- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.101
Tamam canim iyi tatillerEstağfirullah kızma değil de o kadar yazıyorum birine bile dönmedinİnan 3 çocuklu da var aramızda ki kendisi kaptan
Geldik canım 9 gibiydi vardığımızda
Her zaman canım
He hebizim Karakoyunlu ilçesinin lakabı pişik gözü bağlayanlar
Hadi sağlıcakla kucağına al inşallah canım doğumdan sonra bekliyoruz
Afiyet olsun canım güzel menü bence27.10.2020
MENUM:
Ac karnına 1 hurma ve limonlu su
9:00 1 kahve, yarım muz, 1 kare bitter
12:00 2 dilim cavdar ekmek, 1,5kk peynir, domates, haslanmis 1 yumurta, 1ck salca, 7 zeytin
15:30 turk kahvesi, 3 adet hurma
16:30 yeşilcay
17:30 buyük tabak yogurt soslu tavuklu Salata
19:30 sütlu menengic kahvesi icebilirim
2 lt Su
Spor 10dk leslie 30p (cocuk uyandı yarım kaldı sporum)
500 hoplama 50p
100 mekik 20p =toplam 100p
Guze menü cnm Afiyet olsunKahvaltı 09.00
Bir haslanmis yumurta
7 zeytin
Tere roka bir dilim ekmej
Bir bardak rezene
Öğle 13.30
Altı kaşık zeytin yağlı patlıcan yemeği
Bir dilim ekmek
Bol salata
Ara bir bardak kimyon çayi
Bir avuc kadar kuru dut
Aksam 18.30
Altı kaşık kadar yumurtalı ıspanak
Bol salata
Bir dilim ekmek
3 litre su.
Afiyet olsun canım güzel menü27.10 .2020
07.00 iki galeta iki hurma
11.30 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,2 dilim tam bugday ekmek,1 tatlı kaşıgı bal
14.00 kıymalı yumurta,1 dilim tam bugday ekmek
16.00 çay iki bardak iki kesme şekerle
17.00 bir porsıyon meyve
19.30 bir kepce yesıl mercımek corba, bir kepçe karnıbahar
21.00 sütlü kahve olur
Spor yok ,emzirme var :)
Afiyet olsun canım27 Ekim Salı
10:00 >>> 1 kase yoğurt + 1 yk keten tohumu
11:00 >>> 2 kk peynir
Domates, salatalık, biber
Köz biber
Köz bamya
10 adet badem
14:00 >>> 2 kepçe bezelye yemeği
2 kase yoğurt
Biber
17:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
Su >>> 2 lt
Spor >>> 110 dk orta tempolu yürüyüş
110*2=220 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım güzel menüSabah 08.30
3 pankek (pekmezli, tam bugdayli)
3 çay kaşığı bal
Ara
1 avuç leblebi+k.cekirdeki
Sütlü türk kahvesi
Öğle 13.00
2 ceviz+3findik
Yesil cay
Akşam 17.00
4 kaşık firinda kofteli sebze
1 kase yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası
Ara
Incecik bir dilim ananas
Su 2 litre
Spor 30 dk leslie
30 dk plates 180 p @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım ketojenik Karatay pek anlamıyorum maalesef27.10.2020 salı
12.00
1 büyük kase Akdeniz salatası
10 fıstık, 10 Antep fıstığı
1 elma, 1 mandalina
19.45
Kavurmalı yumurta
1 havuç
2 salatalık
ketojenik diye çıktım yola ama Karataya döndü
Afiyet olsun canım güzel menü27 Ekim Salı
09:00
2 yumurta
Domates
Salatalık
13.00
2 tb ekmeği ile sucuklu kaşarlı tost
15.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 bardak kefir
19.30
200 g ızgara antrikot
su 2 lt
Spor inşallah bugün yapabilirim. Benim hatun uyusun diye gözünün içine bakıyorum
MaşAllah canım eliptikte bı gözlerim ışıldadi 1 saat nasıl yaptın kız 10 dk pertim çıkıyordu benimbu haftaki tek sporumu da bugün yapabildim çok şükür. Şimdi evi toplayıp duş alıp uyucam inş
60 dk Eliptic 240
15 dk yürüyüş 15 puan
Plank 12 p
Mekik 6 p
Squat 12 p
Bölgesel 30 p
Toplam 315 p
Günaydın canım hg iç güveyinden Hallice sen nasılsınGünaydın kızlar ben döndün köyde telefon çekmiyordu. Umarım herkes iyidir
Günaydın canım çok uzaklaşma sen bence yine de canım hayırlı kandillerGünaydın kızlar
Bi süre uğrayamayacağım diyet moduna giremiyorum bi türlü
Hayırlı kandiller
He ya benimde aklıma o geldi
Aynisin 1,5 sene once falandi heralde halam ,annem ,hafize,halamin oglu,erkek kardesim ve ben yaptik.
