmi cnm ahvali nasil salataliklarin :)))
Yok bakmadım yapanlarin yorumunu okudum ayranini koyu yapıp direkt icine koyuyorlarmış içinde çözuluyormus az yaptım denemelikCikarip baktinmi cnm ahvali nasil salataliklarin :)))
Milk tea diğerlerine göre daha az rafine muhendisinoglu var Instagramda anne ve bebek üzerine neredeyse herşeyin içeriğini inceliyor o humanalar hep şeker bı faydası yok. İlk bebekse daha az oluyor bu süt benim oğlumda olsaydı varya hiç huysuz demezdim yetmediği halde mama vermeyin diye vermedim bu kız bola bol süt içip yetmediği de de cazgır cazgır söke söke alıyor mamayı
Bende aynı şekildedir canım Neler denedim Şiödi mama ve meme gidiyoruz
benim kızım hep sınırda kilo aldı ama yine de kilo aldığı Ve tepkileri gelişimi iyi olduğu için hiç mama vermedimAh emzirme dönemi bende neler çektim artsın diye aslında var olan sütümede hep yetersiz dedim durdum tartı alımı iyi olmasına rağmen. O en güzel dönemi kendime zindan etmiştim nolcak sanki mama içse hem mama hem süt alsa bu kadar üzmeye değermiydi. Tabiki anne sütü en güzeli ama kendini yıpratmaya gerek yok büyüyorlar çokta güzel. Galactago işe yaramıştı bende biraz. Emzik ve 9. Aydan snra başlayan su içmelerini biberonla yaptığımız için biberonada alışınca 1 yaşında emmeyi bıraktı
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar harika dereceler var bu hafta herkesi tebrik ederim
Suriyeden gelince menemen yemistim inanilmaz mide agrisi oldu hala gecmedi simdi kimyon kaynattim onu iciyorum stresli bi gündü onun etkisi belki.
Diğer günler çok dikkat ettim ama. Dün açlıktan ölecektim kızo kadar pasta ye sonra böyle eksiyle gellseninde cok guzel meton varmis, helal valla
Gördüm cacık için yapıyorlarmış ama normalde yemek için olur mu ki rendeleyip koysam çıkarsam yesin diye
Çok teşekkür ederim baharcımhadi hayırlısı canım inşallah yerleşir sağlıklı gelişiratışı ,tekmesi derken kucağına alırsın sağlıcakla. Stres yapma bol bol dinlen iyi beslen en önemlisi tevekkül et bu sene iki arkadasiminda olmuyordu 14 yıl biri 8 yildir diğeri uğraşıyordu ve çok şükür ikisininde müjdeli haberini aldık darısı sana ve senin gibi bekleyen isteyen herkese
Amin inşallah canım mefkuremimGüzel haberler alirsin insallah cnm
Amin canım inşallahHaftaya güzel haberler al canım
Canim üstüne düşünüyorumCanm geçenki msıjını es geçemiycem. Ara vermekten vazgeç lütfen eminim burası sana iyi geliyor kiloların tıkır tıkır gidecek
Allah şifa versin canımMenümü yazayim zaten mide agrisindan vok bisey yiyemedim aksam da.
KesinlikleCanm geçenki msıjını es geçemiycem. Ara vermekten vazgeç lütfen eminim burası sana iyi geliyor kiloların tıkır tıkır gidecek
Ne anlar o zalım kedisen ona bakma cnm :)) uzun boyda 36 pek hoş durmuyor
Zalım kedinin gazına gelip 60 mı olsam ?65 olana kadar kacamak yapma hakkin olmasin
herseyin bi bedeli varDiğer günler çok dikkat ettim ama. Dün açlıktan ölecektim kız
az bi miktar dondur, sonra cikart cnm hosuna giderse fazla koyarsinGördüm cacık için yapıyorlarmış ama normalde yemek için olur mu ki rendeleyip koysam çıkarsam yesin diye
Aaaa nasil dayandi bu saate kadarKızım bugün sabah 6 da uyandı ve bir daha uyumadı. Gözlerim yanıyor artık. Şimdi uykuya geçti. İnşallah beşiğe koyunca uyanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?