• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen hafta 66.2
Bugün 65.4
Fark 0.8
Yüzde 1.21

Eklentiler

• IMG_20201016_114347.webp
    IMG_20201016_114347.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 42
Gecen cuma tartilamamistim
Pazartesi : 56.9 kg
Bu Cuma : 56.2 kg
Yiyip birkaç gün koruma yapıyorsun haliyle tren raydan çıkmadan tedbirini almış alıyorsun kaç aydır maşallah 57 nin üstünü görmedin 👏🏻
Güzel canım liseye girersen çok daha kontrollü ve iyi gidecek eminim 👍🏻
Gecen hafta 66.2
Bugün 65.4
Fark 0.8
Yüzde 1.21
Çok iyi canım 👏🏻

papatya_2014 papatya_2014 canım izne ayrılmak istiyor musun ?çocuğunun rahatsızlığından ötürü bugün bildirim yaparak izne ayrılabilir istediğin zaman dönebilirsin sağlık sebebiyle olduğu için bi sen kaldın bildirim yapmayan

çocuğun durumu nasıl canım ? Toparlanmıştır inşallah
Kuzum kusura bakma giremedim. Birazdan bildirim yapıyorum ufaklıpı emziriyorum şimdi. Bu hafta devam edebilirim sanırım biraz daha iyi gibi.

Hadii kizlarrrr haydiii haydiiiii 👏👏👏👏 bugünden başlayalım. Cokkk enerjigim bugün 40 dk leslieee yapildi (yarisini kucağımda 8 kiloluk bir tatlisle yaptim) şimdi 30 dk bölgesel ve yoga yapacağım 💕💕💕

Yiyip birkaç gün koruma yapıyorsun haliyle tren raydan çıkmadan tedbirini almış alıyorsun kaç aydır maşallah 57 nin üstünü görmedin 👏🏻
su son iki gün yaptigim kacamaklar Keske olmasaydi Belki 55 görcektim 😫 ne azindan aksamdan Sonra yemicem 🌸
Buna şükür
Cuma:75.6
Bugün 74.8
cok sükür canim🌸 kg iyi 🌸
Hadii kizlarrrr haydiii haydiiiii 👏👏👏👏 bugünden başlayalım. Cokkk enerjigim bugün 40 dk leslieee yapildi (yarisini kucağımda 8 kiloluk bir tatlisle yaptim) şimdi 30 dk bölgesel ve yoga yapacağım 💕💕💕
Masallah canim 🌸

Back
X