- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.301
@Nehir-derin2 bu grup canımHandandandan aralık anneleri grubundan arkadaşım o da tombiş olmuş Gruptan bahsedince merak etti. Sen kaptan olarak deneme aşaması vs ile ilgili Bilgi verebilirsen sevinicez kişi sayısından dem vurduk bugün ama
Takım kurallarına sıkı sıkıya uyarım, kaçamak yapmadan azimle ve disiplinli olurum diyorsan;65ama aramızda kalsın tartının bile morali bozuk
Mutfağımın fotosunu atarım yardıma gelirsin ben karışmamTakım kurallarına sıkı sıkıya uyarım, kaçamak yapmadan azimle ve disiplinli olurum diyorsan;
ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup yine orada ki tanıtım formunu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım...
denizbenimadim kankin ile sana ortak bir görev vereceğim, yok demezsin artık
Gündüz tadımız yok ama, ne elbisenin, ne taytın, ne şortun giyilesi yok, hep yapış yapış...ayy şuan o sıcağa o kadar özendim ki sen bunu bidaha düsün
O kadar dedik kocanla iş bölümü yap diyeMutfağımın fotosunu atarım yardıma gelirsin ben karışmam
Bizim burada kuru ama sıcaktan sürekli terliyoruz saç dilerim hep ıslak. BuGündüz tadımız yok ama, ne elbisenin, ne taytın, ne şortun giyilesi yok, hep yapış yapış...
İçerde masterchef izliyor vicdansız. Arada ordan öğrenip gelip içi pişmemiş et yapıyor yemeği ben yapıyorum robot aldı ya evi ben süpürüyorum daha napıyım diyorO kadar dedik kocanla iş bölümü yap diye
Antep serin canım,Bizim burada kuru ama sıcaktan sürekli terliyoruz saç dilerim hep ıslak. Bu
Yemeği de dışardan söylesin o zamanİçerde masterchef izliyor vicdansız. Arada ordan öğrenip gelip içi pişmemiş et yapıyor yemeği ben yapıyorum robot aldı ya evi ben süpürüyorum daha napıyım diyor
Hoşgeldin canim inşallah en kısa zaman da hedefine ulasirsinSpor yapma kısmı biraz korkuttu biliyosunki hiç kucaktan inmeyen kelebeğim var yarın doldurcam inş teşekkür ederimdenizbenimadim
Şişkoyum ya artık ben istemiyorumYemeği de dışardan söylesin o zaman
Sana bebek yeter iş olarak
Hemen detaylı açıklayalım ne alaka olduğunu
Geçen haftanın artısı >>> % 0.28
Geçen hafta vermen gereken eksi >>> % 1
Bu hafta vermen gereken eksi >>> % 1
Hepsini toplarsan % 2.28
@Tekrar dene bu konuda tecrübeli
Çok cesur buldum seniŞişkoyum ya artık ben istemiyorumbi de 2. Yi düşünüyorum neyimeyse Benim gibileri falakaya yatırcan
Tabi urfaya göre daha serin.Antep serin canım,
Bir cehennemden diğer cehenneme giderken aradaki Antep 'i hesaba katmayınca Haziran da hasta olmuştum esen rüzgardan
Urfa kuru sıcak, sıcağı çok hissettirmiyor.Tabi urfaya göre daha serin.urfadayken klimasız asla duramazdın dediğin gibi cehennemdi
bi espri vardi cehenneme en yakin sehir diye.
Antep de sicak ben burada da çok terliyorum.
3e kadar yolu var bacım duralım biArada attıklarımız da oluyor ya, ondan şey ettiydim
AminHellööö takım nabersiniz ? Oku oku bitmediniz zalımsınız zalım ve geveze
Ayağımda küçük deccali sallarken selam vereyim iki hasbehal edeyim dedim ama doğru mu yazdım emin değilim şuan
Temizlikçi abla kendine zam yapıp 250 teleye çıktığından mütevellit bugün temizlik yapem dedim ki elimde süpürgeyi gören eşimin şaşkınlık ve dongunluk içeren yüz ifadesini görmeniz lazımdı. Tamam uzunca süredir ev süpürmüyor olabilirim (mutfak hariç) ama jartiyerle sokağa fırlamışım da hayatım ayaklarını kaldır şurayı süpüreyim demişim gibi benim başıma böyle bir şey nasıl gelir nasıl nasıl diye hayatı sorgularcasına
Neyse totalde 15 dakika sürmeyen aktivitemi annemin tabiriyle - yalapşap, baştansavma, abucukgubucuk- gibi ifadelere cuk oturacak şekilde tamamlayıp, sonraki seanslarda süreyi yavaş yavaş biraz daha uzatıp, eşimin evde bulunmadığı saatlerde gizli pratikler yapıp evin genel düzenini sağlayaraktan kadına vermediğim o parayı da zalım bi şekilde harcayacağım nasipse dinimiz amin
Hele bakayım kabul ederse özelden yazayımİstediğin yeni nicki de yazaydın keşke
Yok o Zaman banlıyorlar çatlarım buraya giremezsem KızYavrum bunu buraya yazmasan senin nickin olarak düşünürdü herkes mesela belki ibrahim saraçoğlundan esinledinKazen den rica et kendi kendini deşifre ettiğin mesajları da silsin
Anca beni şişko bul anca beniBen de sana bayıldım çok seksisin ooo
Gel Erzurum’a madem il dışı gideceksiniz Adana’da güneşe mermi sıkıyorlar biliyorsun değil miSıfır kolla, şortla balkonda yatıyorum valla.
Sıcaklardan sebep memleketimden vazgeçeceğim
Kız dur daha 9 aylık değil mi ? Sen de gurbettesin benim gibiŞişkoyum ya artık ben istemiyorumbi de 2. Yi düşünüyorum neyimeyse Benim gibileri falakaya yatırcan
Tabi canim adana mersin oralar da benim nefesim çıkmıyor çok fena hiç yaşanıl.mazlum.Urfa kuru sıcak, sıcağı çok hissettirmiyor.
Bizim buralar denizden dolayı nemli olunca daha da fazla hissettiriyor
Bilmez miyimGel Erzurum’a madem il dışı gideceksiniz Adana’da güneşe mermi sıkıyorlar biliyorsun değil mi
Daha denemede uyelerimiz de varAynenHandandandan listede 10 kişi var belki haftaya Ayşe ve Hatice de girebilir sonra belki ben bi duralım bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?