Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hah tamam sen azıcık dhaa yakınan insAllah kışa zmnda arayı kapatırım
Tabi açık al aktardan canım, hatta toz hâline getirio baharat olarakta kullanabilirsin.

Hatay mutfağında baharat olarak kullanılıyor, toz halinde güzel hoş kokusu daha belli oluyor
tamam cnm eşime aldirayim

Merhaba hoşgeldin ben Poni. 2,3 yaş ve 8 aylık 3 çocupun mu var anlamadım canm
merhaba hoş bulduk.2 çocuğum var.büyük 3 yaşında küçük 8 aylık :)
Hosgeldin canim.
Ben hatice ins hedef kilona en kisa surede ulasirsin .
Hoşbulduk teşekkür ederim.inşallah hepberaber hedefimize ulaşırız.
hoş geldin canım daha önce hangi takımdaydın ? Ordan mezun mu oldun ? Takımda yemek fotoğrafı paylaşmıyoruz canım herkes eşit imkanlara sahip değil ve takımda free takılan hamile üyelerimiz de oluyor
hoş bulduk.daha önce 4.takımda yarıştım.ilk dogumumdan sonra.ozaman ilk hedefim 65 ti.2.hedefim 58 di.ilk hedefime ulasınca takımdan ayrıldım.anladım canım haklısının paylaşımlarımda dikkat edecem hamile arkadaslarımız oldugunu bilmiyordum.
Hoşgeldin canım.
4.takımdan kendi isteğin ile ayrılmışsın, neden ayrıldığını merak ettim.
ilk hedefime ulasınca ayrılmıştım.takımda çok yazan yoktu.hep birkaç kişi.2.hedefimi beklemedim bu sebeple.yinede ilk hedefime ulaştığım için ceza almamıştım.
2 çocuk....
3 yaş ve 8 aylık
evet=)
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah ❤ çok değil vereceğin kilo
hoş bulduk.umarım hep beraber ulasırız.hamilelik öncesi halime dönmek istiyorum.pandemide çok tembellik ettim.
Hoşgeldin canım aramıza
hoş bulduk=)
Çok merak ettim hemen okuyacağım

Hoş geldin canım . Burada hemen motive olup kilolarından kurtulacaksın
hoş bulduk =)umarım en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız.

ilk hedefime ulasınca ayrılmıştım.takımda çok yazan yoktu.hep birkaç kişi.2.hedefimi beklemedim bu sebeple.yinede ilk hedefime ulaştığım için ceza almamıştım.
Burda öyle bir problem yok canım
Biz kalabalığız ve herkes aktif, zaten aktif olmayanla da devam etmiyoruz.

Şaşkınım
Plansız programsız, hayatı geldiği gibi yaşayan bir teraziden muzdaribimbenim koca olur kendisiçocuklarla birlikte karar verip yaptığımız disiplinli yaşamayı bile sabote eder
Ben inanılmaz katı kuralcı, disiplinliyim. Programım değişsin anında modum düşer. Eşim de ailem de bazen bu konuda dert yakınırlar. Şimdi oğlumda sıkılıyor mudur diye düşünüyorum ama tam kendim gibi birini yetiştiriyorum. Annem hep bu çocuğu kendine benzettin der şakayla karışık. Burçla alakası var mı bilmem ama
az ama sağlıksız olmuş canım eşine sinirlenip kendi yeme düzenini atlatarak kendine ceza verme bence
Haklısın canım
kız hiç bişey yememissin
Evet öyle oldu

Sende bendensin ya
Yükselenin, ay burcun ve kuzey ay düğümü burçların nedir

amanin senin ki hepten insafsızmis
Seni ozledim ablacigim
Gozundende bisey kaçmıyor valla cok fenasin abla
Arada bakiyordum eskilerden pek kimse kalmamis yeni gelen arkadaşlarda hosgelmis
kimse kalmamış mi döndük dolaştık çivi gibi cakildik
Bende kendime rakip arıyorum var mı bana yan bakan
Ben diyecektim ama Fit mutlu anne kapmış
doğumdan önce herşeyi yaptım sonuç evi pohhhh götürüyor ev isi nankör yıpratma kendini çokta fazla
aramıza hoşgeldin canım kader aynı
Allah nasip ederse yay Burcu olacaktı bebeği birkaç ayı kalmıştır muhtemelen
kiz sen burçlarla mi ilgileniyorsun benim oğlan kova kız ikizler ben napiyim huniyi takiyim mi geevi bende kovayim eşim yengeç yazık adama ev dengesiz dolu
Aman çok dikkat et sınav da bulaştı kardeşime
bi zayıflayıp gerimi aldı bu bı anneogul diyette vardı geçen karşıma çıktı iyi fit olmuş ama oda hemen yazmış profiline yaşam koçu diye yıllarca kendi yaşamını yöneteme iki zayıflayınca millete koçluk yap ondan mı bilmem soğudum bunlardan hep
bence kütüğünü değiştir sen
bilindik bir marka ama valla acaba diyorum gerçi gerekli testler yapılmıştır ama lezzet aynı
annemlerin apartmanda öyle sürekli gezdiler kimseye duyurmadan niye şikayet ederler diye . Hele anlamların sitede bı adam ablam tartisinda abla pozitif iyi birşey işte biz pozitifiz demiş gulsek mi ağlasak mı
kesinlikle bende bu şekilde devam edeceğim sonra gitmiyor kilit olup kalıyor keyfince yiyerek emzrirerek zayiflayacagim
canım zaten şimdi hijyenden ben hep netten veriyorum o kabinlerde maske ile terlemek istemiyorum
Kaptancigimin lafının üstüne laf soylemem ben, sen ne dersen o
bi pide salata ayran hem karnın hm gözün doyar
aslında tahin pekmez ölçülü olduğu sürece veriyorlar canım emzirirken , rezene de içtim ama bı faydasını görmedim bence beyinde bitiyor en önemlisi
Benim en yakın rakibim Ekim abla onunla da 10 kg var North River yok burda
ahh bacim eklemiyorlar beni

Anne babaların travmatik davranışlarına ilk çocuklar(erkek ve kız çocukların en büyükleri) maruz kalıyormuş canım.

Bu travmatik davranışlarda bizi duygusal yiyici yapıyormuş canım
Psikolojimin gözünü oydular zaten

insAllah cnm hep aynı vala bende hamilelik kilolarından kurtulmak için cabaliycam
Kiz Ben seni iki gün önce rüyamda gördüm böyle başında anne usulü bağlanmış eşarp var sarışın beyaz tenli ay diyorum bu benden nasıl zayıf olur boyumuz aynı benden zayıf gösteriyor yer sofrası hazirliyordun sana yetisecegim deyince aklıma geldi

Canım kayıtlı olduğu için paylaştım lütfen kırılma
Sen yapmışsın ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…