- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.321
Benim aklima modaci saracoglu geliyorSizi bu ızdıraptan kurtaracağım Cemil koyacağım nickimi veya Sevim koşş
Boyle giderse sen alican biz kovacazArada attıklarımız da oluyor ya, ondan şey ettiydim
ben listedeyim degilim hic sormuyorum bile:)listede olunca ne oluo onu bile bilmiyorum açikcasiDaha denemede uyelerimiz de varceren prenses, tacsiz
Prensesle ceren onumuzdeki hafta girebiliyor heralde
iyi geceler ❤Ben yatayım kızlar, yarın sınav görevim var, ayakta uyursam olmaz.
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
Sabah en geç 7 'de uyandırın beni
Hayirdir cnm senin odun ne yapti :))Onu üzemeyince üzülen ben oldum malesef
Sayfa yine kafayi yediben listedeyim degilim hic sormuyorum bile:)listede olunca ne oluo onu bile bilmiyorum açikcasiamacim zayiflamak sizle cok memnunum hersey guzel gidiyor
Aman sen Hatay’da güzelsin tamam vazgeçtimBilmez miyim
Benim kızlar asfalta yumurta kırdılar bu yaz
Kocayı boşayınca gelirim Erzurum'a
Ben kilo verdigim donemde herseyi yeni almistim, hemen geri alinca cogunu hic giyemedimBenim umutlar hiç bitmiyor 5 tanede Jean var gebelik öncesi beni bekleyen
Zühal abla yazmış canım alıntıda kalmışben listedeyim degilim hic sormuyorum bile:)listede olunca ne oluo onu bile bilmiyorum açikcasiamacim zayiflamak sizle cok memnunum hersey guzel gidiyor
anladim canim.bu haftada listede deilim dimi ben.cok isabet olmuş. onumuzdeki pazartesi bat.tan dolayi korkuodum acicasi tartidan.( genelde kiloda fazla cikiorm bu donem)...bu haftayi atlatayim da cok sevindimmSayfa yine kafayi yedibenim mesajimi miran yazmis gibi görünüyor
Listede olursan verdigin kilolar takim yuzdesine faydasi oluyor cnm
Allah rahatlık versin canım kolay gelsin şimdidenBen yatayım kızlar, yarın sınav görevim var, ayakta uyursam olmaz.
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
Sabah en geç 7 'de uyandırın beni
Evet abla en az 5 liste adayı var ben , Hatice , Ayşe , ceren, prensesDaha denemede uyelerimiz de varceren prenses, tacsiz
Prensesle ceren onumuzdeki hafta girebiliyor heralde
evet sen ara ogunlu beslenmeyi seviyorsun. Diger turlu elin ayagin titriyior.insAllah
Son arayı bilerek yiyorum cnm gece sürekli emiyor küçük sıpam içim fena eziliyor sabahı zor ediyorum zaten şaşırıp biseyler yemeyin diye yiyorum ama standart diyetisyen listesine uydurmaya çalışıyorum bana 2.5-3 saatlik yeme düzeni iyi geliyor
sen ver kiloyu da derdin kiyafet olsun canim.Kizlar selamlar. Ben marttan beri alisverise gitmedim. Zaten cocuklardan firsat bulup gidemiyordum hep netten yaparim alisverisi olmaz geri gonderirim baska alirim. Simdi cok kilo verirsemde dolabi yenilemek zorunda kalirsam cok useniyorum ya hic sevmem giy cikar alisveris yapmayi.
aksamlari birakiyordum ben dikkat etmeye baslayinca 1 dlm bari yiyim bende aksamlariBunu görmemişim kaç diyetisyene gittim hepsi ilk aşamada her öğünde ekmek verdi bir bı buçuk ay böyle ilerleyip sonrasında azalticam insAllah
ben acik aliyordum o donem. Ama demleme usulu yapiyordum kaynatilacagini hic duymamistimBen sallama denemiştim açık mı alayım o zmn farkeder mi
masallah fistik gibi duruyorsun.Yeni medium beden cicilerimxl lardan geldıgım beden
yaa ne guldum okurken .Hellööö takım nabersiniz ? Oku oku bitmediniz zalımsınız zalım ve geveze
Ayağımda küçük deccali sallarken selam vereyim iki hasbehal edeyim dedim ama doğru mu yazdım emin değilim şuan
Temizlikçi abla kendine zam yapıp 250 teleye çıktığından mütevellit bugün temizlik yapem dedim ki elimde süpürgeyi gören eşimin şaşkınlık ve dongunluk içeren yüz ifadesini görmeniz lazımdı. Tamam uzunca süredir ev süpürmüyor olabilirim (mutfak hariç) ama jartiyerle sokağa fırlamışım da hayatım ayaklarını kaldır şurayı süpüreyim demişim gibi benim başıma böyle bir şey nasıl gelir nasıl nasıl diye hayatı sorgularcasına
Neyse totalde 15 dakika sürmeyen aktivitemi annemin tabiriyle - yalapşap, baştansavma, abucukgubucuk- gibi ifadelere cuk oturacak şekilde tamamlayıp, sonraki seanslarda süreyi yavaş yavaş biraz daha uzatıp, eşimin evde bulunmadığı saatlerde gizli pratikler yapıp evin genel düzenini sağlayaraktan kadına vermediğim o parayı da zalım bi şekilde harcayacağım nasipse dinimiz amin
alisirsin ins canim. Daha yeni basladiniz.iyi aksmalar
2 gundur okuyorum ama yazamadim
kizin yemekleriyle ugrasiyorum.cok karisik
sabah kahvaltisi icin tam 45 dk ugrastim yagini gramini hesaplamak icin
bide yaseydi bosuna ugrasmisim
yemeklerini yapmak cok vaktimi aliyo
ama bugun sporumuda yaptim vakit bulup sukur
biraz gec oldu ama menumu yazarak baslayim artik
evet bende gireyim bi an once listeyeAllah rahatlık versin canım kolay gelsin şimdiden
Evet abla en az 5 liste adayı var ben , Hatice , Ayşe , ceren, prenses
71 im canim fatsecret diye bir program yukledim kalori hesapliyor gunluk ogunlerinide paylasabiliyorsun arkadas grubuda var hedefim 67 68 simdilikSevilay kac kilo oldun de bakiym :)
Bende burdayim hala
Kurkcu dukkani mi diyon yanikimse kalmamış mi döndük dolaştık çivi gibi cakildik
sagol canimins canim. Daha yeni basladiniz.
Kolaylik versin rabbim
Kiz daha biraz önce yeter diyen sen degilmiydin@Nehir-derin2 bu grup canımHandandandan aralık anneleri grubundan arkadaşım o da tombiş olmuş Gruptan bahsedince merak etti. Sen kaptan olarak deneme aşaması vs ile ilgili Bilgi verebilirsen sevinicez kişi sayısından dem vurduk bugün ama
Bı kota var zaten, herkesi birden alamıyoruz, mezun olan yada izne ayrılan olursa yerine alırız.Evet abla en az 5 liste adayı var ben , Hatice , Ayşe , ceren, prenses
Sanki bizim takimda herkes 2 saat spor yapiyor hergünSen bi başla gerisi gelir kimse ağır siklet boks yapmıyor merak etme
KendiydiKiz daha biraz önce yeter diyen sen degilmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?