- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.701
Hadi güzel eksileirn olsun insAllah cnmcuma 62.3
pazartesi 62.6
hafta sonu kacamaklarim oldu
ama bu hafta sporla ve dikakt ederek gecicek
sabah esim ise gittikten sonra sporumu yaptim.bile
insAllah cnmcumaya daha cok eksi olur:)
Sağol canımTebrikler canım
insAllah cnmBenim hiç kaçamağım olmadı adet olucam sanırım sancım çok fazla geldi gelecek gibi
Cuma:74.8
Bugün 75.2
Fark+400
Şnşallah cumaya kadar gidecek
Oldu kaptan teşekkürlerdenizbenimadim
@Furha63
papatya_2014
Hesabınıza gelin, Rozetler kısmına tıklayın
Resimde yuvarlak içine aldığım duyuru işaretine tıklayın, duyuru işareti turuncu renge döndüğünde olmuş demektir
Eki Görüntüle 2710921
Nickinizin altında 9.Takım rozerit olan yıldız ikonu çıkacak
Eki Görüntüle 2710926
O kadar donumu da çıkarttım ama fayda etmediGeliyor 8ler
İnşallah canım
Adet ödemidir muhtemelen canım Cuma’ya toparlanır inşallah
insAllah cnmGeliyor 8ler
Sağol canım bilmiyorum bakicam artık kızımda kullandım ama saatlerce durmadigi için sıkıntı olmadı bklm çok pahalı uzun süreli kullanmayacagi bişey için de o kadar para vermek istemeyebilirimHayirli olsun salincagi insallah
Ben Hic kullanmadim canim yüretec.. kiz erkek fark etmiyor ortopedi de tavsiye etmiyortabi senin kararin
Cumaya 8 leri gör insallah canim
Canım seni listeye almak istiyorum ama takıma yeteri kadar gelmiyorsun, paylaşımın yetersiz.Günaydın kızlar,umarım herkes haftaya eksi ile başlamıştır,ben erkenden hastaneye geldim,tartilmadim ama haftasonum pek iyi geçmedi malesefben sanırım listeye girmeden bogazimi tutamayacagim.Kaptan bana bir hedef versen su kiloya dusersen listeye alırım desen biraz hırs yapsam nasıl olur ?daha öncede bu takımlarda yaristigim için guvenebilirsin,daha önce en fazla bir veya iki kez arti olmusumdur.
gunduz dinlenmeye vaktin olursa biraz kestirebilsen keske.cok az uyumussunBugün 4 buçukta uyudum 7 de uyandım
insallah canim:)Hadi güzel eksileirn olsun insAllah cnm
Cumaya güzel bi Sonuc gelsin insallahTartıldım canım 66.3
İnşallah bakalımgunduz dinlenmeye vaktin olursa biraz kestirebilsen keske.cok az uyumussun
bence guzel olmus.miktari az zaten kizartmaninMenüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
5 adet paten kızartmadı
Ara öğün 13.00
Sade Türk kahvesi
akşam 16.30
3 adet çiğköfte
Bol marul
sonra uyuyakalmışım çok geç oldu ditebaika bişey yemedim
Su:2 litre
Spor : yok
aksam dolma fazla olmus.kabak tatlisinin dilimleride kucukse cokta degil bence25 Ekim Pazar
09:00 >>> 2 yk lor peyniri
1/4 yufka ekmeği
Maydanoz, domates, biber
2 dilim kabak tatlısı
15:30 >>> 5 adet dolma(kıyma+bulgur)
2 bardak ayran
Su >>> 2 lt
Spor >>> 60 dk hızlı tempo yürüyüş
60*3= 180 puan @Pnrrr-20
aksma cok olmus26 Ekim Pazar
Kahvaltı 12:00
4 kaşık menemen
El kadar ince bazlama
Domates
1 kk kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
3 tatlı kaşığı yoğurt
Ara 15:00
1 küçük elma
Akşam 19:00
1 tavuk çöp şiş
1 tavuk pirzola
1 köfte (kırmızı et)
1 küçük dilim de tavuk adana
1 bardak ayran
Bol soğan, yeşillik
Avuç içi kadar pide
Su
Açıkçası listede olmadığım için rahat davrandım yoksa dikkat ediyorum,sadece haftasonu biraz ipin ucu kaçti.Cuma günü için haklısın açıkçası erken tartilmak istemedim sonra rapor işleri çıktı geç bildirim yaptım.Canım seni listeye almak istiyorum ama takıma yeteri kadar gelmiyorsun, paylaşımın yetersiz.
