Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence ikisinin yokluguda kotu
aman sukur abla bisey olmamis.

Zaten hersey beynimizde bitiyor biliyokda uygulama sikinti

Aaa severim tabiki abla

Yok abla ben tiryaki degilim. Arada koklayoncada sikinti olmaz heralde
Aynennn öyle.
Anladimmm. Bizi de haberdar et

Boy yoktur belki ama vkı en düşük sensin canm. Bi daha atsan yine silersin
sen at bakalim
Güldürme beni gülemiyorum senle insan yaslanmaz

En son ocak ayında gittim bi sorun yoktu, sonra da herhangi bi problem yaşamadığım için gitmedim. Gelir diye bekledim şimdi de yok gelmiyor inşallah stresten falandır

Yok canım testler negatif
Kac aylikti bebisin?

Haklı annen daha fazlasi kotu durucak kuzum suan acayip fit gorunuyorsun

ayy oyle mı dıyorsun ya olmadı mezunıyet kılomu 63 e falnmı ceksem

Bacım sen süpersin neyine kilo veriyorsun acaba muhteşemsin ne diyim ben sana maşallah

60 cıkıyor benım ıdeal kılom ona ınmeye calısıyordum ama bılemedım bugun sızlerı okuyunca kafam karıstı
Çok güzel ve fit görünüyorsun canım benim darısı bizlerin başına

çok saol amın canım benım

hay masallahhhhh
Boyun kacti canim cok hos duruyorsun

1.69 canım

Maşallah canım çok güzel. Geçen sene bende böyleydim yaaaaa
yıne olursun kı

alemsin kız.

En son ocak ayında gittim bi sorun yoktu, sonra da herhangi bi problem yaşamadığım için gitmedim. Gelir diye bekledim şimdi de yok gelmiyor inşallah stresten falandır

Yok canım testler negatif
Benim ilk kızımda testler hep negatifti sonra kanda belli oldu

Amin canım imşallah

Kac aylikti bebisin?
18 aylık canım
Ne derdin var tatlım, anlat rahatla
Babamın ailesiyle problemler var kaptanım. Yok yere adamın canını sıkıyorlar. şeker hastası babam, onlar yüzünden şekeri tavan yapıyor rahatsızlanıyor. Can sıkıcı durumlar işte
Bir de malum pandemi, evden dışarı çıkamıyorum bağışıklık sistemi rahatsızlığım olduğu için. Ondan da bunaldım çok :)

Haydaa bu oldu mu şimdi en son gecikmenin 25. Günü test yaptım çıksa onda çıkardı herhalde ya
Canım morel bozmak istenen ama 2. Ayda kanda çıktı ikinci çocukta hemen 2 gün geçilmeyle belli oldu. İlk çocukta tatile gidecektim gitmeden bide tatilde bir sürü test yaptırdım kana baktırdım beta bile 4 mü neydi. Bende ona güvenerek yedim içti gezdim eğlendim. Bi geldim 2 aylık

Korkutma kizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…