- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.201
Benim varşu an ağzım açık bakakaldım diskalifiye edilenler ceza alanlar üstüne takım dün kapatılmış kimin ne motivasyonu kalır ki
gülüm sen 800 gram daha verip mezun mu olacaksınaynı kiloyu vermek senin kilonda daha zor olacağı için yüzdede haksızlık olmaz canım
tamam canım doğru söylüyosunNamaria denizbenimadim canlar öyle haksizlik olur.. rakip olmak icin kilolar yakin olsa daha iyi bence
Namaria denizbenimadim canlar öyle haksizlik olur.. rakip olmak icin kilolar yakin olsa daha iyi bence
ablacım 1.8 kilo verip mezun olucam inşallahgülüm sen 800 gram daha verip mezun mu olacaksın
hahahah ay vallaha hiç güleceğim yoktu yüzüm düştü kollarım bile ağırlaşmıştı şimdi sırıtıyorum kızz
Beni tuthahahah ay vallaha hiç güleceğim yoktu yüzüm düştü kollarım bile ağırlaşmıştı şimdi sırıtıyorum kızz
çok geç veriyorlar hala şu tomografileri perşembe ola hayrola gülümUlen sıvı besleneyim dedim ishal oldumistesem olmaz ilaclar yapti galiba bugün daha iyiyim tartiya çıktım sabitim hala
Persembe tomografi cekilecek ona göre bu tedavi belirler
Gelmez canim ikinizde bi kilo versenkt sen yüzdede ucarsin Ama namaria o yüzdeye gelmek icin baya vermis olmasi gerekecekNamaria dedi ya ben yüzde olarak o kilo olarak avantajlı aşağın yukarı aynı hesaba gelir gibi
bak kız kafadan - 1 kilonu götürmüşüm bileablacım 1.8 kilo verip mezun olucam inşallah
ikinize birden gazı veririm adil şekil de taraf tutmak yok :)Beni tut
Gerektigi vakitte olmaz ZatenUlen sıvı besleneyim dedim ishal oldumistesem olmaz ilaclar yapti galiba bugün daha iyiyim tartiya çıktım sabitim hala
Persembe tomografi cekilecek ona göre bu tedavi belirler
ne iyi olurdu öyle olsa ablacım 45 kilo daha fazlam var kafadan 40ı gitse keşkebak kız kafadan - 1 kilonu götürmüşüm bileo zaten hiç yoktu sadece 800 gramın kalmış gibi düşün:)
Sen böyle istekle devam ettigin sürece gör bak neler olurne iyi olurdu öyle olsa ablacım 45 kilo daha fazlam var kafadan 40ı gitse keşke
inşallah canım çok sağolSen böyle istekle devam ettigin sürece gör bak neler olur
halil kargulu 1 gün de 7 kilo 10 günde toplam 15 kilo vermiş hk performans diye bir sistem kurmuş ya keşke nasıl yaptığını bilsek de bizde hoop erisek :))ne iyi olurdu öyle olsa ablacım 45 kilo daha fazlam var kafadan 40ı gitse keşke
çok geçmiş olsun ablacım cok üzüldüm Allah şifa ve sağlık versin hepimize. maşallah ne güzel ya nerden nereye gelmiş ve kilonun getirdiği yüklerden yüksek oranla kurtulmuşsun :) daim olsun ablacım en ideal kilona erişesinhalil kargulu 1 gün de 7 kilo 10 günde toplam 15 kilo vermiş hk performans diye bir sistem kurmuş ya keşke nasıl yaptığını bilsek de bizde hoop erisek :))
111 kiloyken troid bezinden de ameliyat olmuşum hepsi gitmiş doktorum iyileş olmadı mide ameliyatı yaparız diyor aman karnını doyurursan iyice şişersin dikkat et diyor, paratroidler zarar görmüş ameliyatta , kemikler kandaki kalsiyumu hızla çektiği için kasılıp ellerim ayaklarım ters dönüyor ben cır cır çığırıyorum acıdan , kilodan yatarken boynum yokmuş gibi darlanıyorum o dönemler nasıl kötü ruh halindeyim anlatamam , o zamanlar derdim ahh100 e bir insem 90 lı rakamları ucundan görsem büyük nimet sonra da 87-88 kilo ya bir insem bana yeter mucize olur derdim
zaman küçük bir ırmakta ki sakin su gibi çaktırmadan ama hızlı akıyor gülüm şimdi ahh 80 li rakamlardan bir kurtulsam da 72 yi görsem diyorum , o da olacak allahın izniyle o zaman da 60 ler diye meeliycemm :)))
O sekilde kilo vermekte Cok sagliksiz ablahalil kargulu 1 gün de 7 kilo 10 günde toplam 15 kilo vermiş hk performans diye bir sistem kurmuş ya keşke nasıl yaptığını bilsek de bizde hoop erisek :))
111 kiloyken troid bezinden de ameliyat olmuşum hepsi gitmiş doktorum iyileş olmadı mide ameliyatı yaparız diyor aman karnını doyurursan iyice şişersin dikkat et diyor, paratroidler zarar görmüş ameliyatta , kemikler kandaki kalsiyumu hızla çektiği için kasılıp ellerim ayaklarım ters dönüyor ben cır cır çığırıyorum acıdan , kilodan yatarken boynum yokmuş gibi darlanıyorum o dönemler nasıl kötü ruh halindeyim anlatamam , o zamanlar derdim ahh100 e bir insem 90 lı rakamları ucundan görsem büyük nimet sonra da 87-88 kilo ya bir insem bana yeter mucize olur derdim
zaman küçük bir ırmakta ki sakin su gibi çaktırmadan ama hızlı akıyor gülüm şimdi ahh 80 li rakamlardan bir kurtulsam da 72 yi görsem diyorum , o da olacak allahın izniyle o zaman da 60 ler diye meeliycemm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?