Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay bilmem mi onu ilk teşhisim oydu bir ay ilaç kullandım sabah akşam iğne vuruldum ama zerre düzelmedim demek hastalığım o değilmiş sendeki belirtiler nasıl canım ?
Ben ilk doğumdada bundada çok zorlandım doğum sonrası hep bitarafa çektim yürürken ilkinde kristal oynaması dediler aynısını bundada yaşayınca meniereden şüphelendi ama başdönmrm yok bende bilemedim sen be durumdasın

Anam çokmuş seninben hamileyken almadım doğumdan sonra kalmamıştı en fazla 3 4 kg vardı sonradan almak insanın zoruna gidiyo
Ende tiroit çıktı o yüzden aldım vallaha yiyerek alsam bu kadar zoruma gitmezdi o yüzden haline şükret çok rahat verirsin. İlk kızımda babalar gibi yiyerek 30 kg almıştım onu da verdim yine vericem inşallah

Bende emziriyorum akşamları geceleri çok zor oluyor ya. Uyumayınca acıkıyorum bapacaksam
birbirimize destek olarak vereceğiz.ben gece acıkınca süt içiyorum yada hurma yiyorum 1 tane.eski konularıma baktım ilk oğlumda bu aylarda 65 kiloymuşum.simdiyse 74.5 kiloyum.moralimi bozuyor acıcası.hayatımda ilk defa bu kilolardayım=((

hoş geldin=)benim kayınvalidemde sürekli bişey ye diyor.emzirdigimiz için.zaten kilon yok falan diyorda.nasıl yoksa artık.bu hafta sen güzel verirsin tatil sonu ilk hafta güzel ödem gidiyor.

Doğrusunu yapmışsın canım neden böyle bir yola başvurdu acaba pişmanlığını dile getiremeyen biri mi çok mu özlüyor acaba seni ?

Aklı sıra yediği haltları düzeltmeden kapatacak, benimle görüşmek istemesi de özlemekten değil, diğer kardeşler sürekli hatasını kafasına kaktığı için

O çok moral bozuyo bende ilk kez bu kiloya çıktım ikincide oturuyo sanki zor veriliyo

Evet canim

O çok moral bozuyo bende ilk kez bu kiloya çıktım ikincide oturuyo sanki zor veriliyo
aman demeyelim öyle ya kilolarımız yakın beraber iki aya inş istediğimiz kilolara ulasalım.ben kendimce 2 ay süre koydum.cünkü çok yayınca vermiyorum tembellik ediyorum kaçamak vs yapıyorum.kıyafetlerimin cogu olmuyor.kışıda bu sekilde bu moral bozukluğuyla geçirmek istemiyorum.

Benimde kıyafetlerim olmuyo dediğin gibi iki ay hedefleyelim verelim ben şuan çorba ve salata yiyorum bulgur kilo yapıyomu bulgur pilavı yapsam akiama nelere dikkat etmem lazım kızlar

Benimde kıyafetlerim olmuyo dediğin gibi iki ay hedefleyelim verelim ben şuan çorba ve salata yiyorum bulgur kilo yapıyomu bulgur pilavı yapsam akiama nelere dikkat etmem lazım kızlar
bende dün katıldım diğer arkadaslar daha tecrübeli.aksama onların menüsüne bakıp birkaç tüyo alırız.buarada bulgur tüketiyorum ben çok abartmadan.cünkü dereotu ve bulgur yediğimde inanılmaz sütüm oluyor.diger seyler pek süt yapmadı bende.humana caylar vs de içtim.bir bulgur degil.

