• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hosgeldin canim 🌸 Kac kilo aldin Niye korumadin :sinirli:
Oh ne rahatlik😄 robotun silmesi nasil canim?
yorgunluktandir canim 😁 Ben bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim 😀😀
masallah canim 🌸 dikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin 😄
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiye 😄
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrun 👏
bütün annelerin drami 😄 sesimiz ol 😆😆

Cok sükür canim 🌸
Kolaylikla gecsin ins 👏
68 kilo olmuşum dostlar
evet yine boğazımı tutamadım

Hoş geldin handancım çoğumuz öğretmeniz hayırlı olsun gebeliğin Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah 🙏🏻 Maksadın gebelik sürecini kilonu kontrol altında tutarak geçirmek anladığım kadarıyla diyetisyen ile görüştün mü durumunu?
Hoşbuldum 🙂 teşekkür ederim.Henuz gebeliğim çok yeni olduğu için simdilik gerek duymadim. İlerleyen süreçte destek almayı düşünüyorum.forma yazmadım ama insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Karbonhidratı dikkatli kullanmaya çalışıyorum günlük 30-40 Gr karbonhidratı geçmeye gayret ediyorum

Hoşbuldum 🙂 teşekkür ederim.Henuz gebeliğim çok yeni olduğu için simdilik gerek duymadim. İlerleyen süreçte destek almayı düşünüyorum.forma yazmadım ama insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Karbonhidratı dikkatli kullanmaya çalışıyorum günlük 30-40 Gr karbonhidratı geçmeye gayret ediyorum
Hoşgeldin canım,
Takıma davet ederken gebe olduğunu bilmiyordum.
Ketojenik diyet yapıyorsan yapmamanı tavsiye ederim.
Gebelikte 2 kişilik yeme yeter bana göre, birde haftada 3-4 düzenli yürüyüş yeter.
Gebe olduğun için seni yarışma listemize alamayız ancak kendini yeme konusunda dizginleyebilmek adına takımda kalabilir, motivasyonunu artırabilirsin.

Bugünki tartı sonuçları hiçte iç açıcı değil kızlar:KK43:
Tek tek alıntı yapmak istemedim
Herkes kendi kendine kendini değerlendirsin.
Geçen haftayı anladım ama bu haftayı gerçekten anlamıyorum.
Kaybetmedecek 1 haftamız olmamalıydı.
Bugünden itibaren herkesin diyetine sıkı sıkıya sarılmasını istiyorum.
Eksik menüler varsa ceza almamak adına tamamlansın.
Haftaya çok iyi bir yüzde ile gelip hep birlikte takımımızı 1.liğe taşıyalım:KK6::KK6::KK6::spor::spor::spor:

Kızlar biturlu gelemedm ya bugn eşim evde normalde kalkmaz sabah erken kalkti kahvalti yaptk oglanda huysuz dis geliyor durmadi arkasina market park vs derken geldm ona corba yapip yedirdm az once uyudu kahve ictm bisler yedim ortaligi toparladm tam elime telfn alip oturcam uyandi smdi ya hic devam uyuycak gibide degl :( birsuru alintim oldu yapabilrsem smdi bakicam.

Kızlar biturlu gelemedm ya bugn eşim evde normalde kalkmaz sabah erken kalkti kahvalti yaptk oglanda huysuz dis geliyor durmadi arkasina market park vs derken geldm ona corba yapip yedirdm az once uyudu kahve ictm bisler yedim ortaligi toparladm tam elime telfn alip oturcam uyandi smdi ya hic devam uyuycak gibide degl :KK43: birsuru alintim oldu yapabilrsem smdi bakicam.
Allah kolaylik versin canim takimda baya dis cikaran yavru var 😫

Allah kolaylik versin canim takimda baya dis cikaran yavru var 😫
Aynen cok zor ya herseye mizmiz agliyor zaten yaramazdı simdi kat kat bide aglayinca bazen anlamiyoruz bile ne istedigni nedn agladigni :/
Allah kolaylik versin butun bebislere ve analarina :confused: :emir_bebek:

Back
X