Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla benimki de öyle ama kandıramıyor beni kanmam
Yok cnm kırkım çıktıktan sonra ardından hemen olmuştum ondan sonra olmadım bir daha bilmiyorum ki
Ben hiçOlmadım ya doktora gitsem mi ki
Abla dayım eve gideyim PC sen yapayım canım
Aynen cnm bı daha hareket etmeden tartilmyim bende bari
Bencede canım ya
Ay insAllah 8ler çabucak biter insAllah
Geçer canım yeter ki isteyelim
Geçmiş olsun canım ya şnşallah ciddi bişey yoktur
Doğru diyorsun, öyle olsun o zaman
Pembe Lotus ve papatya_2014 rakipsiniz kızlar
Tamamdır ben hazırım Pembe Lotus aeb hazırmısın
Rakibin değişti tatlım, seni tutuyorum, yüzümü kara çıkarma sakın

Sana diyet listesi atacağım özelden, torpil de geçtim, hadi iyisin
Öyle olsun kaptanım haftaya cuma görüşürüz

Afiyet olsn cnm aksam gec ama enazindan az olmus guzl bence

Sporve menu harika

Cuma icin guzel cnm afiyet olsn
2 Ekim Cuma

09:00=== 3 yk yağda yumurta
Domates, salatalık, biber

15:30=== 1 adet tavuk but
2 kase salata (5 kepçe salata desem kızarsınız diye masumlaştırdım)

Su=== 2 lt

Cok guzel bence, kacamaksiz cuma menusu afiyet olsn kaptanim

Afiyet olsun canım kusur biraz fazla geldi bana
2 Ekim Cuma

09:00=== 3 yk yağda yumurta
Domates, salatalık, biber

15:30=== 1 adet tavuk but
2 kase salata (5 kepçe salata desem kızarsınız diye masumlaştırdım)

Su=== 2 lt
Afiyet olsun canım akşam da yemiyorsun metebolizmanı yavaşlatan biçey var ama ne anlamadım
Afiyet olsun canım benim 3 lokmalık kurabiye nasıl bi ölçüdür belki ağzın çok büyük lokmada öyle büyük olur kafam da deli sorular aydınlat beni
Afiyet olsun canım

Tiroitine bi baktırsan. Birde aynı şeyi sürekli yapında vücut Ona alışıyor bazı şeyleri değiştirip denesen bi de belki düzelir
Tahliller de sorun yok canım.
Benim börekler arızalı, üşüdüğümde, çorap yada terlik giymediğimde, gece üstümü açtığımda böbrekler çalıştırmıyor, idrara çıkamıyorum, ödem oluyor maalesef.
Birde üstadım Aidin Salih "böbreklerinde sıkıntı olanlar zor kilo verir" der

Bende üşüteyim hemen ağrılarım başlar. Yaz kış çorap giyerim mecbur hemde yün çorap. Bunun bi çözümü vardır. İlaç felan metonolizma çalışması için

Bende üşüteyim hemen ağrılarım başlar. Yaz kış çorap giyerim mecbur hemde yün çorap. Bunun bi çözümü vardır. İlaç felan metonolizma çalışması için
Diüretikler var tabiki ama ilaçların toksinleri böbreklerinden atılıyor, bir yandan yapmaya çalışırken bir yandan bozmak olur

Kesinlikle gitmelisin canm çocukların ne suçu var. Kafaya takman normal ama ayrılmayı düşünmüyosan bu kadar kafaya takıp kendini de yıpratma
Haklısın canım. Şimdilik düşünmüyorum ayrılmayı. Başka sıkıntılarım da var. Annemi kaybetme korkusu. annem sürekli hasta her an ölebilir diye korkum var. Ölürse hayatta kimsem kalmicak tek başına kalacam diye korkuyorum. Kız kardeşim de yok. Allah gecinden versin eger bisey olursa anneme ne yaparim dunyam yikilir diye bunalima giriyorum. Bunun da aşırı yükü var üzerimde böyle kafam doluyor vesvese ediyorum.

Allah korumuş canım. İyi bi yerlerin kırılmadı.
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…