- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.101
Niyet 1 kiloysa ben güne e5 defa ederim vallaGünaydın masal. Hoşgeldin. Ben ela 2 çocuğum var biri 3 yaş biri 10 aylık. Bebegim 4 aylıkken başladım buraya. Doğumdan sonra 97 kiloyu görünce, 100 olmadan bir şeyler yapmaliyim artik diye başladım. Ve şu an 77 kiloyum. 20 kilo gitti 20 kilom kaldi. Burasi inanolmaz motive ediyor. Ben 2 aydir izindeyim ve kilom sabit. Dün takima kilo bildirimi yaparak tekrar başlamaya niyet etmem bile beni bir kilo eksilttidün 77 iken bugün 76 oldum
Geçmiş olsun canım. Korktum şimdi. Aşıyla rağmen oluyor muymuşKızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
Aşı bağışıklık kazandırmıyor muydu yaBende kızıma yaptırdım bebekken rota aşısını
Bi kere oldu hafif atlattı serumla kendine gelmisti
Inş hafif atlatir
Ben de devlet harici özelde birtek rotayı yaptırdım çok yaygın diyeBen yaptırmadım, hatta birçok aşıyı es geçtim, gerek yok diye
Niye almak istemiyor. Yalnız ben 4 sene önce 450 ye aldım şimdi aynısı 1900ohhhh ne güzel, ben ikna edemiyorum eş kişisini eliptik bisilet alması için
ne güzel olsa tv karşısında yaparım sporumu
Bunu duyduktan sonra artık ben de almak istemiyorumNiyet 1 kiloysa ben güne e5 defa ederim valla
Geçmiş olsun canım. Korktum şimdi. Aşıyla rağmen oluyor muymuş
Aşı bağışıklık kazandırmıyor muydu ya
Ben de devlet harici özelde birtek rotayı yaptırdım çok yaygın diye
Niye almak istemiyor. Yalnız ben 4 sene önce 450 ye aldım şimdi aynısı 1900
Şimdi de özgürsün, çünkü tek çocuğun var henüzKızlar bugün okul yoktu ama sabahtan beri Azcık dinlendin mi deseniz yokKızım ek Gıda döneminde eline veriyorum kendi yesin diye yiyor ama her taraf rezalet oluyor mutfakta. İşim hiç bitmiyor bu yüzden. Kendin ver ağzına gitsin aman demiyor değilim bazen ama kıyamıyorum da. Tabi böyle olunca günde min 3 kez üst değişiyoruz ne çamaşır bitiyor ne ev toplama. Allah can sağlığı versin yavruma ama Çocuktan önce ben ne kadar boş ve özgürmüşüm şu an hayretle onu düşünüyorum
Allah kolaylık versin canım iyilik şükür hep aynı şeyler ev işi çocuklar derken zmn geçiyorehe bilmiom kiii sabah tartılırım
minnoş kızım online eğitime devam ediyor işte... onlar da çok sıkıldı artık hep evde...
ben de dünden beri her gün ve tam gün çalışmaya geri döndüm işte hayırlısı artık....
sizler nasılsınız ? inşallah herkes sağlıklıdır......
insAllah hafif geçer cnm ikinci oluşu ise aşının bı mantığı yok demek kiAlıntı yapamadım Kızlar. Bebekken açısını yaptırmıştım. 2 yaşında yine böyle olmuştu bu ikinci oluşu. Beklemwdeyiz şimdi hala kesilmezse serum verecekler. Dua edin hafif atlatsın
aynen cnm daha çokta detaylı yapmadım amaan bitmiyor hiç vala ben detaylı mutfak temizlemistim güya ama aradan bı hafta geçince yine acayip kirli gibi gözüküyor gözüme kolay gelsin sana daSende benim gibi kalkar kalmaz işlere koyulmuşsun.
Sabah kalkıp buzdolabını temizlemeye başladım.
Aynı anda kahvaltı hazırlığı tabi.
Kahvaltıdan sonra yemek hazırladığı.
Araya canlı dersler girdi sonra.