Ay be guldum ya sabah sabah
Konustum canim .Sen ne yaptin canim konuştun mu kizlar la. Nasil oldun
Ya ne gundu demi. Eve geldik guzel bir kahvalti yaptik sonra oglen yedik ama biz diyetisyene gitmistik ne de olsaHe ya benimde aklıma o geldi
Kolay gelsin canim.Günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsunRabbim cümlenin dualarını kabul etsin insAllah
Ben bugün arkadaşıma gidicem bklm şöyle bir mutfağı toparladım makinaya çamaşır attım çocuklar uyuyor gece oğlum şükür düne göre daha iyiydi çörek otu kaynattim içirdim baş ucuna da soğan kestim koydum faydası oldu sanırım eşim yarın iş için yola çıkacak bizde hafta sonuna kadar annemlerde oluruz
Kabak biraz fazla gibi onun dışında iyi ama bezelye ve bamya yi bugün ve yarin yeme27 Ekim Salı
10:00 >>> 1 kase yoğurt + 1 yk keten tohumu
11:00 >>> 2 kk peynir
Domates, salatalık, biber
Köz biber
Köz bamya
10 adet badem
14:00 >>> 2 kepçe bezelye yemeği
2 kase yoğurt
Biber
17:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
Su >>> 2 lt
Spor >>> 110 dk orta tempolu yürüyüş
110*2=220 puan @Pnrrr-20
Karatayyy bence en sağlıklısı27.10.2020 salı
12.00
1 büyük kase Akdeniz salatası
10 fıstık, 10 Antep fıstığı
1 elma, 1 mandalina
19.45
Kavurmalı yumurta
1 havuç
2 salatalık
ketojenik diye çıktım yola ama Karataya döndü
Akşam salata da olabilirdi27 Ekim Salı
09:00
2 yumurta
Domates
Salatalık
13.00
2 tb ekmeği ile sucuklu kaşarlı tost
15.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 bardak kefir
19.30
200 g ızgara antrikot
su 2 lt
Spor inşallah bugün yapabilirim. Benim hatun uyusun diye gözünün içine bakıyorum
Güzel canim afiyet olsun.28 Ekim Salı (saatleri hatırlamıyorum kızlar bugün vala)
Kahvaltı
4 zeytin
Domates
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
2 çay kaşığı vişne reçeli
Çay
Ara
1 elma
1 bardak süt
Akşam
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı acılı sos
2 kaşık yoğurt
1 küçük dilim kavun
4 zeytin
Çay
Ara
1 bardak süt
7 tane badem
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun çok kötü olmasa da kaçamak olmuş toparlarsin insAllah cnm26. 10.2020
11:00
2 dılım cavdar ekmegı
5 6 ınce dilim sucuk +yumurta labne
16:00
1bardak çorba
18:00
2yk kremalı sebzelı makarna
1 yumurtalı tostparcası(2 parmak genişliğinde parca)
27.10.2020
11:00
1 dilim çavdar ekmegı
Labne
5 zeytın
2 lokma beyaz peynır
15:00 (cicianne ziyareti)
4 kasık kısır
Bır kac parca lahana tursusu
3 kucuk tuzlu kurabıye
(reglim yaklaştıkca basladı benım doymamalar)
Aynen bende özledim tekrar otursbilcez mi ki öyleYa ne gundu demi. Eve geldik guzel bir kahvalti yaptik sonra oglen yedik ama biz diyetisyene gitmistik ne de olsa
Saka maka oyle toplu oturmalari cok ozledim yaa
Kolay gelsin canim.
Kuzum biraz daha iyiymis sevindim. İns gunden gune daha iyi olur.
