- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.261
evet bizim sevgi bagimiz ablam evlenince değişti evde babam ve annem bizim evden gidebileceğimiz fikrine vardılar ( sevgililerimizide anlattık erkek arkadaşlarimizlada gezdik bildiler ablama oje sürmek bile yasakmış oysaki anladılar yasaklar işe yaramıyor tam tersi oluyor )bide ablam erken evlendi. Ben nisanliyken babamin dizinde yatarken görümcemle kv geldi görümcem hala der o kadar kıskandım ki seni ben hiç yatamadım babamın dizine ,eşimde der babam evdeki kediyi bizden çok severdi diye kp ile konustuk bu konuyu ben babasız büyüdüm evin tüm yükü uzerimdeydi o yuzden çocuklarda kendi ayaklarının üstüne bassın diye kolumun altına alıp sevemedim bile der oysa her iki tarafta sevmek sevilmek istemiş ama olmamış ne acı.Benim içimin ezildiği en büyük eksiklik annemin dizine başımı koyup üzüldüğümü kalbimin kırıldığını hiç anlatamamak oldu. Anneme gidip aşık olduğumu söyleyecektim hey yavrum çarmıha gererdi benipedagojik açıdan çok eksikti annelerimiz. Üstümüzü başımızı tıkar temizler paklarlardı o kadar. Gerisi boşluk
anladim canım kolay gelsinamacı yok canım anca işlerimi yetiştiriyorum
çok hoş gözüküyorsun vahim MaşAllahnasip olur mu ki bana da pek sanmıyorum bu kadarını ama
ooo süpersin benim bu beden cicim aynısı dolapta duruyor beni bekliyor 5 yıldır ilk hamileligimde almıştım giymek nasip olmadı
saol canımın ıcı hepınızın sayesınde boyle gorunuyorumSağlıcakla giyin canım harika görünüyorsun
Hangi ismi kullanıysan ismin odur canımŞimdi isimde giriyoruz ya hadi diyelim ki tarihi doğru(yıllar sonra netleşti) saatin öğleden önce olduğunu biliyoruz ama ismim bile farklı ki mesela ezanla kulağıma okunan ismi babaannemin kardeşi yabancı isme benziyor bu olmasın demiş sonra babamin koyduğu ismi nüfus yanlış yazmış sonra duzeltmeye gidilmiş filan benim burçlar çok karışıkay burcu terazi düğümü de boğa çıktı
Annen çok zor zamanlar geçirmiş size de çektirmiş . Okurken aklıma annenle ilişkin geldi . Hala sevgisini tam gösteremiyormuş ya büyüklerin yanında size tam anne olamamış. Senin çabuk kırışman da bundan belki deannem çok sertti dedem ve babaannem ile Köyde birlikte büyüdük babam tır şöförü idi Babam genelde evde olmadığı için aşırı korumacı baskıcı davranıldı özellikle dedemden az dayak yememişizdir annem onların yanında bize kızamazdı kızmayı bırak sevemezdi bile pazar banyolarından nefret ederdim annemle tek yalnız kaldığımız zamandı ve bütün haftanın hıncını bizi banyoda döverek çıkarırdı ve ağlamamıza bile müsade etmezdi dedem babaannem fark eder ona kızar diye aman akşam akşam neye hatırladıysam
Annem koç burcu. Doğurdukları da ya koç burcu yada yükselenimiz koç.İnatlığın ustası
Süt içebilirsin canımakşam hafif ve erken yedim 2 de yatıyorum şu an inanılmaz acıktım(
Süpersin canımYeni medium beden cicilerimxl lardan geldıgım beden
Onu üzemeyince üzülen ben oldum malesefahh canım ona canini sıkınca yememezlik yapma sonra gözün cislara kaymasin kendini değil onu üz
Benim umutlar hiç bitmiyor 5 tanede Jean var gebelik öncesi beni bekleyenneden olmasın ben de 86 kılodan geldım buraya kılo veremeye basladın mı gıdıyor ki senın de gıder
ben hep pes edıp ablama vermıstım dolabımdakılerı onları da gerı alayım barı
saol canımın ıcı hepınızın sayesınde boyle gorunuyorum
Daha ben girecem listeyeAynenHandandandan listede 10 kişi var belki haftaya Ayşe ve Hatice de girebilir sonra belki ben bi duralım bacım
Aha tezimiz çürüdüBen en küçüğüm
Ablam hep zayifti
İlginçAnnem koç burcu. Doğurdukları da ya koç burcu yada yükselenimiz koç.Tüm aile inadız vesselam.
