- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.581
Oyy yerim ben onu. Nasil seviniyordur onunyenemedigini gorukceBen de yürüyüştn geldim kızlarla. 5 yaşındaki kızımı yenemiyorum koşuda ne edem nerelere gidem
Hiç sormaOyy yerim ben onu. Nasil seviniyordur onunyenemedigini gorukce
Ben hic kosamiyorum seb yine o kadar kosuyormussunHiç sormafiziken 7 yaş gibi, enerjisi süper benmde kondüsyonum yok hiç
Bende yapamiyorum ne yemelisi ne icmelisi.78i görmek için yarın ne yapsam kızlar. İçmeli detoks yapamıyorum.
Sıkma canını pürüzsüz iş yeri mi olurmuşİyi aksamlar arkadaslar is yerinde tatsiz bir gündü puruzler sorunlar toplantilar vs.
Yemek hazırlıyorum simdi yiyim dinlenip spor yapip stres atacagim insallah
aynen canım normal haklısın. sporda hareketlere odaklanıyosun ya kafam boşalıyor :))Sıkma canını pürüzsüz iş yeri mi olurmuşsporla stres atabilmek harika
a.selam canim Allah yardimcin olsun.. kendine bu kadar yüklenme.. esin yardimci olmuomu?Selam kizlar servisteyim sizinleyim.
Derdimi dokup rahatliyayim biraz. Calisan arkadaslar nasil yetisiyosunuz herseye. Ben artik cok yoruldum. Evde cani daralan ben isten cikip aksama kadar yattigimi hayal eder oldum. 6 bucukta kalk kahvaltiyi hazirla anneme sadece cocuklar yumurtami ister kizartmami o isi birakiyorum. 7 bucukta servise yetis 8 de mesai baslar 6 ya kadar cilginlar gibi hesap yapip 6 bucukta evde oluyorum. Kafam bi dunya stres yorgunluk ne ararsan var. Basliyor aksam yemegi telasesi. Annem arada nohut kuru filan taze fasulye gibi kolay yemekler varsa yapar onun bende yanina pilav vs. Onun disinda 2 saatte yemek cikartiyorum. Camasir bulasik bide her aksam supururum evi iyi bi sarzli supurge aldimda kablo derdim yok. Simdi bide uzaktan egitimcicuklarin odevlerini takip edip cikti alip getirme bende odevleri yaptirma babamizda allahtan. Yatmadan her aksam bilgisayarlarini tabletlerini ders programina gore kitaplarini defterlerinj hazirliyoruz cocuklarla. Giyecekleri kiyafete kadar hazir birakiyorum yeterki derslerini aksatmasinlar. Hersey mukemmel olsun istiyorum olmayinca geriliyorum. Ve cok yorgunum kendime bir dakika ayiramaz oldum. Bi arkadasla kahve icmeyeli epey oldu. Bide annemin kaynanamin kis hazirliklari bitti cok sukur ama bende bitmisim bu arada. İsyerinde klasik giyinmek zorundayim topuklular filan artik pijama terlik takilmak istiyorum. Arada yardima birini alayim diyorum ama cocuklar oyle aktiflerki evde her aksam arka toplamam gerekiyor. Yardimciyi bekleyecek gibi degil yani. Bana bi akil verin kizlar cok tez canliyim yapilacak bisey varsa aninda yapilacak.
cok sükür canimhosbulduk canim nasılsın. Amin canım stres aldı başını gidiyor bende ohlan da iyice büyüdü sürekli zarar verecek seyler yapmaya çalışıyor 2 yas sendromu artik neyse bilmiyorum biram önce geçsin istiyorum hic durmaz mi bir cocuk ya
oh masallahKizlar iyi aksamlar. Bugun hic mesaj birikmiyor. Sayfayi gectim mesaj yok.
Nazarmi degdirdik yetisemiyoruz derken
Bugun 2 odanin camlarini sildim ev supur sil yaptim. Tabi aksama kadar surdu aralarda kuzlarla canli ders arti odevleri tekrarlari ve hazirliklari . cocuklar kolay kolay anlayamiyorlar destek cikmazsan.
