- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.661
Aynen canım saolasin açıkçası bende çok alma taraftarı değildim ama benim oğlan biraz aceleci ayakta durmak istiyor sallananlaru var onlara bakıyor gözüm biraz altta tente var en azından oturup sallanabilir bklm araştırcam çok uzun süreli tutmam zaten dediğin gibi önerilmiyor artıkCanim yoğun bir gün olmuş. Boyna gezmişsin iyi gelmistir. Salıncağı da hayirli olsun . Eline sağlık.
Ama yürüteç artık tavsiye etmiyor doktorlar. Hele erkek çocuklarına hiç iyi değil. Sen daha iyi bilirsin
Ben de hiç kullanmadim. Emzik ve yürüteç sevmedigim şeyler sanki mantiksiz geliyor.Hiç durmamışsın
Ben çocuklara yürüteç kullanmadım canım.
Yürüteç kazalarından korktuğum için tabi.
Emzik, biberon, yürüteç bende kullanmadım.Ben de hiç kullanmadim. Emzik ve yürüteç sevmedigim şeyler sanki mantiksiz geliyor.
Kızımda kullanmıştım ben cunki yatmak oturmak istemiyorlar sürekli sürekli kucakta da çok zor oluyor erkek çocuklarına fazla tavsiye edilmiyor ama bklm araştırcam henüz almadıkHiç durmamışsın
Ben çocuklara yürüteç kullanmadım canım.
Yürüteç kazalarından korktuğum için tabi.
Amannn tuzak o tuzakBende bunlar beni yine çağırıyor dediydim
Offf bence sende detoksu deneCuma 72.9
Bugün 75.1
Fark +2.2
Birazı ödem, birazı dünkü menü
Cumaya kadar eksiye geçeceğim İnşallah
Merak etme ara ara yaptığım bir detoks ve cok seviyorum. 2 hafta da bir yapilabilrn bir detoksSen bilirsin ama bence gerek yok canım.
Artı da olup düşemediğin hafta yapsan daha iyi olur.
Tabi son karar senin
Aynennn o emzik plastik bir şey boş boş emmesi bilemedimEmzik, biberon, yürüteç bende kullanmadım.
Sağlığa faydası değil zararı olunca boş masraf ve kalabalık gibi geliyor banada
hoşgeldin canımm, ben de Yasemin bugün itibariyle tam gaz başlıyorum inşallah en son 72,8dim bugün tartılamadım tartım hala bozuk çünküİyı akşamlar hanimlar ben arada böyle görüneyım unutmayin benide
di mi yaaa benim bile devreler yandıysa çocuk ne hale gelmiştir Allah bilirYok artık o bile düştüyse buralara
Ben de yarın 5lerin şube öğretmenler kurulu toplantısı var tabi ki sokakta görsem tanımam çocukları ebadan portfolyolarını inceledim gönderdiğim çalışmalardan aldıkları notlara vs baktım yarınki toplantıya hazırlık yaptım
Bi de çocuğa kızıyorsun
Günaydın kızlarGüzel bol eksili bi günümüz olsun inşallah
Günaydın Canlar
Biliyorsunuz bu hafta hedef birincilik
Bugünden itibaren menülere dikkat edelim
Sporları da ihmal etmeyelim
günaydın kızlarGünaydın kızlar
Bugün itibariyle yeniden start verdim
Tartıldım
En son 79.7 galiba bugün 82.5
aman gözünü seveyim yaa adın çıkmış 9a inmez 8e görüldüğün an banlanırsın Allah korusunBende bunlar beni yine çağırıyor dediydim
tatlım benim listeyi mi yapsan acaba?Bugünü salata yoğurt günü yapmayı düşünüyorum canım.
