Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canim iyi tatiller

Afiyet olsun canım güzel menü bence
Guze menü cnm Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
27.10.2020 salı

12.00
1 büyük kase Akdeniz salatası
10 fıstık, 10 Antep fıstığı
1 elma, 1 mandalina

19.45
Kavurmalı yumurta
1 havuç
2 salatalık

ketojenik diye çıktım yola ama Karataya döndü
Afiyet olsun canım ketojenik Karatay pek anlamıyorum maalesef
bu haftaki tek sporumu da bugün yapabildim çok şükür. Şimdi evi toplayıp duş alıp uyucam inş

60 dk Eliptic 240
15 dk yürüyüş 15 puan
Plank 12 p
Mekik 6 p
Squat 12 p
Bölgesel 30 p

Toplam 315 p
MaşAllah canım eliptikte bı gözlerim ışıldadi 1 saat nasıl yaptın kız 10 dk pertim çıkıyordu benim gerçi yaptıkça alışır insan ama baya yorucu o tebrik ederim eksi getirsin insAllah
Günaydın kızlar ben döndün köyde telefon çekmiyordu. Umarım herkes iyidir
Günaydın canım hg iç güveyinden Hallice sen nasılsın
Günaydın kızlar
Bi süre uğrayamayacağım diyet moduna giremiyorum bi türlü
Hayırlı kandiller
Günaydın canım çok uzaklaşma sen bence yine de canım hayırlı kandiller

Aynisin 1,5 sene once falandi heralde halam ,annem ,hafize,halamin oglu,erkek kardesim ve ben yaptik.
Ay be guldum ya sabah sabah
He ya benimde aklıma o geldi

Günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun Rabbim cümlenin dualarını kabul etsin insAllah
Ben bugün arkadaşıma gidicem bklm şöyle bir mutfağı toparladım makinaya çamaşır attım çocuklar uyuyor gece oğlum şükür düne göre daha iyiydi çörek otu kaynattim içirdim baş ucuna da soğan kestim koydum faydası oldu sanırım eşim yarın iş için yola çıkacak bizde hafta sonuna kadar annemlerde oluruz

Sen ne yaptin canim konuştun mu kizlar la. Nasil oldun
Konustum canim .
Ozellikle kavgalari beni cok yiruyordu soz verdiler birbirlerine daha anlayisli olacaklarina bakalim. Sirada esle konusma var
He ya benimde aklıma o geldi
Ya ne gundu demi. Eve geldik guzel bir kahvalti yaptik sonra oglen yedik ama biz diyetisyene gitmistik ne de olsa

Saka maka oyle toplu oturmalari cok ozledim yaa
Kolay gelsin canim.
Kuzum biraz daha iyiymis sevindim. İns gunden gune daha iyi olur.

İyu gezmeler canim dikkat edin kendinize

Kabak biraz fazla gibi onun dışında iyi ama bezelye ve bamya yi bugün ve yarin yeme
27.10.2020 salı

12.00
1 büyük kase Akdeniz salatası
10 fıstık, 10 Antep fıstığı
1 elma, 1 mandalina

19.45
Kavurmalı yumurta
1 havuç
2 salatalık

ketojenik diye çıktım yola ama Karataya döndü
Karatayyy bence en sağlıklısı Biz onun sayesinde şekeri unu pirinci biraktik.
Akşam salata da olabilirdi
Güzel canim afiyet olsun.

Afiyet olsun çok kötü olmasa da kaçamak olmuş toparlarsin insAllah cnm
Aynen bende özledim tekrar otursbilcez mi ki öyle
insAllah cnm ederiz
Güzel canim afiyet olsun.
Sağol canım kız nerde cevapladin alıntıyı bı an dedim ben ne yazdım ki orda alıntı cevaplamis

Günaydın hayırlı kandiller

Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Hayırlı kandillerrr canlarrrr dualarda buluşmak dileğiyle

Aynisin 1,5 sene once falandi heralde halam ,annem ,hafize,halamin oglu,erkek kardesim ve ben yaptik.
Ay be guldum ya sabah sabah

Aynen ya en yüksek kilolu teyzem 130 ve komşumuz ile arasında 50 kilo diyetler aynı bizim inancımız mı kalır
Kizlarrrr gerçek mi diyorsunuz yaaa cidden böyle mi oluyor. Ben yalniz gittim bir kere kan değerleri ne bakti analiz yaptı emzirme durumuma göre diyet verdi. Ama 1 günde 7 dilim ekmekli bir diyey olunca yapmadim
Gunaydin canim. Seninde kandilin mubarek olsun. Soğanın içine karanfilde koyun diyorlar. Varsa evde yada annenlerde 3 4 tane karanfilde batir

