- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.501
Katiliyorum canim Hersey cikar icinKudüs e gitmiştim bi dönem. Orda herkes dindar malum. 3 din bi arada.Baktım hepsi aynı yaratıcıya aynı aşkla dua ediyor. Dedim madem herkes aynı yaratıcıya dua edip burda bi arada yaşayabiliyor dünyada insanlar neden bu saçmalıklardan dolayı bu kadar acı çekiyor
Mevzu ne din ne ırk çıkar maalesef
Allah sonumuzu hayır etsin. Savaşa falan girmeyelim de
Masallah.. bu birazda insanlarla alakali malesef Burda ne Tür seyler var.. sebepsiz yere irkcilik yapabiliyorlarHatay olarak bu konuda çok iyiyiz.
Hristiyan, yahudi, ateşe tapan, Alevi-Sünni hep bir arada sıkıntı yapmadan yaşıyoruz.
Biz onların bayramlarını kutluyoruz, onlarda mevlüt kandilimizi kutladılar bugün mesela.
Hassas konuları asla konuşmuyoruz.
Eğer farklılıklarla ilgili bir konu konuşmamız gerekiyorsa önce karşımızdakinin inancına saygı duyduğumuzu bekliyoruz...
Zaten bu nedenle Dünyaa Barış Kentiyiz.
Nasipte varsa nereye kacarsa kacsinŞanslısın diyince riskler aklıma geldi
Geçen yıl buralı bir arkadaşım il dışı tayin istedi, sırf çocukları farklı inançta birine gönlünü kaptırmasın diye.
Allah korusun canim gecmis olsunDünden beri halsizlik var üstümde dun de misafirlikteydim yine menuler de hos olmadığı için pek yazmadım mide bulantısı var iki gündür mahallede de korona cikmis korkuyorum bu aralar
Bozma moralini Aynen devam et bazi seyleri degistirip eninde sonunda gidecekBen kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya eskisi gibi kilo veremiyorum morelim bozuluyor. Aslında bir buçuk ayda iyi kilo verdim ama duraklama olunca canım sıkılıyor
Hosgeldin canim fazla verilecek bi kilon yok istikrarli giderken kisa zamanda giderADINIZ: Nurcan Karakaya
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 65.8
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: (-)
MESLEĞİNİZ: Ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Şuanda rekor kiloda olmam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Evlendikten sonra kilo almaya başladım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 1 yıldır Almanyada yaşıyorum. Abur cuburu malesef çok seviyorum. Ve artık kilo vermek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Güler yüzlü ve pes etmeyen biriyimdir.
Saglik olsun canim.. emeklere üzülüyor insan Ama bundada vardir bi hayir50 şişe konserve çöp oldu
Bilmiyorum canim yaramiyor daha Cok kötü oluyor midemgecmis oldun canim
tatli neden agritirki mideyi
Bunu denicem canimbrokoliye
sivi yag,sarimsak ve limonlu sos yapincada cok guzel oluyo
ama ben troidden dolayi cok nadir yemeye calisiyorum
Herzaman yeni yeni seyler Kesfk ediyoruz canimNe bileyim canımgerçi bekarken annemin de aldığını hatırlamam hiç demek alışkanlığım olmadığı için yememişim
Ama şimdi şimdi değişik tarifler arıyorum netten
Hafta sonlari listede olunca tükebilinir benceHaydaaaa brokoli yememem için ne çok sebebim varmış benim
Geç buldum çabuk kaybettim iyi mi
Ben Cok seviyorum, bende cogu sey siskinlik yapar Ama Onda yapmaz canim.. Tam zamani olunca hep kahvaltida tüketirimKızlar peki Alabaş turpu hakkındaki düşünceleriniz neler
Çok faydalı olduğunu ve lif oranının yüksekliğinden ötürü diyette rahatlıkla tüketilen bir sebze olduğunu okudum
Onunla da bugün tanıştım ve epey de hoşuma gitti
Ama şişkinlik vs yapar mı
Erkekler evdeyim malesef isler bitmiyor canim, sen yeme Bosver bana gönderKızlar bende biturlu gelemedm ya esim evdeyken sanki hic isim bitmiyor ona guvenip cocuga bakarken daha cok iş yapaym diyorm sanrm. Gerci yemek sonrası elmalı tart yaptm kocaya tabikide ben tatmadim bile iyiki sevmiyorm fazla :) alintilarla ve menumle donucem birazdn oglan hala dolabı dagıtma pesinde beni cok yıpratiyor
Mesela konserve çok yaparım hazır elimin altında olsun diye. Salata yapacaksam çok yaparım tuppere koyarım ordan yeriz. Nohut fasulye ıslatır buzlupa atarım fishhler düdüklü bar hemen anında pişiriyor zaten. Yemeğin yanına muhakkak bi meze türü eklerim. Bana BM’yle daha kolay geliyor buzluğu da yaprak sarması dolma biber var boş vaktimde hallediyorum sonra kolay oluyor. Doğumdan önce hazırladım hepsiniNe yapıyorsun pratik mesela
Evet canım pek yemem sevmiyorum biraz kaçırınca zaten hemen midem ağrıyorCanimmm sen çok az yiyorsun hep boylemiydi.
