- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.161
Yani az oncede yazdigm gbi bitter ve bulgur disinda bi kacamagm yoktu ki. Ben bitteri hep yiyerk verdim kiloları zamaninda 26 kg verdigimdede yerdm. Tatli krizim gelip bi anda tumunu yicegme boylesi mantikli geliyor. Spor eksigim vardi bu hafta onada basladm 2 gun yurudum vs evdede hareketler yapiyorm yani nedn artı anlamıyormMenülerini dış gözle incelermisin canım.
Ben fırsat bulursam bakar, birşeyler yazarım
Yanlış yaptığın bir şey vardır gülüm menülerini gözden geçir bence
ilk yaptığım 2 haftayı geçti 10 gün de oluyormuş zaten tarif videosunda ki kadın öyle diyorduSüpersin canım işte Ayşe
Hey maşallah eski Zühal abla sahalara döndü
Cuma’ya ekşisin inşallah canım
İnan tahmin ettim yaptığın turşulardan mı yedin diyecektim daha olmamıştır diye düşünüp yazmadım sonra afiyet olsun abla
ben hep bol sarımsağı ezip yaparım erik ekşisiyle, yiyenler çok beğeniyor içine domates v.s. sebze koymam sadece yeşilliklerden , baharatları normal koyuyorum ama bol kimyooon oluyor :))Sarımsakli kısır olurmu bilemedim
içelim güzelleşelimmmDün yürüyüş yaparken bir çaylık topladım canım.
Tadını beğenirsem sürekli içerim.
Şekeri düşürücü etkisi olduğu için zayıflatır.
aynı yöntemle yapıyoruz galiba , az daha kısır lafı edersek ya bu gün ya yarın herkes yapıp yiyecek bence sağlıklı güzel bir besin :)Kız güzel oluyor sarımsağı rendeleyip salçayla beraber ıslattığım bulguru yoğuruyorum çiğ köfte usulü dene bak
aynen yaa çay içmekten suya fırsat kalmıyor sabah öğle akşam 3 kere demliyorum sabahla akşamı tek başıma içiyorum öğleden sonrakini tontişimle :)Bana yaramayan kara çay aslında.
Öyle bir kronik içiciyim ki bırakamıyorum
2 köz ney cnm bibermi bence cok degl yediklerin afiyet olsun27 Eylül menüm
10.00
1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
Salatalık
Domates
14.00
1 elma
16.00
2 avuç içi kadar ızgara tavuk
1 şiş ciğer
Yarım yufka ekmeği
2 köz
Salata
17.00
çeyrek köz mısır
su:2 lt
spor:1 saat orta tempo yürüyüş =120 puanPnrrr-12
Sanki bugün çok oldu kızlar hala çok tokum . Çok huzursuz hissediyorum kendimi
Dusunmus enazindan cnm benmkide yapamaz pek supriz yapmaz heleki ozel gunler vs hic takmaz ama durup dururken yapilani daha guzel bence bazen oyle sasirtirHayırlı geceler hanımlar
Bugün evlilik yıl dönümumüz.
Esim kendini affettirmek maksadıyla supriz yaptı ama tam beceremedi. Yine de düşünmesi yeterli diyorum. 11 yıllık evliyiz bu ikinci sürprizi malesef.
Sagol cnmGüzel bence canım
Gayet güzel bir menü canım
Menün çok güzel olmuş
Pizza yerine başka bişey olsa daha iyi olurmuş ama en azından az yemişsin
Kahvaltına çeşit eklesen daha iyi olur. Balığın yanında da salat yiyebilseymişsin çok güzel olurmuş
Fena değil. Ama akşam hem patates salatası hem ekmek çok göründü gözüme
Bence artık şu biberli ekmeği yemekten vazgeç canım. Şöyle diyete uygun yemek ye . Hem sağlıklı hem doyurucu...
Güzel olmuş menün
Akşam niye yok canım. Hem emziriyorsun sen
Güzel olmuş. Fakat iki gün üstüste salam bence olmamalıymış.
Güzel olmuş menün fakat reçel olmasaymış daha iyi olurmuş
Insallah cnm :/Sıkı bir beslenme ile eksiye geçersin kuzu
Bencede aboobHey maşallah
Günaydın canım pazartesi için güzel
Aboooo
Çok değil canım hal edersin
Sorma çok moralim bozuldu canım. 1 hafta artı gelmek 2 hafta kaybetmek demek. Ama geçen hafta birden çöktü psikolojim hiç iyi değildim. O da etkilemiş olabilir
Sakin ol canım gidecek elbet sana muhtemelen bulgur yaramadı ya da porsiyon fazla geldi 4 kaşıktan fazla yememek lazım aslındaCok modum düstu ya sürekli artı gormek cok beni yipratiyor
Aynen ben de öyle yapıyorum halamlar uzun yıllar Adana’da yaşadı onun kısırını çok beğenirim ondan öğrendim tarifi ben deBizde 3-5 çay bardağı bulgura 3-5 diş sarımsak ekleriz, kimyonda eklenir
2 gün üst üste olması etkiledi belki de canımBitter ve bulgur yedim 2 gun miktarda biraz fazlaydı sanırımama tek bulgur pilavı olunca bisi olmaz diye dusunmustm.
