- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.561
vay ahretlik kontenjani haaLa havleee benim ahretliğimiSismaniye niye kovalıyorsunuz anam yer yok madem neden demiyorsunuz gerekirse ben çıkarım listeden ona yer açarım
torpil miNiye daha önce söylemedin
Herkesin arkadaşını aldık, seninkini de alalım madem, haksızlık olmasın.
Sismaniye gel canım gel, ben koltuğumu veririm sana
Haftada 1 gün canm ben çarşamba yaptımpatates biber yagda kizardiysa cok sankincanim. Aksam bitterde gec saatte olmus
guzel gibi canim emzirdigin icin biset diyemiyorum
guzel canim. Nohut kac ks bilmiyorum ama fazla degilse sislik yapmaz ins
gecmis olsun canim. Toparlayamadinmi hala
moralin neden iyi degil canim.
Bisey mi var genel bi sikkinlikmi
basiniz sagolsun canim.
Bu hastalik organlarda mutlaka hasar birakiyor canim ya. Yada ilaclar kalp krizi riskini artiriyorda diyorlar .
Mekani cennet olsun
sen okul oncesi ogretmeniydin degilmi yanlis hatirlamiyorsam.
Pazartesi baslamadimi okullar sen bugun mu basladin canim
Rabbim korumus basina bisey gelmemis gecmis olsun canim
Yorma abla kendini sagligina dikkat etbu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
Korona olmasaydı da Kv olmasa izne ayrılırdım canım. Aklım kalırdı. Güvenemiyorum bakıcılara açıkçasıŞanslısın canım ben mecbur ayrılıcam ücretsiz izine gibi görünüyor. Bakıcı şu dönemde çok büyük sıkıntı
anlamadım kı canım agrım sızım hıcbırseyım yok ama delı gıbı mıde bulantım var evlı olsam hamıleyım dıcem oda yokNeden canım hasta mısın ?
gecmis olsun canim. Toparlayamadinmi hala
dıyet super gıdıyor onun dısında hersey aynı devamGecmis olsn cnm, iyi gidiyorsenin nasil gidiyor:)
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinhayirli gunler herkese
dun kotu bi haber aldik
gelinimizin dedesi vefat etmis
kovide yakalanmisti ama atlatmisti
virus yuzunden organlari zarar gormus kalbi durmus
cenaze evine gidip geliyorul
Akşam toplanıp kurtlarımızı dökelim o zaman, hem spor olsun yatmadanbu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
Torpil değil adalet o..torpil miduymamis olayim
hic sevmem
koltuk ne demek, ayakta yolcu olarak gidecektim de dolmus durmadi
ben sizi stalklamaya devam ederim sessiz sessiz, bos yere kalabaliklastirmayayim grubu 5 kilo vericem diye
Kaç para kazandığıma bakar, artı eksi dengesine bakardım.Selam kizlar servisteyim sizinleyim.
Derdimi dokup rahatliyayim biraz. Calisan arkadaslar nasil yetisiyosunuz herseye. Ben artik cok yoruldum. Evde cani daralan ben isten cikip aksama kadar yattigimi hayal eder oldum. 6 bucukta kalk kahvaltiyi hazirla anneme sadece cocuklar yumurtami ister kizartmami o isi birakiyorum. 7 bucukta servise yetis 8 de mesai baslar 6 ya kadar cilginlar gibi hesap yapip 6 bucukta evde oluyorum. Kafam bi dunya stres yorgunluk ne ararsan var. Basliyor aksam yemegi telasesi. Annem arada nohut kuru filan taze fasulye gibi kolay yemekler varsa yapar onun bende yanina pilav vs. Onun disinda 2 saatte yemek cikartiyorum. Camasir bulasik bide her aksam supururum evi iyi bi sarzli supurge aldimda kablo derdim yok. Simdi bide uzaktan egitimcicuklarin odevlerini takip edip cikti alip getirme bende odevleri yaptirma babamizda allahtan. Yatmadan her aksam bilgisayarlarini tabletlerini ders programina gore kitaplarini defterlerinj hazirliyoruz cocuklarla. Giyecekleri kiyafete kadar hazir birakiyorum yeterki derslerini aksatmasinlar. Hersey mukemmel olsun istiyorum olmayinca geriliyorum. Ve cok yorgunum kendime bir dakika ayiramaz oldum. Bi arkadasla kahve icmeyeli epey oldu. Bide annemin kaynanamin kis hazirliklari bitti cok sukur ama bende bitmisim bu arada. İsyerinde klasik giyinmek zorundayim topuklular filan artik pijama terlik takilmak istiyorum. Arada yardima birini alayim diyorum ama cocuklar oyle aktiflerki evde her aksam arka toplamam gerekiyor. Yardimciyi bekleyecek gibi degil yani. Bana bi akil verin kizlar cok tez canliyim yapilacak bisey varsa aninda yapilacak.
