- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.181
Wuuuuw kaptan tamam olur varım benHerkes kendi seçsin bence
Hatta bana rakip ol, kilolarımız çok yakın
Yüksek yüzde yapan kazansın
Bunda benim de katkım yadsınamaz
Haftaya %3 le gelmeyeni de küpekler kovalasın
Naaaa buraya yazıyorum( gelsin biri silsin töbe büyük konuştum )
Hadi artık ödem neyin de kalmadı yarışıyor muyuk ? Yine gittim artı olanla yarışmaya giriyorum Allahım sen aklıma mukayyet olSeni küpekle korkutamayız yok sen de o göz bizzat süpürgenle zoppalamak lazım
Demekki artı insan bu şekilde gelmeyip diskalifiye olmuyormuş biz bu oyunları bilemedigimiz için takımdan gonderildik
Özel mesaj mı bunlar ? Bel altı mı vuruyorsun ?
Kaptanınizin yaptığıni doğal karşılıyosun yani pessÖzel mesaj mı bunlar ? Bel altı mı vuruyorsun ?
Daha fazla nasıl çirkinleşebilirizi mi ölçüyorsun?
Ağzın bal yesinYapılan usulsüzlüğe göz yuman, bugüne kadar yani 5 aydır susan Kaptan Yardımcıları
Unutmayın "haksızlık yapıldığında susmak" taraf tutmaktır, yapılanı onaylamaktır.
Bunu deşifre ederken biraz düşünür insan? Sana sormazlar mı sen bu yapılana nasıl göz yumdun diye?
Diğer takımlar bu yaptığınızdan dolayı eminim ki sizlerle olan ilişkilerini yeniden gözden geçirecektir.
Diğer takımları da bir kenara bırak kendi takımınızda masumca kilo verenlere bunu nasıl yaptınız?
telefona bakmıyorlar çocuğun ablasını arayıp soruyorlar nerede ne oldu diye bilmiyorum diyorAynennn öyle.
Anladimmm. Bizi de haberdar et
Beni alırmısınKendime rakip arıyorum
yarışak mıKendime rakip arıyorum
Tamam ama benim yüzdem aynı kiloyu versek senden fazla oluryarışak mıyüzde olarak tabiki de
aynı kiloyu vermek senin kilonda daha zor olacağı için yüzdede haksızlık olmaz canımTamam ama benim yüzdem aynı kiloyu versek senden fazla olurhaksızlık olmaz mı
Tamam anlaştıkaynı kiloyu vermek senin kilonda daha zor olacağı için yüzdede haksızlık olmaz canım
aynı kiloyu vermek senin kilonda daha zor olacağı için yüzdede haksızlık olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?