- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.481
Teşekkür ediyorum canlarBen de kuru fasulye pilav yapayım bariyeni nickin de hayırlı olsun canım
Tekrardan hoş geldin canım sağlık sorunun nedir ?9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Nehirderin_2
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2/ 6 yaş-9 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:çevremin beni bunalıma sokması
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:doğum lohusalık süt yapma telaşıyla yediğim herşeye pişmanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:ikinci çocuk kolay olur abiside bakar patlat gitsin derken kolik bir bebeğe sahip olan, 7/24 kucağında taşıyan mızmız bir bebek annesi
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİNnu bilemedim
Meniere(iç kulak tansiyonu) kahve falan yasak şuan takipteyim teşhis netleşmesi açısındanTekrardan hoş geldin canım sağlık sorunun nedir ?
Ay bilmem mi onu ilk teşhisim oydu bir ay ilaç kullandım sabah akşam iğne vuruldum ama zerre düzelmedim demek hastalığım o değilmiş sendeki belirtiler nasıl canım ?Meniere(iç kulak tansiyonu) kahve falan yasak şuan takipteyim teşhis netleşmesi açısından
Aynen fiyatlar cok uygn bizim kışlık halilara cikiyor cok tuylu kalın olmadikca sorun olmuyor cnm aslında. Gunluk de guzelms oglunda supuruyorsa missBenimde en çok istedigimdi ama halilarim yüksek çıkamıyor bende Xiaominin şarjlı supurgesini aldım günlük için çok işe yaradi oğlum bile döktüğünu alıp süpürüyor çok hafif inşallah halıları değişince sıra robotta şuan çokta uygun fiyatları
Vermesine verdim bir de geri almasam iyiydiPnrrr-12 emzirerek çok güzel vermişti Tuğba vardı onlara danışabilirsin
Kız benmişimkazen koydu adımı
minigimi uyutup cikiyim en iyisi ablaBjraz yalniz disari cikip hava alip kafani dinlesen belki iyi gelir cnm
arabamiz yok canim birileriyle gitmek icin de erken daha gorusmek istemiyorum acaba bulastirciligimiz devam ediyor mu diye tedirginim.Hastalık sürecinde uzunca süre evde kaldınız iyice darlardın sessiz sakin bi yere pikniğe gidebilirsiniz aslında bugün pazar eşin de evdedir
hosgeldin nehir. Hedef kilona varmak icin 10 kilon var hizlica gider oda ins.9.TAKIM KATILIM FORMU
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:doğum lohusalık süt yapma telaşıyla yediğim herşeye pişmanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:ikinci çocuk kolay olur abiside bakar patlat gitsin derken kolik bir bebeğe sahip olan, 7/24 kucağında taşıyan mızmız bir bebek annesi
Kv iste napcan.Kaynana bana kilo almıssin dedisanki kendi cok zayıfda
Kilo konusunda takintiliyim zaten sevmiyorum böyle denildiginde. Bidahaki görusmemizde 63 olmayi planliyorum
Beni en son gordugunde 68 kiloydum o yuzden pek fark yok aslinda ama demekki o 4bucuk kilo bile farkediliyor
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var fazla değilmiş kilon kısa sürede emzirmenin avantajını eksiye çeviririz insAllah9.TAKIM KATILIM FORMU
Hay Allah im yaKaynana bana kilo almıssin dedisanki kendi cok zayıfda
Kilo konusunda takintiliyim zaten sevmiyorum böyle denildiginde. Bidahaki görusmemizde 63 olmayi planliyorum
Beni en son gordugunde 68 kiloydum o yuzden pek fark yok aslinda ama demekki o 4bucuk kilo bile farkediliyor
hoş bulduk=)hoşgeldın canım
Benim kaynana da sakın kilo verme diyor ben burda sinir krizi geçiyorum kilo yüzündenKaynana bana kilo almıssin dedisanki kendi cok zayıfda
Keşke benim de olsa o kaynanadanBenim kaynana da sakın kilo verme diyor ben burda sinir krizi geçiyorum kilo yüzünden
merhaba hoşgeldin bende dün katıldım .3 yaş ve 8 aylık bebeğim var .bende emziriyorum umarım en kısa sürede veririz kilolarımızı.9.TAKIM KATILIM FORMU
Kız etmez mi benim kaynanam bi iki kilo verip aldığımda bile fark ediyorKaynana bana kilo almıssin dedisanki kendi cok zayıfda
Teşekkürler canımHayirli olsun yeni nickin cnm
Yine verirsin Allah’ın izniyleVermesine verdim bir de geri almasam iyiydi
Hahah köyde yaşıyorlar ondan dolayıKeşke benim de olsa o kaynanadan
Bende emziriyorum akşamları geceleri çok zor oluyor ya. Uyumayınca acıkıyorum bapacaksammerhaba hoşgeldin bende dün katıldım .3 yaş ve 8 aylık bebeğim var .bende emziriyorum umarım en kısa sürede veririz kilolarımızı.
Zıkkım yaKaynana bana kilo almıssin dedisanki kendi cok zayıfda
Benimki de kilolu görünce hahh işte gelin dediğim böyle olur diyorKız etmez mi benim kaynanam bi iki kilo verip aldığımda bile fark ediyor
Teşekkürler canım
Yine verirsin Allah’ın izniyle
Konuyu nasıl sana getirmiş ah ah bu kv yok mu geliyor benimkide çarşambaZıkkım yasinir oluyorum pis kvlere benimkide eşim doğumdan sonra yaşlandım falan diyodu oğlum sen yaşlandında nehir aynı mı sanki demişti uyuz daha 29 bile olmamışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?