- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.181
Hah tamam sen azıcık dhaa yakınan insAllah kışa zmnda arayı kapatırım18 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Yasamakguzel123 (56.8)
- ) @zumazuma (60)
- ) @Lusi (65.3)
- ) @Furha63 (65.5)
- @aslan26 (67.9)
- ) @strontium (68.1)
- )
denizbenimadim (68.2) - ) @maygirl59_ (69.5)
- ) @chnnmkiz (71.8)
- )@Pnrrr-20 (72.3)
- )
Handandandan (75.5) - ) @Ucmelekannesi (75.5)
- ) @Tekrar dene (77.3)
- )
Pembe Lotus (77.8) - ) @ATTRAENTE (79.0)
- ) @Poni Bon (80.3)
- )@ekim2009 (81.7)
- )
North River (84.1) - )
Fit mutlu anne (91.8) - ) @mefkurem (101)
- ) @tacsizprenses (101.9)
- )
88prenses22 (103.5) - )
Namaria (105.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Kimse tinlamiyor kendimi ekleyim bari yoksa takımı değiştircem
tamam cnm eşime aldirayimTabi açık al aktardan canım, hatta toz hâline getirio baharat olarakta kullanabilirsin.
Hatay mutfağında baharat olarak kullanılıyor, toz halinde güzel hoş kokusu daha belli oluyor
merhaba hoş bulduk.2 çocuğum var.büyük 3 yaşında küçük 8 aylık :)Merhaba hoşgeldin ben Poni. 2,3 yaş ve 8 aylık 3 çocupun mu var anlamadım canm
Hoşbulduk teşekkür ederim.inşallah hepberaber hedefimize ulaşırız.Hosgeldin canim.
Ben hatice ins hedef kilona en kisa surede ulasirsin .
hoş bulduk.daha önce 4.takımda yarıştım.ilk dogumumdan sonra.ozaman ilk hedefim 65 ti.2.hedefim 58 di.ilk hedefime ulasınca takımdan ayrıldım.anladım canım haklısının paylaşımlarımda dikkat edecem hamile arkadaslarımız oldugunu bilmiyordum.hoş geldin canım daha önce hangi takımdaydın ? Ordan mezun mu oldun ? Takımda yemek fotoğrafı paylaşmıyoruz canım herkes eşit imkanlara sahip değil ve takımda free takılan hamile üyelerimiz de oluyor
ilk hedefime ulasınca ayrılmıştım.takımda çok yazan yoktu.hep birkaç kişi.2.hedefimi beklemedim bu sebeple.yinede ilk hedefime ulaştığım için ceza almamıştım.Hoşgeldin canım.
4.takımdan kendi isteğin ile ayrılmışsın, neden ayrıldığını merak ettim.
evet=)2 çocuk....
3 yaş ve 8 aylık
hoş bulduk.umarım hep beraber ulasırız.hamilelik öncesi halime dönmek istiyorum.pandemide çok tembellik ettim.hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah❤ çok değil vereceğin kilo
hoş bulduk=)Hoşgeldin canım aramıza
hoş bulduk =)umarım en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız.Çok merak ettim hemen okuyacağım
Hoş geldin canım . Burada hemen motive olup kilolarından kurtulacaksın
Burda öyle bir problem yok canımilk hedefime ulasınca ayrılmıştım.takımda çok yazan yoktu.hep birkaç kişi.2.hedefimi beklemedim bu sebeple.yinede ilk hedefime ulaştığım için ceza almamıştım.
