- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.021
6:30-7:00-7:30 o saat aralıklarında hayır okula giderken zaten erken kalkıyorum bıraksa da yaz tatilinde yatsaymisiz keşke öğlene kadar değilde bı 9-10 falan olsaydı bari diyorum şimdi evdeki kardeşlerimi kaldiramiyor ama yatıyorlarKaçta kaldırırdı
Bende kızları erken kaldırıyorum, snein gibi düşünüler mi acaba
Aynen cnm benim salonda bı iki tane dantel var benim çok yoktu zaten amaamann hiç sorma annemde bize hadi kahvaltı yapacağız diye şimdi oğlu 2 ye kadar yatıyor arkasindan sinirlenip yüzüne birşey demiyor ne dertleri varsa geçmişte bu kızlarla arkadaş danteller ne işe yaradı benim evimde bı tane yok mesela ama ablama çarşaf kenarı havlu kenarı vs ormuslugum var burnumda hızma ile asiligin ruhumu zorladigi zamanlarda annem içime ev kızı modunu işlemeye çalışırken . Sırf sürekli uğraşmamak için oturup tüm gün örer çabucak bitirip kaçarsın yenisini bulur getirir ne çok örnek çıkarmış bu kadınlar derdim
Ebada 8 GB ücretsiz canım canlı derslerde değil zoom alt yapısı kullanılıyor diye geçen bakanın Erzurum toplantısı vardı online orada da dile getirildi bu durumun görüşmelerini yapacaklarmış bakalımOnline derslerin neti ücretsiz hediye veriliyor canım
Dantel miAynen cnm benim salonda bı iki tane dantel var benim çok yoktu zaten amaUcmelekannesi Ucmelekannesi nin ceyizinr çok örüldü bana göre gereksiz sadece gösteriş havluda da carsafta da ben serdigimde hayranlıkla bakmıyorum hani kendimin çarşaf dantellerini söküp kıza koyacam
9 aylık canımkendini anlatamadığı için oluyordur belki daha önce sordum ama unuttum canım ne kadarlık
kutlama degilde bi cikolatali gofret gommus olabilirimHeralde sen kutlama falan yapmamişindir
yok canim simdiki kizlar erkeklerden hareketli . benim kucuk de surekli yaninda duruyum istiyir. Aksam buyuk kizin ogretmeniyle gorusuyorum odanin kapisini yikti aglayarak babayada gitmiyor inat.Erkek olacakmış da son andan Kıza dönmüş gibi aşırı hareketli. Üstelik yürümüyor bile daha emekleyerek bütün evi tavaf ediyor 5 dkarkamı dönemiyorum ya bi şeyi deviriyor ya ağlayıp paçama yapışıp beni ısırıyor Sürekli bulunduğu yerde ona yakın olmam lazım. Ben ordaysam yanında oturuyorsam sakin sakin oynuyor
basliyim bugun bakalim yazilacak menuler cikarsa ortayaHaftaya da seni alalım, artını biraz azalt o ara, menü paylaşmaya başla artık bugün
hep boyle heyecanli olsunlar ins.mutlu olsunlar insBenim oglan için dün aksam büyük gündü
Allahim o heyecanini gorseydiniz
Arabayi yukledi gitti
Kirmizi halilar balonlar atesli cubuklar mumlar
Fotografcisi vidyocusu vs.
