Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaçta kaldırırdı
Bende kızları erken kaldırıyorum, snein gibi düşünüler mi acaba
6:30-7:00-7:30 o saat aralıklarında hayır okula giderken zaten erken kalkıyorum bıraksa da yaz tatilinde yatsaymisiz keşke öğlene kadar değilde bı 9-10 falan olsaydı bari diyorum şimdi evdeki kardeşlerimi kaldiramiyor ama yatıyorlar
Aynen cnm benim salonda bı iki tane dantel var benim çok yoktu zaten ama Ucmelekannesi nin ceyizinr çok örüldü bana göre gereksiz sadece gösteriş havluda da carsafta da ben serdigimde hayranlıkla bakmıyorum hani kendimin çarşaf dantellerini söküp kıza koyacam

Online derslerin neti ücretsiz hediye veriliyor canım
Ebada 8 GB ücretsiz canım canlı derslerde değil zoom alt yapısı kullanılıyor diye geçen bakanın Erzurum toplantısı vardı online orada da dile getirildi bu durumun görüşmelerini yapacaklarmış bakalım

Dantel mi benim hiç yok yapmasından da anlamam yazık günah onca emeğe valla

Heralde sen kutlama falan yapmamişindir
kutlama degilde bi cikolatali gofret gommus olabilirim
yok canim simdiki kizlar erkeklerden hareketli . benim kucuk de surekli yaninda duruyum istiyir. Aksam buyuk kizin ogretmeniyle gorusuyorum odanin kapisini yikti aglayarak babayada gitmiyor inat.
Haftaya da seni alalım, artını biraz azalt o ara, menü paylaşmaya başla artık bugün
basliyim bugun bakalim yazilacak menuler cikarsa ortaya
hep boyle heyecanli olsunlar ins.mutlu olsunlar ins
bende sanirim hamur isi yesem cikolata cips ama onlarlada hyat gecmiyor gecsede sisko geciyor
guzel vakit gecirin ins canim
Online derslerin neti ücretsiz hediye veriliyor canım
canim canli derslerinki kendi netimizden gidiyor malesef
Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftasonlari
Temizlik var bende de sirf mutfak icin ablayi cagirdim dolap icleri vs icin tertemiz olur insallah
kolay gelsin canim
aynen verdikleri internet hala yerli yerinde duruyor
Eba'ya girince Eba neti gidiyor canım
Yani en azından bende öyle..
eba ya girince evet az az gidiyor.
Ama canli dersler zoom uzerinden oldugu icin oparator kendi netinden harciyor. Aradim hatta ben ebada kullanabilirsiniz ama zoom uzerinde canli derslerde bize tanimlanan uygulama yok diyor gorevli
Keske halletseler canim. Biseyi yapiyorlar ama arkasini arayip duzenli yapmiyorlar

yok canim simdiki kizlar erkeklerden hareketli . benim kucuk de surekli yaninda duruyum istiyir. Aksam buyuk kizin ogretmeniyle gorusuyorum odanin kapisini yikti aglayarak babayada gitmiyor inat.
Ben de ısrarla babaya alıştırmaya çalışıyorum da bakalım henüz başaramadım

Yaklaşık 1 buçuk kilo kadar ama alttaki mesajdan sonra en az 2 kilo

İnanmıyor zalım kediloviç

Çok pis gaza getirdin beni 58-60 arasına ineceğim gör bak o piercingi de ben takacağım
Abowww tamam tamam bisey dimedim 1.5 kalsin anca halledrm onu

Bu urunlerle verilen kilolar genelde geri aliniyor malesef insallah sende oyle olmaz ama en mantiklisi bogazi tutmak ve spor

Senin kilonun bir kısmı ödemdir canım.
Hemen harekete geçersen haftaya beni geçersin.

Ucmelekannesi ni geçtim ben, o totoyu kaldırana kadar ben Pnrrr-12 geçerim

Aaaa totoyu kaldirma ne demek
Benim de Pınar ile aramda 4 kilo var ama Pnrrr-12 kv sinde yiye dursun, ben onu geçerim
Ben burdayim diye salmadimkiii hic heveslenme cnm

Ayy ne guzel cok romantik insallah guzel gecmistir ikisi icinde cok guzel bi anı :)

Yeme galen zalımın gelini hangi yediğinin hayrını gördün bırak bebenin rızkını

Kizlar oglen uykusuna yatti oglan bende biraz uzanaym sabah erken uyandik bugun ya. Ogledn sonra mezarliga gideriz zaten esimn babasının gelemeyebilrm. Aksam gorusrz artk
iyi dinlenmeler cnm grsrz
Konya şekeri dediğin Mevlana şekeri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…