- 9 Ocak 2015
- 12.852
- 29.193
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.121
Banlanmis galiba hesabı pasif görünüyorNiran’a ne oldu ya etiket de yapamıyorum ismi çıkmıyor niye ki?
Hem de çok ucuza bulursun 200 e bile satıyorlar arkadaşlarım almıştıİkna edebilirsem eşimi bi söyleyeyim evet orada ucuza bulurum
Ahmet Ümit i de tavsiye ederim o zamanAyyyy ben bayılırım polisiye gerilim tam benlik
AmiinnmYaniBirde iyi niyet varrr , kötü niyet var Allah kötü niyrtten uzak tutsun
Evet ama neden acabaBanlanmis galiba hesabı pasif görünüyor
Muhakkak bakacağım ucuza bulur bulmaz da eşimi sıkıştırırım çok ucuza buldum diyeHem de çok ucuza bulursun 200 e bile satıyorlar arkadaşlarım almıştı
Ahmet Ümit okudum bi ara ama sarmadı beni tarzı, çok gerçekdışı gibi geldi hikayeleriAhmet Ümit i de tavsiye ederim o zaman
3 çocukla iş mi bitiyor ki canım
Bebeklere göre kitaplarda var, alıp oğluna okuyabilirsin, kelime hazinesi geniş olur, kendini çok güzel ifade eder
Kızlar bugün okul yoktu ama sabahtan beri Azcık dinlendin mi deseniz yokKızım ek Gıda döneminde eline veriyorum kendi yesin diye yiyor ama her taraf rezalet oluyor mutfakta. İşim hiç bitmiyor bu yüzden. Kendin ver ağzına gitsin aman demiyor değilim bazen ama kıyamıyorum da. Tabi böyle olunca günde min 3 kez üst değişiyoruz ne çamaşır bitiyor ne ev toplama. Allah can sağlığı versin yavruma ama Çocuktan önce ben ne kadar boş ve özgürmüşüm şu an hayretle onu düşünüyorum
Afiyet olsun cnm güzel menü
12.30 da yediğini pişiriyor musun cnm öyle karıştırıp mı yiyorsun
Güzel menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun baya kalabalık menü olmuş kahvaltıda 15 zeytin çok geldi bı de cnm afiyet olsun
himm tm cnm saolasinBen hepsiburadadan sipariş veriyorum hep
Hım tmm cnm denerim belki birgünYok cnm pisirmiyorm sekilde yiyorm ama yulaf ve chiayi bi 10dk sutte bekletiyorm chia biraz jelimsi kivam aliyor
Yavaş akar Ahmet Ümit hikayeleri ondan da olabilir canım. Bi de netfilix dizleri gibi biraz o konuda da haklısınEvet ama neden acaba
Muhakkak bakacağım ucuza bulur bulmaz da eşimi sıkıştırırım çok ucuza buldum diye
Ahmet Ümit okudum bi ara ama sarmadı beni tarzı, çok gerçekdışı gibi geldi hikayeleri
Daha doğrusu zaten gerçekdışı hepsi ama bu okuduklarım beni içine çekiyor sanki gerçekten yaşanmış hikayeler okuyor hissine kapılıyorum ama Ahmet Ümit de aksi bi hissiyat oldu ben de
Hiç güzel olmamıştı bu yılki kıymamız kokuyor yiyemedimVardir bir derdi . Dişleri bitti mi yoksa başka bir şey mi var acaba. Afiyet olsun baya olmuş bende karnıyarık yemeyeli sen yazinca farkettim.
Elo bir ortak yönümüz dahaHiç sevmiyorum polisiye konularını ya eşim filmlerini cok izler ben cok sıkılırım..
Bir tane daha çıkar mi acep.Hiç güzel olmamıştı bu yılki kıymamız kokuyor yiyemedim
Elo bir ortak yönümüz daha
Bende hep sütü taşırırım pişirirkenSözde taşmasin diye kahvenin basında bekliyorum. Buraya bu bakayim derken
himm tm cnm saolasin
Hım tmm cnm denerim belki birgün
O kaçınılmaz zaten. Internette aparati satiliyor ama kullanışlı mi işe yariyor mu bilmiyorum.Bende hep sütü taşırırım pişirirken
Tarihi , psikolojik, aşkBir tane daha çıkar mi acep.ne tür kitaplar hoşuna gidiyor acep
Ocağı silme derdiSözde taşmasin diye kahvenin basında bekliyorum. Buraya bu bakayim derken
Evetttt en kötüsüTarihi , psikolojik, aşk
Ocağı silme derdi
Kiz inan ki aynisiiiiTarihi , psikolojik, aşk
Ocağı silme derdi
kendime gun icinde guldum aklima geldikceayyyy ilahi canımm yaa
yorgunluktan olur canım
ay benim kizda gecirmisti daha 1 yasinda falandi. En kucugede asi onerdiler ama yaptirmamistim. Seninki asiya ragmen boyleyse bilemedim.Kızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
baya is yapmissin canimm.Mrblar kızlar bugün tabiri caizse daha totom yer görmedi sabah kalktık kahvaltı ardından ev işi biraz hamur yoğurmustum bazlama yaptım çamaşır yıkandi onları serdim mutfağı toparladım bulaşıklar yıkanıyor son hepimiz bı banyo faslı olacak sonrasında akşam için çorba yapicam bklm rüzgar olmazsa 5 gibi yürüyüşe çıkarım yada dikiş işlerim var onları hallederim sizler napiyorsunuz
anladigimdaki o halimi anlatamam sanaVallaha aklıma gelmiştidiyecektim kendi mesajını mı beğenmeye çalışıyorsun diye ?
İyi okumalar canim
yarın deneyim mutlaka bklm tadını beğenirsem yiyebilirimDene cnm kesinlikle cok tok tutuyor
bilmiyorum ki bende görüyorum da almadım biO kaçınılmaz zaten. Internette aparati satiliyor ama kullanışlı mi işe yariyor mu bilmiyorum.
baya is yapmissin canimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?