Menu yazmaya da başlamamışsın, menü zaten yorumlamıyorsun.
Cuma günü de bildirimi geç yapınca biraz düşündürdün açıkçası.
Menü yazıp menü yorumlamaya başlarsan, takımda paylaşımında yeterli olursa alırız listeye.
Sana motivasyonunu artırmak adına %5 hedef koyalım, 4 kg 'ye felan tekabül ediyor..
3 hatfada %5 senin için çok kolay, hedefine yaklaştığında hatırlatırsın
Toparlasak bı porsiyonu az geçmiştir cnm pide de azdı haftaici dengelerim insAllahaksma cok olmus
cok cesit olmus ve pide hic olmamis
Aynen canımAçıkçası listede olmadığım için rahat davrandım yoksa dikkat ediyorum,sadece haftasonu biraz ipin ucu kaçti.Cuma günü için haklısın açıkçası erken tartilmak istemedim sonra rapor işleri çıktı geç bildirim yaptım.
O zaman 73-74 olunca listeye gireyim ben
Şimdiden başla ama menü yazmayaAçıkçası listede olmadığım için rahat davrandım yoksa dikkat ediyorum,sadece haftasonu biraz ipin ucu kaçti.Cuma günü için haklısın açıkçası erken tartilmak istemedim sonra rapor işleri çıktı geç bildirim yaptım.
O zaman 73-74 olunca listeye gireyim ben
ben de dün akşamdan bugünün yemeğini hazırlamıştımDerslerim bitti, kahvemi içiyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkacağım inşallah.
Akşam yemeği derdim yokdünden yemek var
Bende muhtemelen salata yada yoğurt yerim
Sizlerin akşam menülerinde neler var kızlar.
Sporlar yapıldı mı bakayım
Her şey super gıdıyor canım maşallah iş okul sevgılı, hiç şikayetçi değilim ama, yorucu oluyormuş onu anladım
Etin yanına salata olursa daha iyi olur canım.ben de dün akşamdan bugünün yemeğini hazırlamıştım
et sote ve pilav var ama tabii ben sadece et yiyeceğim yanına azıcık bi kabak çekirdeği ile yoğurt belki
Afiyet olsun canım bende etli nohut ve pilav yaptım kızım durursa bide çorba yaparım. Bu aralar kızım çok huysuz gazı var sanırım be yaptıysam geçmedi geçiş dönemi galiba inşallah düzelir hemen.Derslerim bitti, kahvemi içiyorum.
Afiyet olsun canım ben de karnabahar yapacağımDerslerim bitti, kahvemi içiyorum.
Sen bugün ketojenik menüye başlayacaktınben de dün akşamdan bugünün yemeğini hazırlamıştım
et sote ve pilav var ama tabii ben sadece et yiyeceğim yanına azıcık bi kabak çekirdeği ile yoğurt belki
Maşallah CanımHer şey super gıdıyor canım maşallah iş okul sevgılı, hiç şikayetçi değilim ama, yorucu oluyormuş onu anladım
doğru aslında et yanına yoğurt tavsiye etmiyorlar zaten ama salata yapmaya üşeniyorum ben yaEtin yanına salata olursa daha iyi olur canım.
Proteinleri karıştırma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?