Ben inanılmaz katı kuralcı, disiplinliyim. Programım değişsin anında modum düşer. Eşim de ailem de bazen bu konuda dert yakınırlar. Şimdi oğlumda sıkılıyor mudur diye düşünüyorum ama tam kendim gibi birini yetiştiriyorum. Annem hep bu çocuğu kendine benzettin der şakayla karışık. Burçla alakası var mı bilmem amaŞaşkınım
Plansız programsız, hayatı geldiği gibi yaşayan bir teraziden muzdaribimbenim koca olur kendisi çocuklarla birlikte karar verip yaptığımız disiplinli yaşamayı bile sabote eder
Haklısın canımaz ama sağlıksız olmuş canım eşine sinirlenip kendi yeme düzenini atlatarak kendine ceza verme bence
Evet öyle oldukız hiç bişey yememissin
Sende bendensin yaBen inanılmaz katı kuralcı, disiplinliyim. Programım değişsin anında modum düşer. Eşim de ailem de bazen bu konuda dert yakınırlar. Şimdi oğlumda sıkılıyor mudur diye düşünüyorum ama tam kendim gibi birini yetiştiriyorum. Annem hep bu çocuğu kendine benzettin der şakayla karışık. Burçla alakası var mı bilmem ama
Yükselenim koç fakat diğerlerini bilmiyorumSende bendensin ya
Yükselenin, ay burcun ve kuzey ay düğümü burçların nedir
Bende bunlardan biri koçtur diyecektim zatenYükselenim koç fakat diğerlerini bilmiyorum
amanin senin ki hepten insafsızmis6:30-7:00-7:30 o saat aralıklarında hayır okula giderken zaten erken kalkıyorum bıraksa da yaz tatilinde yatsaymisiz keşke öğlene kadar değilde bı 9-10 falan olsaydı bari diyorum şimdi evdeki kardeşlerimi kaldiramiyor ama yatıyorlar
Aynen cnm benim salonda bı iki tane dantel var benim çok yoktu zaten ama @Ucmelekannesi nin ceyizinr çok örüldübana göre gereksiz sadece gösteriş havluda da carsafta da ben serdigimde hayranlıkla bakmıyorum hani kendimin çarşaf dantellerini söküp kıza koyacam
kimse kalmamış mi döndük dolaştık çivi gibi cakildikSeni ozledim ablacigim
Gozundende bisey kaçmıyor valla cok fenasin abla
Arada bakiyordum eskilerden pek kimse kalmamis yeni gelen arkadaşlarda hosgelmis
Ben diyecektim amaBende kendime rakip arıyorum var mı bana yan bakan
doğumdan önce herşeyi yaptım sonuç evi pohhhh götürüyor ev isi nankör yıpratma kendini çokta fazlaBuzdolabı bitti eşim geldi bı yemek yedik cay demledjm ardından pencereyi sildim perdesi yıkanıyor buzdolabının üzerinde süsler vardı onları da yıkadım masa sandalye kapı ve son avizeyi silince mutfak bitiyor artık snrm
aramıza hoşgeldin canım kader aynı9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:tristris
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:74.5
HEDEF KİLONUZ:64
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 üç ve 8aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:mühendis
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet 3yıl önce.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:doğum kilolarını pandemi katkısıyla verememek
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:kitap okumayı gezmeyi öğrenmeyi seven biriyim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:resimli paylasımlar yapabiliriz.3yıl önce sürekli tabak resimlerimiz yaptıgımız spor vs paylasmıstık.cok etkili oluyor.yorumlarkende daha gercekçi yorum yapabiliyoruz.
kiz sen burçlarla mi ilgileniyorsun benim oğlan kova kız ikizler ben napiyim huniyi takiyim mi geevi bende kovayim eşim yengeç yazık adama ev dengesiz doluAllah nasip ederse yay Burcu olacaktı bebeği birkaç ayı kalmıştır muhtemelen
Aman çok dikkat et sınav da bulaştı kardeşimeDerslerim bitti, yarın da sınav görevim var
Pazartesi den itibaren programlı bir hayat başlatıyorum evde..
Ders programı gibi herkese herşeyi saat saat planladım
Senin evde yaşamak istemezdim diyenler parmak kaldırsın
bi zayıflayıp gerimi aldı bu bı anneogul diyette vardı geçen karşıma çıktı iyi fit olmuş ama oda hemen yazmış profiline yaşam koçu diye yıllarca kendi yaşamını yöneteme iki zayıflayınca millete koçluk yap ondan mı bilmem soğudum bunlardan hepKızlar su kadını takip ediyor musunuz ya acayip hayranlıkla takip ediyorum azmini önceden hedefin 70-75 ti bu kadini görünce neden bende 60lara inemeyim ki neyim eksik dedim hedefi degistrdmo rakamlarda en son ilkokuldaydim herhlde bı daha hiç 69 bile gormedim
bence kütüğünü değiştir senBenimkiler 34
bilindik bir marka ama valla acaba diyorum2% analdm da 28i ne alaka
Sagol cnm
Ayni ayni bende granul kahve kullaniyorm kafeinsiz hic bir fark yok tadinda ki almanyadada denedm gene yoktu tad farkı
Sevilay kac kilo oldun de bakiym :)
Bende burdayim hala
Ohh kolay gelsin tertemiz ne guzel
annemlerin apartmanda öyle sürekli gezdiler kimseye duyurmadan niye şikayet ederler diye . Hele anlamların sitede bı adam ablam tartisinda abla pozitif iyi birşey işte biz pozitifiz demiş gulsek mi ağlasak mıApartmanınızda ki vakalar ve ölüm seni olumsuz etkiledi aslında canım.
Haberin olmasa belki bu belirtileri yaşamazdın.