Tamam hafta benimsinKapışalım tabikiiiiii varım varımmmmm
Evet canım olabilir bayadır yemiyorum yarın alayımCanım miktarı az da olsa kızartma olmamış
Brokoli de ben de bugün öğrendim şişlik yapıyormuş
Perşembe günleri kereviz tercih edebilirsin
Şahane bi sebze hem de inanılmaz tok tutuyor
Ay benim yerim olsun yaa. Benim kan gurubum 0 neden yiyemiyoruz karnıbahar ben çok severimevde kosu bandim var canim:)
evet yaa aklima geldikce utaniyorum
gecmis oldun canim
tatli neden agritirki mideyi
hic fikrim yok canim
zaten benim hic sosyal medyam felan yok
yok canim cok sukur olen olmadi
bugun fransanin baska sehirlerindede olaylar cikmis ama orda olenler var
otasidir senin desigin yer
kan gurubun 0 sa karni bahar yeme zatzn hic
Aynen oyle cnmErkekler evdeyim malesef isler bitmiyor canim, sen yeme Bosver bana gönder
Bu hafta cok berbat beslendim eksi degil arti bekliyorum, Bugunde üstüne fasulye yedimAynen oyle cnmohh sen yiyip yiyip alma kilo ne guzel dünya
MaşallahMesela konserve çok yaparım hazır elimin altında olsun diye. Salata yapacaksam çok yaparım tuppere koyarım ordan yeriz. Nohut fasulye ıslatır buzlupa atarım fishhler düdüklü bar hemen anında pişiriyor zaten. Yemeğin yanına muhakkak bi meze türü eklerim. Bana BM’yle daha kolay geliyor buzluğu da yaprak sarması dolma biber var boş vaktimde hallediyorum sonra kolay oluyor. Doğumdan önce hazırladım hepsini
Hmm benmki sevmiyor yanlız yemeyi ama ben yesemde bekliyemedm desem muhtemelen birsey demez ama ben kiyamiyorm beraber hersey daha guzel oluyorValla ben kilo verene kadar ayrı gayrı takılacağım
Zaten kendi de memnun değil bu halimden sanmam ki birlikte yememekten mutsuz olsun
Anliyorm tabiki demek istedigni, bence cok haklısın.Evet canım farkındayım sen yapmaya çalışıyorsun
Yanlış anlaşılmasın bu eleştiri aynı zamanda kendime de, pamuk şeker yorum yapmasa papatyanın menüsünün farkında bile değildim
Ipsiz atlamada 10tanesi 1 puan bence cok yerinde, ip atlamak cabuk oluyor yorucu olabillr ama mesela bi alistinmi 500 ip atlasan ki ben 500 kere ziplama yapuyorm ipsiz 5 kerekte molalarla zaman tutsam belki 10 dk geciyodur ama puani cok olsa mesela bence haksizlik 10dk leslie 3 puandan 30 puan ediyor cunku.Eşim geçenlerde bana ip almış atlamam için bugün kızımın karşısında oyun olsun da hareket de etmiş olayım diye bi atladım. 100 tane yaptım ama perişan oldum. Neden 5 tanesi 1 puan tanesi 5 puan olmalı
Bence hemem gitmiyor ya benmki 15 aylik hala bana miss gibi kokuyor hele boynu falan :)Kaçırmışım canım senınkı ne kadarlıktı ,ee bitane daha yap ozaman
Bu bebekkokusunun hastasıyımb ben de , kaç aylıkken gıdıyo bu koku acepp
Nazar var göz var bence ben cok paylasirdm video resim almanyada annemlern yanindaykem kotu bi olay yasadik nazarada inanirm o yuzden baya azalltim paylasimlarimiHaklısın, sapıgı var hırsızı var
Hadi bakalım bende merakla bekliyorum yarınkı bildiriminiBu hafta cok berbat beslendim eksi degil arti bekliyorum, Bugunde üstüne fasulye yedim
Çok geçmil olsun canım ,nazarvar kesınlıklrHmm benmki sevmiyor yanlız yemeyi ama ben yesemde bekliyemedm desem muhtemelen birsey demez ama ben kiyamiyorm beraber hersey daha guzel oluyor
Anliyorm tabiki demek istedigni, bence cok haklısın.