Sizler neler yaptiniz. Menumude yaziyim unutmadan
Gymnastige gidiyorum iste bakalim, dr sonu ameliyat dedi kacari yokmus.. biraz bu sekilde idare edicem. Sagol sordugun icinrahatlatacagini.dusunursen anlat dinleriz canim.
Fitigin nasil oldu
Bi yerde insan balataları sıyırıyor dikkatli ol çok abartma.5 binin altında çalışıyorsan ve çok ihtiyacın yoksa kendini bu kadar yıpratmaya değmezSelam kizlar servisteyim sizinleyim.
Derdimi dokup rahatliyayim biraz. Calisan arkadaslar nasil yetisiyosunuz herseye. Ben artik cok yoruldum. Evde cani daralan ben isten cikip aksama kadar yattigimi hayal eder oldum. 6 bucukta kalk kahvaltiyi hazirla anneme sadece cocuklar yumurtami ister kizartmami o isi birakiyorum. 7 bucukta servise yetis 8 de mesai baslar 6 ya kadar cilginlar gibi hesap yapip 6 bucukta evde oluyorum. Kafam bi dunya stres yorgunluk ne ararsan var. Basliyor aksam yemegi telasesi. Annem arada nohut kuru filan taze fasulye gibi kolay yemekler varsa yapar onun bende yanina pilav vs. Onun disinda 2 saatte yemek cikartiyorum. Camasir bulasik bide her aksam supururum evi iyi bi sarzli supurge aldimda kablo derdim yok. Simdi bide uzaktan egitimcicuklarin odevlerini takip edip cikti alip getirme bende odevleri yaptirma babamizda allahtan. Yatmadan her aksam bilgisayarlarini tabletlerini ders programina gore kitaplarini defterlerinj hazirliyoruz cocuklarla. Giyecekleri kiyafete kadar hazir birakiyorum yeterki derslerini aksatmasinlar. Hersey mukemmel olsun istiyorum olmayinca geriliyorum. Ve cok yorgunum kendime bir dakika ayiramaz oldum. Bi arkadasla kahve icmeyeli epey oldu. Bide annemin kaynanamin kis hazirliklari bitti cok sukur ama bende bitmisim bu arada. İsyerinde klasik giyinmek zorundayim topuklular filan artik pijama terlik takilmak istiyorum. Arada yardima birini alayim diyorum ama cocuklar oyle aktiflerki evde her aksam arka toplamam gerekiyor. Yardimciyi bekleyecek gibi degil yani. Bana bi akil verin kizlar cok tez canliyim yapilacak bisey varsa aninda yapilacak.
benim kızı vereyim enerjin yerine gelsinbu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
canım şekil 1A ben oğlum 2 yasa gelene kadar bırakamam dedim sonra oglumun 2 yaş sendromu uzun sürdü oldu 3.5 yaş dur 4 derken 5 oldu bı baktım ikinci olduKorona olmasaydı da Kv olmasa izne ayrılırdım canım. Aklım kalırdı. Güvenemiyorum bakıcılara açıkçası
inşallah o saatte totomda pireler uçuşurAkşam toplanıp kurtlarımızı dökelim o zaman, hem spor olsun yatmadan
22 ' de herkes burda olsun, dans saati
1. Yapma neden çünkü benim eşimde öyle sonra essek diyor kendine ama kendi kendine yapıyorSelam kizlar servisteyim sizinleyim.
2020 fena vurduKizlar iyi aksamlar. Bugun hic mesaj birikmiyor. Sayfayi gectim mesaj yok.
Nazarmi degdirdik yetisemiyoruz derken
Bugun 2 odanin camlarini sildim ev supur sil yaptim. Tabi aksama kadar surdu aralarda kuzlarla canli ders arti odevleri tekrarlari ve hazirliklari . cocuklar kolay kolay anlayamiyorlar destek cikmazsan.
