Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bedenim troid bezimi yabancı madde zannedip yok etmeye çalışıyordu 4 sene haşimato -hipertroidiyi çektim en son mecbur ameliyat oldum kökünden aldılar rahatladım :))
Çok geçmiş olsun canım tiroit bezi çok çok önemlidir. Sen iyi idare ediyorsun maşallah

Beni de alın beni de ben de istiyorum ben de yarışıyım

ellerine , emeğine sağlık gülümm
nanekekik beni geçmişşşşşşşş geçen hafta da 14. sıradaydım bu hafta da geçen hafta 19 kişiydik bu hafta 18 ayy kimi mezun ettik , kim gitti ben yine kaçırdım mı unuttum mu acepp:)

Teşekkür ederim bitanem
İzindeyiz ablam
bosuna sevmiyorum seni
tabiki salata yap yiter :))
Ohh koltugumu geri aldim ama bi öne geçme şansim yok
sagolasin bitanem, insallah böyle devam eder

Aslinda yemeklik biseyler vermek şart degilde, insanlik icabi :)) bide gelenler Türk
yatak odasıyla hurçların olduğu odası mekik dokudum sonra bir baktım her yer kurumuş mum dün elektirik kesildiğin de benim koca mumla heryeri dolanmış kazıdım sildim ancak bitti geldim :)
anacim biseye yardim ettigi yok bari sana iş cikarmasin :))
Tiroit bezin niye yok

Sen beni tebrik ettinmi hııhh

Kuzum benim yaaa yüzümü gülümseten kadin

fasulye tek sana yetecek kadar mı kaldı evdekilere yok mu varsa yanına bol salata pilav yesinler yoksa da kızın zaten patitisss baskısı yapacak yemeğini de sen onlara yap olmaz mı :)))))))))
yok hepimize yeter abla dün ben yemeyince onlarda yemedi fasulye yanına azıcık pilav yaparım herhlde salata soğan tamam
Sabahki yaptığım kahvaltıyla duruyorum
Kv memleketten lahana göndermiş haşladım saracağım içini tereyağlı bulgurlu bol acılı yaptım
Sararken bi iki kaşık yerim lahanadan fln
Oo kolay gelsin cnm benimde var azıcık lahanam tursufan ayirmistim bende yarım sarayim bari iyi aklıma getirdin

Sabahki yaptığım kahvaltıyla duruyorum
Kv memleketten lahana göndermiş haşladım saracağım içini tereyağlı bulgurlu bol acılı yaptım
Sararken bi iki kaşık yerim lahanadan fln
afiyet şifa olsun gülüm
bizde bulgur kıyma bol baharatlı sararıyoruz bol tereyağın da soğan kavurup salçayla biraz daha kavurup üzerine döküp pişiriyoruz bence mideyi şişirmeyecek kadar dozun da yendi mi sorun olmaz , hatta güzel bağırsak çalıştırır

Ikinizde güçlü rakiplersiniz
Cekirdegimi alip seyre koyuluyorum

evet Zuhal ablanın önünde biri vardı ama kim bende hatırlayamadım simdi
tabiki salata yap yiter :))
Aynen abla bol salata soğan yerim ben belki ayran yaparım yine bı bardak

Pazartesi bildirimde görüşelim beybi
ATTRAENTE bildirim yapmadı bu hafta abla o yok listede o yüzden 18e düştük

Çok geçmiş olsun canım tiroit bezi çok çok önemlidir. Sen iyi idare ediyorsun maşallah
çabuk yoruluyorum zorlarsam güç tükenmesi oluyor elim de tutuğum şeyler yer çekimine kendini bırakıyor bazen parça pinçik olup dağılıyorlar namısıslar ,, ben her zaman bu halime şükrediyorum evet zor kilo veriyorum gram gram karnımı 2 öğün normal doyursam hızla kilo alıyorum , onun dışın da bir şey yok turp gibiyim daaaa , gerçekten bu halime çook şükrediyorum benim ki aman aman dert değil ilacını her gün yut , b12 d. vit eksilirse iç iğne yaptır çok yorulunca dinlen çözümü bu kadarcık :)

kız lusim açık açık diyorum bence uçansüpürge kazanır o sürekli burada onun motivasyonu daha fazla olur senin canavarlardan sen gün de 2 kere anca gelebiliyorsun çünkü :)

Psikoloğa gitmedin mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…