- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.181
Cok fenasinnn ama kanmammmmdur seni yoldan çıkarıp ben eksiye geçeyim ki senden önce 4 kiloyu vereyim , sen tek kısır yeme yanına da şekerli hamurlu dolgu malzemesi olsun yoksa iyi artı gelmezsin (zibilliği tutan hain ekim )
ben de senin gibi düşünüyorum bulgur çok faydalı özellikle B vitaminlerini barındırdığı için her gün olmasa da arada yenmeli , benim endokrin doktorum yüz küsür kilodayken bile aman ekmeği kesme bulgur ye der dururduCanım ben şimdi senin birkaç menüne baktım da nedense burada bulgur düşmanlığı var oysaki faydalı şeylerden birisi arada yediğin pirinç pilavını yeme mesela ya da kahvaltında badem var bence klasik kahvaltı yap peynirin olsun yumurtan olsun ayruca salam da hem zararlı hiçbir faydası hem de doyurucu değil salam yemelisin onun yerine doğal sucuk bulabilirsen 1 2 dilim ye yağsız pişirip ayrıca wc ye çıkma sıklığın nedir? Belki de bu yediğin şeyler metabolizmanı yavaşlattı onun da etkisi olabilir
bu gün fitnatlığım tuttuuu fitneyim daaaaaCok fenasinnn ama kanmammmm
Pizzanın gözünü seveyimafiyet olsun
afiyet olsun canım
on numara beş yıldız
harika
demek bu menü eksi getirdi sanaaç yatmanjn faydası iştr
afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım hafta içi daha dikkatli olursun
değişik
profesyonel diyet yapıcı seni
bence çok olmamış protein yedigin için tok hissediyorsun cnm
akşam yemedinmi bugunki tartini merak ettim
afiyet olsun canım
Sağol kuzum daha yolum çok kolay kolay gitmem merak etme ensendeyimAnam geldiğin gibi mezun olucan sen galiba bu ne hıztebrikler canım harikasin
Hahaha inşallah canım inşallahhaftaya eksiyle başlamak cok güzel cnm
Cumaya 1 in üstü gelir gibi
arti fazla degil cnm
Sen fazla bisey yemiyosun aslinda ama tek eksigin spor bide troid olmadigi icin, yürüyüş senin icin mutlaka olmasi gereken bisey bence
Cuma yine show yapilacak desene
uzun süre oturdugun icin onunda etkisi olur cnm
Araya sporu sikistirabilsen iyi olur
kuzum artik sadece kendine odaklan, yapmaktan keyif aldigin seyleri yap
Kafana hic biseyi takma
Ne guzel spor yapiyordun eskiden
bu haftanin bireysel 1.si belli oldu diyelimmi
haftaya arti olmadan baslamakda güzel cnm
eksi olman guzel tatlim
Ama ne yalan soyliyim, cuma sabit oldugun icin daha fazla bekliyordum senden
menulerini tam hatirlamiyorum cnm ama aklimda hergün bitter yedigin kaldi
Süper sonuc cnm ama cumaya devami gelsin
Vayyyyyy maşallah tebrik ederimGunaydinnn
Mutlu, huzurlu, bol eksili bi haftamiz olsun insallahhh
Bildirimim
Cuma 103
Bugün 101.3
Fark 1.7
Akşamı hafif geç canım fındık lahmacun ve içli köfteden yeteri kadar karbonhidrat almışsındır afiyet olsun yine de atlatmışsınKızlar size anlatmam gerek. Yoksa kendim kendime iyi yaptım diyerek içimi rahatlatamıyorjn. Az önce iş arkadaşlarımla birlikte yemeğe gittik.( Annem bizde çocuğu 1 saatliğine bıraktım biraz nefes alayım diye) Adana sofrasına gittik herkes Adana söyledi ben evde bişeyler yemiştim. Yesem diyet gitti yemesem herkes yiyorNeyse tutayım kendimi dedim salatadan alırım dedim bişey söylemedim. Garson sağolsun hanımefendi siz bişey yemediniz dedi ve bana içli köfte fındık lahmacun getirmiş Allahım sana geliyorum dedim. Ben aç değilim teşekkürler dedim olsun tadına bakın dedi. Allahım dedim ya. Bir parça aldım bir iki de salatadan aldım alıp olmasın diye. Kalkarken de dedim allah sizi kahretmesin diyetteyim diyette dedim. O an çok acı çektim ama şimdi diyorum iyiki yememişim kutlayın beni yoksa kendimi kötü hissedilen