Sonra tekrar mutfak.
Baharatlara kadar boşalttım.
İyice detay yapıyorum.
5 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Tabi bugün mutfağın da bitmesi lazım
hadi gelmiş geçmiş olsun o zmn iyi okumalar cnmdenetim bitti kızlar çok şükür
akşamı iple çekiyorum kitaplarım da gelmiş hemen okumaya başlamak istiyorum
kolay gelisn cnm insAllah hayırlı haberlerle dönersin bişey yokturAkşam yemeğimi yapmaya başlıyacağım
Mantar tavuk sote salata
Yesillikler sirkeli suda bekliyor
Yarın sabahta ürolojiye randevum var hem tomografi cekilecek inş taş yoktur arada agrilarim oluyor ama uzun surmuyo
saol cnm aynen sana da kolay gelsinKolay gelsin canım baya yorulmuşsun ben de markete gidip geldim yemek yapacağım şimdi
kitapların kapakları çok değişikmis he
vala bende ikincide baya afalladim sanki kızım büyüdüğü için baya kendi işini yaptığı için bana zararı yokmuş küçük baya elimi ayağımı bağlıyor şimdiden azıcık iş yapsam ağlıyor herşeyi ona göre ayarliyoruzKızlar bugün okul yoktu ama sabahtan beri Azcık dinlendin mi deseniz yokKızım ek Gıda döneminde eline veriyorum kendi yesin diye yiyor ama her taraf rezalet oluyor mutfakta. İşim hiç bitmiyor bu yüzden. Kendin ver ağzına gitsin aman demiyor değilim bazen ama kıyamıyorum da. Tabi böyle olunca günde min 3 kez üst değişiyoruz ne çamaşır bitiyor ne ev toplama. Allah can sağlığı versin yavruma ama Çocuktan önce ben ne kadar boş ve özgürmüşüm şu an hayretle onu düşünüyorum
Afiyet olsun cnm güzel menü13 Ekim Salı
09:00 >>> 2 yk yağda yumurta
2 yk cevizli biber
Domates, biber
1 adet ceviz
15:00 >>> 1 kase bamya yemeği
1 kase yoğurt
1 parmak kadar helva
Su >>> 2 lt
12.30 da yediğini pişiriyor musun cnm öyle karıştırıp mı yiyorsunMENUM:
9:30 1 tane yumurta beyazı, 1 lokma ekmek
10:00 kahve, 2 kare bitter
12:30 1 bardak sut, 3yk yulaf, 1 ck keten tohumu, 1 tk chia, 3 ceviz, ceyrek muz
14:00 yesilcay
15:30 kahve
17:15 fırın karnıyarık 1 tane, 3 yk yogurt, 1 yarim domates yarm sogan ile salata
19:00 turk kahvesi icebilirim
2.5 lt Su
Afiyet olsun baya kalabalık menü olmuş kahvaltıda 15 zeytin çok geldi bı de cnm afiyet olsunBugünkü menum
Kahvaltı 10.30
15 tane zeytin
Bir yk pekmez
Bol roka
Bir dilim TB ekmeği
Ara üç tane gün kurusu kayısı 10 tane fındık bir bardak kimyon çayi
Öğle 14.30
Beş kaşık bulgur pilavı
6 kaşık patlıcan yemeği
Bir kepçe ev yapımı hoşaf
Ara 16.30 bir avuç içi kadar kuru dut ve rezene çayı
Aksam 18.30
Bir tabak kıymalı ıspanak yemeği,
bir kase tel şehriye çorbası
bir dilim TB ekmeği
bir kepçe ev yapımı hosaf
20.30 iki hurma bir bardak anason çayı
3 litre su.kizlar kızımda alerji şüphesi olduğu için süt ve süt ürünlerini bir süre tuketmemeliymisim o nedenle yoğurt ayran yok menulerimde.