Sizler neler yaptiniz. Menumude yaziyim unutmadan
Ben de yürüyüştn geldim kızlarla. 5 yaşındaki kızımı yenemiyorum koşuda ne edem nerelere gidem
yumurta ye yumurta78i görmek için yarın ne yapsam kızlar. İçmeli detoks yapamıyorum.
kızlar neden daha alımlı ya Kuzey le kuzeni yanyana gelse bizimki daha çocuk kuzeni bildiğin genç kizliga gider gibi halbuki Kuzeyden 8 ay küçükHiç sormafiziken 7 yaş gibi, enerjisi süper benmde kondüsyonum yok hiç
Kız kabak candır yemeğini bile yesen -400 garantisi varBende yapamiyorum ne yemelisi ne icmelisi.
Kabak yaptim sevemedim, anca yesil cay yada limonlu su tamam
Nazlı fizik tedavi almıyo musun canıma.selam canim Allah yardimcin olsun.. kendine bu kadar yüklenme.. esin yardimci olmuomu?
cok sükür canimvalla o 2,3,4 yas diye gidiyor canim her yas bisey cikiyor
oh masallahben bugun bi yemek bi camasir hallettim daha bisey yapasim yoktu
Gymnastige gidiyorum iste bakalim, dr sonu ameliyat dedi kacari yokmus.. biraz bu sekilde idare edicem. Sagol sordugun icin
Aynen canım bende o yüzden mecbur izne ayrılıcam.Korona olmasaydı da Kv olmasa izne ayrılırdım canım. Aklım kalırdı. Güvenemiyorum bakıcılara açıkçası
Safra sorunum var canm yumurta yasak. Kabak iyi fikir aslındabenim kızı vereyim enerjin yerine gelsinbazen gerçekten salmak istiyor insan yani hayat böyle yanından akıp gitsin bana degmiyormus gibi ben balkondan çay içerken seyredeyim (şuan mümkün değil ) buda bir lüks kıymetini bil
canım şekil 1A ben oğlum 2 yasa gelene kadar bırakamam dedim sonra oglumun 2 yaş sendromu uzun sürdü oldu 3.5 yaş dur 4 derken 5 oldu bı baktım ikinci olduyani bi kiyamayinca Sonu geliyor iyi ki kv bakıyor senin
inşallah o saatte totomda pireler uçuşur
1. Yapma neden çünkü benim eşimde öyle sonra essek diyor kendine ama kendi kendine yapıyor
2. Nerede çalışıyorsun özel sektör ve ortalama bir maassa biraz ara verebilirsin ama tazminat vs için bekliyorsan bilemem
3. İşini kolaylaştırmak için izinli gününde temizlik değil full yemek yap ısınmayan yemek dolapta birşey olmaz yada at buzluğa çıkar çözdur yada pişirdiğin yemeği konserve gibi kapatıp yine dolabın alt bölmesinde muhafaza edebilirsin sana sadece salata yapmak kalır onu bile kış salatasıni soslamaSan iki günde bir yapabilirsin
2020 fena vurdu
yumurta ye yumurta
kızlar neden daha alımlı ya Kuzey le kuzeni yanyana gelse bizimki daha çocuk kuzeni bildiğin genç kizliga gider gibi halbuki Kuzeyden 8 ay küçük
Kız kabak candır yemeğini bile yesen -400 garantisi var
Abowwcanım şekil 1A ben oğlum 2 yasa gelene kadar bırakamam dedim sonra oglumun 2 yaş sendromu uzun sürdü oldu 3.5 yaş dur 4 derken 5 oldu bı baktım ikinci olduyani bi kiyamayinca Sonu geliyor iyi ki kv bakıyor senin
Kolaylıklar diliyorum canımAynen canım bende o yüzden mecbur izne ayrılıcam.
