Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle degilmi Rabbime şükür çocuklarım var.
Bak bende olmamis şeyleri düşünürum sonra sukrederim şuan o halde olmadığım o aciyi yaşamadığım için ve dua ederim yaşatmamasiı için . Tüm anne babalarin duası evlat acısı görmemek , evlatları onlara muhtaç olduğu surece başlarında olmak canım . Anne can ama evlat canin içi herkesin acısı başkadır . Sinirliyken sayı saymaya basla , çocuklar seni anlayacak yastaysa sinirli olduğunda kalplerini kirabilecegini onun için hep birlikte tıp oynamanız gerektiği gibi oyunlar bul hem onları uzmezsin heme yavaş yavaş kendini kontrol altına almış olursun .

Emzik kullanmıyo musun Lusi? İnşaallah bir an önce alışır

Eba ya da başka platformlardaki videolar işini görmüyor mu canım?
Bi de geçmiş olsun ya. Allah beterinden saklasın

Kaç yaşında canım benim oğlum sabır taşı ile kesmişti ama 26 aylıktı anlıyordu sütlerin artık bozuldugunu o büyüdüğü için tadının değiştiğini söyledim emerej uyuyan bebekler için çok zor bu süreç gündüz kabul etsede geceleri 1 hafta sürdü huysuzlugu ama deliksiz uyku kısmı 4 yaştan sonra hayatıma girdi oda kısa sürdü şuan yine delik deşik hepten yırtık don gibi uykular yeni bebeyle

Haklı demiyorum yazacağımı lütfen yanlış anlama

Acaba senin bu depresif durumun eşini yormuş olabilir mi, bu durumdan kaçmak istemiş olabilir mi, bunları hiç düşündün mü
Benim bu depresif durumum aniden ortaya çıktı 1 yıl oldu. Yordugunu sanmıyorum cnm.
Farkettim. bende bu durum çıktı eşim başkasıyla görüşmeye başladı. Öyle uzun yıllardır depresyona girmemistim. Benim depresiflesmem onu bu duruma koymuştur. Ama sürekli olmadığı için benden bıkıp da böyle yapmadı.
Benim çocuklarım iki oglan büyük biri 9 diğeri 7 yaşında büyükler ve hiç anlasmiyorlar. Kavga halindeler hep. Kızımda 1 yaş 4 aylık.
Laftan anlama çağındalar iki oglan ama dinlemiyorlar beni.
Bu aralar oturup konuşacam ciddi ciddi çocuklarla. Öyle söylüyorum ama hiç kaale almıyorlar.
O zaman vakit kaybetmeden yardim almaya basla cnm
İnşallah abla.

Insalah cok zorlanmadan birakir cnm

18 aylık canım. Uykusuzluk çok zor Allah sana da kolaylıklar versin

U UcanSupurge canım sende en iyisi I Ilyusa ile rakip ol.
İkinizinde listeye girmesi için 2-3 kilo vermeniz lazım hem.
Bakalım kim önce girebilecek listeye
bende Lusi ylen olan yarista U UcanSupurge yi tutuyodumben varim yarisda
allah kolaylik versin canim insallah hemen alisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…