Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrardan hoş geldin canım sağlık sorunun nedir ?

Meniere(iç kulak tansiyonu) kahve falan yasak şuan takipteyim teşhis netleşmesi açısından
Ay bilmem mi onu ilk teşhisim oydu bir ay ilaç kullandım sabah akşam iğne vuruldum ama zerre düzelmedim demek hastalığım o değilmiş sendeki belirtiler nasıl canım ?

Kaynana bana kilo almıssin dedi sanki kendi cok zayıfda
Kilo konusunda takintiliyim zaten sevmiyorum böyle denildiginde. Bidahaki görusmemizde 63 olmayi planliyorum
Beni en son gordugunde 68 kiloydum o yuzden pek fark yok aslinda ama demekki o 4bucuk kilo bile farkediliyor

Aynen fiyatlar cok uygn bizim kışlık halilara cikiyor cok tuylu kalın olmadikca sorun olmuyor cnm aslında. Gunluk de guzelms oglunda supuruyorsa miss

Pnrrr-12 emzirerek çok güzel vermişti Tuğba vardı onlara danışabilirsin
Vermesine verdim bir de geri almasam iyiydi
Kız benmişim kazen koydu adımı

Hayirli olsun yeni nickin cnm

Bjraz yalniz disari cikip hava alip kafani dinlesen belki iyi gelir cnm
minigimi uyutup cikiyim en iyisi abla

Hastalık sürecinde uzunca süre evde kaldınız iyice darlardın sessiz sakin bi yere pikniğe gidebilirsiniz aslında bugün pazar eşin de evdedir
arabamiz yok canim birileriyle gitmek icin de erken daha gorusmek istemiyorum acaba bulastirciligimiz devam ediyor mu diye tedirginim.
Zateen esimlede hep beraberdik sanirim yanliz biseyler yapmaya ihtiyacim var. Cikip dolaniyim azcik minnos uyursa
hosgeldin nehir. Hedef kilona varmak icin 10 kilon var hizlica gider oda ins.
Rahatsizliginada gecmis olsun canim.
Ben hatice 29 yasindayim 3 kizim var.
Kv iste napcan.
Gerci benimki oyle seyler hic demez yuzume. Ama arkamdan diyorsa bilemiycem tabi

hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var fazla değilmiş kilon kısa sürede emzirmenin avantajını eksiye çeviririz insAllah
Hay Allah im ya kilo verdiğinde de zayıflamissin diyormuydu

Benim kaynana da sakın kilo verme diyor ben burda sinir krizi geçiyorum kilo yüzünden

merhaba hoşgeldin bende dün katıldım .3 yaş ve 8 aylık bebeğim var .bende emziriyorum umarım en kısa sürede veririz kilolarımızı.

Kız etmez mi benim kaynanam bi iki kilo verip aldığımda bile fark ediyor
Hayirli olsun yeni nickin cnm
Teşekkürler canım
Vermesine verdim bir de geri almasam iyiydi
Yine verirsin Allah’ın izniyle

Zıkkım yasinir oluyorum pis kvlere benimkide eşim doğumdan sonra yaşlandım falan diyodu oğlum sen yaşlandında nehir aynı mı sanki demişti uyuzdaha 29 bile olmamışken

Kız etmez mi benim kaynanam bi iki kilo verip aldığımda bile fark ediyor

Teşekkürler canım

Yine verirsin Allah’ın izniyle
Benimki de kilolu görünce hahh işte gelin dediğim böyle olur diyor ay sinirlerim bozuldu gülüyorum artık

Zıkkım yasinir oluyorum pis kvlere benimkide eşim doğumdan sonra yaşlandım falan diyodu oğlum sen yaşlandında nehir aynı mı sanki demişti uyuzdaha 29 bile olmamışken
Konuyu nasıl sana getirmiş ah ah bu kv yok mu geliyor benimkide çarşamba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…