Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım sende kaygı bozukluğu var, lütfen psikiyatriye git ilaç kullan.

Anne-baba ölümü hayatın gerçeği ve herkesin başına gelecek

Bu gerçekleri kabullenemezsen hayatı hem kendine hem de çevrendekilere zehir edersin..

Cok istiyorsan sen ol ablacim kilolariniz yakin bende rekabet enerjisi yok gercekten bu hafta
Ben olurum problem yok da :)) listedekiler birbiriyle olunca daha iyi olur diye düşündüm canisi :))

Senin canin biseyemi sıkkın tatlim

Hayat böyle kendi kendime sürekli telkinlerde bulunuyorum. Hepimiz bir gün öleceğiz diye. Nafile kendime laf anlatamıyorum.
Bana psikolog . psikiyatrist. pedagog. Terapist daha var mı bilmiyorum ama hepsi şart. Tam tımarhanelik bi insanım.

Bu durumdan çok etkileniyorum kimseye hiç bişey anlatamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum

Kader ve kaza inancını taze tutmaya çalış canım.

Senin bu düşüncelerin isyana bile götürür...

Onu geçtim sen annenin evladı olarak büyüdün, artık annene ihtiyacın yok.

Ama senin evlatlarının henüz annesine ihtiyacı var, bu tarz düşünceler ile kendini depresif duruma düşürüp çocuklarına annesizliği yaşatıyorsun farkında mısın

seni yendim diye mi silindi tebrikleri az sonra kabul edeceğim
amanin ekim2009 u gecmisim hemde ilk üçe girmişim
benim Zuhal abla bence yeterince mola verdi dinlenmistir kafası yeniden delirtebiliriz Mefkurem
kertildik gitti Fit mutlu anne kız akşam ekmeği kes demiştim ya kesme kız beben benimkinden küçük
Olur
Ben bi 4 saat yürüyüş yapıp geliyim
ben bi 4 saat yurusem patlarim sıkıntıdan yalnizsam bide
Canım benim kv kayinpederini çok severmiş çünkü çok iyi davranirmis sorumsuz bir baba ile büyüyunce onu babası gibi sevmiş . Kayınpederi hasta olup vefat edince acisindan piskolojisi bozulmuş 2 tane küçük çocuğuna rağmen hiç yataktan çıkmamış yememiş içmemiş doktorlar, hocalar neler neler gezilmis ama yok sonra doktorun biri çocuk yapın demiş ama kayınvalidem istemiyor ruh gibi öyle böyle hamile kalmış hamilelikle toparlanmis. Ben bilinçli yapsam iki çocuğunu rezil etmezdim çocuklar anne diye melerken ben neden çıkmayın yataktan diyor yıllardır destek alıyor hala daha. Sende henüz gerçekleşmemiş bir acıyı şimdiden yaşayarak çocuklarında belkide seninle ilgili tramvalar yaratıyorsun dersek alman kesinlikle şart. Öncelikle bu dünyanın kalıcı olmadığını her acının insan için olduğunu aslında yalniz değil çocuklarının olduğunu tekrar et kendine

Farkindayim

Kuzum eşini bosver önce sen kendin yardim almaya basla

Daha olmamış şeyler icin nefsine eziyet etme
Gelecek kaygisiyla yaşarsan, bugünü yasiyamazsin

Kız 4 saat yürüyeceğimden değil Zuhal ablayı başka türlü yenemem
Bugün iyi koştum ama

Öyle degilmi Rabbime şükür çocuklarım var.

Kuzum eşini bosver önce sen kendin yardim almaya basla

Daha olmamış şeyler icin nefsine eziyet etme
Gelecek kaygisiyla yaşarsan, bugünü yasiyamazsin
Haklısın abla.
Zaten ölüm korkum vardı. Üzerine eşimin böyle yapmasiyla çöktüm. resmen psikolojim bozuldu iyice

Selam hanımlar hayırlı akşamlar
Dün gece kız çok yordu bizi saatlerce ağladı durdu derdi memeydi emzirmeme rağmen dalamadıkça istedi durdu. Kucakta gezmeyi kabul etmedi ayakta sallanmayı kabul etmedi eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Bir de meme ısırmaya huyu var ki sormayın gitsin.
Ay takvimine göre meme kesme tarihleri oluyor her ay güncelleniyor. Ona baktım tam bugün uygun bir tarih varmış. Öğlen niyet cümlelerimi kurdum bi kaç kez tekrar ettim ya bismillah dedim. Öğlen uykusuna memesiz yatırdım ama kısa uyudu ve feryat figan ağlıyordu uyandığında tepindi kudurdu kucağa da gelmedi sinirli stresli hareketler.
Şimdi de memesiz uyuttum. Zor oldu apartmanı yıktı geçirdi daldı biraz.
Bana şans dileyin dua edin lütfen kolaylıkla atlatalım şu süreci ve kızım deliksiz uykulara geçsin. 4 yıldır deliksiz uyku bilmiyorum delikli olup da az delikli bile değil delik deşik aşırı çok delikli. Allahım büyüksün

Haklısın abla.
Zaten ölüm korkum vardı. Üzerine eşimin böyle yapmasiyla çöktüm. resmen psikolojim bozuldu iyice
Haklı demiyorum yazacağımı lütfen yanlış anlama

Acaba senin bu depresif durumun eşini yormuş olabilir mi, bu durumdan kaçmak istemiş olabilir mi, bunları hiç düşündün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…