Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahh bebek uyunca uyusak keşke bende oğlum uyurken uyuyamıyorum çoğu zmn tam uyumyaa niyetlendigimde uyanıyor sabah salak salak uyanıyorum sonra zorla
sefan olsun cnm
Tunaydin arkadaslar huzurlu pazarlar
Bugün biraz gec kalktim gec yatmistim :)
Dinlenecegim tun gün
iyi dinlenmeler cnm
Woww super bu erkekler neden bukadr hizli kilo veriyorlar sinir oluyorm bu duruma genel olark
Bklm bu ilk hafta haftaya da aynı performansı gösterirse bende sinir olurum snrm

Kız uyudu inşallah biraz uyurda bende çamaşır yığınını valizlere teperim nasıl olsa gidince katlanıp ütülenecek yeniden dimi ama
kolay gelsin canım

U UcanSupurge kız isme hiç bakmamışım ben fotoğraftan zaar senin olduğunu düşündüm zaten direk hayrli olsun yeni nickin

Hosgeldin nehircim
Formu doldurursan seni daha iyi tanımış oluruz :)) zaten 2 hafta deneme süren var
Sen bize, biz sana bakarız

Kahvaltinda tb yada cavdar ekmegi yiyebilirsin 1-2 dil.
Ekmek Istemezsen kuruyemis

Diger ogunlerinde et türü +salata yada sebze +yogurt

Emziriyorsan bol su

Ara öğün yapip yapmamak senin tercihin
Açlık durumuna gore bakarsın

gercekten gune huzursyz baslandimi huzursuz devam ediyor . gunun geri kalani guzel gecsin ibs kizin guzel bir uyku uyusun
İşin yoksa bi leslie patlatirsin artik
abla hic elimi kaldirasim yik bugun.
Koltuktan kalkip yataga yataktan kalkip koltuga geciyorum nedense. Vucut olarak degil ruhen yorgunum bugun nedense
Bi an ycan supurgede ne diye dusundum
Guzel nicmis hayirli olsun

Ne kadarlık canım bebeğin benimki üç aylık
Öğlen bir kase çorba iç yanında varsa salata yoğurt sebze yiyeceksen 7-8 yemek kaşığı nakliyatta 6-7 yk et yiyeceksen 4 yumurta büyüklüğünde
9 buçuk aylık bu şekilde deneyim teşekkür ederim burası çok aktifmiş adapte olamadım daha yetişemiyorum okumaya

Benimki birtek camasiri ipe aşamaz abla sağolsun her konuda yardım eder bı ondan utaniyormus camasirliga aşıyor ama iple ne sıkıntısı var çözemedim
Benimkide aynı gece karanlık olunca asıyo ama balkonda görünmekten çekiniyo sanırım ev süpürürkende perdeleri kapatıyo hep

kolay gelsin canım

U UcanSupurge kız isme hiç bakmamışım ben fotoğraftan zaar senin olduğunu düşündüm zaten direk hayrli olsun yeni nickin
Seninde mi haberin yoktu nickinden
Bi an ycan supurgede ne diye dusundum
Guzel nicmis hayirli olsun
Anam cokmu aramış cemil olmasa taniyamiyacaktik
Nasil yani sen secmedinmi
Ben Cemil koyacaktım adımı kendi seçmiş koymuş ben de ellemedim dursun artık bunu gördükçe ben geleceğim aklınıza

Koltuktan kalkip yataga yataktan kalkip koltuga geciyorum nedense. Vucut olarak degil ruhen yorgunum bugun nedense
Bjraz yalniz disari cikip hava alip kafani dinlesen belki iyi gelir cnm

Hastalık sürecinde uzunca süre evde kaldınız iyice darlardın sessiz sakin bi yere pikniğe gidebilirsiniz aslında bugün pazar eşin de evdedir

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Nehirderin_2
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2/ 6 yaş-9 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:çevremin beni bunalıma sokması
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:doğum lohusalık süt yapma telaşıyla yediğim herşeye pişmanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:ikinci çocuk kolay olur abiside bakar patlat gitsin derken kolik bir bebeğe sahip olan, 7/24 kucağında taşıyan mızmız bir bebek annesi
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİNnu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…