İyu gezmeler canim dikkat edin kendinize
Sağol canım kız nerde cevapladin alıntıyı bı an dedim ben ne yazdım ki orda alıntı cevaplamisGüzel canim afiyet olsun.
Günaydınhayırlı kandiller
Hayırlı kandillerrr canlarrrr dualarda buluşmak dileğiyleGünaydın kızlar hayırlı kandiller
Aynisin 1,5 sene once falandi heralde halam ,annem ,hafize,halamin oglu,erkek kardesim ve ben yaptik.
Ay be guldum ya sabah sabah
Kizlarrrr gerçek mi diyorsunuz yaaaAynen yaen yüksek kilolu teyzem 130 ve komşumuz ile arasında 50 kilo diyetler aynı bizim inancımız mı kalır
Gunaydin canim. Seninde kandilin mubarek olsun. Soğanın içine karanfilde koyun diyorlar. Varsa evde yada annenlerde 3 4 tane karanfilde batirGünaydın kızlar kandilimiz mübarek olsunRabbim cümlenin dualarını kabul etsin insAllah
Ben bugün arkadaşıma gidicem bklm şöyle bir mutfağı toparladım makinaya çamaşır attım çocuklar uyuyor gece oğlum şükür düne göre daha iyiydi çörek otu kaynattim içirdim baş ucuna da soğan kestim koydum faydası oldu sanırım eşim yarın iş için yola çıkacak bizde hafta sonuna kadar annemlerde oluruz
Anaaa sizde mi goruyonuzzzz kiz sorma kaçtır başıma geliyirrr yaaaAfiyet olsun çok kötü olmasa da kaçamak olmuş toparlarsin insAllah cnm
Aynen bende özledim tekrar otursbilcez mi ki öyle
insAllah cnm ederiz
Sağol canım kız nerde cevapladin alıntıyı bı an dedim ben ne yazdım ki orda alıntı cevaplamis
Geçti mi yoksa görünüyor mu hâlâAfiyet olsun çok kötü olmasa da kaçamak olmuş toparlarsin insAllah cnm
Aynen bende özledim tekrar otursbilcez mi ki öyle
insAllah cnm ederiz
Sağol canım kız nerde cevapladin alıntıyı bı an dedim ben ne yazdım ki orda alıntı cevaplamis
Oh ne guzel. Bu sabah bende yaptim o keyfi . kizlar uyurken kahve ictim sakince ve kahvem hala sicakkenKizlarrrrr bu saat benim keyif saatim. Genellikle 1 saat molam varoğlum okulda kızım uyuyor. Ben de çok düşündüm acaba bu boşlukta iş mi yapsam kendime mi ayirsam diye, kendime ayirmaya karar verdim
Kahve mi cekirdegimi alip cekiliyorum köşeme
Nerde alintiladinki nerde gorunuyoduGeçti mi yoksa görünüyor mu hâlâ
Gercek canim .Kizlarrrr gerçek mi diyorsunuz yaaacidden böyle mi oluyor. Ben yalniz gittim bir kere kan değerleri ne bakti analiz yaptı emzirme durumuma göre diyet verdi. Ama 1 günde 7 dilim ekmekli bir diyey olunca yapmadim
Sen baya erken yapmışsın keyfi sefayiOh ne guzel. Bu sabah bende yaptim o keyfi . kizlar uyurken kahve ictim sakince ve kahvem hala sicakken
Nerde alintiladinki nerde gorunuyodu
Gercek canim .
Tahlil istedi bizde tek tek girdik iceri. Hemen hemen birbirine yakin listelerle benim ev yakindi bana geldik.