Sağol canım,yumurta kalmamıştı evde peynir de belirttiğim sebepten dolayı yiyemedibkm için zeytin miktarını arttirdim, yarın yumurta eklersem zeytini azaltirimAfiyet olsun cnm güzel menü
12.30 da yediğini pişiriyor musun cnm öyle karıştırıp mı yiyorsun
Güzel menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun baya kalabalık menü olmuş kahvaltıda 15 zeytin çok geldi bı de cnm afiyet olsun
Mantar olunca 2.kez isitilmasin diye geç yaptim
Evet agrim yok inşTaş olsa ağrısı durdurmazdı canım, inşallah birşey yoktur
Let go dan alsana 200 300 e bulursunBunu duyduktan sonra artık ben de almak istemiyorum
Bilmiyorum ki kuzum gereksiz masraf diyor kim aldıysa bi heves 1-2 kere binip sonra kaldırdı bi kenara deyip duruyor
O kadar yaniŞimdi de özgürsün, çünkü tek çocuğun var henüz
Bugün mutfakta iş yaparken sonuçlan kucağıma dedim devam ettim asıla asıla eşortmanımı aşağı çekince pes ettimvala bende ikincide baya afalladim sanki kızım büyüdüğü için baya kendi işini yaptığı için bana zararı yokmuş küçük baya elimi ayağımı bağlıyor şimdiden azıcık iş yapsam ağlıyor herşeyi ona göre ayarliyoruz
Nasil oldunuz canim. Serum takildi mi.Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitküçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.
iyi ki aşılı. Aşi olmasa daha kötü olurmus. Belki aşıdan dolayi daha kısa sürer.Kızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
O zaman dinlen. Vücut ne istediğini bilir ona istediğini ver bence.Yürüyüşe gittim, şimdi geldim, yarının derslerine hazırlık var, mutfak bitmedi ama çok uykum var ve yorgunum
Vardir bir derdi . Dişleri bitti mi yoksa başka bir şey mi var acaba. Afiyet olsun baya olmuş bende karnıyarık yemeyeli sen yazinca farkettim.Dün gece yine uyutmadı bizimki birkaç gündür huysuzluk tavan eşim de uyuyamadı işten gelince uyurum dedi karnıyarığın kıymasını kavurmuş patlıcanları fırınlamıştım o pişene kadar da bulgur pilavı yaptım daha yemedik ama uyuyor benimkiler ben koyar yerim şimdi
Hiç sevmiyorum polisiye konularını ya eşim filmlerini cok izler ben cok sıkılırım..Bununla başlıyorum hemen
Eki Görüntüle 2704294
Niyet 1 kilo değil canim yanlış anlamışsın. Takima yeniden başlayıp kilo vermeye niyet etmem le 1 kilo hemen gitti dedim. (Kalan 20 kilonun 1 kilosu gitti) valla bence niyet cok önemli bi başlayınca devami geliyor.Niyet 1 kiloysa ben güne e5 defa ederim valla
Geçmiş olsun canım. Korktum şimdi. Aşıyla rağmen oluyor muymuş
Aşı bağışıklık kazandırmıyor muydu ya
Ben de devlet harici özelde birtek rotayı yaptırdım çok yaygın diye
Niye almak istemiyor. Yalnız ben 4 sene önce 450 ye aldım şimdi aynısı 1900
Off ayni durumdayim hatta daha fena. Oğlumu doyuruyorum kizim agliyor kizimi doyuruyorum doyuruyorum oglum tuvalete çağırıyor. Ne iş yapmaya zamanim var ne çamaşır ne dinlenme. Benim kizim üst üste çok fazla diş çıkardı ve surekli istahsizdi habire bir şeyler yaptim belki yer diye. 1 saat uğraşıyordum. Allah yardimcikiz olsun. Erken yürümeye başladı her deliğe giriyor. Kardeşle sürekli kavga. Bence haline cok şükret.Kızlar bugün okul yoktu ama sabahtan beri Azcık dinlendin mi deseniz yokKızım ek Gıda döneminde eline veriyorum kendi yesin diye yiyor ama her taraf rezalet oluyor mutfakta. İşim hiç bitmiyor bu yüzden. Kendin ver ağzına gitsin aman demiyor değilim bazen ama kıyamıyorum da. Tabi böyle olunca günde min 3 kez üst değişiyoruz ne çamaşır bitiyor ne ev toplama. Allah can sağlığı versin yavruma ama Çocuktan önce ben ne kadar boş ve özgürmüşüm şu an hayretle onu düşünüyorum
Takıldım canım tabi ki öyleNiyet 1 kilo değil canim yanlış anlamışsın. Takima yeniden başlayıp kilo vermeye niyet etmem le 1 kilo hemen gitti dedim. (Kalan 20 kilonun 1 kilosu gitti) valla bence niyet cok önemli bi başlayınca devami geliyor.
