Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ulen sıvı besleneyim dedim ishal oldum istesem olmaz ilaclar yapti galiba bugün daha iyiyim tartiya çıktım sabitim hala
Persembe tomografi cekilecek ona göre bu tedavi belirler
çok geç veriyorlar hala şu tomografileri perşembe ola hayrola gülüm
sıvı ne içtin de cırcır oldun bize de söyle seve seve deneriz(ilaçsız deneriz):)))

Namaria dedi ya ben yüzde olarak o kilo olarak avantajlı aşağın yukarı aynı hesaba gelir gibi
Gelmez canim ikinizde bi kilo versenkt sen yüzdede ucarsin Ama namaria o yüzdeye gelmek icin baya vermis olmasi gerekecek

ne iyi olurdu öyle olsa ablacım 45 kilo daha fazlam var kafadan 40ı gitse keşke
halil kargulu 1 gün de 7 kilo 10 günde toplam 15 kilo vermiş hk performans diye bir sistem kurmuş ya keşke nasıl yaptığını bilsek de bizde hoop erisek :))
111 kiloyken troid bezinden de ameliyat olmuşum hepsi gitmiş doktorum iyileş olmadı mide ameliyatı yaparız diyor aman karnını doyurursan iyice şişersin dikkat et diyor, paratroidler zarar görmüş ameliyatta , kemikler kandaki kalsiyumu hızla çektiği için kasılıp ellerim ayaklarım ters dönüyor ben cır cır çığırıyorum acıdan , kilodan yatarken boynum yokmuş gibi darlanıyorum o dönemler nasıl kötü ruh halindeyim anlatamam , o zamanlar derdim ahh100 e bir insem 90 lı rakamları ucundan görsem büyük nimet sonra da 87-88 kilo ya bir insem bana yeter mucize olur derdim
zaman küçük bir ırmakta ki sakin su gibi çaktırmadan ama hızlı akıyor gülüm şimdi ahh 80 li rakamlardan bir kurtulsam da 72 yi görsem diyorum , o da olacak allahın izniyle o zaman da 60 ler diye meeliycemm :)))

çok geçmiş olsun ablacım cok üzüldüm Allah şifa ve sağlık versin hepimize. maşallah ne güzel ya nerden nereye gelmiş ve kilonun getirdiği yüklerden yüksek oranla kurtulmuşsun :) daim olsun ablacım en ideal kilona erişesin

O sekilde kilo vermekte Cok sagliksiz abla

sende yavas yavas eriyorsun masallah o diledigin kiloya bile geleceksin yavasta olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…