9 buçuk aylık bu şekilde deneyim teşekkür ederim burası çok aktifmiş adapte olamadım daha yetişemiyorum okumaya
zamanla alışırsın diyecegimde yok alisilmiyor bizim bile gözlerimiz yanıyor okurken kör edecek kk bizi
Benimkide aynı gece karanlık olunca asıyo ama balkonda görünmekten çekiniyo sanırım ev süpürürkende perdeleri kapatıyo hep
benimki cam siliyor gündüz filan görünmesine takılmıyor ama neden bilmem iple imtihanı var demek ki
Hastalık sürecinde uzunca süre evde kaldınız iyice darlardın sessiz sakin bi yere pikniğe gidebilirsiniz aslında bugün pazar eşin de evdedir
canım pazar günü heryer tıklım tıklım öyle yer varsa konum at
aynı ben ya abisi yardımcı olur derken abiside helak oldu kolik kız yüzünden
kemikleri naptın kiz haydi bismillah

Kızlar alıntılayamadım yetişemiyorum çok aktif burası çok sevdim amainş veririm eşim dalga geçiyo onun inadına vericem
bizde bazen zor yetişiyoruz canım alışırsın tempoya
Hadi hg canım o zmn nasıl Kaynanalar var benim olmayınca nasıl bişey acaba diye düşündüm

Hoşgeldin canım, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarını
Emzirirken çabucak gider biraz dikkat edersen, tecrübeyle sabit
Ama dikkat etmezsen hızlıca geri de geliyor o da tecrübeyle sabit

Zıkkım yasinir oluyorum pis kvlere benimkide eşim doğumdan sonra yaşlandım falan diyodu oğlum sen yaşlandında nehir aynı mı sanki demişti uyuzdaha 29 bile olmamışken
Benim eşim de kır saçlıdır genetik ailesinde kayınvalide Çocuktan sonra daha da beyazlaşmış dedi düğün fotoğraflarımızı gösterdim aha Burdakiyle aynı dedim utanmasa beyaz tel sayısını sayacak
Ben bi kaç kere vertigo atağı geçirdim hatta biri bir gün sürdü sonra sonra bi gün sağ kolum ve bacağımda istemsiz boşluğa düşer gibi his yaşamaya başladım kbb ye gittim ilk meniere teşhisi konuldu bir aylık bi ilaç verdiler iğne vuruldum vs iyileşmedim sonra nörolojiye yönlendirdiler MR çekildim baş boyun hiç bir şey çıkmadı boynumdaki fıtık ve düzleşmeden başka KBB nin verdiği ilacı yazıyordu istemedim fayda etmemişti çünkü saçma sapan birkaç egzersiz verdi gönderdi öyle hayatımı sürdürüyordum içten içe çok üzülüyordum teşhisim bile yok diye kızımı eşim hoplatıp zıplatırken iç çekiyordum çünkü bu hareketleri yaparsam dengemi kaybedip düşürürüm çocuğu diye korkuyordum bi gün özel hastaneye gittik Önce MS başlangıcı sandılar hatta MR sonucuma da bakınca benden bi günümü anlatmamı istedi çalışıyorum dedim çocuk var uyuyor musun dedi ? Çocuk ne kadar izin verirse dedim üstelik kayınvalidem bizde kalıp çocuğa bakıyordu antidepresan ve enerji hapı yazmış bana önce düzeleceğime inanmadım ne alaka dedim antidepresanla oysa benim tek sebebim yorgunluk uykusuzluk ve stresmiş stresin ilk vurduğu yer kaslarmış işe gidiyor işten gelip çocuğu devralıyor çocuğu uyutup ev işi yemek vs yapıyordum hiç dinlenemiyordum o kadar uykusuz kalmışım ki miyoklonik spazm yaşıyormuşum gündüz gözüyle bu dediğim şey şöyle uykuya dalacakken bi an irkilir uyanırız ya bu aslında vucüdun kasların uyurken beynin uykuya dalmadığı için öldüğünü sanıp kaslara sinyal gönderiyormuş ve o boşluğa düşme hissi oluşuyormuş ve ben bunu gün içinde defalarca yaşıyordum belki senin durumunda yorgunluk ve uykusuzluk kaynaklıdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…