Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

duygularla ilişkili diye biliyorum canım ama uzmanı değilim tabi ki
Birde Kuzey ay düğümü burcu var, hayat yolumuzu belirleyen
Kim anliyorsa bu işten bana da bir el atın sevaptır belki yeme bozukluğu bundan geliyor. Birde büyük çocuk ablam yani hep kiloluydu ben hep böyle aralarda alır isteyince verir yine keyfi alırdım ama ablam hala aynı 30 kg verdi yine aldı geriye demek ki sebebi buymuş

amanin senin ki hepten insafsızmis
aynen şimdi deriz de napiyim annem o zmn öyle yapmışım hakkınızı helal edin der
aynen bı zayıflamış geri almış o tarz insanlardan bende hoşlanmam cidden ama bu kadın yediği içtiğini paylaşıyor sporunu falan değişimi görmek hoşuma gidiyor
kesinlikle bende bu şekilde devam edeceğim sonra gitmiyor kilit olup kalıyor keyfince yiyerek emzrirerek zayiflayacagim
benimde niyetim öyle cnm vereceğime de inanıyorum
aslında tahin pekmez ölçülü olduğu sürece veriyorlar canım emzirirken , rezene de içtim ama bı faydasını görmedim bence beyinde bitiyor en önemlisi
ahh bacim eklemiyorlar beni
cidden MaşAllah çok iyi süt yapıyor tahin pekmez tabi fazlası sıkıntı günde iki günde bı iki tatlı kaşığı sıkıntı olma bencede
En yakın rakibim sensin artık

Çok aşırı detay bilmiyorum canım, duygulara etkisi çok fazla, muhtemelen adalet duygusu yüksektir sende.
doğru canım hassasım o konuda bir ara okudum unuttum ben de.
zaten yükselenim de belli değil annem her soruşumda doğum saatimi farklı söylüyor :))
kendi burcumla idare ediyorum.

Oldu sen gelirken ben oturuyum mu kız kovala beni bana ne
tamam kovaliyacm tempomuzu kaybetmeyelim o zmn insAllah
yaaa hayır olsun kız değişik rüyaymış insAllah ikimizde fit olalım

Netten hesaplayabilirsin canım, doğum yeri, doğum saati, doğum dk gibi bilgiler felan istiyor..

Şimdi isimde giriyoruz ya hadi diyelim ki tarihi doğru(yıllar sonra netleşti) saatin öğleden önce olduğunu biliyoruz ama ismim bile farklı ki mesela ezanla kulağıma okunan ismi babaannemin kardeşi yabancı isme benziyor bu olmasın demiş sonra babamin koyduğu ismi nüfus yanlış yazmış sonra duzeltmeye gidilmiş filan benim burçlar çok karışık ay burcu terazi düğümü de boğa çıktı

Trendyolda ne bakıyosun?
pijama bakıyordum ben tum kıslıklarımı ızmırde bıraktım hep yazlık pıjamam var ankarada. gerı donerım dıye dusundum kışa kadar ama okul 1 donem onlıne olunca azıcık kışlık alayım dedım tabı bır de kılo verdıgım ıcın dondugumde hıcbırseyım olmayacak ıkı tane elbıse aldm okadar guzel oldu kı atıyım bırazdan buraya ıncecık oldum ıcınde

hayır bır de bılıyorlar hastalara nasıl yardımcı oluyoruz herseylerını halledıyoruz buyuk dusuncesızlık yaptıkları soylemeyenlerın

Hiç travmatik bişey de yaşamadım sanki ama....
annem çok sertti dedem ve babaannem ile Köyde birlikte büyüdük babam tır şöförü idi Babam genelde evde olmadığı için aşırı korumacı baskıcı davranıldı özellikle dedemden az dayak yememişizdir annem onların yanında bize kızamazdı kızmayı bırak sevemezdi bile pazar banyolarından nefret ederdim annemle tek yalnız kaldığımız zamandı ve bütün haftanın hıncını bizi banyoda döverek çıkarırdı ve ağlamamıza bile müsade etmezdi dedem babaannem fark eder ona kızar diye aman akşam akşam neye hatırladıysam
Benim eşim de terazi
Şaşkınım
Plansız programsız, hayatı geldiği gibi yaşayan bir teraziden muzdaribimbenim koca olur kendisiçocuklarla birlikte karar verip yaptığımız disiplinli yaşamayı bile sabote eder
Benim herüf
İyi aksamlar kızlar fırsat bulmuşken menümü yazayım .Bugünü kurtardim sayılır mangal yaptık çünkü ama yarın büyük tehlike var annem etli ekmek yapicakÇok dikkat etmem lazım
Allah yardımcın olsun diyecektim kaptandan detoks karşılığı izini kapmışsın afiyet olsun bacım bizden taraf da ye
Yarın etli ekmeğini ye canım
Pazartesi kabak detoks yap, dengelemiş olursun
Sen ne yufka yürekli bir kaptansın öyle
Benim en yakın rakibim Ekim abla onunla da 10 kg var North River yok burda
Ekleyecektim unutmuşum
Kimse tinlamiyor kendimi ekleyim bari yoksa takımı değiştircem
Aşk olsun kuzum unutmuşum valla

Zehrayı da ekle bari 67.6
Bir kişi daha vardı
Erzurumlular baban hayrına der keşke beni de ekleseymiş
kiz sen burçlarla mi ilgileniyorsun benim oğlan kova kız ikizler ben napiyim huniyi takiyim mi geevi bende kovayim eşim yengeç yazık adama ev dengesiz dolu
Ben de bi Koç var yarabbim böyle bir inat yok bi iki özelliklerini biliyorum sadece o işin ustası Handandandan dır
Zehra kimdi , nick ver kaptanım yeni alışıyorum takıma isim yok şuan bende
Benim o kelin merhemi yok ki bacım kendimi bile eklememişim
Menümü yazıp menüleri alıp geliyim geçmiş ancak bitti bu hafta rakip olan var mı bana 13 saatlik yol gideceğim ödem olur avantaj olur size
Allah yolunuzu açık etsin sağ Salim gidin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…