bugün yetersiz geldi sanki doyamadigin için ekmek yemişsin akşamda22 Eylül menüm
Kahvaltı 11:40
Domates
Salatalık
1 kk Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara 16:00
1.5 çay bardağı süt+2 kaşık yulaf+1 şeftali+2 ceviz+tarçın
17:40
1 kepçe bamya çorbası
1 dilim ekmek
Akşam 20:00
1 kase brokoli haşlama (üzerinde sarımsaklı yoğurt+azıcık eritilmiş tereyağı)
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt
Spor 15 dk Leslie (1 mil)
tartı ne durumda dilek hafta sonu yediklerinden sonraKahvalti 11.00
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1dilim ekmek
5,6 tane közlenmiş köy biberi
Zeytin
Domates salatalık maydonoz dere otu
1 t.k labne peynir
1t.k reçel
Arada ikisi bir arada
Akşam 19.30
1 kepçe şehriye çorbası
2 kaşık kadar pilav
Yarım tabak etli nohut yemeği
Salata
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Arada türk kahvesi 1 kare çikolata
Neyazikki biyere gidince suyu düzenli içemiyorum 2 lt vardır ama
güzel bence23.09.20
9.30
3 yumurtali omletin yarisi
1 dilim tam tahil ekmek
Ara 12.30
1 armut
15.30
1 avuç kavrulmuş misir
19.00
1 tabak patesi az tavuklu tava
1 bardak ayran
Su 2 L
100 ip atlama
sporda yapılmış güzel olmuş23 eylul carsamba
10.00
Biberli baharatli 2 yumurtadan omlet
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
15 tane uzum
14.00
1 elme
1 fincan yesil cay
16.30
Sade kahve
18.30
5 yk yesil fasulye
1 servis kasigi patates salatasi
1 parmak kadar acur tursusu
Su 3litre
Spor 60dk tempolu yuruyus 180 @Pnrrr-20
valla Poni merakla sonuçları bekliyorum bence az yiyorsun ama bakalım ne olacak belki işe yarayacak23 eylül menüm
12.00
1 mandalina
1 d ekmek
2 d süzme peynir
14.00
2 yk kadar leblebi
16.30
1 kase taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 yk tavuk
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş.2= 60p @Pnrrr-20
güzel olmuş telafi etmiştir önceki günü23 eylül menüm
09:00
2haslanmis yumurta bi dilim peynir 4 Zeytin
3ceri domates 2kil biber
13:00 sade kahve 4cig findik
18:00 bi kase haşlanmış tavuk,bi kase salata
20:00 sade kahve
Su 1lt detoks şu +2lt şu
45dk leslie 135pn
30dk kondisyon bisiklet 60pn
Toplam 195pn @Pnrrr-20
bence güzel canım23.09.2020
kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça eski kaşar
Salatalık
2 adet yeşil zeytin
1 dilim light ekmek
1 parça bitter çikolata
Öğlen 16.00
Kabak spagetti
1 kupa sade kahve
Akşam 19.00
4 yk top köfte ( susuz)
4 yk bulgur pilavı
3 yk ev yapımı yoğurt
Bol limonlu göbek salata
akşam yemeği sonrası çayın yanına 1 parça bitter çikolata sınırsız şekersiz çay
2lt su
@Pnrrr-20 bölgesel hareketler 16 dk 48 p
kuymagi abartmamissin bence güzel23 Eylül 2020
Kahvaltı 08:00
1ad sahanda yumurta+1 dilim peynir+1 dilim ekmek
Öğlen 13:30
3 kaşık kuymak+domates+salatalık
Akşam 19:00
8 kaşık kapuska etsiz
20:00
Çay
Su 1,5 lt yatana kadar içerim
Spor yok
onu unutuyorum hep yaSafra sorunum var canm yumurta yasak. Kabak iyi fikir aslında
Sanirim bu dedigin türkce ismi, hareketler yaptiriyorlar bana.. Physiotherapie/Krankengymnastik almancada..Nazlı fizik tedavi almıyo musun canım
tami tamina torpil iste icerde adami olanlari almissinizTorpil değil adalet o..
Birkaç üyenin daha arkadaşını aldık ondan.
Ayakta gideceksen gel, yolda inen olursa yerini kaparsın
Yorgunluk, vitaminsizlik, sürekli bide agliyorsa kaliyor o kulaktaÇocuk yanımda uyuyor benim kulağımda hala ağlama sesikafayi yedim iyice dönünce birde kan değerlerime baktiracagim yorgunluktan mi bilmem herşeyi unutuyorum bugün birisi hoşgeldin diyor ben 2 dk sonra acaba hoşbulduk dedim mi diye düşünüyorum yedim kafayı
Aynen öyle canım uyaninca mutlu oda 10 dk ancakYorgunluk, vitaminsizlik, sürekli bide agliyorsa kaliyor o kulakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?