Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de ısrarla babaya alıştırmaya çalışıyorum da bakalım henüz başaramadım
aslında kızlar babaya düşkün olur ama benim oglum kardeş gelince babaya düştü şimdi beni ikinci plana attı sanki
cocuk diyettesin diye porsiyon kucultmeye gitmiş daha ne yapsın

Oooo kimler gelmisss @Sweetyy83
Vefasiz sevilay nerelerdesin
Seni ozledim ablacigim
Gozundende bisey kaçmıyor valla cok fenasin abla
Arada bakiyordum eskilerden pek kimse kalmamis yeni gelen arkadaşlarda hosgelmis

Şimdiden kolay gelsin abla
Alışveriş içinde ne güzel tatlı telâşlar her zaman yaşanmıyor
Rabbim herkese nasip etsin
Ee tabi azıcık yolunacak olabilirsin
9 da uyudu 1 buçukta uyandı. Azcık oynadı 2 buçukta uyudu. Sabah 6 dan beri yine ayakta
Benim kızımda hiç uykuyu sevmez
Bebekken de uyumazdı şimdi 22:00 gibi uyuyo
Sabah 8_9 arası uyanıyor
bana çekmiş 7_8saat yetiyor bana
Ne vardı babasina çekseydi adam 12saat uyusa bile yetmiyor
Bolca ye haftaya seni geçmem lazım bi kıyak gec bu garibana ye catlayana kadar
Bana bugünde canlı ders koymuşlar
Iyi dersler canım ❤
Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftasonlari
Temizlik var bende de sirf mutfak icin ablayi cagirdim dolap icleri vs icin tertemiz olur insallah
Kolay gelsin

Senin hislerin her zaman kuvvetlidir abla çıkar yani

Hayal edemedim

Vala beceremiyorum demek daha iyiymiş aslında düşünüyorum da küçük kardeşim şimdi öremiyorum diyor çıkıyor işin içinden
Baya akıllıca. Biz saf mıydık neydik benm annemde dantel, yazma kenarı, kaneviçe, dantel, iğne oyası hepsini yaptırırdı

Evet canım, çocuklar Mevlana şekerini aklında tutamayınca isim değişikliğine gittik
mantıklı
Baya akıllıca. Biz saf mıydık neydik benm annemde dantel, yazma kenarı, kaneviçe, dantel, iğne oyası hepsini yaptırırdı
herhlde safmisiz ya da ne bilim sözlerinden cikamiyordk şimdiler öyle değil
Bende kendime rakip arıyorum var mı bana yan bakan
Bı bakım yan bakabiliyom mu

Ben yapamam, çeyiz istemiyorum demiştim de kadıncağız yaptırmak zorunda kalmıştı.

Bir sürü para döktü yaptırdı diye atamıyorum, kullanmadığımı görür de küser diye kıyamayıp kullanıyorum hiç tarzım değil oysaki

Cümlenin o kısmı Ucmelekannesi içindi, diyete başlayana kadar demek ayrıca

%2.28 bekliyoruz senden, salma ki zaten
bugun kaldirdim bikerem
3mil yaptigim lesliyi resmen yapamadim 1milde kaldimresmen bacaklarim agridi hamlamisim evde otura otura
cocuk bilmis te getirmemis napsin

Onun hikayesi haberlere filan çıkmıştı baya etkileyici
cok merak ettim nick neydi acaba yada bulamazmisin bize

İyi hadi sen rahatladin darisi bizlere.
Kirlenmeden gule gule kullan diyecegimde pek mumkun degil hele bide mutfak olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…