- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.041
aslında kızlar babaya düşkün olur ama benim oglum kardeş gelince babaya düştü şimdi beni ikinci plana attı sankiBen de ısrarla babaya alıştırmaya çalışıyorum da bakalım henüz başaramadım
Zalımın oğlu sabahtan beri anasına baka baka Konya şekeri kemirip duruyor
Herhalde acıdı ki son şekerinin yarısını getirdi, bana ikram ediyor
"Yarım şeker mi olur oğlum, diyeti bozduğuma deysin tam getir" dedim
Seni ozledim ablacigim
Biz zaten efsaneyiz beybiSonuçlara baktım da diğer takımları ezip geçmişiz
Bu takım efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor
Şimdiden kolay gelsin ablaBizim burda yeni bi Türk marketi acilmis
Bu hafta aksiyon varmış
Bugun son gün, birazdan gidip bakicam
Domates biber alip sos yapmaya niyetim var
Sonra yeni gelin adayi, anasiyla beraber alisverise gidecez :))
Kendimi yoluncak tavuk gibi hissediyorum
Benim kızımda hiç uykuyu sevmez9 da uyudu 1 buçukta uyandı. Azcık oynadı 2 buçukta uyudu. Sabah 6 dan beri yine ayakta
Bolca ye haftaya seni geçmem lazım bi kıyak gec bu garibanaGünaydın kızlar bugün annemlere gidicem pazartesi günü dönmeyi düşünüyorum çocukların dersleri için pek giremeyebilirim paketim az onuda pazartesi sabahı kızın online dersi için kullanırım diye düşünüyorum
Iyi dersler canım ❤Bana bugünde canlı ders koymuşlar
Kolay gelsinGunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftasonlari
Temizlik var bende de sirf mutfak icin ablayi cagirdim dolap icleri vs icin tertemiz olur insallah
Senin hislerin her zaman kuvvetlidir abla çıkar yaniBizim burda yeni bi Türk marketi acilmis
Bu hafta aksiyon varmış
Bugun son gün, birazdan gidip bakicam
Domates biber alip sos yapmaya niyetim var
Sonra yeni gelin adayi, anasiyla beraber alisverise gidecez :))
Kendimi yoluncak tavuk gibi hissediyorum
Onun hikayesi haberlere filan çıkmıştı baya etkileyiciBu hikâyeyi merak ettim, bulma şansın var mı
Hayal edemedimiyi fikir canım bol bol gazını çıkardım ama ben kimyonda ekleyim
benimde ya ben valiz bile hazirlayamadim oturdum kahve keyfi yapıyorum
bilmiyorum bayadir bu kiloda görmedi ya gözüne batıyorum demek kibebek kilo almıyor diye ye ye diye peşimde geziyordu bilerek yemiyormusum
Aman abla domates salatalık derken virüse dikkat kalabalığa girme
aç değiliz baby hanım efendi gibi yiyoruz
kendini anlatamadığı için oluyordur belki daha önce sordum ama unuttum canım ne kadarlık
vayyy bi şöyle evlenme teklifi alamadık arkadaş gecenin bı yarısi aramış yarın seni istemeye gelelim mi diye sanki evin halısını istiyor sinirliyim ya aklıma herşey geliyor bak
Aman dikkat annemlerde yemeye ,anne evleri çok tehlikelidir
canım önce kendininki bitiyor ya çoğu insan bundan şikayetci eba için verilen harcanmiyor operatör hilesi
amann hiç sorma annemde bize hadi kahvaltı yapacağız diye şimdi oğlu 2 ye kadar yatıyor arkasindan sinirlenip yüzüne birşey demiyor ne dertleri varsa geçmişte bu kızlarla arkadaş danteller ne işe yaradı benim evimde bı tane yok mesela ama ablama çarşaf kenarı havlu kenarı vs ormuslugum var burnumda hızma ile asiligin ruhumu zorladigi zamanlarda annem içime ev kızı modunu işlemeye çalışırken . Sırf sürekli uğraşmamak için oturup tüm gün örer çabucak bitirip kaçarsın yenisini bulur getirir ne çok örnek çıkarmış bu kadınlar derdim
Baya akıllıca. Biz saf mıydık neydikVala beceremiyorum demek daha iyiymiş aslında düşünüyorum da küçük kardeşim şimdi öremiyorum diyor çıkıyor işin içinden
Eskilerden şeyda hariç herkes burdaSeni ozledim ablacigim
Gozundende bisey kaçmıyor valla cok fenasin abla
Arada bakiyordum eskilerden pek kimse kalmamis yeni gelen arkadaşlarda hosgelmis
mantıklıEvet canım, çocuklar Mevlana şekerini aklında tutamayınca isim değişikliğine gittik
herhlde safmisiz ya da ne bilim sözlerinden cikamiyordk şimdiler öyle değilBaya akıllıca. Biz saf mıydık neydikbenm annemde dantel, yazma kenarı, kaneviçe, dantel, iğne oyası hepsini yaptırırdı
Bı bakım yan bakabiliyom muBende kendime rakip arıyorum var mı bana yan bakan
Ben kediye yan baktım ödemin var dedi haftaya kapışacağızBende kendime rakip arıyorum var mı bana yan bakan
Bak şimdi bende merak ettimOnun hikayesi haberlere filan çıkmıştı baya etkileyici
Ben yapamam, çeyiz istemiyorum demiştim de kadıncağız yaptırmak zorunda kalmıştı.Baya akıllıca. Biz saf mıydık neydikbenm annemde dantel, yazma kenarı, kaneviçe, dantel, iğne oyası hepsini yaptırırdı
bugun kaldirdim bikeremCümlenin o kısmıUcmelekannesi içindi, diyete başlayana kadar demek ayrıca
%2.28 bekliyoruz senden, salma ki zaten
cocuk bilmis te getirmemis napsinZalımın oğlu sabahtan beri anasına baka baka Konya şekeri kemirip duruyor
Herhalde acıdı ki son şekerinin yarısını getirdi, bana ikram ediyor
"Yarım şeker mi olur oğlum, diyeti bozduğuma deysin tam getir" dedim
cok merak ettim nick neydi acaba yada bulamazmisin bizeOnun hikayesi haberlere filan çıkmıştı baya etkileyici
İyi hadi sen rahatladin darisi bizlere.Buzdolabı bitti eşim geldi bı yemek yedik cay demledjm ardından pencereyi sildim perdesi yıkanıyor buzdolabının üzerinde süsler vardı onları da yıkadım masa sandalye kapı ve son avizeyi silince mutfak bitiyor artık snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?