- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.801
Mantıklıaz bi miktar dondur, sonra cikart cnm hosuna giderse fazla koyarsin
Ah bilmiyorumAaaa nasil dayandi bu saate kadar
Aaa nesi var acaba atak dönemi mi ? Diş mi ? Hastalık mıKızım bugün sabah 6 da uyandı ve bir daha uyumadı. Gözlerim yanıyor artık. Şimdi uykuya geçti. İnşallah beşiğe koyunca uyanmaz
Dene az rendeleyip dondur ertesi gün çıkarıp cozulmesini bekle yedirbenim kızım hep sınırda kilo aldı ama yine de kilo aldığı Ve tepkileri gelişimi iyi olduğu için hiç mama vermedim
Geçmiş olsun canım
Diğer günler çok dikkat ettim ama. Dün açlıktan ölecektim kız
Gördüm cacık için yapıyorlarmış ama normalde yemek için olur mu ki rendeleyip koysam çıkarsam yesin diye
Güzel bi yol tutturmusken bende birakmaman taraftariyim cnmCanim üstüne düşünüyorum
burasinin tabi ki katkisi var ama artik bazi seyleri yetişemiyorum cok sukur her halimize söylenmek istemiyorum ama yogun is hayati diyet icin yemek hazırlama spor dua gruplarim bu grup, sayimiz cogaldi yazilanlari takip,misafir gelen giden vs derken gece 2 den once yatamaz oldum sabah da ezana kalkiyorum. Benim icin cok yorucu oluyor. İnanilmaz unutkanlık basladi b12 takviye aliyorum ki hayatimda hic kullanmamistim.
İlk hedef kilomla mezun olur biraz kendi basima devam ederim canim sonra tekrar katılırım insallah bakalım.
Sağol ablacim Suriyede miting vardi gerildik biraz gumrukte de baya beklettiler ondandir heralde.Gecmis olsun cnm muhtemelen strsden olmustur yada yol dokundu
Sağol canim benimGeçmiş olsun canım
Önceliğin neyse ona öncelik ver canım. Ancak bence önceliğin kilo vermek olmalı beden be ruh sağlığın için. Diğer gruplarını bi süre askıya alabilirsin. Ama bu kadar iyi bir tempo tutturmuşken burdan ayrılmanı doğru bulmuyorum. Hayatının baharında gencecik kariyer sahibi bir kadının daha sağlıklı ve kendini daha güzel hissetmek hakkı. Bu hakkı kendine tanımak için güzel bir başlangıç yapmışken ara vermeni istemiyorum açıkçası. Ben de ara ara bırakıp kendi başıma devam etmek istiyorum ama eminim bu kadar dikkat edemem. Her mesaja cevap vermek zorunda değilsin. Vaktin oldukça gir. Ama askıya alacağın grup bu olmasın lütfen. Seni görmeden sevdim ve başarmadan bırakmanı istemiyorumCanim üstüne düşünüyorum
burasinin tabi ki katkisi var ama artik bazi seyleri yetişemiyorum cok sukur her halimize söylenmek istemiyorum ama yogun is hayati diyet icin yemek hazırlama spor dua gruplarim bu grup, sayimiz cogaldi yazilanlari takip,misafir gelen giden vs derken gece 2 den once yatamaz oldum sabah da ezana kalkiyorum. Benim icin cok yorucu oluyor. İnanilmaz unutkanlık basladi b12 takviye aliyorum ki hayatimda hic kullanmamistim.
İlk hedef kilomla mezun olur biraz kendi basima devam ederim canim sonra tekrar katılırım insallah bakalım.
Ah ben de aynı şeyi düşündüm bugün ağzı dili olmayan bi varlığı anlamaya çalışmak ne zor. Üstelik tek umudu sensinAaa nesi var acaba atak dönemi mi ? Diş mi ? Hastalık mı
OfffBebekleri anlamak dünyanın en zor işi
Canim degin gibi takimda olunca zaman akip gidiyor herkesi cok seviyorum ama benim yogun bir hayatim var onu anlatmak istiyorum vakit yetmiyor artik.Güzel bi yol tutturmusken bende birakmaman taraftariyim cnm
Takimda olunca zamanin nasil gectigini anlamiyorsun
Cuma heyecanlari, diyetin sikiciligindan kurtariyor :)
Hem burasi sadece zayiflama takimi degilki
Herseyimizi paylastigimiz 2.evimiz gbi
Kalabaliklik kismina katiliyorum bence sayimiz yeterli
Eger herkes hemfikirse artik üye almayalim cnm
@NiranNevra
Listeye girerken senin hedefe ne yazilmisti hatirlamiyorum
Hedefin yüzde 80 nini vermeden mezuniyet olunmuyor
Bide 100 kiloyla kep firlatmakta pek olmaz heralde
acıtan biseydi.gobegime yapilsin istedim hala aciyorne güzel hem masaj hemi dee yağ yakan masajjjnasıldı rahatlatan bir şey miydi
Aynen sana muhtaçAh ben de aynı şeyi düşündüm bugün ağzı dili olmayan bi varlığı anlamaya çalışmak ne zor. Üstelik tek umudu sensin
Mezun olunca 6 ay listeye giremiyorsun aha da ben zalım kedinin gazına geldim 60 hedefliyorum ama mezun olalı 2-3 ay anca oldu free vereceğim herhaldeCanim degin gibi takimda olunca zaman akip gidiyor herkesi cok seviyorum ama benim yogun bir hayatim var onu anlatmak istiyorum vakit yetmiyor artik.
