- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.081
Yaa kaçırmışım cok pardon, kasten bişey yokEstağfirullah kızma değil de o kadar yazıyorum birine bile dönmedinİnan 3 çocuklu da var aramızda ki kendisi kaptan
Geldik canım 9 gibiydi vardığımızda
Her zaman canım
He hebizim Karakoyunlu ilçesinin lakabı pişik gözü bağlayanlar
Hadi sağlıcakla kucağına al inşallah canım doğumdan sonra bekliyoruz
Hisgeldin canim.Günaydın kızlar ben döndün köyde telefon çekmiyordu. Umarım herkes iyidir
Hayırlı olsun canımHos buldum canimm
Kilo durumu çok fena
Şuan bebek bekliyorum Allahim nasip ederse doğuma 2-3 hafta kaldı
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bi süre uğrayamayacağım diyet moduna giremiyorum bi türlü
Hayırlı kandiller
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar ben döndün köyde telefon çekmiyordu. Umarım herkes iyidir
Kolay gelsin canım. Bende büyüğü bugün okula bırakıp işe bi gitmem gerekiyor imza işleri felan var küçüğüde babasına sattımHisgeldin canim.
İyilik ,guzellik. Sabah maratonu basladi bizim evde ortalik topluyirum kahvalti hazirlayacagim birazdan.
Sen nasilsin. Neler yaptin
Kolay gelsin iyi dersler canım. Biz çok geç döndük okula işe bi gidip gelicem. Gün içinde uğrarım yineHoşgeldin canım
Herşey bıraktığın gibi
Benim bugün full canlı dersim var.
Sen ne yapıyorsun nasılsın
Sanada hayirli kandiller canimGünaydın kızlar
Hayırlı kandiller
En sevmediğim bi gün diyetisyene gittik annem (90 küsür), ben (100) , komşumuz (78 civarı) , teyzem (130 küsür) kan tahlili vs içeri tek tek girip çıkıyoruz baktık hepimizin liste aynı bilgisayar çıktısı eve dönünce bi leğen kısır yapıp yediklisteyi verdı geçti, motivasyon sıfırdı
Tamam canım mühim değil daha sık bekliyoruz sohbete muhabbeteYaa kaçırmışım cok pardon, kasten bişey yok
Hoş geldin canım ben de dün akşam Iğdır’a (annemlere) geldim cumhuriyet bayramı tatilini değerlendirelim istedikGünaydın kızlar ben döndün köyde telefon çekmiyordu. Umarım herkes iyidir
Bu ne demek şimdi burdan uzaklaştıkça diyet modundan iyice uzaklaşacağının farkındasın değil mi ? Ayrıca tek geliş sebebimiz diyet mi sanki kuğucumGünaydın kızlar
Hayırlı kandiller
Öyle deme canım ne kadar uzak kalırsan o kadarmotivasyonun düşer benceGünaydın kızlar
Hayırlı kandiller
En sevmediğim bi gün diyetisyene gittik annem (90 küsür), ben (100) , komşumuz (78 civarı) , teyzem (130 küsür) kan tahlili vs içeri tek tek girip çıkıyoruz baktık hepimizin liste aynı bilgisayar çıktısı eve dönünce bi leğen kısır yapıp yedik
Aynen ya
Aynisin 1,5 sene once falandi heralde halam ,annem ,hafize,halamin oglu,erkek kardesim ve ben yaptik.
Ay be guldum ya sabah sabah
Çok iyi yapmışsınız canım eğer cenaze olmasaydı bende bi yerlere gitmek istiyordum ama cenaze olunca kaldı. İyi tatiller sizeEn sevmediğim bi gün diyetisyene gittik annem (90 küsür), ben (100) , komşumuz (78 civarı) , teyzem (130 küsür) kan tahlili vs içeri tek tek girip çıkıyoruz baktık hepimizin liste aynı bilgisayar çıktısı eve dönünce bi leğen kısır yapıp yedik
Tamam canım mühim değil daha sık bekliyoruz sohbete muhabbete
Hoş geldin canım ben de dün akşam Iğdır’a (annemlere) geldim cumhuriyet bayramı tatilini değerlendirelim istedik
Bu ne demek şimdi burdan uzaklaştıkça diyet modundan iyice uzaklaşacağının farkındasın değil mi ? Ayrıca tek geliş sebebimiz diyet mi sanki kuğucum
Gunaydinnn canim hoşgeldinGünaydın kızlar ben döndün köyde telefon çekmiyordu. Umarım herkes iyidir
Sen ne yaptin canim konuştun mu kizlar la. Nasil oldunHisgeldin canim.
İyilik ,guzellik. Sabah maratonu basladi bizim evde ortalik topluyirum kahvalti hazirlayacagim birazdan.
Sen nasilsin. Neler yaptin
Uğramayarak diyetmodundan tamamen uzaklasirsin canim. Verdiğin kilolara yazik.Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?