ayyy kizzzpardon canım aynı zamanda geldiniz ya @Cuttingcorners ile karıştırdım seni
Ah hayat benim gibi dümdüz bir insana da süpürge taktırıp uçurdun ya kız tanımadın mı aşk olsunZehra ben
Bi mükemmelliyetçi daha yapma canım yapma Allah korusun bak hasta edersin kendini ben çok çektim iş ev yemek çocuk her şeye yetişmeye çalışırken antidepresan kullanırken buldum kendimi
hosbulduk canim nasılsın. Amin canım stres aldı başını gidiyor bende ohlan da iyice büyüdü sürekli zarar verecek seyler yapmaya çalışıyor 2 yas sendromu artik neyse bilmiyorum biram önce geçsin istiyorum hic durmaz mi bir cocuk yaA.selam canım hoşgeldinçok zor canım allah tez vakit kavuştursun inşallah Stress sıkıntı kötü canım herşen başı oluyor malesef, stresten uzak durmaya calış
Kabullendim abla ama iste cocukla tek başına çok zor oluyor babaya ihtiyacımız var birazsenmi yemiyongecen hafta yaptigin kacamaklari unuttun heralde
gaz da olabilir cnm, o da siskinlik sanci yapar
Eşinin gelememesine üzüldüm cnm
Ama elden bisey gelmiyorsa mecbur kabulleneceksin
Çalışma saatin uzunmuş gerçekten. Arada yardımcı alırsan iyi olır. Çocuklara sorumluluk vermen lazım sürekli arkalarını toplaman, büyüklerse giyecekleri kıyafetleri senin vermen filan yanlış. Yardımcı tutmazsanda eşin baya baya yardımcı olmalı yani. Kendini fazla yıpratma kimse madalya takmıyoSelam kizlar servisteyim sizinleyim.
Derdimi dokup rahatliyayim biraz. Calisan arkadaslar nasil yetisiyosunuz herseye. Ben artik cok yoruldum. Evde cani daralan ben isten cikip aksama kadar yattigimi hayal eder oldum. 6 bucukta kalk kahvaltiyi hazirla anneme sadece cocuklar yumurtami ister kizartmami o isi birakiyorum. 7 bucukta servise yetis 8 de mesai baslar 6 ya kadar cilginlar gibi hesap yapip 6 bucukta evde oluyorum. Kafam bi dunya stres yorgunluk ne ararsan var. Basliyor aksam yemegi telasesi. Annem arada nohut kuru filan taze fasulye gibi kolay yemekler varsa yapar onun bende yanina pilav vs. Onun disinda 2 saatte yemek cikartiyorum. Camasir bulasik bide her aksam supururum evi iyi bi sarzli supurge aldimda kablo derdim yok. Simdi bide uzaktan egitimcicuklarin odevlerini takip edip cikti alip getirme bende odevleri yaptirma babamizda allahtan. Yatmadan her aksam bilgisayarlarini tabletlerini ders programina gore kitaplarini defterlerinj hazirliyoruz cocuklarla. Giyecekleri kiyafete kadar hazir birakiyorum yeterki derslerini aksatmasinlar. Hersey mukemmel olsun istiyorum olmayinca geriliyorum. Ve cok yorgunum kendime bir dakika ayiramaz oldum. Bi arkadasla kahve icmeyeli epey oldu. Bide annemin kaynanamin kis hazirliklari bitti cok sukur ama bende bitmisim bu arada. İsyerinde klasik giyinmek zorundayim topuklular filan artik pijama terlik takilmak istiyorum. Arada yardima birini alayim diyorum ama cocuklar oyle aktiflerki evde her aksam arka toplamam gerekiyor. Yardimciyi bekleyecek gibi degil yani. Bana bi akil verin kizlar cok tez canliyim yapilacak bisey varsa aninda yapilacak.
Ben de yürüyüştn geldim kızlarla. 5 yaşındaki kızımı yenemiyorum koşuda ne edem nerelere gidemKizlar iyi aksamlar. Bugun hic mesaj birikmiyor. Sayfayi gectim mesaj yok.
Nazarmi degdirdik yetisemiyoruz derken
Bugun 2 odanin camlarini sildim ev supur sil yaptim. Tabi aksama kadar surdu aralarda kuzlarla canli ders arti odevleri tekrarlari ve hazirliklari . cocuklar kolay kolay anlayamiyorlar destek cikmazsan.
Sizler neler yaptiniz. Menumude yaziyim unutmadan
Niran vermiş ayarı danssssbu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
rahatlatacagini.dusunursen anlat dinleriz canim.Deşmim sağolunher halimize şükür
muzik candir abla patlat bi mezdekebu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
anladim canim. Ben sistemi bilmiyorum hergun gidiliyor sanmistimHaftada 1 gün canm ben çarşamba yaptım
ben bugun kizlarla bi tur dokturdumAkşam toplanıp kurtlarımızı dökelim o zaman, hem spor olsun yatmadan
22 ' de herkes burda olsun, dans saati
Her seye yatismeye calisma canim.Selam kizlar servisteyim sizinleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?