- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.761
Ay çok geçmiş olsunKızlar yürüyüşe gittim geldim, tavukçu dükkanı yıkıyordu, buz pistinde kayar gibi kayıp yan düştüm.
Kafayı, dizi ve kolu fena çarptım, baş parmağımında tırnağı çıktı çıkacak
Çok sakarım çok
Zaten o da yarışmak istiyordu ikisini birden yenebilir miyim ki@Lusi
Bu hafta zehrayla olan yarisiniz ayri,
Listeden @hadikonusalim la da rakipsiniz ona göre canisi
Sende o güç var babyZaten o da yarışmak istiyordu ikisini birden yenebilir miyim ki
Abla benimki de öyle ama kandıramıyor beni kanmamgülüm benim ki 100 lü kilolardayken bak şunu ye sana faydalı bak bunu ye diyordu troid ameliyatı olalı 6 seneyi geçti bu tarz gün de 2 öğün beslenmeye başlayalı 4 sene olmuştur herhalde hem zayıflamamı istiyordu hem de bana iyi gelen yöntemi eleştiriyordu kendisi akşam ekmeği azalttı mı zayıflıyor bak benim gibi yap diyordu en son senin gibi yesem iyice şişerim dedim bak gün boyu ben ne yiyorum sen ne yiyorsun bir takip et dedim bir kaç gün sonra senin gibi yiyeyim mi dedim , adam yok sen kadınsın benden az yemen lazım zaten, benim gibi yeme dedi
Ben hiçOlmadım ya doktora gitsem mi kiYok cnm kırkım çıktıktan sonra ardından hemen olmuştum ondan sonra olmadım bir daha bilmiyorum ki
Abla dayım eve gideyim PC sen yapayım canımkolay gülüm , üstte sağ köşede bildirimlerin yanın da kendi kullanıcı adına tıkla çıkan kutucukta hesap detaylarına tıkla , açılan sayfa da avatar reminin altında özel başlık yazan yerdeki kutucuğa istediğini yaz :)
Bencede canım yaAynen cnm bı daha hareket etmeden tartilmyim bende bari
Geçer canım yeter ki isteyelimAy insAllah 8ler çabucak biter insAllah❤
Geçmiş olsun canım ya şnşallah ciddi bişey yokturKızlar yürüyüşe gittim geldim, tavukçu dükkanı yıkıyordu, buz pistinde kayar gibi kayıp yan düştüm.
Çok sakarım çok
Tamamdır ben hazırım
Öyle olsun kaptanım haftaya cuma görüşürüzRakibin değişti tatlım, seni tutuyorum, yüzümü kara çıkarma sakın
Sana diyet listesi atacağım özelden, torpil de geçtim, hadi iyisin
Afiyet olsn cnm aksam gec ama enazindan az olmus guzl bence2 Ekim cuma
13.00
1 tabak yoğrtlu fırında pişmiş sebze
2 dlm fırında patates
1 mimik parça tavuk
15.00
Kahve yanına 1 parça çikolata
18.00
yarım avuçtan az kabak çekirdeği
2 incecik dlm elma kurusu
20.00
1 yağda pişmiş yumurta
1 dlm peynir
su:2 lt
spor:30 dk tempolu yürüyüş =90 puanPnrrr-12
Sporve menu harika2 Ekim menüm
Kahvaltı 10:30
5 kaşık kuru biber kavurması
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
1 ceviz
2 kaşık yoğurt
Öğle 15:00
5 kaşık kısır
1 bardak ayran
Ara 16:30
2 erik
Akşam 19:00
3 kepçe etli kuru fasulye
3 kaşık bulgur pirinç karışık pilav
1 bardak ayran
2 servis kaşığı salata
Soğan
Su 3 lt olur
Spor
77 dk tempolu yürüyüş 231 puanPnrrr-12
Cuma icin guzel cnm afiyet olsnCuma günü serefine esnetilmis menüm
Kalkınca 8 .30 gibi neskafe 3 ceviz
11.00 Kahvalti da çeyrek bazlama eşliğinde kahvaltıliklardan keyifle yedim miktar saymadım bugün
Arada neskafe 5 çilek
Kuaför dönüşü komşular kahve ikram etti 18 gibiydi kahve ve 3 lokmalık kurabiye
Akşam 20
1 kepce şehriye çorbası
4 kanat 2 dilim patates
Yarım tabak bulgur pilavı
Salata
2,5 lt su
2 Ekim Cuma
09:00=== 3 yk yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
15:30=== 1 adet tavuk but
2 kase salata (5 kepçe salata desem kızarsınız diye masumlaştırdım)
Su=== 2 lt
Listede kim boşta kaldiysa kap hemenBana yokmuu rakip
Cok istiyorsan sen ol ablacim kilolariniz yakin bende rekabet enerjisi yok gercekten bu haftaIyi ozaman bu hafta prensesle rakipsiniz
