- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.541
Günaydın canım maşallah
Çok iyu canim tebriklerrr
Kaptanim 2 kiloyu verip nasil eksiye geçtin yaa tebrikler
Bir haftadan fazladır kabızlık problemim vardı canımKaptanim 2 kiloyu verip nasil eksiye geçtin yaa tebrikler
Sanırım ki öyleEksin icin on kutlama mi yapiyorsun
Benimde 10 tane falan menemenim bozulmis gecen bodruma inince gordum. Ona bile canin sikildi seni dusunemiyorum.Çok moralimmm bozukkkkk Kizlarrr
Ya kotuymus tatli cikolata asigi olarak bence kotu bisey. Az tuketmek lazim demekki canimHayirli aksamlarbitmiyor sayfalar
Midemin rahatsizligini teshis ettim artiktatli seyler tüketince Midem rahatsizlasiyor malesef iyi biseymi kötü bisey mi bilmiyorum
Sizler nasilsiniz?
İns yeni gidecegin yer daha iyi olur canimtedaviye gidiyorum canim.. recetemin son Randevusu pazartesi.. Ondan Sonra degisc ins Hic memnun degilim
Cok gecmis olsun canim, iki kiside vefat etmis galibaorasi Tam bi irkci ülke malesef
Hic duymadim alabas turpunu canimKızlar peki Alabaş turpu hakkındaki düşünceleriniz neler
Çok faydalı olduğunu ve lif oranının yüksekliğinden ötürü diyette rahatlıkla tüketilen bir sebze olduğunu okudum
Onunla da bugün tanıştım ve epey de hoşuma gitti
Ama şişkinlik vs yapar mı
Off uykusuzluk cok fena. Allahtan bizim uykular duzene girdi artik(masallah)Uyumayanlarrrrrr🖐🖐
Bugün çok sık uyaniyoruz
Başım çok ağrıyor
Uykum o kadar hafiflemiş ki uyuyor muyum uyumuyor muyum emin değilim
Tebrikler canim cok iyi
Tebrikler kaptanim artiyi yok edip bide eksiye gecmissin
Yok canım cıcıanne bızım eskı ust kat komsumuz ama bir çok akrabamdan daha cok yakındır bıze anneannem gıbı. Eger devam edersek 1 yıl olmadan tanışmam onun anasıyla babasıyla dıdısıylaCicianne müstakbel kayinvalide mı oluyor
Tartıya yakın turşu ve kısır şişlik ve ödem yapmaz İnşallah
Cok guzel eksi cnm tbrk ederim senii
Tebrikler kaptanım cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?