Ve felekten bir gun caldik
haaaa, epey yanlış anlamışım benYanlış anlaşılmış o zaman
Diyet için ara öğün olarak yoğurt ve günlük yürüyüş :))
Gerisi zaten Hatay mutfağı, biz vazgeçemeyiz damak tadımızdan
sağol canımmInsallah canim
Hosgeldin ahsencim. Nasilsin kilo almamissindir umarm
Guzel cnm afyt olsun
Aynen disten dolayi gece uykularmiz kotu sanrm o yuzden 2 uyku yapti duzenimiz sasti 9da en gec 10da uyuyan cocuk uyumuyor dogal olark bakalm nezaman uyuycak
Afiyet olsn guzel cnm menun
Afyt olsun cnm guzel olmus menu spor harika
Afiyet olsun cnm menu de spor da guzel olmus
Ekledm cnm
Insallah 1cilik gelicekk
Iyi uykular kaptanim umarm hersey iyi olur yanginda söner
Guzel cnm afyt olsun
Diger sutler derkn hepsi israil olamaz herhalde bende pek takip etmem boyle seyleri bugn denkgelis gordm bu bim olayni ama bende seviyorm onlarm sutunu
Aynisini esime sormustm aciklamasni yapmış kızlar
Karatay da un şeker pirinç ekmek kesinlikle yok27.10.2020
Afiyet olsun. Çikolatadan vazgeçilmiyor
Kahvaltı 09.00
Afiyet olsun canım gayet güzel
Gayet güzel. Emzirme bi bende işe yaramadı sanırımdiyet ve spor yapmadan asla kilo veremedim
Kabak çekirdeği diyetine mi girdin kaptan
Pankek e bayılırımmmama nutellalı afiyet olsun. Dengelemişsin canım
Değişik olmuş. Mantığı bilmediğim için yorum yapamadım canım. Ne Karatay ne ketojenik diyeti biliyorum
sağol canımAfiyet olsun canım güzel menü bence
Guze menü cnm Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ketojenik Karatay pek anlamıyorum maalesef
MaşAllah canım eliptikte bı gözlerim ışıldadi 1 saat nasıl yaptın kız 10 dk pertim çıkıyordu benimgerçi yaptıkça alışır insan ama baya yorucu o tebrik ederim eksi getirsin insAllah
Günaydın canım hg iç güveyinden Hallice sen nasılsın
Günaydın canım çok uzaklaşma sen bence yine de canım hayırlı kandiller
He ya benimde aklıma o geldi
di mi yaa, ketojenik biraz daha hızlı verdiriyor ama meyvesiz de yapamadım :)Kabak biraz fazla gibi onun dışında iyi ama bezelye ve bamya yi bugün ve yarin yeme
Karatayyy bence en sağlıklısıBiz onun sayesinde şekeri unu pirinci biraktik.
Akşam salata da olabilirdi
Güzel canim afiyet olsun.
Meyvesiz olmaz bence, hele ki bu süreçte.haaaa, epey yanlış anlamışım ben
sağol canımm
Karatay da un şeker pirinç ekmek kesinlikle yok
öğün aralarında en az 5 saat bırakmak gerekiyor
ekmek yerine mercimek ekmeği yapıyorlar
ketojenikte de kırmızı meyveler hariç bütün meyveler mercimek ekmeği dahil bütün ekmekler yasak
yağ ağırlıklı bir diyet, karbonhidratı 20 gr geçmeyecek ve karbonhidratı sadece sebzelerden alabiliyoruz
aslında her ikisinin de epey ayrıntıları var tabii ama beni ilgilendiren kısımları bunlar
sağol canım
di mi yaa, ketojenik biraz daha hızlı verdiriyor ama meyvesiz de yapamadım :)
aynen öyle canım bu kadar şeker tüketirken bir anda kestim zaten meyve de yemezsem sonrası daha fena sapıtırımMeyvesiz olmaz bence, hele ki bu süreçte.
Biz eşimle ilk karataya başladığımızda 40 günde 10 kilo vermiştik. Sonra 6 ay falan devam etmiştik. 2 yil önceydi. Sonra da eve beyaz ekmek almayı biraktik. Sadece kahvalti da tam buğday yiyoruz. Akşam da sofraya ekmek koymuyoruz. Cocuklara kek pankek falan yaparsam da pekmez tam buğday kullaniyorum. Ama misafirlikte yada misafir gelince de dayanamiyorum bennn
Çörek otu iyi geliyor hakikaten şifa olmuştur inşallah eşin de sağ Salim gidip dönsün sen de güzel vakit geçirirsin ailenleGünaydın kızlar kandilimiz mübarek olsunRabbim cümlenin dualarını kabul etsin insAllah
Normalde 1 saat aralıksız yapardım ama kızım olduğundan beri maksimum 20 30 dk aralıklisız yapabiliyorum uyanıyor çünküMaşAllah canım eliptikte bı gözlerim ışıldadi 1 saat nasıl yaptın kız 10 dk pertim çıkıyordu benimgerçi yaptıkça alışır insan ama baya yorucu o tebrik ederim eksi getirsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?