Konu kapanmistir
Afiyet olsun canım kusur biraz fazla geldi bana2 Ekim menüm
Kahvaltı 10:30
5 kaşık kuru biber kavurması
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
1 ceviz
2 kaşık yoğurt
Öğle 15:00
5 kaşık kısır
1 bardak ayran
Ara 16:30
2 erik
Akşam 19:00
3 kepçe etli kuru fasulye
3 kaşık bulgur pirinç karışık pilav
1 bardak ayran
2 servis kaşığı salata
Soğan
Su 3 lt olur
Spor
77 dk tempolu yürüyüş 231 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canım akşam da yemiyorsun metebolizmanı yavaşlatan biçey var ama ne anlamadım2 Ekim Cuma
09:00=== 3 yk yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
15:30=== 1 adet tavuk but
2 kase salata (5 kepçe salata desem kızarsınız diye masumlaştırdım)
Su=== 2 lt
Afiyet olsun canım benim 3 lokmalık kurabiye nasıl bi ölçüdür belki ağzın çok büyük lokmada öyle büyük olurCuma günü serefine esnetilmis menüm
Kalkınca 8 .30 gibi neskafe 3 ceviz
11.00 Kahvalti da çeyrek bazlama eşliğinde kahvaltıliklardan keyifle yedim miktar saymadım bugün
Arada neskafe 5 çilek
Kuaför dönüşü komşular kahve ikram etti 18 gibiydi kahve ve 3 lokmalık kurabiye
Akşam 20
1 kepce şehriye çorbası
4 kanat 2 dilim patates
Yarım tabak bulgur pilavı
Salata
2,5 lt su
Afiyet olsun canımMENUM:
19:30 kahve yanına 1 kucuk muffin
12:00 2 dilim beyaz ekmek, 1,5 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 1 hasl yumurta, 1tk ballı fındık ezmesi
15:30 sütlü kahve, 1 kare cikolata
18:00 1 dolu tabak sebzeli, makarnalı tavuk sote, 1 bardak Ayran
2. 5 lt Su
Spor yok
Ah bi çözebilsemAfiyet olsun canım akşam da yemiyorsun metebolizmanı yavaşlatan biçey var ama ne anlamadım
OlurListedekileri birbiriyle rakip yapmaya calistik cnm :))
Istersen 2 free olarak biz rakip olabiliriz
Tiroitine bi baktırsan. Birde aynı şeyi sürekli yapında vücut Ona alışıyor bazı şeyleri değiştirip denesen bi de belki düzelirAh bi çözebilsem
Tahliller de sorun yok canım.Tiroitine bi baktırsan. Birde aynı şeyi sürekli yapında vücut Ona alışıyor bazı şeyleri değiştirip denesen bi de belki düzelir
Bende üşüteyim hemen ağrılarım başlar. Yaz kış çorap giyerim mecbur hemde yün çorap. Bunun bi çözümü vardır. İlaç felan metonolizma çalışması içinTahliller de sorun yok canım.
Benim börekler arızalı, üşüdüğümde, çorap yada terlik giymediğimde, gece üstümü açtığımda böbrekler çalıştırmıyor, idrara çıkamıyorum, ödem oluyor maalesef.
Birde üstadım Aidin Salih "böbreklerinde sıkıntı olanlar zor kilo verir" der
Diüretikler var tabiki ama ilaçların toksinleri böbreklerinden atılıyor, bir yandan yapmaya çalışırken bir yandan bozmak olurBende üşüteyim hemen ağrılarım başlar. Yaz kış çorap giyerim mecbur hemde yün çorap. Bunun bi çözümü vardır. İlaç felan metonolizma çalışması için
Haklısın canım. Şimdilik düşünmüyorum ayrılmayı. Başka sıkıntılarım da var. Annemi kaybetme korkusu. annem sürekli hasta her an ölebilir diye korkum var. Ölürse hayatta kimsem kalmicak tek başına kalacam diye korkuyorum. Kız kardeşim de yok. Allah gecinden versin eger bisey olursa anneme ne yaparim dunyam yikilir diye bunalima giriyorum. Bunun da aşırı yükü var üzerimde böyle kafam doluyor vesvese ediyorum.Kesinlikle gitmelisin canm çocukların ne suçu var. Kafaya takman normal ama ayrılmayı düşünmüyosan bu kadar kafaya takıp kendini de yıpratma
Allah korumuş canım. İyi bi yerlerin kırılmadı.Kızlar yürüyüşe gittim geldim, tavukçu dükkanı yıkıyordu, buz pistinde kayar gibi kayıp yan düştüm.
Çok sakarım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?