Ipsiz atlamada 10tanesi 1 puan bence cok yerinde, ip atlamak cabuk oluyor yorucu olabillr ama mesela bi alistinmi 500 ip atlasan ki ben 500 kere ziplama yapuyorm ipsiz 5 kerekte molalarla zaman tutsam belki 10 dk geciyodur ama puani cok olsa mesela bence haksizlik 10dk leslie 3 puandan 30 puan ediyor cunku.
Bence hemem gitmiyor ya benmki 15 aylik hala bana miss gibi kokuyor hele boynu falan :)
Nazar var göz var bence ben cok paylasirdm video resim almanyada annemlern yanindaykem kotu bi olay yasadik nazarada inanirm o yuzden baya azalltim paylasimlarimi
Yaaaa süper ozmn sevundımmmm, ohhh boyun kokusuuu miss miss cennet kokusuuHmm benmki sevmiyor yanlız yemeyi ama ben yesemde bekliyemedm desem muhtemelen birsey demez ama ben kiyamiyorm beraber hersey daha guzel oluyor
Anliyorm tabiki demek istedigni, bence cok haklısın.
Ipsiz atlamada 10tanesi 1 puan bence cok yerinde, ip atlamak cabuk oluyor yorucu olabillr ama mesela bi alistinmi 500 ip atlasan ki ben 500 kere ziplama yapuyorm ipsiz 5 kerekte molalarla zaman tutsam belki 10 dk geciyodur ama puani cok olsa mesela bence haksizlik 10dk leslie 3 puandan 30 puan ediyor cunku.
Bence hemem gitmiyor ya benmki 15 aylik hala bana miss gibi kokuyor hele boynu falan :)
Nazar var göz var bence ben cok paylasirdm video resim almanyada annemlern yanindaykem kotu bi olay yasadik nazarada inanirm o yuzden baya azalltim paylasimlarimi
Madallah bole hatunlara hep imrenmişimdir,Mesela konserve çok yaparım hazır elimin altında olsun diye. Salata yapacaksam çok yaparım tuppere koyarım ordan yeriz. Nohut fasulye ıslatır buzlupa atarım fishhler düdüklü bar hemen anında pişiriyor zaten. Yemeğin yanına muhakkak bi meze türü eklerim. Bana BM’yle daha kolay geliyor buzluğu da yaprak sarması dolma biber var boş vaktimde hallediyorum sonra kolay oluyor. Doğumdan önce hazırladım hepsini
Evet canım pek yemem sevmiyorum biraz kaçırınca zaten hemen midem ağrıyor
Tamam hafta benimsin
Evet canım olabilir bayadır yemiyorum yarın alayım
Ay benim yerim olsun yaa. Benim kan gurubum 0 neden yiyemiyoruz karnıbahar ben çok severim
Bizim Apartmanın altı garaj ordan girip çıkıyorum bebek arabasıyla garajın bi köşesine bırakıyorum bebek arabasınıAaciddimi , ya ben tek cıkamadım hiç dahabebekle , hem bebek arabasını hem bebegı nasıl tasıyorsunuz sizler,apartmwndan cıkarken?
Iyi geceler canımİyi geceler kızlar 6-7 sayfa birikmişti okuyamadımyarın için bol eksiler diliyorum iyi uykular hepimize
Sagolasin canım :)Çok geçmil olsun canım ,nazarvar kesınlıklr
Aynen cnm Allah korusun onları melek ya miss gibi kokuyorlar :)Yaaaa süper ozmn sevundımmmm, ohhh boyun kokusuuu miss miss cennet kokusuu
O düdüklü Elim ayağım benim herşeyi onda yapıyorum ben. Ben ilk defa bu kadar çok evde kaldım hatta evimi yeni tanıdım diyebilirim. Bişeyler yapmaya çalışıyorumMaşallahvalla beceriklisin bence. Bende de var o düdüklü ama ben beceremiyorum bence pratik olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?