Anaaa sizde mi goruyonuzzzz kiz sorma kaçtır başıma geliyirrr yaaa

Kizlarrrrr bu saat benim keyif saatim. Genellikle 1 saat molam var oğlum okulda kızım uyuyor. Ben de çok düşündüm acaba bu boşlukta iş mi yapsam kendime mi ayirsam diye, kendime ayirmaya karar verdim
Kahve mi cekirdegimi alip cekiliyorum köşeme

Geçti mi yoksa görünüyor mu hâlâ

Oh ne guzel. Bu sabah bende yaptim o keyfi . kizlar uyurken kahve ictim sakince ve kahvem hala sicakken
Geçti mi yoksa görünüyor mu hâlâ
Nerde alintiladinki nerde gorunuyodu

Kizlarrrr gerçek mi diyorsunuz yaaa cidden böyle mi oluyor. Ben yalniz gittim bir kere kan değerleri ne bakti analiz yaptı emzirme durumuma göre diyet verdi. Ama 1 günde 7 dilim ekmekli bir diyey olunca yapmadim
Gercek canim .
Tahlil istedi bizde tek tek girdik iceri. Hemen hemen birbirine yakin listelerle benim ev yakindi bana geldik.
Ve felekten bir gun caldik

Oh ne guzel. Bu sabah bende yaptim o keyfi . kizlar uyurken kahve ictim sakince ve kahvem hala sicakken

Nerde alintiladinki nerde gorunuyodu
Sen baya erken yapmışsın keyfi sefayi benin işlere pek zaman kalmayacak gibi duruyor dur bakalim. Zaten her gun yarin yaparim diye hiç bir şey yapamiyorum eşim de evde olacak o varken hiç yapamam
Canim takip ettiğim başka bir konu var orayi okurken burasi sanmışım
Gercek canim .
Tahlil istedi bizde tek tek girdik iceri. Hemen hemen birbirine yakin listelerle benim ev yakindi bana geldik.
Ve felekten bir gun caldik

Ohhhh iyi yapmissinizzzz vallaaaa

Yanlış anlaşılmış o zaman
Diyet için ara öğün olarak yoğurt ve günlük yürüyüş :))
Gerisi zaten Hatay mutfağı, biz vazgeçemeyiz damak tadımızdan
haaaa, epey yanlış anlamışım ben

sağol canımm

Karatay da un şeker pirinç ekmek kesinlikle yok
öğün aralarında en az 5 saat bırakmak gerekiyor
ekmek yerine mercimek ekmeği yapıyorlar

ketojenikte de kırmızı meyveler hariç bütün meyveler mercimek ekmeği dahil bütün ekmekler yasak
yağ ağırlıklı bir diyet, karbonhidratı 20 gr geçmeyecek ve karbonhidratı sadece sebzelerden alabiliyoruz

aslında her ikisinin de epey ayrıntıları var tabii ama beni ilgilendiren kısımları bunlar

sağol canım

di mi yaa, ketojenik biraz daha hızlı verdiriyor ama meyvesiz de yapamadım :)

Meyvesiz olmaz bence, hele ki bu süreçte.

Biz eşimle ilk karataya başladığımızda 40 günde 10 kilo vermiştik. Sonra 6 ay falan devam etmiştik. 2 yil önceydi. Sonra da eve beyaz ekmek almayı biraktik. Sadece kahvalti da tam buğday yiyoruz. Akşam da sofraya ekmek koymuyoruz. Cocuklara kek pankek falan yaparsam da pekmez tam buğday kullaniyorum. Ama misafirlikte yada misafir gelince de dayanamiyorum bennn

aynen öyle canım bu kadar şeker tüketirken bir anda kestim zaten meyve de yemezsem sonrası daha fena sapıtırım
vayy beee gayet iyi vermişsiniz
misafirlik gelince sağlıklı beslenirken diye bir konu var kk'da orada şahane tarifler oluyor onlardan yapabilirsin

Çörek otu iyi geliyor hakikaten şifa olmuştur inşallah eşin de sağ Salim gidip dönsün sen de güzel vakit geçirirsin ailenle

MaşAllah canım eliptikte bı gözlerim ışıldadi 1 saat nasıl yaptın kız 10 dk pertim çıkıyordu benim gerçi yaptıkça alışır insan ama baya yorucu o tebrik ederim eksi getirsin insAllah
Normalde 1 saat aralıksız yapardım ama kızım olduğundan beri maksimum 20 30 dk aralıklisız yapabiliyorum uyanıyor çünkü dün yorgundum da 20 şer dakikalık 3 periyot yaptım. 20 dk da bir araya Farklı hareketler serpiştirdim bu hafta hiç spor yapamadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…