Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet bizim sevgi bagimiz ablam evlenince değişti evde babam ve annem bizim evden gidebileceğimiz fikrine vardılar ( sevgililerimizide anlattık erkek arkadaşlarimizlada gezdik bildiler ablama oje sürmek bile yasakmış oysaki anladılar yasaklar işe yaramıyor tam tersi oluyor )bide ablam erken evlendi. Ben nisanliyken babamin dizinde yatarken görümcemle kv geldi görümcem hala der o kadar kıskandım ki seni ben hiç yatamadım babamın dizine ,eşimde der babam evdeki kediyi bizden çok severdi diye kp ile konustuk bu konuyu ben babasız büyüdüm evin tüm yükü uzerimdeydi o yuzden çocuklarda kendi ayaklarının üstüne bassın diye kolumun altına alıp sevemedim bile der oysa her iki tarafta sevmek sevilmek istemiş ama olmamış ne acı.
amacı yok canım anca işlerimi yetiştiriyorum
anladim canım kolay gelsin

çok hoş gözüküyorsun vahim MaşAllah nasip olur mu ki bana da pek sanmıyorum bu kadarını ama

neden olmasın ben de 86 kılodan geldım buraya kılo veremeye basladın mı gıdıyor ki senın de gıder

ooo süpersin benim bu beden cicim aynısı dolapta duruyor beni bekliyor 5 yıldır ilk hamileligimde almıştım giymek nasip olmadı

ben hep pes edıp ablama vermıstım dolabımdakılerı onları da gerı alayım barı

Sağlıcakla giyin canım harika görünüyorsun
saol canımın ıcı hepınızın sayesınde boyle gorunuyorum

Hangi ismi kullanıysan ismin odur canım
Annen çok zor zamanlar geçirmiş size de çektirmiş . Okurken aklıma annenle ilişkin geldi . Hala sevgisini tam gösteremiyormuş ya büyüklerin yanında size tam anne olamamış. Senin çabuk kırışman da bundan belki de
İnatlığın ustası
Annem koç burcu. Doğurdukları da ya koç burcu yada yükselenimiz koç.Tüm aile inadız vesselam.
akşam hafif ve erken yedim 2 de yatıyorum şu an inanılmaz acıktım (
Süt içebilirsin canım
Yeni medium beden cicilerim xl lardan geldıgım beden
Süpersin canım
ahh canım ona canini sıkınca yememezlik yapma sonra gözün cislara kaymasin kendini değil onu üz
Onu üzemeyince üzülen ben oldum malesef

Benim umutlar hiç bitmiyor 5 tanede Jean var gebelik öncesi beni bekleyen

Hellööö takım nabersiniz ? Oku oku bitmediniz zalımsınız zalım ve geveze
Ayağımda küçük deccali sallarken selam vereyim iki hasbehal edeyim dedim ama doğru mu yazdım emin değilim şuan
Temizlikçi abla kendine zam yapıp 250 teleye çıktığından mütevellit bugün temizlik yapem dedim ki elimde süpürgeyi gören eşimin şaşkınlık ve dongunluk içeren yüz ifadesini görmeniz lazımdı. Tamam uzunca süredir ev süpürmüyor olabilirim (mutfak hariç) ama jartiyerle sokağa fırlamışım da hayatım ayaklarını kaldır şurayı süpüreyim demişim gibi benim başıma böyle bir şey nasıl gelir nasıl nasıl diye hayatı sorgularcasına
Neyse totalde 15 dakika sürmeyen aktivitemi annemin tabiriyle - yalapşap, baştansavma, abucukgubucuk- gibi ifadelere cuk oturacak şekilde tamamlayıp, sonraki seanslarda süreyi yavaş yavaş biraz daha uzatıp, eşimin evde bulunmadığı saatlerde gizli pratikler yapıp evin genel düzenini sağlayaraktan kadına vermediğim o parayı da zalım bi şekilde harcayacağım nasipse dinimiz amin

Ne kadar sürede verdin canım

İstediğin yeni nicki de yazaydın keşke

disardan geliyorum Allahim hava nasil sogumaktir oyle.polarla cikmamiza ragmen titreye titreye döndük...irademe sahip ciktim ne bisey yedim ne ictim buaradayanimda su goturmustum yarim litreyi bitirdim.simdi miss gibi kuşburnu cayi yapiom kendime icim isinsin azicik kizlar.mesajlari takip ettim surekli yazamasam da kusura bakmayin dahil olamadigim icin

Yavrum bunu buraya yazmasan senin nickin olarak düşünürdü herkes mesela belki ibrahim saraçoğlundan esinledin Kazen den rica et kendi kendini deşifre ettiğin mesajları da silsin

Hangi şehirdesin canım.
Biz balkonda yatıyoruz şimdi, üstelik örtüsüz

İlginç
Benim de annem akrep, 4 kardeşiz hepimizin ya yükselenimiz akrep yada ay burcumuz akrep
benim burcum boğa.yukselene falan hiç girmeyim.yemek yemegi en seven burç capslerim bile yemek uzerine benim burcunburcumun hakkini sonuna kadar vermisim

hoşgeldın canım

Benim umutlar hiç bitmiyor 5 tanede Jean var gebelik öncesi beni bekleyen

en guzelı valla b... mu vardı pes ettım 3 yıl eskı kıloma gelecek kadar koy dolabına gıremıyor musun gır dıyete hemencık verıver o artıları yooookkkk ılla 20 kılo alınca baslıcam savasmaya artık ben de bırakmıcam valla bıraz sıksın kıyafetler ıcıne gırene kadar fermuarını cekıcem agzımın (kendıme sınırlendım bır an )

kız yıne guldurdum senın su yazılarına bayılıyorum yaa

Ne kadar sürede verdin canım
4 bucuk ay oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…