- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.681
Kesinlikle gitmelisin canm çocukların ne suçu var. Kafaya takman normal ama ayrılmayı düşünmüyosan bu kadar kafaya takıp kendini de yıpratmaZuhal abla ne kadar direttiysem de yok diyor gidip özel hayatımı kimseye anlatamam nasıl gidip eşimle olan ilişkimi millete anlatayım diyor.
.
Evet abla hiç bişey kaldıramıyorum çocuk ağlayınca bile sinirleniyorum.
Tek kendim için de düşündüm ama ne bileyim hiç bişey yapmak istemiyorumda.
Yok cnm. Gitmedim
Bu sabah annem bendeydi kahvaltıda çok bağırıyorsun çocuklara diyor. Dedim anneme psikolojim bozuk oda farkında.
Bi doktora git dedi bana.
himm ise yaramadı yani para tuzağı ya inanmıyorum hiç öyle şeylere zaten mama dedigin ne ki içinde neelr var spor yapıyor muusn cnm ben sporsuz belli bı yere kadra verebilirim illa spor istiyor vucudumEvet o benim. Satarken bir ayda 8 kilo dediler ama yok yok gitmiyor. Hayatimda yaptigim en aptalca sey. Sabah aksam mama yiyorum. Para verdim diye harfi harfine uyguluyorum. Az kaldi biyiyor aldiklarim. Cok pis hirs yaptim. Bu kilolar gidecek. Az once eve girdim tartildim 71.1 aksam kilosu. Mamami yiyorum suan bikac cevizle. Biseyler tirtiklamazsam sabaha 70 e duserim bence. Ekim ablanin dedigi gibi sabaha 69 bile olabilirim beyincim diyorum. Beynim beynim duy beni.
Saol canımGüzel menün canım
Her zaman biz mi uçağız ayol, arada birde onlar uçsunda yarışma hevesleri taze kalsınBı hafta yine 3. Yüz anlaşılan
10. Ve 6. Takım uçmuş
Hele 10
Kızlar bu hafta 3.olduk
sonuç listesi yapılmadı daha ama
10 takım şov yapmış birinciler
2 Olan 6 takım
Hadi kızlar azmedelim bu hafta kaçamak menümüz olmasın en iyisini yapalımBı hafta yine 3. Yüz anlaşılan
10. Ve 6. Takım uçmuş
Hele 10
Ama o nasıl yüzdeHer zaman biz mi uçağız ayol, arada birde onlar uçsunda yarışma hevesleri taze kalsın
Bizim %2 yapmışlığımız da var :))Ama o nasıl yüzde
Ben öncesini bilmiyorum ya kendimizden yola çıktımBizim %2 yapmışlığımız da var :))
Çok yüksek bir yüzde sayılmaz yani
Eskiden, hemde bi bayram sonrasi yüzde 2.5 yapmistikBen öncesini bilmiyorum ya kendimizden yola çıktım
Dünyayı bizim takımdan ibaret sandım demek ki
Hep birinci olunca
Cnm çiğse kilosunumu yanlis yazmisBizim %2 yapmışlığımız da var :))
Çok yüksek bir yüzde sayılmaz yani
5.likte iyi benceCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 694. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.denizbenimadim === % 2.35 ===
2.papatya_2014 === % 2.06 ===
3.North River === % 1.56 ===
4.Namaria === % 1.26 ===
5.Fitt_anne === % 1.16 ===
6.Pembe Lotus === % 0.90 ===
7.Fit mutlu anne === % 0.88 ===
8.Lusi === % 0.77 ===
9.88prenses22 === % 0.39 ===
10.Pnrrr-12 === % 0.28 ===
11.strontium === % 0 ===
12.Handandandan === % 0 ===
Cnm çiğse kilosunumu yanlis yazmis
300 gr eksi olarak bildirim yapti diye hatirliyorum
Listede de bu şekilde idi sanki, tekrar kontrol edeyim.Gunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
Ben yanlış hatirlamisim cnmListede de bu şekilde idi sanki, tekrar kontrol edeyim.
Kontrol ettim , yanlışlık yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?