3-4 gündür dikkat etmiyordum kendime, hemen acil eylem planımı hazırlıyorum
Artı gelmeyeceğim İnşallah
Bence böyle bir şey daha kullanisli. Hem fiyat olarak ta daha uygunAynen canım saolasin açıkçası bende çok alma taraftarı değildim ama benim oğlan biraz aceleci ayakta durmak istiyor sallananlaru var onlara bakıyor gözüm biraz altta tente var en azından oturup sallanabilir bklm araştırcam çok uzun süreli tutmam zaten dediğin gibi önerilmiyor artık
Kaç aylıkken ayakta durmaya başlıyordu bebekler tam ayakta durunca kullanabilir sanki bunu beni de nedense bu korkutuyor abanip yüz üstü oyuncağın üstüne düşer gibi gelijorBence böyle bir şey daha kullanisli. Hem fiyat olarak ta daha uygunEki Görüntüle 2710858
Canım plankta ideali periyodik olarak 20 saniye diye biliyorum
En fazla 2 dk yapiyordum , 5 dk yapilabilir mi acaba
Cocuktan çocuğa değişiyor canim. Benim oğlum 1 yaşında yürüdü, kizim 9 aylik yürüdü. Ikisinde de yürüteç kullanmadim. Bundan da kullanmadim ama bi süre sonra alisiyorlar bence.Kaç aylıkken ayakta durmaya başlıyordu bebekler tam ayakta durunca kullanabilir sanki bunu beni de nedense bu korkutuyor abanip yüz üstü oyuncağın üstüne düşer gibi gelijor
Baktiki tele parayi yetistiremeyecek internet icin mecbur kaldiHayırlı olsun canım internetiniz eniştem ikna olmuş şükür
Gunaydinlarrr
Cuma 76
Bugün 74.9
Fark 1.1
Okurken yoruldumGünaydın kızlar
Süper bı hafta olsun inşAllah hepimiz için dün gece menümü yazacakken oğlum uyandı onu uyutayım derken bende uyumuşum yazamadım kahvaltıdan sonra kızımın salıncak işini hallettik hayret kocam deldi tavanıderken baya vakit geçti hazırlandık dışarı çıktık önce bı pazara uğradık yeşillik ve kızıma çorap falan aldık ordan oyuncakçıya gittik oğlumda yürüteç bakalım diye fiyatlar çok yüksek ya en adi ürün 100-150₺dan başlıyor bklm nete de bakacaz artık yemeğim yoktu evde şimdi gittik pişirdim yedik baya gecikecek dışarda yiyelim dedik ordan annemlere geçtik çay içmeye dünden haberleri böyle
Yeni uyandık şimdi oğlumu doyurup bı kahvaltı yaparız insAllah acayip aç hissediyorum
Eksiyle baslamak superKilo bildirimini yapayım wc çıkamadım henüz
Cuma: 90.3
Pazartesi: 90.2
Fark: -100
Buralardayin canim. Arada girip bakiyorum kizin canli dersten firsat buldukca.Ucmelekannesi hatcemmm napiyonnn dön artik aramiza. Dersler bitmez kendine de zaman ayir biraz. Boğulup kalma ev okul koca ucgeninde
Uykusuzluktandir canim.Günaydın kızlar
Cuma:64.7
Bugün:65.3
Fark:+600
sebebini anlamadım uyuyamadım bu gece o olabilir. ama Cuma’ya kadar hal edicem inş
2 dk cok cokk iyi ben en fazla 1dk duraviliyordum bi araEn fazla 2 dk yapiyordum , 5 dk yapilabilir mi acaba
Kızım 1yas 2 aylıkken yürüdü ama oğlan biraz hızlı gibi sanki dhaa erken yürür gibime geliyor bklm erkeğe yürüteci çok tavsiye etmiyorlar biliyorum ama işte ayakta durmak istiyor bakalım düşünüyoruz saolasin cnmCocuktan çocuğa değişiyor canim. Benim oğlum 1 yaşında yürüdü, kizim 9 aylik yürüdü. Ikisinde de yürüteç kullanmadim. Bundan da kullanmadim ama bi süre sonra alisiyorlar bence.
Halledersin insAllah canımGünaydın kızlar
Cuma:64.7
Bugün:65.3
Fark:+600
sebebini anlamadım uyuyamadım bu gece o olabilir. ama Cuma’ya kadar hal edicem inş
Aynen iyi olmuş canımBaktiki tele parayi yetistiremeyecek internet icin mecbur kaldi
Aynen bklm bu sene dolaba kabak kavurup koyacam diyordum alalım alaim derken vakti geçtiOkurken yoruldum
Yurutec bizimki baya kotu oldu yoksa bindikleri uc dort ay zaten. Onerilmiyor yurutec evet ama zaten saatlerce durmuyirlar maksimim 10 dk dururdu benim kizlar. Onunda zararinin olacagini sanmam
Saol cnmEksiyle baslamak super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?