- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.781
Canım sende kaygı bozukluğu var, lütfen psikiyatriye git ilaç kullan.Haklısın canım. Şimdilik düşünmüyorum ayrılmayı. Başka sıkıntılarım da var. Annemi kaybetme korkusu. annem sürekli hasta her an ölebilir diye korkum var. Ölürse hayatta kimsem kalmicak tek başına kalacam diye korkuyorum. Kız kardeşim de yok. Allah gecinden versin eger bisey olursa anneme ne yaparim dunyam yikilir diye bunalima giriyorum. Bunun da aşırı yükü var üzerimde böyle kafam doluyor vesvese ediyorum.
Bu sakar halimle yaşlılıkta düşmem inşallahAllah korumuş canım. İyi bi yerlerin kırılmadı.
Geçmiş olsun
Ben olurum problem yok da :)) listedekiler birbiriyle olunca daha iyi olur diye düşündüm canisi :))Cok istiyorsan sen ol ablacim kilolariniz yakin bende rekabet enerjisi yok gercekten bu hafta
Bu hafta işe de basliyorum, en az 10 bin adimla bakalim ne kadar verecemOlur
Ben bi 4 saat yürüyüş yapıp geliyim0 bin
Eveeettt inşallah ikisini de yenicemLusi
Bu hafta zehrayla olan yarisiniz ayri,
Listedendenizbenimadim la da rakipsiniz ona göre canisi
Super olur insallah ablaBu hafta işe de basliyorum, en az 10 bin adimla bakalim ne kadar verecem
Hayat böyle kendi kendime sürekli telkinlerde bulunuyorum. Hepimiz bir gün öleceğiz diye. Nafile kendime laf anlatamıyorum.Canım sende kaygı bozukluğu var, lütfen psikiyatriye git ilaç kullan.
Anne-baba ölümü hayatın gerçeği ve herkesin başına gelecek
Bu gerçekleri kabullenemezsen hayatı hem kendine hem de çevrendekilere zehir edersin..
Kader ve kaza inancını taze tutmaya çalış canım.Hayat böyle kendi kendime sürekli telkinlerde bulunuyorum. Hepimiz bir gün öleceğiz diye. Nafile kendime laf anlatamıyorum.
Bana psikolog . psikiyatrist. pedagog. Terapist daha var mı bilmiyorum ama hepsi şart. Tam tımarhanelik bi insanım.
Bu durumdan çok etkileniyorum kimseye hiç bişey anlatamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum
seni yendim diye mi silindi9Takim menü tablosu
@strontium
@Beyazkugu87
Pnrrr-12
Fit mutlu anne
Handandandan
Namaria
North River ( kırmızı kartı silindi)
denizbenimadim (kırmızı kartı silindi)
@88prenses22
Lusi
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
bu haftada düzenli menü paylaşım yapıldı
Kırmızı kartı olanlar
@Tekrar dene
Lusi
@strontium
menulerimizi yorumlamayi unutmayalım
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
amaninCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 694. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.denizbenimadim === % 2.35 ===
2.papatya_2014 === % 2.06 ===
3.North River === % 1.56 ===
4.Namaria === % 1.26 ===
5. @Tekrar dene === % 1.16 ===
6. @Beyazkugu87 === % 0.90 ===
7.Fit mutlu anne === % 0.88 ===
8.Lusi === % 0.77 ===
9. @88prenses22 === % 0.39 ===
10.Pnrrr-12 === % 0.28 ===
11. @strontium === % 0 ===
12.Handandandan === % 0 ===
benim Zuhal abla bence yeterince mola verdi dinlenmistir kafası yeniden delirtebilirizHaftasonları artık yeni ders haftasına hazırlık yaparak geçecek.
3 sınıf düzeyinde slaytlar hazırlamam lazım her hafta
Sanırım artık bu kadar bile uğrayamam takıma.
Beni kaptanlıktan atmak isterseniz kızmam size
kertildik gitti
ben bi 4 saat yurusem patlarim sıkıntıdan yalnizsam bideOlur
Ben bi 4 saat yürüyüş yapıp geliyim
Canım benim kv kayinpederini çok severmiş çünkü çok iyi davranirmis sorumsuz bir baba ile büyüyunce onu babası gibi sevmiş . Kayınpederi hasta olup vefat edince acisindan piskolojisi bozulmuş 2 tane küçük çocuğuna rağmen hiç yataktan çıkmamış yememiş içmemiş doktorlar, hocalar neler neler gezilmis ama yok sonra doktorun biri çocuk yapın demiş ama kayınvalidem istemiyor ruh gibi öyle böyle hamile kalmış hamilelikle toparlanmis. Ben bilinçli yapsam iki çocuğunu rezil etmezdim çocuklar anne diye melerken ben neden çıkmayın yataktan diyor yıllardır destek alıyor hala daha. Sende henüz gerçekleşmemiş bir acıyı şimdiden yaşayarak çocuklarında belkide seninle ilgili tramvalar yaratıyorsun dersek alman kesinlikle şart. Öncelikle bu dünyanın kalıcı olmadığını her acının insan için olduğunu aslında yalniz değil çocuklarının olduğunu tekrar et kendineHaklısın canım. Şimdilik düşünmüyorum ayrılmayı. Başka sıkıntılarım da var. Annemi kaybetme korkusu. annem sürekli hasta her an ölebilir diye korkum var. Ölürse hayatta kimsem kalmicak tek başına kalacam diye korkuyorum. Kız kardeşim de yok. Allah gecinden versin eger bisey olursa anneme ne yaparim dunyam yikilir diye bunalima giriyorum. Bunun da aşırı yükü var üzerimde böyle kafam doluyor vesvese ediyorum.