İstisnalar kaideyi bozmazAha tezimiz çürüdü
Ne kadar sürede verdin canımneden olmasın ben de 86 kılodan geldım buraya kılo veremeye basladın mı gıdıyor ki senın de gıder
ben hep pes edıp ablama vermıstım dolabımdakılerı onları da gerı alayım barı
saol canımın ıcı hepınızın sayesınde boyle gorunuyorum
Sizinki de ilginçmişİlginç
Benim de annem akrep, 4 kardeşiz hepimizin ya yükselenimiz akrep yada ay burcumuz akrep
İstediğin yeni nicki de yazaydın keşkeKazen rica etsem benim nickimi değiştirebilir miyiz kendimi adımın baş harfi ve soyadımla deşifre etmişim baya adımı da biliyorlar zaten
bi de takımdaki kızların aklına İbrahim Saraçoğlunu getiriyormuşumlütfen
Yavrum bunu buraya yazmasan senin nickin olarak düşünürdü herkes mesela belki ibrahim saraçoğlundan esinledinKazen rica etsem benim nickimi değiştirebilir miyiz kendimi adımın baş harfi ve soyadımla deşifre etmişim baya adımı da biliyorlar zaten
bi de takımdaki kızların aklına İbrahim Saraçoğlunu getiriyormuşumlütfen
Hangi şehirdesin canım.disardan geliyorum Allahim hava nasil sogumaktir oyle.polarla cikmamiza ragmen titreye titreye döndük...irademe sahip ciktim ne bisey yedim ne ictim buaradayanimda su goturmustum yarim litreyi bitirdim.simdi miss gibi kuşburnu cayi yapiom kendime icim isinsin azicik kizlar.mesajlari takip ettim surekli yazamasam da kusura bakmayin dahil olamadigim icin
benim burcum boğa.yukselene falan hiç girmeyim.yemek yemegi en seven burçİlginç
Benim de annem akrep, 4 kardeşiz hepimizin ya yükselenimiz akrep yada ay burcumuz akrep
tekirdağ canimm buz buzzz 15 derece dio ama hissedilen 10 falandir ruzgar varHangi şehirdesin canım.
Biz balkonda yatıyoruz şimdi, üstelik örtüsüz
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:tristris
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:74.5
HEDEF KİLONUZ:64
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 üç ve 8aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:mühendis
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet 3yıl önce.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:doğum kilolarını pandemi katkısıyla verememek
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:kitap okumayı gezmeyi öğrenmeyi seven biriyim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:resimli paylasımlar yapabiliriz.3yıl önce sürekli tabak resimlerimiz yaptıgımız spor vs paylasmıstık.cok etkili oluyor.yorumlarkende daha gercekçi yorum yapabiliyoruz.
Benim umutlar hiç bitmiyor 5 tanede Jean var gebelik öncesi beni bekleyen
Hellööö takım nabersiniz ? Oku oku bitmediniz zalımsınız zalım ve geveze
Ayağımda küçük deccali sallarken selam vereyim iki hasbehal edeyim dedim ama doğru mu yazdım emin değilim şuan
Temizlikçi abla kendine zam yapıp 250 teleye çıktığından mütevellit bugün temizlik yapem dedim ki elimde süpürgeyi gören eşimin şaşkınlık ve dongunluk içeren yüz ifadesini görmeniz lazımdı. Tamam uzunca süredir ev süpürmüyor olabilirim (mutfak hariç) ama jartiyerle sokağa fırlamışım da hayatım ayaklarını kaldır şurayı süpüreyim demişim gibi benim başıma böyle bir şey nasıl gelir nasıl nasıl diye hayatı sorgularcasına
Neyse totalde 15 dakika sürmeyen aktivitemi annemin tabiriyle - yalapşap, baştansavma, abucukgubucuk- gibi ifadelere cuk oturacak şekilde tamamlayıp, sonraki seanslarda süreyi yavaş yavaş biraz daha uzatıp, eşimin evde bulunmadığı saatlerde gizli pratikler yapıp evin genel düzenini sağlayaraktan kadına vermediğim o parayı da zalım bi şekilde harcayacağım nasipse dinimiz amin
4 bucuk ay oldu canımNe kadar sürede verdin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?