- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.001
Ben de hamileyken keşfetmiştimO kadarını bilmemkadınlar kulübünün varlığını geçen sene hamile kalınca öğrenmiş bir bireyim ben
Cocuklarda geliyormuGünaydın kızlar bugün annemlere gidicem pazartesi günü dönmeyi düşünüyorum çocukların dersleri için pek giremeyebilirim paketim az onuda pazartesi sabahı kızın online dersi için kullanırım diye düşünüyorum
O zaten kayınvalideye gitti umudu kes seni tutuyorum dostum
eglenceli ama bazen cok inat :)Yay
Hayat çok eğlenceli geçer seni oğlanla
Kız hakikaten şanslıymış
Vay baya hazırlanmis abla Rabb'im mutlu etsin insAllah
amin insallahhhnisan yazcaktim insan cikmis
heyecanlarini Hic kaybetmesinler insallah
Hele burda dahada zorSesli güldüm ablaoğlan anası işin zor
Aman maşallahBenim oglan için dün aksam büyük gündü
Allahim o heyecanini gorseydiniz
Arabayi yukledi gitti
Kirmizi halilar balonlar atesli cubuklar mumlar
Fotografcisi vidyocusu vs.
Bide kocaman buket kirmizi gül almis
Dedim ben böyle biseyi istemeye giderken goturcektim, niye boyle aldin
Yüzüğü evde unutmuşgeri gelip aldi gitti
Simdiki kızlar cok sansli
Yay benim gibi28 kasim ne oluyor
Burclardan bihaberim :)) bi kendiminkini bilirim
Bu hikâyeyi merak ettim, bulma şansın var mıBurda gulserenin hikayesi vardi o cok etkiledi beni
Ateş grubu burcu, biraz inat olur tabieglenceli ama bazen cok inat :)
Benim hiç kilo almadı hatta zayıfladı ayrıca prametüre doğdu Zaten o yüzden mecbur mamaya başladımbenim kızım hep sınırda kilo aldı ama yine de kilo aldığı Ve tepkileri gelişimi iyi olduğu için hiç mama vermedim
Geçmiş olsun canım
Diğer günler çok dikkat ettim ama. Dün açlıktan ölecektim kız
Gördüm cacık için yapıyorlarmış ama normalde yemek için olur mu ki rendeleyip koysam çıkarsam yesin diye
Kaçta kaldırırdıErken kalkınca o göz kafa ağrısı bana hep çocukluğumu hatırlatır annem sabahın köründe kaldirirdi
Kv sine gittiğini görünce bende ümidi kestimO zaten kayınvalideye gitti umudu kes seni tutuyorum dostum
iyi fikir canım bol bol gazını çıkardım ama ben kimyonda ekleyimTabağına kimyon ekle canım bebişe geçmesin inşallah
benimde ya ben valiz bile hazirlayamadim oturdum kahve keyfi yapıyorumTaze anneye göre çok hamaratsın ya canımı sıkıyorsun
bilmiyorum bayadir bu kiloda görmedi ya gözüne batıyorum demek kiayni kulvarda degilizki bebegimsenin yuzdeni gecmek icin cok fazla vermem lazim
Okadar hırs bana yaramiyor :)))
niyetim o yönde bakalim cnm
soyleseydin keske anne bizim yorgani unutmuşun diye :))
bu takim senelerdir efsane babyim
daha dur bismillah yeni dogum yaptin sayilir acelesi neymis, hem ona neymis acaba
Alyanin konusundaki müzik, kizin konusmasi cok geriyor insani sıkıcı geldi
Masumlar apartmani cok ilginc geldi bana
Aman abla domates salatalık derken virüse dikkat kalabalığa girmeBizim burda yeni bi Türk marketi acilmis
Bu hafta aksiyon varmış
Bugun son gün, birazdan gidip bakicam
Domates biber alip sos yapmaya niyetim var
Sonra yeni gelin adayi, anasiyla beraber alisverise gidecez :))
Kendimi yoluncak tavuk gibi hissediyorum
aç değiliz baby hanım efendi gibi yiyoruzGünaydın Kızlar
cumaları semerinden boşalmış gibi yeme huyumla selamlıyorum sizleri5 gün yine açız
kendini anlatamadığı için oluyordur belki daha önce sordum ama unuttum canım ne kadarlıkErkek olacakmış da son andan Kıza dönmüş gibi aşırı hareketli. Üstelik yürümüyor bile daha emekleyerek bütün evi tavaf ediyor 5 dkarkamı dönemiyorum ya bi şeyi deviriyor ya ağlayıp paçama yapışıp beni ısırıyor Sürekli bulunduğu yerde ona yakın olmam lazım. Ben ordaysam yanında oturuyorsam sakin sakin oynuyor
vayyy bi şöyle evlenme teklifi alamadık arkadaş gecenin bı yarısi aramış yarın seni istemeye gelelim mi diye sanki evin halısını istiyor sinirliyim ya aklıma herşey geliyor bakBenim oglan için dün aksam büyük gündü
Allahim o heyecanini gorseydiniz
Arabayi yukledi gitti
Kirmizi halilar balonlar atesli cubuklar mumlar
Fotografcisi vidyocusu vs.
