Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menülerini dış gözle incelermisin canım.

Ben fırsat bulursam bakar, birşeyler yazarım
Yani az oncede yazdigm gbi bitter ve bulgur disinda bi kacamagm yoktu ki. Ben bitteri hep yiyerk verdim kiloları zamaninda 26 kg verdigimdede yerdm. Tatli krizim gelip bi anda tumunu yicegme boylesi mantikli geliyor. Spor eksigim vardi bu hafta onada basladm 2 gun yurudum vs evdede hareketler yapiyorm yani nedn artı anlamıyorm

ilk yaptığım 2 haftayı geçti 10 gün de oluyormuş zaten tarif videosunda ki kadın öyle diyordu

Kız güzel oluyor sarımsağı rendeleyip salçayla beraber ıslattığım bulguru yoğuruyorum çiğ köfte usulü dene bak
aynı yöntemle yapıyoruz galiba , az daha kısır lafı edersek ya bu gün ya yarın herkes yapıp yiyecek bence sağlıklı güzel bir besin :)

Bana yaramayan kara çay aslında.
Öyle bir kronik içiciyim ki bırakamıyorum
aynen yaa çay içmekten suya fırsat kalmıyor sabah öğle akşam 3 kere demliyorum sabahla akşamı tek başıma içiyorum öğleden sonrakini tontişimle :)

2 köz ney cnm bibermi bence cok degl yediklerin afiyet olsun
Dusunmus enazindan cnm benmkide yapamaz pek supriz yapmaz heleki ozel gunler vs hic takmaz ama durup dururken yapilani daha guzel bence bazen oyle sasirtir
Sagol cnm

Sıkı bir beslenme ile eksiye geçersin kuzu
Insallah cnm :/

Hey maşallah

Günaydın canım pazartesi için güzel

Aboooo
Bencede aboob
Çok değil canım hal edersin

Sorma çok moralim bozuldu canım. 1 hafta artı gelmek 2 hafta kaybetmek demek. Ama geçen hafta birden çöktü psikolojim hiç iyi değildim. O da etkilemiş olabilir

Insallah hallederm cnm

Cok modum düstu ya sürekli artı gormek cok beni yipratiyor
Sakin ol canım gidecek elbet sana muhtemelen bulgur yaramadı ya da porsiyon fazla geldi 4 kaşıktan fazla yememek lazım aslında
Bizde 3-5 çay bardağı bulgura 3-5 diş sarımsak ekleriz, kimyonda eklenir
Aynen ben de öyle yapıyorum halamlar uzun yıllar Adana’da yaşadı onun kısırını çok beğenirim ondan öğrendim tarifi ben de
Bitter ve bulgur yedim 2 gun miktarda biraz fazlaydı sanırım ama tek bulgur pilavı olunca bisi olmaz diye dusunmustm.
2 gün üst üste olması etkiledi belki de canım
Belki de spor ödemidir yeni başladıysan

Bitter ve bulgur yedim 2 gun miktarda biraz fazlaydı sanırım ama tek bulgur pilavı olunca bisi olmaz diye dusunmustm.
o geçici artıdır pınarım bulgurun yanına bol salatanı da yediysen dikkat et bağırsaklar çok güzel çalışır

aynı yöntemle yapıyoruz galiba , az daha kısır lafı edersek ya bu gün ya yarın herkes yapıp yiyecek bence sağlıklı güzel bir besin :)
Aynisini dusundm abla agzım sulandi senin anlattign tarife
ben hep bol sarımsağı ezip yaparım erik ekşisiyle, yiyenler çok beğeniyor içine domates v.s. sebze koymam sadece yeşilliklerden , baharatları normal koyuyorum ama bol kimyooon oluyor :))

aa cidden bak iyi fark ettin pınarın ki spor ödemi büyük ihtimal ben de uzun süre evden çıkmayıp hafta da 1-2 ye denk gelecek şekilde yürüsem şişiyorum başta

o geçici artıdır pınarım bulgurun yanına bol salatanı da yediysen dikkat et bağırsaklar çok güzel çalışır
Ayran ictim aslında birde salata eklemiyim dedim acili yedim bulgur pilavni bagirsaklarda iyi calisiyor aslinda sorun ne anlamadm insallah gecici sisliktir abla dedign gbi

aa cidden bak iyi fark ettin pınarın ki spor ödemi büyük ihtimal ben de uzun süre evden çıkmayıp hafta da 1-2 ye denk gelecek şekilde yürüsem şişiyorum başta
Ben de yüzük takmam yürüyüş yaparken eve döndüğümde parmağımdan çıkmıyor sonra

Aynisini dusundm abla agzım sulandi senin anlattign tarife
dur seni yoldan çıkarıp ben eksiye geçeyim ki senden önce 4 kiloyu vereyim , sen tek kısır yeme yanına da şekerli hamurlu dolgu malzemesi olsun yoksa iyi artı gelmezsin (zibilliği tutan hain ekim )

Ayran ictim aslında birde salata eklemiyim dedim acili yedim bulgur pilavni bagirsaklarda iyi calisiyor aslinda sorun ne anlamadm insallah gecici sisliktir abla dedign gbi
uçansüpürge buldu gülüm spor ödemi dedi ya bence de yürüyüşün yaptığı ödemin artısı bu

Insallah odemdir cnm cumaya guzel bi eksi gormek istiyorm bu hafta 6lar gelsin diye ugrasirken cok moralm bozldu ama gidicek insallah umutluyum

Canım ben şimdi senin birkaç menüne baktım da nedense burada bulgur düşmanlığı var oysaki faydalı şeylerden birisi arada yediğin pirinç pilavını yeme mesela ya da kahvaltında badem var bence klasik kahvaltı yap peynirin olsun yumurtan olsun ayruca salam da hem zararlı hiçbir faydası hem de doyurucu değil salam yemelisin onun yerine doğal sucuk bulabilirsen 1 2 dilim ye yağsız pişirip ayrıca wc ye çıkma sıklığın nedir? Belki de bu yediğin şeyler metabolizmanı yavaşlattı onun da etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…