Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cuma 62.3
pazartesi 62.6
hafta sonu kacamaklarim oldu
ama bu hafta sporla ve dikakt ederek gecicek

sabah esim ise gittikten sonra sporumu yaptim.bile
Hadi güzel eksileirn olsun insAllah cnm
cumaya daha cok eksi olur:)
insAllah cnm
Tebrikler canım
Sağol canım
Benim hiç kaçamağım olmadı adet olucam sanırım sancım çok fazla geldi gelecek gibi
Cuma:74.8
Bugün 75.2
Fark+400
Şnşallah cumaya kadar gidecek
insAllah cnm

insAllah cnm
Hayirli olsun salincagi insallah
Ben Hic kullanmadim canim yüretec.. kiz erkek fark etmiyor ortopedi de tavsiye etmiyor tabi senin kararin
Cumaya 8 leri gör insallah canim
Sağol canım bilmiyorum bakicam artık kızımda kullandım ama saatlerce durmadigi için sıkıntı olmadı bklm çok pahalı uzun süreli kullanmayacagi bişey için de o kadar para vermek istemeyebilirim

Canım seni listeye almak istiyorum ama takıma yeteri kadar gelmiyorsun, paylaşımın yetersiz.
Menu yazmaya da başlamamışsın, menü zaten yorumlamıyorsun.
Cuma günü de bildirimi geç yapınca biraz düşündürdün açıkçası.
Menü yazıp menü yorumlamaya başlarsan, takımda paylaşımında yeterli olursa alırız listeye.
Sana motivasyonunu artırmak adına %5 hedef koyalım, 4 kg 'ye felan tekabül ediyor..
3 hatfada %5 senin için çok kolay, hedefine yaklaştığında hatırlatırsın

bence guzel olmus.miktari az zaten kizartmanin
aksam dolma fazla olmus.kabak tatlisinin dilimleride kucukse cokta degil bence
aksma cok olmus
cok cesit olmus ve pide hic olmamis

Açıkçası listede olmadığım için rahat davrandım yoksa dikkat ediyorum,sadece haftasonu biraz ipin ucu kaçti.Cuma günü için haklısın açıkçası erken tartilmak istemedim sonra rapor işleri çıktı geç bildirim yaptım.

O zaman 73-74 olunca listeye gireyim ben

Aynen canım Seni aramızda daha çok görmek istiyoruz açıkçası

Şimdiden başla ama menü yazmaya

ben de dün akşamdan bugünün yemeğini hazırlamıştım
et sote ve pilav var ama tabii ben sadece et yiyeceğim yanına azıcık bi kabak çekirdeği ile yoğurt belki

et sote ve pilav var ama tabii ben sadece et yiyeceğim yanına azıcık bi kabak çekirdeği ile yoğurt belki
Etin yanına salata olursa daha iyi olur canım.
Proteinleri karıştırma istersen

Afiyet olsun canım bende etli nohut ve pilav yaptım kızım durursa bide çorba yaparım. Bu aralar kızım çok huysuz gazı var sanırım be yaptıysam geçmedi geçiş dönemi galiba inşallah düzelir hemen.

Afiyet olsun canım ben de karnabahar yapacağım
Sen bugün ketojenik menüye başlayacaktın
Başladın mı canım ?
Her şey super gıdıyor canım maşallah iş okul sevgılı, hiç şikayetçi değilim ama, yorucu oluyormuş onu anladım
Maşallah Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…