Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağ ol gülüm ben çok şükrediyorum bu halime ilaçları düzenli yut stresten uzak dur aman aman sorun olmuyor , fibromiyalji ağrıları sıkıntı streste coşuyor o yüzden sakin durağan yaşamaya çalıyorum çok şükür sıkıntı pek olmuyor , zayıflama işini de yemek içmekle uğraşmak yerine kendinle bilinç altındaki inançları değişmekle olduğunu fark ettiğimden beri diyet kelimesini kullanmadan ufak ufak zayıflıyorum işte :)
düşünce kalple birleşince mucizeler tezahür etmeye başlar gülüm bu hem hayatımız hem bedenimiz için geçerli o yüzden sen de ben de kalpten isteyen herkes de başaracak..

O sekilde kilo vermekte Cok sagliksiz abla

sende yavas yavas eriyorsun masallah o diledigin kiloya bile geleceksin yavasta olsa
aynen gülüm yavaş da olsa hakkım olan bedene sahip olacağımm , sen zaten olmuştun ne güzel bir his değil mi istediğin çaba harcadığın bir şeyi sonun da başarmak bence onun mutluluğu kelimelerle anlatılmaz

Abla ben de bilincaltimi temizlemeye calisiyorum hatta bir kitap aldim asil sismam beynimiz diye
Yani 33 yasindayim surekli al ver al ver en son gecen sene 18 kilo verdim ama daim olmadi. Demek ki bir yerde sorun var ve onu cozmem lazim diyorum. İnsallah bilincimi ve bilincaltimi duzeltebilirim ben de bu konuda

yasemin soysalın kitabıydı değil mi çok iyi yapmışsın gülüm o kitap baya kısa öz bilgi veriyor onu okuduktan sonra beden aklıyla zayıflama idi sanırım kitabın adı onu da oku istersen gülüm
zayıflamak aslın da çok kolay olmasa da kesinlikle zor değil bize zor olan verdiğimizi geri almadan sabit kalmak bu işi çözdük mü zaten sıkıntı kalmayacak

İnsallah abla cok haklisin kolay bile hatta 3 ay olmadi 17 kilo gitti onemli olan korumak ve devam ettirmek

Evet abla, aslinda geldigin kilo degilde saglikli beslenip spor yapinca insan ister istemez kendini daha hafif hissediyor.. bunlari yapmayinca piskolojik olarak sistim diye düsünüyorsun

İnsallah abla cok haklisin kolay bile hatta 3 ay olmadi 17 kilo gitti onemli olan korumak ve devam ettirmek
bak şimdiden muhteşem ilerleme kaydettin 3 ay nasılda hızlı aktı değil mi kendini 6 ay sonra düşün bir de
bu defa sabit kalmayı başaracağız inanıyorum yoksa koca tava alıp ateşin üstüne koyup içine de kendimi atacak yavvf (kendini tehdit eden ekim ) :)))

Evet abla, aslinda geldigin kilo degilde saglikli beslenip spor yapinca insan ister istemez kendini daha hafif hissediyor.. bunlari yapmayinca piskolojik olarak sistim diye düsünüyorsun
düşüncelere hükmetsek var yaaaa kız neler neler başarırız oof offf:)

kızlar dün demiştim ya benim sıpanın her gün görüştüğü arkadaşının beraber yaşadığı babaannesin de virüs çıktı , arkadaşı da yaptıracak ona göre bizde yaptırırız diye çocuğun test negatif çıkmış sorun yok çok şükür
benim oğlan iyi korktu ama kendi de varsa bize bulaştıysa diye sabah kahvaltısını hazırladım odasına alıp götürmek için bile maskeyle çıktı odasından ohh ders olsun ona bir daha arkadaşlarıyla maskesiz oturmaz:))))))

Kızlar oglanla parka gittik geldik hava baya serinlemiş, şimdi uyursa yemegimi yapıp yiyecegim inşallah.
artik kis geldi aslinda havalar aldatiyor tek insani
Cok sükür abla artik bu korku ona yetmistir daha maskesiz dolasmaz

bence deeee , demek ki neymiş bizim bu sıpalara ne kadar desek de kendi başlarına korkarak öğreniyorlarmış ders almaları lazmmışşşş

bence deeee , demek ki neymiş bizim bu sıpalara ne kadar desek de kendi başlarına korkarak öğreniyorlarmış ders almaları lazmmışşşş
Bir husumet bin nasihat iyidir demisler ins dogru demisimdir
Insan kendi tecrübe edince anliyor herseyi Yoksa diger türlü bi kulaktan girip digerinden cikiyor malesef... genc iken Bende öyleydim

Cok sevindim ablaa iyi korkmuş ama haklısın bidaha daha dikkatli olucaktır :)

ne pişiriyorsun pınarımmm

Tavasa tavuk yaptım köri soslu icine kabak ve taze fasulye de ekledimm
Sen ne yaptin bugun abla

aynen baya soguktu bugn dışarısı aldatici bir guneş de vardı tam hasta olma havaları Allah korusun

sağ ol gülüm , sıpam korktu ama bak şimdi hemen maskeyi alıp dışarı çıktı 2 gün odasın da durdu y çatladıı paşam
senin yemek güzelmiş afiyet şifa olsun gülüm ben de bizimkilere iki orta boy ama biraz tombik kabaktan karnıyarık yaptım fırın da pişmek üzere içlerini oydum kızartmadan o içlerle de kendime yoğurt sarımsak dereotlu karışım yapıp yerim :)

Iyi çok şükür abla. Insallah daha dikkatli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…