Bide kocaman buket kirmizi gül almis
Dedim ben böyle biseyi istemeye giderken goturcektim, niye boyle aldin
Yüzüğü evde unutmuşgeri gelip aldi gitti
Simdiki kızlar cok sansli
Aman dikkat annemlerde yemeye ,anne evleri çok tehlikelidirGünaydın kızlar bugün annemlere gidicem pazartesi günü dönmeyi düşünüyorum çocukların dersleri için pek giremeyebilirim paketim az onuda pazartesi sabahı kızın online dersi için kullanırım diye düşünüyorum
canım önce kendininki bitiyor ya çoğu insan bundan şikayetci eba için verilen harcanmiyor operatör hilesiOnline derslerin neti ücretsiz hediye veriliyor canım
amann hiç sorma annemde bize hadi kahvaltı yapacağız diye şimdi oğlu 2 ye kadar yatıyor arkasindan sinirlenip yüzüne birşey demiyor ne dertleri varsa geçmişte bu kızlarla arkadaş danteller ne işe yaradı benim evimde bı tane yok mesela ama ablama çarşaf kenarı havlu kenarı vs ormuslugum var burnumda hızma ile asiligin ruhumu zorladigi zamanlarda annem içime ev kızı modunu işlemeye çalışırken . Sırf sürekli uğraşmamak için oturup tüm gün örer çabucak bitirip kaçarsın yenisini bulur getirir ne çok örnek çıkarmış bu kadınlar derdimis yapacam diye düşünürken oğlanın yanında uyuyup kalmışım erken kalkma olayına bı alisamadm uyumasam da kafam gözüm ağrıyor ama eşimin diyet bahanesiyle sabahları erken kalkıyorum adama yiyeceğini hazirlamm lazım mecbur
Erken kalkınca o göz kafa ağrısı bana hep çocukluğumu hatırlatır annem sabahın köründe kaldirirdi ev işi yapardık sonrasında dantel orerdik hep birlikte falan o zmnda çok zoruma giderdi
Neyse bende şimdi bı ara öğün yaptm bulaşıkları makinaya atıp buzdolabını boşaltılan tezgaha bugün iş az artık biter insAllah diye umut ediyorum mutfak yoksa tarihe gecicem günlerce aynı yeri temizlik yaparak
Kesinlikle bırak yatsınlar ilerde zaten yatazlmazlar ,tüm okul hayatım boyunca sabahciydim unide bile derslerim hep sabahti ya alışkanlık kaldi işte bende çocuklar uyusa bile ben 7de ayaktayımKaçta kaldırırdı
Bende kızları erken kaldırıyorum, snein gibi düşünüler mi acaba
Eba'ya girince Eba neti gidiyor canımcanım önce kendininki bitiyor ya çoğu insan bundan şikayetci eba için verilen harcanmiyor operatör hilesi
Hafta sonu mu . Bebekle zor oluyor mu ya ablamın ufaklık babası ders anlatırken gidip gidip babasının olduğu odanın kapısını tirmaliyorBana bugünde canlı ders koymuşlar
Hatta m.e. bakanı paylaşım yapınca alttaki yorumlarda hep bu şikayetEba'ya girince Eba neti gidiyor canım
Yani en azından bende öyle..
İşin kötüsü eşimle canlı derslerimiz çakışıyor.Hafta sonu mu . Bebekle zor oluyor mu ya ablamın ufaklık babası ders anlatırken gidip gidip babasının olduğu odanın kapısını tirmaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?