Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar peki Alabaş turpu hakkındaki düşünceleriniz neler
Çok faydalı olduğunu ve lif oranının yüksekliğinden ötürü diyette rahatlıkla tüketilen bir sebze olduğunu okudum
Onunla da bugün tanıştım ve epey de hoşuma gitti
Ama şişkinlik vs yapar mı

Kızlar bende biturlu gelemedm ya esim evdeyken sanki hic isim bitmiyor ona guvenip cocuga bakarken daha cok iş yapaym diyorm sanrm. Gerci yemek sonrası elmalı tart yaptm kocaya tabikide ben tatmadim bile iyiki sevmiyorm fazla :) alintilarla ve menumle donucem birazdn oglan hala dolabı dagıtma pesinde beni cok yıpratiyor

Katiliyorum canim Hersey cikar icin
Masallah.. bu birazda insanlarla alakali malesef Burda ne Tür seyler var.. sebepsiz yere irkcilik yapabiliyorlar
Şanslısın diyince riskler aklıma geldi
Geçen yıl buralı bir arkadaşım il dışı tayin istedi, sırf çocukları farklı inançta birine gönlünü kaptırmasın diye.
Nasipte varsa nereye kacarsa kacsin
Dünden beri halsizlik var üstümde dun de misafirlikteydim yine menuler de hos olmadığı için pek yazmadım mide bulantısı var iki gündür mahallede de korona cikmis korkuyorum bu aralar
Allah korusun canim gecmis olsun

Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya eskisi gibi kilo veremiyorum morelim bozuluyor. Aslında bir buçuk ayda iyi kilo verdim ama duraklama olunca canım sıkılıyor
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya eskisi gibi kilo veremiyorum morelim bozuluyor. Aslında bir buçuk ayda iyi kilo verdim ama duraklama olunca canım sıkılıyor
Bozma moralini Aynen devam et bazi seyleri degistirip eninde sonunda gidecek
Hosgeldin canim fazla verilecek bi kilon yok istikrarli giderken kisa zamanda gider
50 şişe konserve çöp oldu
Saglik olsun canim.. emeklere üzülüyor insan Ama bundada vardir bi hayir
gecmis oldun canim
tatli neden agritirki mideyi
Bilmiyorum canim yaramiyor daha Cok kötü oluyor midem
brokoliye
sivi yag,sarimsak ve limonlu sos yapincada cok guzel oluyo
ama ben troidden dolayi cok nadir yemeye calisiyorum
Bunu denicem canim
Ne bileyim canım gerçi bekarken annemin de aldığını hatırlamam hiç demek alışkanlığım olmadığı için yememişim
Ama şimdi şimdi değişik tarifler arıyorum netten
Herzaman yeni yeni seyler Kesfk ediyoruz canim
Haydaaaa brokoli yememem için ne çok sebebim varmış benim
Geç buldum çabuk kaybettim iyi mi
Hafta sonlari listede olunca tükebilinir bence
Ben Cok seviyorum, bende cogu sey siskinlik yapar Ama Onda yapmaz canim.. Tam zamani olunca hep kahvaltida tüketirim

Erkekler evdeyim malesef isler bitmiyor canim, sen yeme Bosver bana gönder

Ne yapıyorsun pratik mesela
Mesela konserve çok yaparım hazır elimin altında olsun diye. Salata yapacaksam çok yaparım tuppere koyarım ordan yeriz. Nohut fasulye ıslatır buzlupa atarım fishhler düdüklü bar hemen anında pişiriyor zaten. Yemeğin yanına muhakkak bi meze türü eklerim. Bana BM’yle daha kolay geliyor buzluğu da yaprak sarması dolma biber var boş vaktimde hallediyorum sonra kolay oluyor. Doğumdan önce hazırladım hepsini
Canimmm sen çok az yiyorsun hep boylemiydi.
Evet canım pek yemem sevmiyorum biraz kaçırınca zaten hemen midem ağrıyor
Kapışalım tabikiiiiii varım varımmmmm
Tamam hafta benimsin
Canım miktarı az da olsa kızartma olmamış
Brokoli de ben de bugün öğrendim şişlik yapıyormuş
Perşembe günleri kereviz tercih edebilirsin
Şahane bi sebze hem de inanılmaz tok tutuyor
Evet canım olabilir bayadır yemiyorum yarın alayım
Ay benim yerim olsun yaa. Benim kan gurubum 0 neden yiyemiyoruz karnıbahar ben çok severim

Maşallah valla beceriklisin bence. Bende de var o düdüklü ama ben beceremiyorum bence pratik olmayı

Valla ben kilo verene kadar ayrı gayrı takılacağım
Zaten kendi de memnun değil bu halimden sanmam ki birlikte yememekten mutsuz olsun
Hmm benmki sevmiyor yanlız yemeyi ama ben yesemde bekliyemedm desem muhtemelen birsey demez ama ben kiyamiyorm beraber hersey daha guzel oluyor
Evet canım farkındayım sen yapmaya çalışıyorsun
Yanlış anlaşılmasın bu eleştiri aynı zamanda kendime de, pamuk şeker yorum yapmasa papatyanın menüsünün farkında bile değildim
Anliyorm tabiki demek istedigni, bence cok haklısın.
Ipsiz atlamada 10tanesi 1 puan bence cok yerinde, ip atlamak cabuk oluyor yorucu olabillr ama mesela bi alistinmi 500 ip atlasan ki ben 500 kere ziplama yapuyorm ipsiz 5 kerekte molalarla zaman tutsam belki 10 dk geciyodur ama puani cok olsa mesela bence haksizlik 10dk leslie 3 puandan 30 puan ediyor cunku.
Kaçırmışım canım senınkı ne kadarlıktı ,ee bitane daha yap ozaman
Bu bebekkokusunun hastasıyımb ben de , kaç aylıkken gıdıyo bu koku acepp
Bence hemem gitmiyor ya benmki 15 aylik hala bana miss gibi kokuyor hele boynu falan :)
Haklısın, sapıgı var hırsızı var
Nazar var göz var bence ben cok paylasirdm video resim almanyada annemlern yanindaykem kotu bi olay yasadik nazarada inanirm o yuzden baya azalltim paylasimlarimi

Çok geçmil olsun canım ,nazarvar kesınlıklr

Yaaaa süper ozmn sevundımmmm, ohhh boyun kokusuuu miss miss cennet kokusuu

Madallah bole hatunlara hep imrenmişimdir,

Aaciddimi , ya ben tek cıkamadım hiç dahabebekle , hem bebek arabasını hem bebegı nasıl tasıyorsunuz sizler,apartmwndan cıkarken?
Bizim Apartmanın altı garaj ordan girip çıkıyorum bebek arabasıyla garajın bi köşesine bırakıyorum bebek arabasını

Maşallah valla beceriklisin bence. Bende de var o düdüklü ama ben beceremiyorum bence pratik olmayı
O düdüklü Elim ayağım benim herşeyi onda yapıyorum ben. Ben ilk defa bu kadar çok evde kaldım hatta evimi yeni tanıdım diyebilirim. Bişeyler yapmaya çalışıyorum

Madallah bole hatunlara hep imrenmişimdir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…