• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Minimalizm yolunda vazgeçtiğim eşyaları da letgoya atmaya başladım.

Biraz arınmam ve temizlenmem lazım.

Az çoktur...
Ben de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürüm
Yeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaket :KK43: kalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası
Dip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep😅
Sen kendini çok yorma yine de verdirir verdirir
Bende evle ugrasacagim
Kızlar yaz boyu sivrisinek gormedik 2haftadir uyutmuyorlar gece bu gün yarın bina komple ilaclanacak
Gece sabaha karşı ve akşam üzeri cikiyorlar
Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyle
Ne dertsiz tasasız günlermiş, kıymetini bilememişiz😅
He ya üstelik ben yatılı okudum liseyi çok güzeldi lise yıllarım
Benimde 4.cocuk isteğimi yeniden tepreştirdin😭😭
Benim de 2. Yi 😭 bugün yumurtlama günümdü galiba değerlendireyim 😃
Kızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasını
Tüp bebek onca iğne sonucunun negatif olması dusuncesi şimdiden yipratiyor
Yilbasindan sonraya bıraktım bu süreci
Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın var 🙏🏻

Canım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar
Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi

Eklentiler

• 4B74E8BA-F2D2-4172-B55A-29719186D092.webp
    4B74E8BA-F2D2-4172-B55A-29719186D092.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 29
Ben de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürüm

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası

Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyle

Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın var 🙏🏻

Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi
Masalin dediğine göre 4 yil sonra olanda varmış canim

Demekki nasip kısmet bu işler,Allah'tan tüp bebek gibi tedavi yöntemleri var,gerçi o da garanti olmuyir defalarca yaptırmak gerekiyor ama yine de bin şükür yani

* * * 9.Takım 696. Etap * * *

Namaria (101.8/100.6/1.2/%1.18) mezun olmak istiyor
hadikonusalim (66.0/66.3/-0.3/%-0.45)
Pnrrr-20 (70.2///) sabit
Niran Nevra (74.4/73.9/0.5/%0.67)
strontium (66.2/65.4/0.8/%1.21)
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)
Papatya_2014 (75.6/74.8/0.8/%1.06)

9.Takım Ortalaması: %0.350
yinede derecedeyiz :)
Kızlar alıntılarının yaptım gece cevaplarim annemlerdeyiz hala bugün kızımın doğum günü pasta alıp geliyor eşim bı iki çatal pasta alabilirim onun dışında kaçamak yok annemin dikislik işleri varmış onları hallettik derken hiç elime telefon alamadm yaa benim karnım çok şiş belim çok ağrıyor öneriniz var mı adet olmadığım için mi ki kendimi sıcak tutuyorum aslında çorapsız gezmiyorum emzirdigim için ödem attıran şeylerde yapamıyorum bı haftadr pek su icemedim bu hafta suya çok dikkat edicem bklm ne güzel 8leri görmüştüm yine 9lardayim bu hafta 8leri yeniden gorucem insAllah olabildiğine güzel degerlendrcem insAllah 🤲❤️
odem icin sadece limonlu su felanmi icenki
emzirdigin icin bende bileemdim canim ya
Listeye girmek isteyen kızlar
E ela_2019
I Ilyusa
masal3487 masal3487
U UcanSupurge

Bu hafta takımı motive etme işini size bıraktım 😅
bu haftam bosa gitti 2 hafta asilirsam girerim listeye insllh
Kendime sporda rakip ariyorummm :KK53::KK53::KK53: hedef 1500 puan
bu hafta sporda bende varim:)
E ela_2019 ve benden başka spor da iddiası olan yok mu ya :KK54:
ben benn☝️☝️
Kizlarr iyi aksamlar ben bugun bildirim yaptim saniyomya kendimi😁😁😁😁

Hazirliklardan tarti resmi.cekemedim normal yaziyim diye aldiydim elime . kiz geldi dersim var diye aldi. Sonra teli aldigimda elti aradi sunu sunu alalim derken 1 saat konusma asli cikmis aklimdan tarti😁😁😁😁

Gecen cuma 75
Bu cuma 74

Su iki gunde ustune koyup gelmem ins
Kocacim kalablik aileden vazgecemedi😁😁
2 eltim ve kv ile manavgata gidiyoruz canim😁

Esimin halasi orda hem onu gorup hem azcik deniz havasi alip gelecegiz ins.
iyi tatiller canim
iyi eglenceler:)
Sütlerim hazir. Biri kefir olcek, biri kizcegizime ve bana lor, biri sütlü kahve 😋😋Eki Görüntüle 2706291
gule gule yiyin canim
kaçtın ki kız ben böyle hatırlayamıyorum
unutmusum yazmayi 62.9 dum:)

yinede derecedeyiz :)
odem icin sadece limonlu su felanmi icenki
emzirdigin icin bende bileemdim canim ya
bu haftam bosa gitti 2 hafta asilirsam girerim listeye insllh
bu hafta sporda bende varim:)
ben benn☝☝

iyi tatiller canim
iyi eglenceler:)
gule gule yiyin canim
unutmusum yazmayi 62.9 dum:)
Sagolll canimmm. Tamammm hadii bakalim. Bu hafta 3. 'nün spor puani en az 1000 olmali.

Bence kesinlikle olur mu olmaz mi diye düşünme. Ben de çok duydum sonrasinda hamile kalani. Ama stres yapanlarda genelde olmuyo. Ne zaman ki çocuk için uğraşmayı birakiyorlar o zaman oluyor. Etrafimda böyle çok ornek var. Allahim istediginiz zamanda size de nasip etsin. Isteyen herkese de insallah
Ya işte herkes öyle diyor oluruna bırakmak lazım diye ama işte insanın elinde olmuyor,yaşayan bilir ancak,

Ya işte herkes öyle diyor oluruna bırakmak lazım diye ama işte insanın elinde olmuyor,yaşayan bilir ancak,
Kesinlikle öyle. Yaşamadan kimse bilemez. Yasamayana konuşmak kolay. 😔😔

Mutfak dün dip köşe bitti.
Sabah 6 da çocukların yatak odasına giriştim.
Araya kahvaltı karıştı tabi.
Bı çay molası verip odayı yıkayıp çıkayım:kahve:
Bugün çalışma odasını da bitirirsem benden iyisi yok.
Havalar iyice dönmeden halıları sermem lazım.
Yoksa çocuklar hasta olacaklar
kolay gelsin abla:)
Yapamazdım eskiden
Duygular da keskinleşti demek ki, artık çok kolay vazgeçiyorum.
Geçen yaz bayıla bayıla aldığım mutfak masasını da gözden çıkardım.
Koşu bandı, balkon masa takımı, vestiyer...
Daha neler neler.
Yoruldum eşyalara hizmet etmekten.....
@ekim2009 olsa beni anlardı
kosubandini kullaniyodun niye satiyon onu
Yeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaket :( kalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
basiniz sagolsun canim:(
emzik icinde tr deki markalari bilmiyorum hic
Dip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep😅
arastirma ypamk lazim:))
Sagolll canimmm. Tamammm hadii bakalim. Bu hafta 3. 'nün spor puani en az 1000 olmali.
hadi bakalim:)
Ben çok seviyorummm yaa vucudumu esnetmeyi, biraz zayiflarsam daha kolay olur
biyerimi sakatlarim diye korkudan deneyemem bile

Back
X