YaniTakıldım canım tabi ki öyleniyet etmeden oruç bile tutulmuyor
Kuzum ben internetten sipariş veriyorum hepAllah kolaylık versin canım iyilik şükür hep aynı şeyler ev işi çocuklar derken zmn geçiyor
insAllah hafif geçer cnm ikinci oluşu ise aşının bı mantığı yok demek ki
aynen cnm daha çokta detaylı yapmadım amaan bitmiyor hiç vala ben detaylı mutfak temizlemistim güya ama aradan bı hafta geçince yine acayip kirli gibi gözüküyor gözüme kolay gelsin sana da
hadi gelmiş geçmiş olsun o zmn iyi okumalar cnm
kolay gelisn cnm insAllah hayırlı haberlerle dönersin bişey yoktur
saol cnm aynen sana da kolay gelsin
kitapların kapakları çok değişikmis hebeni bile aşka getiridnz ama ben nerden alacam ne alacam okul döneminden sonra hiç kitap okumadım desem yeridir kızımın hikaye kitaplarınin dışında
vala bende ikincide baya afalladim sanki kızım büyüdüğü için baya kendi işini yaptığı için bana zararı yokmuş küçük baya elimi ayağımı bağlıyor şimdiden azıcık iş yapsam ağlıyor herşeyi ona göre ayarliyoruz
Aaaaaa ne oldu Niran’a
İkna edebilirsem eşimi bi söyleyeyim evet orada ucuza bulurumLet go dan alsana 200 300 e bulursun
Ayyyy ben bayılırım polisiye gerilim tam benlikNasil oldunuz canim. Serum takildi mi.
iyi ki aşılı. Aşi olmasa daha kötü olurmus. Belki aşıdan dolayi daha kısa sürer.
O zaman dinlen. Vücut ne istediğini bilir ona istediğini ver bence.
Vardir bir derdi . Dişleri bitti mi yoksa başka bir şey mi var acaba. Afiyet olsun baya olmuş bende karnıyarık yemeyeli sen yazinca farkettim.
Hiç sevmiyorum polisiye konularını ya eşim filmlerini cok izler ben cok sıkılırım..
Niyet 1 kilo değil canim yanlış anlamışsın. Takima yeniden başlayıp kilo vermeye niyet etmem le 1 kilo hemen gitti dedim. (Kalan 20 kilonun 1 kilosu gitti) valla bence niyet cok önemli bi başlayınca devami geliyor.
Off ayni durumdayim hatta daha fena. Oğlumu doyuruyorum kizim agliyor kizimi doyuruyorum doyuruyorum oglum tuvalete çağırıyor. Ne iş yapmaya zamanim var ne çamaşır ne dinlenme. Benim kizim üst üste çok fazla diş çıkardı ve surekli istahsizdi habire bir şeyler yaptim belki yer diye. 1 saat uğraşıyordum. Allah yardimcikiz olsun. Erken yürümeye başladı her deliğe giriyor. Kardeşle sürekli kavga. Bence haline cok şükret.
Anladm cnmSağol canım,yumurta kalmamıştı evde peynir de belirttiğim sebepten dolayı yiyemedibkm için zeytin miktarını arttirdim, yarın yumurta eklersem zeytini azaltirim
Himm nerden aliyorsun belli bı site var miKuzum ben internetten sipariş veriyorum hep
Ben hepsiburadadan sipariş veriyorum hepHimm nerden aliyorsun belli bı site var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?