Aynen abla hamileliğin son aylarında başladı bu durum azıcık tuzlu yesem spor yapsam hemen ödem oluyorumvayy seni baya etkiliyor anın da ödem oluyorsun
Aslında bulgur düşmanlığı yok hatta pirinç patates yerine en sağlıklı karbonhidrat kaynağı sadece miktarı fazla olunca veya aynı kişinin menülerinde sıkça görülünce tepki verilmiştir diye düşünüyorumCanım ben şimdi senin birkaç menüne baktım da nedense burada bulgur düşmanlığı var oysaki faydalı şeylerden birisi arada yediğin pirinç pilavını yeme mesela ya da kahvaltında badem var bence klasik kahvaltı yap peynirin olsun yumurtan olsun ayruca salam da hem zararlı hiçbir faydası hem de doyurucu değil salam yemelisin onun yerine doğal sucuk bulabilirsen 1 2 dilim ye yağsız pişirip ayrıca wc ye çıkma sıklığın nedir? Belki de bu yediğin şeyler metabolizmanı yavaşlattı onun da etkisi olabilir
Yarım yarım aldım canım yaaaAkşamı hafif geç canım fındık lahmacun ve içli köfteden yeteri kadar karbonhidrat almışsındır afiyet olsun yine de atlatmışsın
Adana yiyebilirdin canım marula dürüpYarım yarım aldım canım yaaaakşamı aynen hafif geçirmem gerekiyor
cumaya 2 haneli rakamlar gelecek kesin bu gidisleeGunaydinnn
Mutlu, huzurlu, bol eksili bi haftamiz olsun insallahhh
Bildirimim
Cuma 103
Bugün 101.3
Fark 1.7
insalalh:))Süper sonuc cnm ama cumaya devami gelsin
hakli ananAnam gibisin onuda bekarken hiç memnun edemezdimBulasiklqri yıkardim guzrl olmuş ama ocagida silseydin keşke derdi mesala
Süpersin canım işte Ayşe
izgara et felan yiyebilirdin yaninda bol salatayla felan bisey olmazdiKızlar size anlatmam gerek. Yoksa kendim kendime iyi yaptım diyerek içimi rahatlatamıyorjn. Az önce iş arkadaşlarımla birlikte yemeğe gittik.( Annem bizde çocuğu 1 saatliğine bıraktım biraz nefes alayım diye) Adana sofrasına gittik herkes Adana söyledi ben evde bişeyler yemiştim. Yesem diyet gitti yemesem herkes yiyorNeyse tutayım kendimi dedim salatadan alırım dedim bişey söylemedim. Garson sağolsun hanımefendi siz bişey yemediniz dedi ve bana içli köfte fındık lahmacun getirmiş Allahım sana geliyorum dedim. Ben aç değilim teşekkürler dedim olsun tadına bakın dedi. Allahım dedim ya. Bir parça aldım bir iki de salatadan aldım alıp olmasın diye. Kalkarken de dedim allah sizi kahretmesin diyetteyim diyette dedim. O an çok acı çektim ama şimdi diyorum iyiki yememişim kutlayın beni yoksa kendimi kötü hissedilen
bende 1 saat yuruyusumu yaptim:))Leslie yapmaya hazırlanıyordu
Kahvaltı yeni yapmıştım canım arası biraz olsa olurdu bi anda yemek yiyelim dediler tabi millet işte yemek saati gelmiştiAdana yiyebilirdin canım marula dürüp
Izgara bişiler de söyleyebilirdin diyete uygun hafif olurdu yine. Bence işkence çekme böyle durumlarda bi lahmacun yersin ayran ve salatayla akşam da hafif geçirirsen problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?