- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.461
ahh bebek uyunca uyusak keşke bende oğlum uyurken uyuyamıyorum çoğu zmn tam uyumyaa niyetlendigimde uyanıyor sabah salak salak uyanıyorum sonra zorlaBen tam sopaligim ya durup durup kendimi dovmek istiyorum size iyi geceler dedim sonra saat 2.30da hala uyumamistim bebek emmeye kalktı , oğlum anne cisim geldi diye çağırdı sabah ezanı okunuyordu daldigimda adam ne ara giyinip gitti haberim yok . Sabah 7 de oğlum geldi kızı uyandırdı huysuz başlayan gün huysz devam ediyor uyumuyor bu kız uyumuyor dünya kadar iş varya uyumaz tabi
sefan olsun cnmSonunda gecmis bitirdm amma konusmussunuz yahu
Bursada hava serinledi ne guzl babasi aldi oglani disari cikardi dusa girsm bende ciktm giyindm derken onlar geldi sonra babannesi ust kata cikardi babasida gitti bayadir ordalar oynuyorlar bende uzandm keyif yaptm oh miss bayadir boyle baskasi oglana bakarken dinlenmemistim ne iyi geldi
iyi dinlenmeler cnmTunaydin arkadaslar huzurlu pazarlar
Bugün biraz gec kalktim gec yatmistim :)
Dinlenecegim tun gün
Bklm bu ilk hafta haftaya da aynı performansı gösterirse bende sinir olurum snrmWoww super bu erkekler neden bukadr hizli kilo veriyorlar sinir oluyorm bu duruma genel olark
Kız benmişim
kolay gelsin canımKız uyudu inşallah biraz uyurda bende çamaşır yığınını valizlere teperimnasıl olsa gidince katlanıp ütülenecek yeniden dimi ama
Seninde mi haberin yoktu nickindenKız benmişimkazen koydu adımı
Hosgeldin nehircimBen yine geldim yardım istiyorumŞimdi ben emziriyorum sabah kalktı işte yumurta haşlaması salatalık biber falan yedim ama öğle yemeğine falan neler yemem gerekiyo burdan gördüm lessi programı indirdim telefonuma onu deniycem çok heyecanlıyım formu doldurmadım daha kendimi deniyorum bebekle yapabilecekmiyim diye
Disarda millet gormesin diyedirBenimki birtek camasiri ipe aşamaz abla sağolsun her konuda yardım eder bı ondan utaniyormus camasirliga aşıyor ama iple ne sıkıntısı var çözemedim
gercekten gune huzursyz baslandimi huzursuz devam ediyor . gunun geri kalani guzel gecsin ibs kizin guzel bir uyku uyusunBen tam sopaligim ya durup durup kendimi dovmek istiyorum size iyi geceler dedim sonra saat 2.30da hala uyumamistim bebek emmeye kalktı , oğlum anne cisim geldi diye çağırdı sabah ezanı okunuyordu daldigimda adam ne ara giyinip gitti haberim yok . Sabah 7 de oğlum geldi kızı uyandırdı huysuz başlayan gün huysz devam ediyor uyumuyor bu kız uyumuyor dünya kadar iş varya uyumaz tabi
abla hic elimi kaldirasim yik bugun.İşin yoksa bi leslie patlatirsin artik
Bi an ycan supurgede ne diye dusundumDoğrusunu yapmışsın canım neden böyle bir yola başvurdu acaba pişmanlığını dile getiremeyen biri mi çok mu özlüyor acaba seni ?
Ya Allah şifa versin kuzuma uyku tulumu giydir canım benim kız da seninki gibi çok deli yatıyor
Ben de etli nohut ve pilav kolay olsun işim var bugün
Ne güzel olmuş Allah bağışlasın evlatlarını canım
Anam cokmu aramışKız benmişimkazen koydu adımı
Nasil yani sen secmedinmiKız benmişimkazen koydu adımı
9 buçuk aylık bu şekilde deneyim teşekkür ederim burası çok aktifmiş adapte olamadım daha yetişemiyorum okumayaNe kadarlık canım bebeğin benimki üç aylık
Öğlen bir kase çorba iç yanında varsa salata yoğurt sebze yiyeceksen 7-8 yemek kaşığı nakliyatta 6-7 yk et yiyeceksen 4 yumurta büyüklüğünde
Benimkide aynı gece karanlık olunca asıyo ama balkonda görünmekten çekiniyo sanırım ev süpürürkende perdeleri kapatıyo hepBenimki birtek camasiri ipe aşamaz abla sağolsun her konuda yardım eder bı ondan utaniyormus camasirliga aşıyor ama iple ne sıkıntısı var çözemedim
Aynen ablacim cok sağolBi kac gündür baya yoruldun cnm
Bugun izin ver kendine keyfini cikart
Sagol canimiyi dinlenmeler cnm
kolay gelsin canım
U UcanSupurge kız isme hiç bakmamışım ben fotoğraftan zaar senin olduğunu düşündüm zaten direkhayrli olsun yeni nickin
Seninde mi haberin yoktu nickinden
Bi an ycan supurgede ne diye dusundum
Guzel nicmis hayirli olsun
Anam cokmu aramışcemil olmasa taniyamiyacaktik
Ben Cemil koyacaktım adımıNasil yani sen secmedinmi
Bjraz yalniz disari cikip hava alip kafani dinlesen belki iyi gelir cnmabla hic elimi kaldirasim yik bugun.
Koltuktan kalkip yataga yataktan kalkip koltuga geciyorum nedense. Vucut olarak degil ruhen yorgunum bugun nedense
Hastalık sürecinde uzunca süre evde kaldınız iyice darlardın sessiz sakin bi yere pikniğe gidebilirsiniz aslında bugün pazar eşin de evdedirabla hic elimi kaldirasim yik bugun.
Koltuktan kalkip yataga yataktan kalkip koltuga geciyorum nedense. Vucut olarak degil ruhen yorgunum bugun nedense
Ben de kuru fasulye pilav yapayım bariBen de etli nohut ve pilav kolay olsun işim var bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?