Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

La havleee benim ahretliğimi Sismaniye niye kovalıyorsunuz anam yer yok madem neden demiyorsunuz gerekirse ben çıkarım listeden ona yer açarım
vay ahretlik kontenjani haa
sen aman cikma listeden zaten senede bir diyete zor ikna oluyosun ben basimin caresine bakarim
Niye daha önce söylemedin
Herkesin arkadaşını aldık, seninkini de alalım madem, haksızlık olmasın.
Sismaniye gel canım gel, ben koltuğumu veririm sana
torpil mi duymamis olayim
hic sevmem
koltuk ne demek, ayakta yolcu olarak gidecektim de dolmus durmadi
ben sizi stalklamaya devam ederim sessiz sessiz, bos yere kalabaliklastirmayayim grubu 5 kilo vericem diye

Haftada 1 gün canm ben çarşamba yaptım

bu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
Yorma abla kendini sagligina dikkat et sonra daha gelmiyor yerine saglik

Şanslısın canım ben mecbur ayrılıcam ücretsiz izine gibi görünüyor. Bakıcı şu dönemde çok büyük sıkıntı
Korona olmasaydı da Kv olmasa izne ayrılırdım canım. Aklım kalırdı. Güvenemiyorum bakıcılara açıkçası

bu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
Akşam toplanıp kurtlarımızı dökelim o zaman, hem spor olsun yatmadan

22 ' de herkes burda olsun, dans saati

Selam kizlar servisteyim sizinleyim.
Derdimi dokup rahatliyayim biraz. Calisan arkadaslar nasil yetisiyosunuz herseye. Ben artik cok yoruldum. Evde cani daralan ben isten cikip aksama kadar yattigimi hayal eder oldum. 6 bucukta kalk kahvaltiyi hazirla anneme sadece cocuklar yumurtami ister kizartmami o isi birakiyorum. 7 bucukta servise yetis 8 de mesai baslar 6 ya kadar cilginlar gibi hesap yapip 6 bucukta evde oluyorum. Kafam bi dunya stres yorgunluk ne ararsan var. Basliyor aksam yemegi telasesi. Annem arada nohut kuru filan taze fasulye gibi kolay yemekler varsa yapar onun bende yanina pilav vs. Onun disinda 2 saatte yemek cikartiyorum. Camasir bulasik bide her aksam supururum evi iyi bi sarzli supurge aldimda kablo derdim yok. Simdi bide uzaktan egitimcicuklarin odevlerini takip edip cikti alip getirme bende odevleri yaptirma babamizda allahtan. Yatmadan her aksam bilgisayarlarini tabletlerini ders programina gore kitaplarini defterlerinj hazirliyoruz cocuklarla. Giyecekleri kiyafete kadar hazir birakiyorum yeterki derslerini aksatmasinlar. Hersey mukemmel olsun istiyorum olmayinca geriliyorum. Ve cok yorgunum kendime bir dakika ayiramaz oldum. Bi arkadasla kahve icmeyeli epey oldu. Bide annemin kaynanamin kis hazirliklari bitti cok sukur ama bende bitmisim bu arada. İsyerinde klasik giyinmek zorundayim topuklular filan artik pijama terlik takilmak istiyorum. Arada yardima birini alayim diyorum ama cocuklar oyle aktiflerki evde her aksam arka toplamam gerekiyor. Yardimciyi bekleyecek gibi degil yani. Bana bi akil verin kizlar cok tez canliyim yapilacak bisey varsa aninda yapilacak.

torpil mi duymamis olayim
hic sevmem
koltuk ne demek, ayakta yolcu olarak gidecektim de dolmus durmadi
ben sizi stalklamaya devam ederim sessiz sessiz, bos yere kalabaliklastirmayayim grubu 5 kilo vericem diye
Torpil değil adalet o..
Birkaç üyenin daha arkadaşını aldık ondan.
Ayakta gideceksen gel, yolda inen olursa yerini kaparsın

Kaç para kazandığıma bakar, artı eksi dengesine bakardım.

ayyy kizzz ne bileyim ismini değiştirmişsin uzun zamandan beri girmiyorum yaa nasılsın nasil gidiyor
A.selam canım hoşgeldin çok zor canım allah tez vakit kavuştursun inşallah Stress sıkıntı kötü canım herşen başı oluyor malesef, stresten uzak durmaya calış
hosbulduk canim nasılsın. Amin canım stres aldı başını gidiyor bende ohlan da iyice büyüdü sürekli zarar verecek seyler yapmaya çalışıyor 2 yas sendromu artik neyse bilmiyorum biram önce geçsin istiyorum hic durmaz mi bir cocuk ya

senmi yemiyon gecen hafta yaptigin kacamaklari unuttun heralde
gaz da olabilir cnm, o da siskinlik sanci yapar

Eşinin gelememesine üzüldüm cnm
Ama elden bisey gelmiyorsa mecbur kabulleneceksin
Kabullendim abla ama iste cocukla tek başına çok zor oluyor babaya ihtiyacımız var biraz

Kizlar iyi aksamlar. Bugun hic mesaj birikmiyor. Sayfayi gectim mesaj yok.
Nazarmi degdirdik yetisemiyoruz derken

Bugun 2 odanin camlarini sildim ev supur sil yaptim. Tabi aksama kadar surdu aralarda kuzlarla canli ders arti odevleri tekrarlari ve hazirliklari . cocuklar kolay kolay anlayamiyorlar destek cikmazsan.

Sizler neler yaptiniz. Menumude yaziyim unutmadan

Çalışma saatin uzunmuş gerçekten. Arada yardımcı alırsan iyi olır. Çocuklara sorumluluk vermen lazım sürekli arkalarını toplaman, büyüklerse giyecekleri kıyafetleri senin vermen filan yanlış. Yardımcı tutmazsanda eşin baya baya yardımcı olmalı yani. Kendini fazla yıpratma kimse madalya takmıyo

Ben de yürüyüştn geldim kızlarla. 5 yaşındaki kızımı yenemiyorum koşuda ne edem nerelere gidem

Deşmim sağolun her halimize şükür
rahatlatacagini.dusunursen anlat dinleriz canim.
Fitigin nasil oldu
muzik candir abla patlat bi mezdeke
Haftada 1 gün canm ben çarşamba yaptım
anladim canim. Ben sistemi bilmiyorum hergun gidiliyor sanmistim
Akşam toplanıp kurtlarımızı dökelim o zaman, hem spor olsun yatmadan

22 ' de herkes burda olsun, dans saati

ben bugun kizlarla bi tur dokturdum
Her seye yatismeye calisma canim.
Annen hasta falan degilse en azindan yemek konusunda yardimci olsa sana guzel olur.
Sizinle mi yasiyor yoksa cocuklara bakmayami geliyor annen.

Birak ev 2 yada 3 gun daginik dursun. 4. Gun topla. Cocuklara gorevler ver en azindan kendi dagittiklarini toplasinlar canim. Ben surekli evde oldugum halde yetisemiyorum 3 cocuga. Artik herkes kendi daginikligini topluyor bende 2 yada 3 gunde dipli topluyorum tamam.
Kim gelip aaa ne guzel ev hanimi toplu temiz diye hediye veriyor yada tebrik ediyorki bizi.

Sen beden ve ruh sagligini dusun.
Hele pandemi.doneminde misafir derdi de yok en yakinlarimiz geliyor onlarda kusura bakmayacaklar artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…