Belki de spor ödemidir yeni başladıysanYani az oncede yazdigm gbi bitter ve bulgur disinda bi kacamagm yoktu ki. Ben bitteri hep yiyerk verdim kiloları zamaninda 26 kg verdigimdede yerdm. Tatli krizim gelip bi anda tumunu yicegme boylesi mantikli geliyor. Spor eksigim vardi bu hafta onada basladm 2 gun yurudum vs evdede hareketler yapiyorm yani nedn artı anlamıyorm
o geçici artıdır pınarım bulgurun yanına bol salatanı da yediysen dikkat et bağırsaklar çok güzel çalışırBitter ve bulgur yedim 2 gun miktarda biraz fazlaydı sanırımama tek bulgur pilavı olunca bisi olmaz diye dusunmustm.
Aynisini dusundm abla agzım sulandi senin anlattign tarifeaynı yöntemle yapıyoruz galiba , az daha kısır lafı edersek ya bu gün ya yarın herkes yapıp yiyecek bence sağlıklı güzel bir besin :)
ben hep bol sarımsağı ezip yaparım erik ekşisiyle, yiyenler çok beğeniyor içine domates v.s. sebze koymam sadece yeşilliklerden , baharatları normal koyuyorum ama bol kimyooon oluyor :))
aa cidden bak iyi fark ettin pınarın ki spor ödemi büyük ihtimal ben de uzun süre evden çıkmayıp hafta da 1-2 ye denk gelecek şekilde yürüsem şişiyorum baştaSakin ol canım gidecek elbet sana muhtemelen bulgur yaramadı ya da porsiyon fazla geldi 4 kaşıktan fazla yememek lazım aslında
Aynen ben de öyle yapıyorum halamlar uzun yıllar Adana’da yaşadı onun kısırını çok beğenirim ondan öğrendim tarifi ben de
2 gün üst üste olması etkiledi belki de canım
Belki de spor ödemidir yeni başladıysan
Ayran ictim aslında birde salata eklemiyim dedim acili yedim bulgur pilavni bagirsaklarda iyi calisiyor aslinda sorun ne anlamadm insallah gecici sisliktir abla dedign gbio geçici artıdır pınarım bulgurun yanına bol salatanı da yediysen dikkat et bağırsaklar çok güzel çalışır
Ben de yüzük takmam yürüyüş yaparken eve döndüğümde parmağımdan çıkmıyor sonraaa cidden bak iyi fark ettin pınarın ki spor ödemi büyük ihtimal ben de uzun süre evden çıkmayıp hafta da 1-2 ye denk gelecek şekilde yürüsem şişiyorum başta
dur seni yoldan çıkarıp ben eksiye geçeyim ki senden önce 4 kiloyu vereyim , sen tek kısır yeme yanına da şekerli hamurlu dolgu malzemesi olsun yoksa iyi artı gelmezsin (zibilliği tutan hain ekim )Aynisini dusundm abla agzım sulandi senin anlattign tarife
uçansüpürge buldu gülüm spor ödemi dedi ya bence de yürüyüşün yaptığı ödemin artısı buAyran ictim aslında birde salata eklemiyim dedim acili yedim bulgur pilavni bagirsaklarda iyi calisiyor aslinda sorun ne anlamadm insallah gecici sisliktir abla dedign gbi
Sakin ol canım gidecek elbet sana muhtemelen bulgur yaramadı ya da porsiyon fazla geldi 4 kaşıktan fazla yememek lazım aslında
Aynen ben de öyle yapıyorum halamlar uzun yıllar Adana’da yaşadı onun kısırını çok beğenirim ondan öğrendim tarifi ben de
2 gün üst üste olması etkiledi belki de canım
Belki de spor ödemidir yeni başladıysan
vayy seni baya etkiliyor anın da ödem oluyorsunBen de yüzük takmam yürüyüş yaparken eve döndüğümde parmağımdan çıkmıyor sonra
Canım ben şimdi senin birkaç menüne baktım da nedense burada bulgur düşmanlığı var oysaki faydalı şeylerden birisi arada yediğin pirinç pilavını yeme mesela ya da kahvaltında badem var bence klasik kahvaltı yap peynirin olsun yumurtan olsun ayruca salam da hem zararlı hiçbir faydası hem de doyurucu değil salam yemelisin onun yerine doğal sucuk bulabilirsen 1 2 dilim ye yağsız pişirip ayrıca wc ye çıkma sıklığın nedir? Belki de bu yediğin şeyler metabolizmanı yavaşlattı onun da etkisi olabilirAyran ictim aslında birde salata eklemiyim dedim acili yedim bulgur pilavni bagirsaklarda iyi calisiyor aslinda sorun ne anlamadm insallah gecici sisliktir abla dedign gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?