Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dur seni yoldan çıkarıp ben eksiye geçeyim ki senden önce 4 kiloyu vereyim , sen tek kısır yeme yanına da şekerli hamurlu dolgu malzemesi olsun yoksa iyi artı gelmezsin (zibilliği tutan hain ekim )
Cok fenasinnn ama kanmammmm

ben de senin gibi düşünüyorum bulgur çok faydalı özellikle B vitaminlerini barındırdığı için her gün olmasa da arada yenmeli , benim endokrin doktorum yüz küsür kilodayken bile aman ekmeği kesme bulgur ye der dururdu

Cok fenasinnn ama kanmammmm
bu gün fitnatlığım tuttuuu fitneyim daaaaa
ye kız can boğazdan gelir (boğazdan da gider orasını karıştırma ama ) , bir kere geliyoruz dünyaya aman 5-10 kilo fazla, az ,eni sonu ölücez kız ( kaliteli sağlıklı yaşamak var bir de sağlıksız sürünerek yaşamak ama bunu da boş ver düşünme) yeee gitsin anasını da babasını satıyım

Pizzanın gözünü seveyim

Hahaha inşallah canım inşallah

Kızlar size anlatmam gerek. Yoksa kendim kendime iyi yaptım diyerek içimi rahatlatamıyorjn. Az önce iş arkadaşlarımla birlikte yemeğe gittik.( Annem bizde çocuğu 1 saatliğine bıraktım biraz nefes alayım diye) Adana sofrasına gittik herkes Adana söyledi ben evde bişeyler yemiştim. Yesem diyet gitti yemesem herkes yiyorNeyse tutayım kendimi dedim salatadan alırım dedim bişey söylemedim. Garson sağolsun hanımefendi siz bişey yemediniz dedi ve bana içli köfte fındık lahmacun getirmiş Allahım sana geliyorum dedim. Ben aç değilim teşekkürler dedim olsun tadına bakın dedi. Allahım dedim ya. Bir parça aldım bir iki de salatadan aldım alıp olmasın diye. Kalkarken de dedim allah sizi kahretmesin diyetteyim diyette dedim. O an çok acı çektim ama şimdi diyorum iyiki yememişim kutlayın beni yoksa kendimi kötü hissedilen

Akşamı hafif geç canım fındık lahmacun ve içli köfteden yeteri kadar karbonhidrat almışsındır afiyet olsun yine de atlatmışsın

vayy seni baya etkiliyor anın da ödem oluyorsun
Aynen abla hamileliğin son aylarında başladı bu durum azıcık tuzlu yesem spor yapsam hemen ödem oluyorum
Aslında bulgur düşmanlığı yok hatta pirinç patates yerine en sağlıklı karbonhidrat kaynağı sadece miktarı fazla olunca veya aynı kişinin menülerinde sıkça görülünce tepki verilmiştir diye düşünüyorum

Yarım yarım aldım canım yaaa akşamı aynen hafif geçirmem gerekiyor
Adana yiyebilirdin canım marula dürüp
Izgara bişiler de söyleyebilirdin diyete uygun hafif olurdu yine. Bence işkence çekme böyle durumlarda bi lahmacun yersin ayran ve salatayla akşam da hafif geçirirsen problem olmaz

Gunaydinnn

Mutlu, huzurlu, bol eksili bi haftamiz olsun insallahhh

Bildirimim
Cuma 103
Bugün 101.3
Fark 1.7
cumaya 2 haneli rakamlar gelecek kesin bu gidislee
Süper sonuc cnm ama cumaya devami gelsin
insalalh:))
Anam gibisin onuda bekarken hiç memnun edemezdimBulasiklqri yıkardim guzrl olmuş ama ocagida silseydin keşke derdi mesala
hakli ananbulasigi yikayipta ocagi oylece birakmak olmaz
Süpersin canım işte Ayşe

izgara et felan yiyebilirdin yaninda bol salatayla felan bisey olmazdi

Selamm herkese. Bugün okulum vardı bu sene öğrencilerim çok iyi kızımı da kendi sınıfıma götürdüm uyumu iyiydi. Sonra kayınvalideye uğradım. Eve geldim namaz kıl hazırlık yap derken vaktim olmadı bahçeye geldik şimdi. Hava bi harika hafif hafif esiyor.

Bildirimim 79.8
+100 gr
Erken ve wcsiz

Selam kizlar bende kilo bildireyim free free. 71.5. kiloda kayip gorunmuyor ama olculerde incelme var. Metabolizma yasim kilo gitmemesine ragmen 2 yas kuculmus. Direniyormus bunye 69 u gormeden direnci kiramazmisim. Cok sıkı bir program uyguluyorum suan birakirsam hop 77 lere geri donecegimi biliyorum. Bu kilolardaayken ayni durumu yasayan varmi? 70 ve 60 arasi en zor verilen kilolarmis oyle soyluyorlar. 60 lari gormek icin 6 ay ugrasanlar varmis. Bir an once normal normal haftada 1 kilo vermek istiyorum bende. Ne inatci bunyeymis arkadas aha 2 ay oldu buraya geleli durum ortada. Motivasyon var caba var kacamak yok saglikli besleniyorum ama bi goremedim su 69u. Daha napayim sabir cekmekten direnmekten sinirlerim bozuldu.

Kahvaltı yeni yapmıştım canım arası biraz olsa olurdu bi anda yemek yiyelim dediler tabi millet işte yemek saati gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…