- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.821
Bidaha netimizi orda burda harcamayip takim için kullaniyoruzHerkese hayırlı akşamlar benim canım ailemailem oldunuz aranızda galiba en küçük benim. Bu arada bu zalım net paketi bitti ve bu günü gördü. Kocanın netinden bağlanıyorum. Herkesi çok sevdim hepizini ayrı ayrı teşekkür ederim özellikle kaptanımız Handandandan . Kusura bakmayın hepinize cevap yazamadım. Ama kilo korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum mezun olanlar bana yardımcı olursa sevinirim . Netim yok o yüzden ara ara gireceğim. Hepizini kocaman öpüyorum. Sizleri de çok ama çok seviyorum
29 yaşındayım canımanladm cnm tahin pekmez tükettim ben bı ara baya süt yapıyordu
hadi hayırlısı
inşAllah ablacım
ayyy nasıl dayandı ki kıyamam ikinize de zor
Kaç yaşındaydın cnm korursun insAllah kilonu
Zalım koca net paketi az yapıyor. Sadece buraya takılıyorum. Zaten geri kalan çocuklar ile ilgileniyorum. 4 gb tek netim var 1 ay dolmadan bitityor. Kocanın kafasını yemeye başladım hattımı taşısın. Daha 1 hafta var paketin yenilenmesineBidaha netimizi orda burda harcamayip takim için kullaniyoruz
Ne zaman yenilenecek cnm
Mezun olsanda Kilo bildirimlerini aksatma
Canim mezuniyetin hayirli olsun insallah daima korursun kilonuHerkese hayırlı akşamlar benim canım ailemailem oldunuz aranızda galiba en küçük benim. Bu arada bu zalım net paketi bitti ve bu günü gördü. Kocanın netinden bağlanıyorum. Herkesi çok sevdim hepizini ayrı ayrı teşekkür ederim özellikle kaptanımız Handandandan . Kusura bakmayın hepinize cevap yazamadım. Ama kilo korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum mezun olanlar bana yardımcı olursa sevinirim . Netim yok o yüzden ara ara gireceğim. Hepizini kocaman öpüyorum. Sizleri de çok ama çok seviyorum
Küçüklüğü kimseye vermem o zmn29 yaşındayım canım ☺
Aferüm doğru yoldasınMezun olunca 6 ay listeye giremiyorsun aha da ben zalım kedinin gazına geldim 60 hedefliyorum ama mezun olalı 2-3 ay anca oldu free vereceğim herhalde
Senin yaşın kaç ki. Ben de küçük sanıyordum. Meğer boy olarak küçüğümKüçüklüğü kimseye vermem o zmn
Mezuniyetini ve bireyselde ki 1.liğini tebrik ederim canımHerkese hayırlı akşamlar benim canım ailemailem oldunuz aranızda galiba en küçük benim. Bu arada bu zalım net paketi bitti ve bu günü gördü. Kocanın netinden bağlanıyorum. Herkesi çok sevdim hepizini ayrı ayrı teşekkür ederim özellikle kaptanımız Handandandan . Kusura bakmayın hepinize cevap yazamadım. Ama kilo korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum mezun olanlar bana yardımcı olursa sevinirim . Netim yok o yüzden ara ara gireceğim. Hepizini kocaman öpüyorum. Sizleri de çok ama çok seviyorum
Merhaba biz gerçekten yakınız arkadaşım seni özellikle takip ediyor olacağımboy aynı kilo aynı. Verelim nalet olası kiloları dostum
tebrık ederım canısı supersın vallaTebrikler canm ama ben yendim
Hangi operatördesin bilmiyorum ama Türk Telekomun mobil uygulaması sürekli hediye internet veriyorZalım koca net paketi az yapıyor. Sadece buraya takılıyorum. Zaten geri kalan çocuklar ile ilgileniyorum. 4 gb tek netim var 1 ay dolmadan bitityor. Kocanın kafasını yemeye başladım hattımı taşısın. Daha 1 hafta var paketin yenilenmesine
26 canımSenin yaşın kaç ki. Ben de küçük sanıyordum. Meğer boy olarak küçüğüm
* * * 9.Takım 692. Etap * * *
Beyazkugu87 (78.8/77.8/1/%1.27)
MmerVveeEee (71.4/69.4/2/%2.80) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Namaria (107.4/105.4/2/%1.86)
Tekrar dene (79.3/77.3/2/%2.52)
hadikonuşalım (69.0/68.2/0.8/%1.16)
Yasamakguzel123 (58.7/56.8/1.9/%3.24) mezun olmak istiyor
Lusi (65.3/64.6/0.7/%1.07)
Pnrrr-20 (72.1/72.3/+0.2/%-0.28)
Niran Nevra (76.5/75.5/1/%1.31)
strontium (69.4/68.1/1.3/%1.87)
9.Takım Ortalaması: 1.682
Artı gelenlere cezamız vardı bizimKızlar masallah hepinize kendimi takımın yuz karasi gbi hissediyorm ama sayenizde benim artım etkilemiycek 1ciligi buna sevindimmm
Demek öyleMezuniyet kilosundan düşükse 6 ay beklemeden girebiliyor cnm
O zaman izin dönüşü gibi yüzdesi bölünüyor
Tebrik ediyorum canım mezuniyetini dengeli ilerlemeye çalış canım bi gün kaçırdıysan bir iki gün dikkat et spor yapmaya çalış veyaHerkese hayırlı akşamlar benim canım ailemailem oldunuz aranızda galiba en küçük benim. Bu arada bu zalım net paketi bitti ve bu günü gördü. Kocanın netinden bağlanıyorum. Herkesi çok sevdim hepizini ayrı ayrı teşekkür ederim özellikle kaptanımız Handandandan . Kusura bakmayın hepinize cevap yazamadım. Ama kilo korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum mezun olanlar bana yardımcı olursa sevinirim . Netim yok o yüzden ara ara gireceğim. Hepizini kocaman öpüyorum. Sizleri de çok ama çok seviyorum
Tamam bunu sen istedin zalım kedi sahalara dönüyorum mezuniyet kilomun altına düşünce listeye de girebiliyormuşumAferüm doğru yoldasıngel yarışak
Henüz geçmiş yapamadığım için senin bildirimi kaçırdım ben canımTamam bunu sen istedin zalım kedi sahalara dönüyorum mezuniyet kilomun altına düşünce listeye de girebiliyormuşum
Haftaya %2.28 yapacak ben kesmiştim Cezasını senin hesabın gibi görmedi herhalde
Çarşamba +0.5 idi, bugün eksi gördüm, dünü hatırlamıyorum.cok güzel tatlimpazartesi artisindan kurtulup eksiyede düşmüşsün
67.6 canımHenüz geçmiş yapamadığım için senin bildirimi kaçırdım ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?