- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.121
gecmis olsun insalalh degildirKızlar ben hiç iyi değilim.
Dünden beri ense ağrım vardı.
Bugünde boğaz ağrısı, kas ve kemik ağrısı eklendi.
Corona deyip odaya kitlediler beni
Corona geçiren kızlar, böyle belirtiler var mıydı
allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim:)Hos buldum canimm
Kilo durumu çok fena
Şuan bebek bekliyorum Allahim nasip ederse doğuma 2-3 hafta kaldı
Merhaba Pınarcim
Maalesef çok kilo almis durumdayım
okdar istemiyodunuz kilo vermeyi
Aynisin 1,5 sene once falandi heralde halam ,annem ,hafize,halamin oglu,erkek kardesim ve ben yaptik.
Ay be guldum ya sabah sabah
ohh sefan olsunnKizlarrrrr bu saat benim keyif saatim. Genellikle 1 saat molam varoğlum okulda kızım uyuyor. Ben de çok düşündüm acaba bu boşlukta iş mi yapsam kendime mi ayirsam diye, kendime ayirmaya karar verdim
Kahve mi cekirdegimi alip cekiliyorum köşeme
Geçmiş olsun cnm.Kızlar ben hiç iyi değilim.
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun cnm.
Soğuk algınlığı olmasın. Bu ara herkes de soğuk algınlığı var ben de dün nwzleoldum
Merhaba kızlar eve geldim. Her zamanki gibi uykum var
Sizlerde durum nasıl tartıya son 2 bakalım bu hafta Nasıl olacak sonuçlar
Belurtiler benziyor.Kızlar ben hiç iyi değilim.
Senin çok dikkat etmen lazım o zaman kalıtsal yatkınlığın var aşırı kiloya canımAynen yaen yüksek kilolu teyzem 130 ve komşumuz ile arasında 50 kilo diyetler aynı bizim inancımız mı kalır
Kız olmaz mı anne tarafım şeker hastası hep en düşük kilolusu 80 in altında değildirSenin çok dikkat etmen lazım o zaman kalıtsal yatkınlığın var aşırı kiloya canım
Geçmiş olsun kuzum inşallah değilsindir ama yine tedbirli olmak da fayda varKızlar ben hiç iyi değilim.
Değilsindir inşallah canım ya kız kardeşin geldi mi Hatay’daki son olaylardan sonra gelmek ister mi o da muallakKızlar ben hiç iyi değilim.
Muhtemelen kriptik tonsillit diye düşünüyorum(halsizlik,ateş,kas, kemik ve boğaz ağrısı ile seyrediyor)Değilsindir inşallah canım ya kız kardeşin geldi mi Hatay’daki son olaylardan sonra gelmek ister mi o da muallak
Geçmiş olsun canım corona da bir çeşit grip zaten ama tabi şu ara çökertiyor herkesi seninki normal soğuk algınlığı da olabilirMuhtemelen kriptik tonsillit diye düşünüyorum(halsizlik,ateş,kas, kemik ve boğaz ağrısı ile seyrediyor)
Gelmedi henüz
Yarın yola çıkacaklar
Benim anne tarafında gram yağ yok annem hayatı boyunca 60 kg’ı bulmamıştır kız kardeşlerimin hepsi incecik artık ne kadar yiyorsam genetiğimi bozmuşumKız olmaz mı anne tarafım şeker hastası hep en düşük kilolusu 80 in altında değildir
Kız halaya çeker ama :))Benim anne tarafında gram yağ yok annem hayatı boyunca 60 kg’ı bulmamıştır kız kardeşlerimin hepsi incecik artık ne kadar yiyorsam genetiğimi bozmuşum
Benim kızkardeşlerim de 60 ın altındaBenim anne tarafında gram yağ yok annem hayatı boyunca 60 kg’ı bulmamıştır kız kardeşlerimin hepsi incecik artık ne kadar yiyorsam genetiğimi bozmuşum
Benim annem bu yaşında 70 kilo bile değil, beni her gördüğünde "senden zayıfım" deyip egosunu şişiriyorBenim kızkardeşlerim de 60 ın altında
Benim halalar en fazla 70dir o kadar olduklarını bile sanmıyorumKız halaya çeker ama :))
Halalar nasıllar
Sima ve vücut yapında mı anne tarafı pekiBenim halalar en fazla 70dir o kadar olduklarını bile sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?