Bide kocaman buket kirmizi gül almis
Dedim ben böyle biseyi istemeye giderken goturcektim, niye boyle aldin
Yüzüğü evde unutmuşgeri gelip aldi gitti
Simdiki kızlar cok sansli
bende sanirim hamur isi yesem cikolata cips ama onlarlada hyat gecmiyor gecsede sisko geciyorÇikolata ve tatlı yemek istiyorum en çok o onlar da diyet için abartılı yapcak bir şey yok
Maşallah darısı başımıza inşallahama özleyince gelmek için kilo alma sohbete gel
diyet psikolojisini sevmiyorum ben bu ara. Aslında sağlıklı yaşama beslenmeye odaklansak sıkıntı kalmaz da ben sağlıklı beslenmeyi
Sevmiyorum
guzel vakit gecirin ins canimGünaydın kızlar bugün annemlere gidicem pazartesi günü dönmeyi düşünüyorum çocukların dersleri için pek giremeyebilirim paketim az onuda pazartesi sabahı kızın online dersi için kullanırım diye düşünüyorum
canim canli derslerinki kendi netimizden gidiyor malesefOnline derslerin neti ücretsiz hediye veriliyor canım
kolay gelsin canimGunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftasonlari
Temizlik var bende de sirf mutfak icin ablayi cagirdim dolap icleri vs icin tertemiz olur insallah
aynen verdikleri internet hala yerli yerinde duruyoriyi fikir canım bol bol gazını çıkardım ama ben kimyonda ekleyim
benimde ya ben valiz bile hazirlayamadim oturdum kahve keyfi yapıyorum
bilmiyorum bayadir bu kiloda görmedi ya gözüne batıyorum demek kibebek kilo almıyor diye ye ye diye peşimde geziyordu bilerek yemiyormusum
Aman abla domates salatalık derken virüse dikkat kalabalığa girme
aç değiliz baby hanım efendi gibi yiyoruz
kendini anlatamadığı için oluyordur belki daha önce sordum ama unuttum canım ne kadarlık
vayyy bi şöyle evlenme teklifi alamadık arkadaş gecenin bı yarısi aramış yarın seni istemeye gelelim mi diye sanki evin halısını istiyor sinirliyim ya aklıma herşey geliyor bak
Aman dikkat annemlerde yemeye ,anne evleri çok tehlikelidir
canım önce kendininki bitiyor ya çoğu insan bundan şikayetci eba için verilen harcanmiyor operatör hilesi
amann hiç sorma annemde bize hadi kahvaltı yapacağız diye şimdi oğlu 2 ye kadar yatıyor arkasindan sinirlenip yüzüne birşey demiyor ne dertleri varsa geçmişte bu kızlarla arkadaş danteller ne işe yaradı benim evimde bı tane yok mesela ama ablama çarşaf kenarı havlu kenarı vs ormuslugum var burnumda hızma ile asiligin ruhumu zorladigi zamanlarda annem içime ev kızı modunu işlemeye çalışırken . Sırf sürekli uğraşmamak için oturup tüm gün örer çabucak bitirip kaçarsın yenisini bulur getirir ne çok örnek çıkarmış bu kadınlar derdim
eba ya girince evet az az gidiyor.Eba'ya girince Eba neti gidiyor canım
Yani en azından bende öyle..
Keske halletseler canim. Biseyi yapiyorlar ama arkasini arayip duzenli yapmiyorlarEbada 8 GB ücretsiz canım canlı derslerde değil zoom alt yapısı kullanılıyor diye geçen bakanın Erzurum toplantısı vardı online orada da dile getirildi bu durumun görüşmelerini yapacaklarmış bakalım
Vala beceremiyorum demek daha iyiymiş aslında düşünüyorum da küçük kardeşim şimdi öremiyorum diyor çıkıyor işin içindenDantel mibenim hiç yok yapmasından da anlamam yazık günah onca emeğe valla
Ben de ısrarla babaya alıştırmaya çalışıyorum da bakalım henüz başaramadımyok canim simdiki kizlar erkeklerden hareketli . benim kucuk de surekli yaninda duruyum istiyir. Aksam buyuk kizin ogretmeniyle gorusuyorum odanin kapisini yikti aglayarak babayada gitmiyor inat.
