- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.801
Bak bende olmamis şeyleri düşünürum sonra sukrederim şuan o halde olmadığım o aciyi yaşamadığım için ve dua ederim yaşatmamasiı için . Tüm anne babalarin duası evlat acısı görmemek , evlatları onlara muhtaç olduğu surece başlarında olmak canım . Anne can ama evlat canin içi herkesin acısı başkadır . Sinirliyken sayı saymaya basla , çocuklar seni anlayacak yastaysa sinirli olduğunda kalplerini kirabilecegini onun için hep birlikte tıp oynamanız gerektiği gibi oyunlar bul hem onları uzmezsin heme yavaş yavaş kendini kontrol altına almış olursun .Öyle degilmi Rabbime şükür çocuklarım var.
Emzik kullanmıyo musun Lusi? İnşaallah bir an önce alışırSelam hanımlar hayırlı akşamlar
Dün gece kız çok yordu bizi saatlerce ağladı durdu derdi memeydi emzirmeme rağmen dalamadıkça istedi durdu. Kucakta gezmeyi kabul etmedi ayakta sallanmayı kabul etmedi eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Bir de meme ısırmaya huyu var ki sormayın gitsin.
Ay takvimine göre meme kesme tarihleri oluyor her ay güncelleniyor. Ona baktım tam bugün uygun bir tarih varmış. Öğlen niyet cümlelerimi kurdum bi kaç kez tekrar ettim ya bismillah dedim. Öğlen uykusuna memesiz yatırdım ama kısa uyudu ve feryat figan ağlıyordu uyandığında tepindi kudurdu kucağa da gelmedi sinirli stresli hareketler.
Şimdi de memesiz uyuttum. Zor oldu apartmanı yıktı geçirdi daldı biraz.
Bana şans dileyin dua edin lütfen kolaylıkla atlatalım şu süreci ve kızım deliksiz uykulara geçsin. 4 yıldır deliksiz uyku bilmiyorum delikli olup da az delikli bile değil delik deşik aşırı çok delikli. Allahım büyüksün
Eba ya da başka platformlardaki videolar işini görmüyor mu canım?Haftasonları artık yeni ders haftasına hazırlık yaparak geçecek.
3 sınıf düzeyinde slaytlar hazırlamam lazım her hafta
Sanırım artık bu kadar bile uğrayamam takıma.
Beni kaptanlıktan atmak isterseniz kızmam size
Kaç yaşında canım benim oğlum sabır taşı ile kesmişti ama 26 aylıktı anlıyordu sütlerin artık bozuldugunu o büyüdüğü için tadının değiştiğini söyledim emerej uyuyan bebekler için çok zor bu süreç gündüz kabul etsede geceleri 1 hafta sürdü huysuzlugu ama deliksiz uyku kısmı 4 yaştan sonra hayatıma girdi oda kısa sürdü şuan yine delik deşik hepten yırtık don gibi uykular yeni bebeyleSelam hanımlar hayırlı akşamlar
Dün gece kız çok yordu bizi saatlerce ağladı durdu derdi memeydi emzirmeme rağmen dalamadıkça istedi durdu. Kucakta gezmeyi kabul etmedi ayakta sallanmayı kabul etmedi eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Bir de meme ısırmaya huyu var ki sormayın gitsin.
Ay takvimine göre meme kesme tarihleri oluyor her ay güncelleniyor. Ona baktım tam bugün uygun bir tarih varmış. Öğlen niyet cümlelerimi kurdum bi kaç kez tekrar ettim ya bismillah dedim. Öğlen uykusuna memesiz yatırdım ama kısa uyudu ve feryat figan ağlıyordu uyandığında tepindi kudurdu kucağa da gelmedi sinirli stresli hareketler.
Bana şans dileyin dua edin lütfen kolaylıkla atlatalım şu süreci ve kızım deliksiz uykulara geçsin. 4 yıldır deliksiz uyku bilmiyorum delikli olup da az delikli bile değil delik deşik aşırı çok delikli. Allahım büyüksün
Kendim yapmadığım herşey eksik bana canımEba ya da başka platformlardaki videolar işini görmüyor mu canım?
Bi de geçmiş olsun ya. Allah beterinden saklasın
O zaman vakit kaybetmeden yardim almaya basla cnmHaklısın abla.
Zaten ölüm korkum vardı. Üzerine eşimin böyle yapmasiyla çöktüm. resmen psikolojim bozuldu iyice
Korktun mu yoksa
Bende öyle sanıyordum ama berabermişiz
Bende seni tutayim bari
Benim bu depresif durumum aniden ortaya çıktı 1 yıl oldu. Yordugunu sanmıyorum cnm.Haklı demiyorum yazacağımı lütfen yanlış anlama
Acaba senin bu depresif durumun eşini yormuş olabilir mi, bu durumdan kaçmak istemiş olabilir mi, bunları hiç düşündün mü
Benim çocuklarım iki oglan büyük biri 9 diğeri 7 yaşında büyükler ve hiç anlasmiyorlar. Kavga halindeler hep. Kızımda 1 yaş 4 aylık.Bak bende olmamis şeyleri düşünürum sonra sukrederim şuan o halde olmadığım o aciyi yaşamadığım için ve dua ederim yaşatmamasiı için . Tüm anne babalarin duası evlat acısı görmemek , evlatları onlara muhtaç olduğu surece başlarında olmak canım . Anne can ama evlat canin içi herkesin acısı başkadır . Sinirliyken sayı saymaya basla , çocuklar seni anlayacak yastaysa sinirli olduğunda kalplerini kirabilecegini onun için hep birlikte tıp oynamanız gerektiği gibi oyunlar bul hem onları uzmezsin heme yavaş yavaş kendini kontrol altına almış olursun .
İnşallah abla.O zaman vakit kaybetmeden yardim almaya basla cnm
Insalah cok zorlanmadan birakir cnmSelam hanımlar hayırlı akşamlar
18 aylık canım. Uykusuzluk çok zor Allah sana da kolaylıklar versinKaç yaşında canım benim oğlum sabır taşı ile kesmişti ama 26 aylıktı anlıyordu sütlerin artık bozuldugunu o büyüdüğü için tadının değiştiğini söyledim emerej uyuyan bebekler için çok zor bu süreç gündüz kabul etsede geceleri 1 hafta sürdü huysuzlugu ama deliksiz uyku kısmı 4 yaştan sonra hayatıma girdi oda kısa sürdü şuan yine delik deşik hepten yırtık don gibi uykular yeni bebeyle
Emzik almadı benimkiler hiç canım. TeşekkürlerEmzik kullanmıyo musun Lusi? İnşaallah bir an önce alışır
bendeU UcanSupurge canım sende en iyisi I Ilyusa ile rakip ol.
İkinizinde listeye girmesi için 2-3 kilo vermeniz lazım hem.
Bakalım kim önce girebilecek listeye
allah kolaylik versin canim insallah hemen alisirSelam hanımlar hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?