- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.041
Aynennn öyle.bence ikisinin yokluguda kotu
aman sukur abla bisey olmamis.
Zaten hersey beynimizde bitiyor biliyokda uygulama sikinti
Aaa severim tabiki abla
Yok abla ben tiryaki degilim. Arada koklayoncada sikinti olmaz heralde
Anladimmm. Bizi de haberdar etbu gün yaptırıcam demiş çocuk , bu çocuğun babası lokantacı , çocuk da babasıyla çalışıyor babanne yaşlı evden çıkmayan biriymiş zaten virüsü ya oğlan ya babası getirmiştir eve ama onlarda belirti yok bildiğim kadarıyla
sen at bakalimBoy yoktur belki ama vkı en düşük sensin canm. Bi daha atsan yine silersin
Güldürme beni gülemiyorumŞu ana kadar üç kişiden foto isteyen furha durdurulamıyordu takımdaki çıtırları görmek gördükçe azimlenmek istercesine ruhu coşarcasına türlü tatlı dillerle minnoş cümleler kuraraktan hedefine ulaşmayı hedefliyor hedefe yaklaştıkça azmi kamçılanıyordu.
Yapma diyordu arkadaşları boydon fotim yok diyorlardıDream00 olsun diyordu olsun ne varsa at diyordu @Furha63 ben size atmam ama siz ne varsa gönderin
En son ocak ayında gittim bi sorun yoktu, sonra da herhangi bi problem yaşamadığım için gitmedim. Gelir diye bekledim şimdi de yok gelmiyorHormonlarına baktırdın mı canım.
Yumurta sayısına
Yok canım testler negatifBaşka minnak misminnak biri yok demi canım eminsin
Kac aylikti bebisin?En son ocak ayında gittim bi sorun yoktu, sonra da herhangi bi problem yaşamadığım için gitmedim. Gelir diye bekledim şimdi de yok gelmiyorinşallah stresten falandır
Yok canım testler negatif
Ne derdin var tatlım, anlat rahatlaEn son ocak ayında gittim bi sorun yoktu, sonra da herhangi bi problem yaşamadığım için gitmedim. Gelir diye bekledim şimdi de yok gelmiyorinşallah stresten falandır
Haklı annen daha fazlasi kotu durucak kuzum suan acayip fit gorunuyorsun
Bacım sen süpersin neyine kilo veriyorsun acabamuhteşemsin ne diyim ben sana maşallah
Çok güzel ve fit görünüyorsun canım benim darısı bizlerin başına
hay masallahhhhh
Boyun kacti canim cok hos duruyorsun
yıne olursun kıMaşallah canım çok güzel. Geçen sene bende böyleydim yaaaaa
Şu ana kadar üç kişiden foto isteyen furha durdurulamıyordu takımdaki çıtırları görmek gördükçe azimlenmek istercesine ruhu coşarcasına türlü tatlı dillerle minnoş cümleler kuraraktan hedefine ulaşmayı hedefliyor hedefe yaklaştıkça azmi kamçılanıyordu.
Yapma diyordu arkadaşları boydon fotim yok diyorlardıDream00 olsun diyordu olsun ne varsa at diyordu @Furha63 ben size atmam ama siz ne varsa gönderin
26 mayısta basladım canım burayaTebrik ederim canım kaç ayda düştün 83 den bu kiloya benimde ilk hedefim 65 inşallah
Ben sizler kadar zayıf değilim ki. Olsam seve seve atarım. Ay bu Lusi çok hoş bi kadın yaasen at bakalim
Güldürme beni gülemiyorumsenle insan yaslanmaz
Benim ilk kızımda testler hep negatifti sonra kanda belli olduEn son ocak ayında gittim bi sorun yoktu, sonra da herhangi bi problem yaşamadığım için gitmedim. Gelir diye bekledim şimdi de yok gelmiyorinşallah stresten falandır
Yok canım testler negatif
Amin canım imşallahayy oyle mı dıyorsun ya olmadı mezunıyet kılomu 63 e falnmı ceksem
60 cıkıyor benım ıdeal kılom ona ınmeye calısıyordum ama bılemedım bugun sızlerı okuyunca kafam karıstı
çok saol amın canım benım
1.69 canım
yıne olursun kı
18 aylık canımKac aylikti bebisin?
Babamın ailesiyle problemler var kaptanım. Yok yere adamın canını sıkıyorlar. şeker hastası babam, onlar yüzünden şekeri tavan yapıyor rahatsızlanıyor. Can sıkıcı durumlar işteNe derdin var tatlım, anlat rahatla
Çok iyi maşallah canım darısı bize26 mayısta basladım canım buraya
Haydaa bu oldu mu şimdiBenim ilk kızımda testler hep negatifti sonra kanda belli oldu
Kiloluda degilsin canim 64 fazla degilBen sizler kadar zayıf değilim ki. Olsam seve seve atarım. Ay bu Lusi çok hoş bi kadın yaaLusi
Canım morel bozmak istenen ama 2. Ayda kanda çıktıHaydaa bu oldu mu şimdien son gecikmenin 25. Günü test yaptım çıksa onda çıkardı herhalde ya
Kücükte degilmis canim, bi git dr a gözük18 aylık canım
Korkutma kiziCanım morel bozmak istenen ama 2. Ayda kanda çıktıikinci çocukta hemen 2 gün geçilmeyle belli oldu. İlk çocukta tatile gidecektim gitmeden bide tatilde bir sürü test yaptırdım kana baktırdım beta bile 4 mü neydi. Bende ona güvenerek yedim içti gezdim eğlendim. Bi geldim 2 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?