Allah razı olsun canim cok sukur kimyon kaynatmistim soda falan içtim aksam da zaten 5 ten sonra bisey yemedim duzeldi midem cok şükürgexmis olsun canim simdi nasilsin
Ben basaramadim ins sen basarirsinBen de ısrarla babaya alıştırmaya çalışıyorum da bakalım henüz başaramadım
AbowwwYaklaşık 1 buçuk kilo kadar ama alttaki mesajdansonra en az 2 kilo
İnanmıyor zalım kediloviç
Çok pis gaza getirdin beni 58-60 arasına ineceğim gör bak o piercingi de ben takacağım
Selam kizlar kilo veren, cabalayip veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Reklama girermi bilmiyorum isim vermeyeyim. Su gida takviyeleri ile kilo verdiren kulupler varya onlarin en bilindik olani acildi bulundugum yerde. Siskolari ceviriyolardi yoldanbenide aldilar. Tanidik bi arkadas zaten. Epeyce bi maliyetle bi kac urun sattilar. Yagimi suyumuda olctuler. Evdeki baskulle ayni cikti kilom. Sabah aksam yemek yerine verdikleri icecekten icecekmisim. Gunduz ve aksam 2 litre olacak sekilde bide cay icecekmisim. Sadece ogle ogununde yemek yiyebilecekmisim. Ayda 8 kilo garanti dediler. Cokta saglikliymis. Bi kus sutu yok icinde anlattiklarina gore. Cokta inanmamakla birlikte bide bunu deneyelim dedim aldim. Whatsuptan heran canli destek veriyorlar. Yemeden once soruyosun filan nekadar yiyeyim ne yiyeyim vs. Kotu yorumlar olur diye cok arastirma yapmak istemedim. Satan arkadas 90 kilodan 50 ye dusmus. Resimlerini filan gosterdi. Bakalim ben napicam.
Senin kilonun bir kısmı ödemdir canım.
Hemen harekete geçersen haftaya beni geçersin.
Ucmelekannesi ni geçtim ben, o totoyu kaldırana kadar ben Pnrrr-12 geçerim
Ben burdayim diye salmadimkiii hic heveslenme cnm
Benim oglan için dün aksam büyük gündü
Allahim o heyecanini gorseydiniz
Arabayi yukledi gitti
Kirmizi halilar balonlar atesli cubuklar mumlar
Fotografcisi vidyocusu vs.
Bide kocaman buket kirmizi gül almis
Dedim ben böyle biseyi istemeye giderken goturcektim, niye boyle aldin
Yüzüğü evde unutmuşgeri gelip aldi gitti
Simdiki kızlar cok sansli
Cümlenin o kısmıAaaa totoyu kaldirma ne demek
%2.28 bekliyoruz senden, salma ki zatenBen burdayim diye salmadimkiii hic heveslenme cnm
Yeme galen zalımın gelini hangi yediğinin hayrını gördün bırak bebenin rızkınıZalımın oğlu sabahtan beri anasına baka baka Konya şekeri kemirip duruyor
Herhalde acıdı ki son şekerinin yarısını getirdi, bana ikram ediyor
"Yarım şeker mi olur oğlum, diyeti bozduğuma deysin tam getir" dedim
Şu saate kadar açım bak zalım kedi ne ettin banaaslan26 aslanım kaplanım balımsu nerdesin ? Herif evde zaar işten güçten yoğunluktan ve yorgunluktan gelemedin
Ben de demin yaptım kahvaltıŞu saate kadar açım bak zalım kedi ne ettin bana
iyi dinlenmeler cnm grsrzKizlar oglen uykusuna yatti oglan bende biraz uzanaym sabah erken uyandik bugun ya. Ogledn sonra mezarliga gideriz zaten esimn babasının gelemeyebilrm. Aksam gorusrz artk
Konya şekeri dediğin Mevlana şekeri miZalımın oğlu sabahtan beri anasına baka baka Konya şekeri kemirip duruyor
Herhalde acıdı ki son şekerinin yarısını getirdi, bana ikram ediyor
"Yarım şeker mi olur oğlum, diyeti bozduğuma deysin tam getir" dedim
Evet canım, çocuklar Mevlana şekerini aklında tutamayınca isim değişikliğine gittikKonya şekeri dediğin Mevlana şekeri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?