Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Banlanmis galiba hesabı pasif görünüyor
Evet ama neden acaba

Hem de çok ucuza bulursun 200 e bile satıyorlar arkadaşlarım almıştı
Muhakkak bakacağım ucuza bulur bulmaz da eşimi sıkıştırırım çok ucuza buldum diye

Ahmet Ümit i de tavsiye ederim o zaman
Ahmet Ümit okudum bi ara ama sarmadı beni tarzı, çok gerçekdışı gibi geldi hikayeleri
Daha doğrusu zaten gerçekdışı hepsi ama bu okuduklarım beni içine çekiyor sanki gerçekten yaşanmış hikayeler okuyor hissine kapılıyorum ama Ahmet Ümit de aksi bi hissiyat oldu ben de

3 çocukla iş mi bitiyor ki canım

Haklisin cnm
Bebeklere göre kitaplarda var, alıp oğluna okuyabilirsin, kelime hazinesi geniş olur, kendini çok güzel ifade eder

Insallah bakaym cnm kesinlikle cok onemli, bikac kitap aldım ama yerinde durmuyorki dinlesin yinede resimlerine bakiyor bazen az da olsa

Seni cok iyi anliyorum ben calismiyorken zorlaniyorm hem calisip hem cocuk bakanlar baş tacı bence.

Yok cnm pisirmiyorm sekilde yiyorm ama yulaf ve chiayi bi 10dk sutte bekletiyorm chia biraz jelimsi kivam aliyor

Yavaş akar Ahmet Ümit hikayeleri ondan da olabilir canım. Bi de netfilix dizleri gibi biraz o konuda da haklısın

Vardir bir derdi . Dişleri bitti mi yoksa başka bir şey mi var acaba. Afiyet olsun baya olmuş bende karnıyarık yemeyeli sen yazinca farkettim.
Hiç güzel olmamıştı bu yılki kıymamız kokuyor yiyemedim
Hiç sevmiyorum polisiye konularını ya eşim filmlerini cok izler ben cok sıkılırım..
Elo bir ortak yönümüz daha

ayyyy ilahi canımm yaa
yorgunluktan olur canım
kendime gun icinde guldum aklima geldikce
Kızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
ay benim kizda gecirmisti daha 1 yasinda falandi. En kucugede asi onerdiler ama yaptirmamistim. Seninki asiya ragmen boyleyse bilemedim.
İns cabuk atlatir canim.
Hala hastahanedemisiniz.
baya is yapmissin canimm.
Vallaha aklıma gelmişti diyecektim kendi mesajını mı beğenmeye çalışıyorsun diye ?
anladigimdaki o halimi anlatamam sana
İyi okumalar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…