- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.781
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.081
Bende kızıma yaptırdım bebekken rota aşısınıAlıntı yapamadım Kızlar. Bebekken açısını yaptırmıştım. 2 yaşında yine böyle olmuştu bu ikinci oluşu. Beklemwdeyiz şimdi hala kesilmezse serum verecekler. Dua edin hafif atlatsın
Çok şükür, sıkıntı çıkmadı değil midenetim bitti kızlar çok şükür
akşamı iple çekiyorum kitaplarım da gelmiş hemen okumaya başlamak istiyorum
Ben yaptırmadım, hatta birçok aşıyı es geçtim, gerek yok diyeBende kızıma yaptırdım bebekken rota aşısını
Bi kere oldu hafif atlattı serumla kendine gelmisti
Inş hafif atlatir
müdürümüzün söylediğine göre bir sıkıntı yokmuş canım şükürler olsunÇok şükür, sıkıntı çıkmadı değil mi
İlk başladığın kitabın resmini paylaş canım
ohhhh ne güzel, ben ikna edemiyorum eş kişisini eliptik bisilet alması içinKahvemi içtim ıstanbulda 1 saattir kapalı bir hava var yagdida yıne yağacak gibi
Sporumu yapamadim henüz akşam masumlar apartmanini izlerken bisiklet ceviririm artik
Vallaha aklıma gelmiştiSimdi size bisey soyluycem ama gulmeyin olurmu
Yada gulun gitsin 10 dakikadir.kendime guluyorum bende
Begeni butonu yok dedimya kendi mesajima bakip begeni butonu yok demisim
Allahim aklima mukayyet ol
Aşısı var ve bu denli ağır mı geçiriyor Allah şifa versin canım bol sıvı tükettik ki böbrekleri hasar görmesin sıvı kaybındanKızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
Kolay gelsin canım baya yorulmuşsun ben de markete gidip geldim yemek yapacağım şimdiMrblar kızlar bugün tabiri caizse daha totom yer görmedi sabah kalktık kahvaltı ardından ev işi biraz hamur yoğurmustum bazlama yaptım çamaşır yıkandi onları serdim mutfağı toparladım bulaşıklar yıkanıyor son hepimiz bı banyo faslı olacak sonrasında akşam için çorba yapicam bklm rüzgar olmazsa 5 gibi yürüyüşe çıkarım yada dikiş işlerim var onları hallederim sizler napiyorsunuz
Çok şükür canım bizler de iyiyiz Allah kolaylık versin inşallahehe bilmiom kiii sabah tartılırım
minnoş kızım online eğitime devam ediyor işte... onlar da çok sıkıldı artık hep evde...
ben de dünden beri her gün ve tam gün çalışmaya geri döndüm işte hayırlısı artık....
sizler nasılsınız ? inşallah herkes sağlıklıdır......
Allah yardımcınız olsun canım çabucak toparlansın inşallahAlıntı yapamadım Kızlar. Bebekken açısını yaptırmıştım. 2 yaşında yine böyle olmuştu bu ikinci oluşu. Beklemwdeyiz şimdi hala kesilmezse serum verecekler. Dua edin hafif atlatsın
Kolay gelsin canım inşallah bi sıkıntı yoktur bizi de haberdar etAkşam yemeğimi yapmaya başlıyacağım
Mantar tavuk sote salata
Yesillikler sirkeli suda bekliyor
Yarın sabahta ürolojiye randevum var hem tomografi cekilecek inş taş yoktur arada agrilarim oluyor ama uzun surmuyo
Anam ben günü kapattimm bu kız daha yeni yemek yapacağım diyorVallaha aklıma gelmiştidiyecektim kendi mesajını mı beğenmeye çalışıyorsun diye ?
Aşısı var ve bu denli ağır mı geçiriyor Allah şifa versin canım bol sıvı tükettik ki böbrekleri hasar görmesin sıvı kaybından
Kolay gelsin canım baya yorulmuşsun ben de markete gidip geldim yemek yapacağım şimdi
Çok şükür canım bizler de iyiyiz Allah kolaylık versin inşallah
Allah yardımcınız olsun canım çabucak toparlansın inşallah
Kolay gelsin canım inşallah bi sıkıntı yoktur bizi de haberdar et
Canlı ders sonrası benEki Görüntüle 2703911
Kitap okuma fikrine olumlu bakmanıza çooook sevindim kızlar
Kitapları illa satın almak zorunda değilsiniz.
Halk Kütüphanelerine kimliğinizle gittiğinizde kişi başı 3 adet kitap alabiliyorsunuz.
15 gün süresi var, isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz.
Biz bebeği bile üye yaptık15 kitap alıp dönüyoruz, okuma saatimiz de hep birlikte okuyoruz, onun dışında da herkes isteği zaman okuyor.
Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına çok güzel oldu, okul başarısını ve anlama düzeyini de artırıyor, tavsiye ederim.
Kitap okumaya başlayanlar okudukları kitabın adını o gün kaç sayfa okuduğunu paylaşırsa birbirimizi motive etmiş oluruz
helllööööğğğ kızlarrr
herkesler nasıll bakalım canım arkadaşlarım
öpüyorum hepinizi....
büççürü kilo aaadiimmm eheheheheh
Insallah hafif atlatir kuzucuk yaKızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
Kolay gelsn kaptanm. Hergun birsuru iş yapiyorsun maşallah sanaSende benim gibi kalkar kalmaz işlere koyulmuşsun.
Sabah kalkıp buzdolabını temizlemeye başladım.
Aynı anda kahvaltı hazırlığı tabi.
Kahvaltıdan sonra yemek hazırladığı.
Araya canlı dersler girdi sonra.
Sonra tekrar mutfak.
Baharatlara kadar boşalttım.
İyice detay yapıyorum.
5 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Tabi bugün mutfağın da bitmesi lazım
3 çocukla iş mi bitiyor ki canımKolay gelsn kaptanm. Hergun birsuru iş yapiyorsun maşallah sana
Bebeklere göre kitaplarda var, alıp oğluna okuyabilirsin, kelime hazinesi geniş olur, kendini çok güzel ifade ederSupermis
Bende aynısınıAnam ben günü kapattimm bu kız daha yeni yemek yapacağım diyor
Taş olsa ağrısı durdurmazdı canım, inşallah birşey yokturAkşam yemeğimi yapmaya başlıyacağım
Mantar tavuk sote salata
Yesillikler sirkeli suda bekliyor
Yarın sabahta ürolojiye randevum var hem tomografi cekilecek inş taş yoktur arada agrilarim oluyor ama uzun surmuyo
Dün gece yine uyutmadı bizimki birkaç gündür huysuzluk tavan eşim de uyuyamadı işten gelince uyurum dedi karnıyarığın kıymasını kavurmuş patlıcanları fırınlamıştım o pişene kadar da bulgur pilavı yaptım daha yemedik ama uyuyor benimkiler ben koyar yerim şimdiAnam ben günü kapattimm bu kız daha yeni yemek yapacağım diyor
Ders hazırlığını yap dinlen canım yorma bu kadar kendiniYürüyüşe gittim, şimdi geldim, yarının derslerine hazırlık var, mutfak bitmedi ama çok uykum var ve yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?