Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hos buldum canimm
Kilo durumu çok fena
Şuan bebek bekliyorum Allahim nasip ederse doğuma 2-3 hafta kaldı

Merhaba Pınarcim
Maalesef çok kilo almis durumdayım
allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim:)

Aynisin 1,5 sene once falandi heralde halam ,annem ,hafize,halamin oglu,erkek kardesim ve ben yaptik.
Ay be guldum ya sabah sabah
okdar istemiyodunuz kilo vermeyi

ohh sefan olsunn

Geçmiş olsun cnm.
Soğuk algınlığı olmasın. Bu ara herkes de soğuk algınlığı var ben de dün nwzleoldum

Geçmiş olsun cnm.
Soğuk algınlığı olmasın. Bu ara herkes de soğuk algınlığı var ben de dün nwzleoldum
Geçmiş olsun canım

Aslında ben bu belirtilerle yılda 2-3 kere hasta olurum ama şimdi salgın olunca akla ilk corona geliyor

Sarmisak çiğnedim şimdi, koku ve tat var

Merhaba kızlar eve geldim. Her zamanki gibi uykum var
Sizlerde durum nasıl tartıya son 2 bakalım bu hafta Nasıl olacak sonuçlar

Benimde uykum var
Belurtiler benziyor.
Ama normal soguk alginligina da benziyor.
Kendini takipten baska sansin yok gibi canim hastaneye gidip test yaptirma taraftari degilsen eger.

Gecmis olsun ins aksama daha iyi olursun

Geçmiş olsun kuzum inşallah değilsindir ama yine tedbirli olmak da fayda var

Değilsindir inşallah canım ya kız kardeşin geldi mi Hatay’daki son olaylardan sonra gelmek ister mi o da muallak

Değilsindir inşallah canım ya kız kardeşin geldi mi Hatay’daki son olaylardan sonra gelmek ister mi o da muallak
Muhtemelen kriptik tonsillit diye düşünüyorum(halsizlik,ateş,kas, kemik ve boğaz ağrısı ile seyrediyor)
Gelmedi henüz
Yarın yola çıkacaklar

Muhtemelen kriptik tonsillit diye düşünüyorum(halsizlik,ateş,kas, kemik ve boğaz ağrısı ile seyrediyor)
Gelmedi henüz
Yarın yola çıkacaklar
Geçmiş olsun canım corona da bir çeşit grip zaten ama tabi şu ara çökertiyor herkesi seninki normal soğuk algınlığı da olabilir

Kız olmaz mı anne tarafım şeker hastası hep en düşük kilolusu 80 in altında değildir
Benim anne tarafında gram yağ yok annem hayatı boyunca 60 kg’ı bulmamıştır kız kardeşlerimin hepsi incecik artık ne kadar yiyorsam genetiğimi bozmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…