FarkindayimKader ve kaza inancını taze tutmaya çalış canım.
Senin bu düşüncelerin isyana bile götürür...
Onu geçtim sen annenin evladı olarak büyüdün, artık annene ihtiyacın yok.
Ama senin evlatlarının henüz annesine ihtiyacı var, bu tarz düşünceler ile kendini depresif duruma düşürüp çocuklarına annesizliği yaşatıyorsun farkında mısın
Ablacim genel uykusuzluk yorgunluk var enerjim dusuk biraz ama toparlarim insallahBen olurum problem yok da :)) listedekiler birbiriyle olunca daha iyi olur diye düşündüm canisi :))
Senin canin biseyemi sıkkın tatlim
Kuzum eşini bosver önce sen kendin yardim almaya baslaHaklısın canım. Şimdilik düşünmüyorum ayrılmayı. Başka sıkıntılarım da var. Annemi kaybetme korkusu. annem sürekli hasta her an ölebilir diye korkum var. Ölürse hayatta kimsem kalmicak tek başına kalacam diye korkuyorum. Kız kardeşim de yok. Allah gecinden versin eger bisey olursa anneme ne yaparim dunyam yikilir diye bunalima giriyorum. Bunun da aşırı yükü var üzerimde böyle kafam doluyor vesvese ediyorum.
Anladım canım inşallah düzelir hemenDiüretikler var tabiki ama ilaçların toksinleri böbreklerinden atılıyor, bir yandan yapmaya çalışırken bir yandan bozmak olur
Kız 4 saat yürüyeceğimden değil Zuhal ablayı başka türlü yenememseni yendim diye mi silinditebrikleri az sonra kabul edeceğim
amaninekim2009 u gecmisim hemde ilk üçe girmişim
benim Zuhal abla bence yeterince mola verdi dinlenmistir kafası yeniden delirtebilirizMefkurem
kertildik gittiFit mutlu anne kız akşam ekmeği kes demiştim ya kesme kız beben benimkinden küçük
ben bi 4 saat yurusem patlarim sıkıntıdan yalnizsam bide
Canım benim kv kayinpederini çok severmiş çünkü çok iyi davranirmis sorumsuz bir baba ile büyüyunce onu babası gibi sevmiş . Kayınpederi hasta olup vefat edince acisindan piskolojisi bozulmuş 2 tane küçük çocuğuna rağmen hiç yataktan çıkmamış yememiş içmemiş doktorlar, hocalar neler neler gezilmis ama yok sonra doktorun biri çocuk yapın demiş ama kayınvalidem istemiyor ruh gibi öyle böyle hamile kalmış hamilelikle toparlanmis. Ben bilinçli yapsam iki çocuğunu rezil etmezdim çocuklar anne diye melerken ben neden çıkmayın yataktan diyor yıllardır destek alıyor hala daha. Sende henüz gerçekleşmemiş bir acıyı şimdiden yaşayarak çocuklarında belkide seninle ilgili tramvalar yaratıyorsun dersek alman kesinlikle şart. Öncelikle bu dünyanın kalıcı olmadığını her acının insan için olduğunu aslında yalniz değil çocuklarının olduğunu tekrar et kendine
Tmm güzelim haftasonu iyice dinlemeye çalışAblacim genel uykusuzluk yorgunluk var enerjim dusuk biraz ama toparlarim insallah
Öyle degilmi Rabbime şükür çocuklarım var.seni yendim diye mi silinditebrikleri az sonra kabul edeceğim
amaninekim2009 u gecmisim hemde ilk üçe girmişim
benim Zuhal abla bence yeterince mola verdi dinlenmistir kafası yeniden delirtebilirizMefkurem
kertildik gittiFit mutlu anne kız akşam ekmeği kes demiştim ya kesme kız beben benimkinden küçük
ben bi 4 saat yurusem patlarim sıkıntıdan yalnizsam bide
Canım benim kv kayinpederini çok severmiş çünkü çok iyi davranirmis sorumsuz bir baba ile büyüyunce onu babası gibi sevmiş . Kayınpederi hasta olup vefat edince acisindan piskolojisi bozulmuş 2 tane küçük çocuğuna rağmen hiç yataktan çıkmamış yememiş içmemiş doktorlar, hocalar neler neler gezilmis ama yok sonra doktorun biri çocuk yapın demiş ama kayınvalidem istemiyor ruh gibi öyle böyle hamile kalmış hamilelikle toparlanmis. Ben bilinçli yapsam iki çocuğunu rezil etmezdim çocuklar anne diye melerken ben neden çıkmayın yataktan diyor yıllardır destek alıyor hala daha. Sende henüz gerçekleşmemiş bir acıyı şimdiden yaşayarak çocuklarında belkide seninle ilgili tramvalar yaratıyorsun dersek alman kesinlikle şart. Öncelikle bu dünyanın kalıcı olmadığını her acının insan için olduğunu aslında yalniz değil çocuklarının olduğunu tekrar et kendine
Haklısın abla.Kuzum eşini bosver önce sen kendin yardim almaya basla
Daha olmamış şeyler icin nefsine eziyet etme
Gelecek kaygisiyla yaşarsan, bugünü yasiyamazsin
Haklı demiyorum yazacağımı lütfen yanlış anlamaHaklısın abla.
Zaten ölüm korkum vardı. Üzerine eşimin böyle yapmasiyla çöktüm. resmen psikolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?