Bende dün bizim siteye bakan aile sağlığı elemanından öğrendim ki; meğer sitede hemen hemen herkes geçirmiş ama hiç kimse hasta olduğunu duyurmamış
kesinlikle bende bu şekilde devam edeceğim sonra gitmiyor kilit olup kalıyor keyfince yiyerek emzrirerek zayiflayacagimYok kız süt olsun diye yemiyorum tok tutsun diye hemde birden azaltmak istemiyorum menüleri git gide azaltmayi düşünüyorum vermem gereken kilo çok birden azalttım hızlı kilo verimi olur belki ama bı sure sonra durur benimde sabrım kalmaz planım böyle bklm tutarsa
canım zaten şimdi hijyenden ben hep netten veriyorum o kabinlerde maske ile terlemek istemiyorumKizlar selamlar. Ben marttan beri alisverise gitmedim. Zaten cocuklardan firsat bulup gidemiyordum hep netten yaparim alisverisi olmaz geri gonderirim baska alirim. Simdi cok kilo verirsemde dolabi yenilemek zorunda kalirsam cok useniyorum ya hic sevmem giy cikar alisveris yapmayi.
bi pide salata ayran hem karnın hm gözün doyarKaptancigimin lafının üstüne laf soylemem ben, sen ne dersen o
aslında tahin pekmez ölçülü olduğu sürece veriyorlar canım emzirirken , rezene de içtim ama bı faydasını görmedim bence beyinde bitiyor en önemlisiFit mutlu anne
Öğünlerinde çeşit sayısı çok fazla canım, boşa kürek sallarsın böyle, üstüne motivasyon kaybı yaşarsın...
Çeşit 2-3 ü geçmesin
Tahin pekmez kilo almak için yenir, hergün menünde olmasın canım
Sütünü bol su ve rezene çayı artırır, rezene çayının kilo verdirici etkisi de var.
ahh bacim eklemiyorlar beni
Psikolojimin gözünü oydular zatenAnne babaların travmatik davranışlarına ilk çocuklar(erkek ve kız çocukların en büyükleri) maruz kalıyormuş canım.
Bu travmatik davranışlarda bizi duygusal yiyici yapıyormuş canım
Zehra kimdi , nick ver kaptanım yeni alışıyorum takıma isim yok şuan bende
Zehrayı da ekle bari 67.6
Bir kişi daha vardı
insAllah cnm hep aynı vala bende hamilelik kilolarından kurtulmak için cabaliycamhoş bulduk.umarım hep beraber ulasırız.hamilelik öncesi halime dönmek istiyorum.pandemide çok tembellik ettim
canım benim ay burcum koç, nasıl bir etkisi var biliyor musun acaba?Bende bunlardan biri koçtur diyecektim zaten
Oldu sen gelirken ben oturuyum mu kız kovala beni bana neHah tamam sen azıcık dhaa yakınan insAllah kışa zmnda arayı kapatırım
tamam cnm eşime aldirayim
Ay burcu ne ya birde o mu var beyinler yandıcanım benim ay burcum koç, nasıl bir etkisi var biliyor musun acaba?
duygularla ilişkili diye biliyorum canım ama uzmanı değilim tabi kiAy burcu ne ya birde o mu var beyinler yandı
Birde Kuzey ay düğümü burcu var, hayat yolumuzu belirleyenAy burcu ne ya birde o mu var beyinler yandı
Kiz Ben seni iki gün önce rüyamda gördüm böyle başında anne usulü bağlanmış eşarp var sarışın beyaz tenli ay diyorum bu benden nasıl zayıf olur boyumuz aynı benden zayıf gösteriyor yer sofrası hazirliyordun sana yetisecegim deyince aklıma geldiinsAllah cnm hep aynı vala bende hamilelik kilolarından kurtulmak için cabaliycam
Canım kayıtlı olduğu için paylaştım lütfen kırılma18 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Yasamakguzel123 (56.8)
- ) @zumazuma (60)
- ) @Lusi (65.3)
- ) @Furha63 (65.5)
- @aslan26 (67.9)
- ) @strontium (68.1)
- )
denizbenimadim (68.2) - ) @maygirl59_ (69.5)
- ) @chnnmkiz (71.8)
- )@Pnrrr-20 (72.3)
- )
Handandandan (75.5) - ) @Ucmelekannesi (75.5)
- ) @Tekrar dene (77.3)
- )
Pembe Lotus (77.8) - ) @ATTRAENTE (79.0)
- ) @Poni Bon (80.3)
- )@ekim2009 (81.7)
- )
North River (84.1) - )
Fit mutlu anne (91.8) - ) @mefkurem (101)
- ) @tacsizprenses (101.9)
- )
88prenses22 (103.5) - )
Namaria (105.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Kimse tinlamiyor kendimi ekleyim bari yoksa takımı değiştircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?