Ben bir sure mola verince diyete mola vermeyecegim ki kendime daha cok zaman ayiracagim.
İlk hedefim 100 du sartlari sagliyor 119 ile basladim mezun olmak beni motive edecek 100 kirilma noktasinda ben bunu basardim diyecegim. Zaten tek mezuniyet düşünmüyorum
Canim ustune biraz daha düşüneceğim.Önceliğin neyse ona öncelik ver canım. Ancak bence önceliğin kilo vermek olmalı beden be ruh sağlığın için. Diğer gruplarını bi süre askıya alabilirsin. Ama bu kadar iyi bir tempo tutturmuşken burdan ayrılmanı doğru bulmuyorum. Hayatının baharında gencecik kariyer sahibi bir kadının daha sağlıklı ve kendini daha güzel hissetmek hakkı. Bu hakkı kendine tanımak için güzel bir başlangıç yapmışken ara vermeni istemiyorum açıkçası. Ben de ara ara bırakıp kendi başıma devam etmek istiyorum ama eminim bu kadar dikkat edemem. Her mesaja cevap vermek zorunda değilsin. Vaktin oldukça gir. Ama askıya alacağın grup bu olmasın lütfen. Seni görmeden sevdim ve başarmadan bırakmanı istemiyorum
Biliyorum canim kurallari okumustumMezun olunca 6 ay listeye giremiyorsun aha da ben zalım kedinin gazına geldim 60 hedefliyorum ama mezun olalı 2-3 ay anca oldu free vereceğim herhalde
Mezuniyet kilosundan düşükse 6 ay beklemeden girebiliyor cnmMezun olunca 6 ay listeye giremiyorsun aha da ben zalım kedinin gazına geldim 60 hedefliyorum ama mezun olalı 2-3 ay anca oldu free vereceğim herhalde
Aa çok iyi o zaman bakıym ona sağolHumanayı içtim baya o şekerli. Ama milk tea da şeker yok
anladm cnm tahin pekmez tükettim ben bı ara baya süt yapıyorduBenim sütüm baştan beri azdı. 15 kutu falan humana içmişimdir. Süt damlası da kullandım baya. Kilo kilo pekmezSon 2 kutusu duruyor. Artık milk tea ye geçtim dikkat etmeye başlayınca.
hadi hayırlısı* * * 9.Takım 692. Etap * * *
Beyazkugu87 (78.8/77.8/1/%1.27)
MmerVveeEee (71.4/69.4/2/%2.80) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Namaria (107.4/105.4/2/%1.86)
Tekrar dene (79.3/77.3/2/%2.52)
hadikonuşalım (69.0/68.2/0.8/%1.16)
Yasamakguzel123 (58.7/56.8/1.9/%3.24) mezun olmak istiyor
Lusi (65.3/64.6/0.7/%1.07)
Pnrrr-20 (72.1/72.3/+0.2/%-0.28)
Niran Nevra (76.5/75.5/1/%1.31)
strontium (69.4/68.1/1.3/%1.87)
nanekekik (85.2/84.1/1.1/%1.29) mezun üye BK:85.2 BT:13/09/20 HDF:68
Bi prenses annesi (79.4/91.8/-12.4/%-0.28) 636.etapta 79.4 'le izne ayrılan üye, yüzdesi 56 'ya bölündü
9.Takım Ortalaması: 1.485
inşAllah ablacımgercekten süperr cnmminsallah böyle devam eder :))
ayyy nasıl dayandı ki kıyamam ikinize de zorKızım bugün sabah 6 da uyandı ve bir daha uyumadı. Gözlerim yanıyor artık. Şimdi uykuya geçti. İnşallah beşiğe koyunca uyanmaz
Kaç yaşındaydın cnm korursun insAllah kilonuHerkese hayırlı akşamlar benim canım ailemailem oldunuz aranızda galiba en küçük benim. Bu arada bu zalım net paketi bitti ve bu günü gördü. Kocanın netinden bağlanıyorum. Herkesi çok sevdim hepizini ayrı ayrı teşekkür ederim özellikle kaptanımız Handandandan . Kusura bakmayın hepinize cevap yazamadım. Ama kilo korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum mezun olanlar bana yardımcı olursa sevinirim . Netim yok o yüzden ara ara gireceğim. Hepizini kocaman öpüyorum. Sizleri de çok ama çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?