Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benım düdüklü korkum var :)) hiç kullanamıyorum, illa bişi yapcaksam eşime soyluyorum

Benım düdüklü korkum var :)) hiç kullanamıyorum, illa bişi yapcaksam eşime soyluyorum
Canım bu düdüklü patlama riski olmayandan bi araştır istersen. Yemekleri hem çok lezzetli hemde çok kısa sürede pişiriyor. Ona bişey olacak diye çok korkuyor

O düdüklü Elim ayağım benim herşeyi onda yapıyorum ben. Ben ilk defa bu kadar çok evde kaldım hatta evimi yeni tanıdım diyebilirim. Bişeyler yapmaya çalışıyorum
Aynen aynen her yıl eylülde okul başlar sabah okula akşam ev işleri temmuzda başlar en az 1 ay aile memleketleri sonrasında dip köşe temizlik kışlık bir şeyler hazırla vs sonra yine okul başlar ilk defa bu yıl evimin tadına vardım ben de

Tamam canımmmm tesekkurler bir bakayım baya tuzlu yemekler yapıo sanki fiyat
İnan bak o tuza değiyor eşimde aynısını dedi söylendi durdu şimdi iyiki almışsın diyor sen bi daha düşün derim
Sen yine öğretmen olduğun için yazın evdesin canım ben yıllık izine çıktığım anne tatile gidiyorum yada kaynanalara vallaha evde neler neler varmış

Ben de kızımdan sonra çok kullanmaya başladım. Buharda yemekleri çok çabuk ve lezzetli yapıyor gerçekten

Tamam canımmmm tesekkurler bir bakayım baya tuzlu yemekler yapıo sanki fiyat
Fiyatı uçmuş şu an..ben edition 6 lt yi 2.5 sene önce 900 e almıştım şimdi nerdeyse 3 bino zaman da pahalıydı ama şu an o parayı verir miydim emin değilim

Haydaaaa brokoli yememem için ne çok sebebim varmış benim
Geç buldum çabuk kaybettim iyi mi

Canim ilac kullanınca sorun oluyor mu yine de ben çünkü yiyorum ya lahana filan onu yeme bunu yeme artik ne yiyelim bilemiyorum
bende internztte okudugumdan belli yemiyorum.
arada bir az miktarda.yenirse bisey olmaz bence ama hic riske atmiyorum ben

hic bilmiyorum cnm
vucut hazmedemiyomus 0 guruplarda

İyi geceler kızlar 6-7 sayfa birikmişti okuyamadım yarın için bol eksiler diliyorum iyi uykular hepimize
iyi geceler canim:)

Fiyatı uçmuş şu an..ben edition 6 lt yi 2.5 sene önce 900 e almıştım şimdi nerdeyse 3 bino zaman da pahalıydı ama şu an o parayı verir miydim emin değilim
nasil.bi tencere bu anlamadim
cok pahaliymis

bende internztte okudugumdan belli yemiyorum.
arada bir az miktarda.yenirse bisey olmaz bence ama hic riske atmiyorum ben

hic bilmiyorum cnm
vucut hazmedemiyomus 0 guruplarda

iyi geceler canim:)

nasil.bi tencere bu anlamadim
cok pahaliymis
Düdüklü tencere canım. Ben düdüklü kullanmaktan korktuğum için almıştım. Güvenlik garantisi veriyor. Benimki linkini verdiğim. Ama ben en yenisini almıştım. Kademe kademe değişiyor. Aslımda hepsi aynı işi yapıyormuş. Sadece tasarım vs Farklı. Yarı fiyata eski modelleri de var

15 aylik cnm az once uyudu bende uyuycam smdi. Normalde gunde 1 uyku yapiyordk ve 9-10 arasi uyurdu ama diş donemi erken kalkiyor 2 uyku istiyor bu sefer gece uykusu gelmiyor gun icinde uyutmasam onada banada iskence oliyor herturlu zor ya

15 aylik cnm az once uyudu bende uyuycam smdi. Normalde gunde 1 uyku yapiyordk ve 9-10 arasi uyurdu ama diş donemi erken kalkiyor 2 uyku istiyor bu sefer gece uykusu gelmiyor gun icinde uyutmasam onada banada iskence oliyor herturlu zor ya
Oyy Allah kolaylık versınn,tatlı uykularrrr

Canım bu düdüklü patlama riski olmayandan bi araştır istersen. Yemekleri hem çok lezzetli hemde çok kısa sürede pişiriyor. Ona bişey olacak diye çok korkuyor
Katılıyorum, ben de düdüklü tencere hayranıyım Bugün kuru patlıcan dolmasını 20 dk’ya pişirdi canım düdüklüm
Diş çıkarma dönemi geçince normale döner inşallah. Çocukların erken uyuması büyük nimet valla. Benimkiler 9’da yatıyor, ana başarabilirsen 8’e çekmeye çalışacağım.

Oyy Allah kolaylık versınn,tatlı uykularrrr
Amin cnm sagol :)
Selam kızlar, nabersiniz? Ben malesef hala migren ataklarıyla boğuşmaktan fazla uğrayamıyorum. Kilo vermem de çok yavaşladı ama hayırlısı artık. Hevesimi doğum sonrasına saklayayım
Merhaba cnm biz iyiyiz şükür. Migren cok zor oluyordur eminim hap kullanımıda sınırlı tabi hamilelikte Allah kolaylik versin sana. Kiloyu takma kafana dogumdan sonra verirsn inşallah saglıkla gelsinde. Nekadarlık oldunuz
Inşallah ya bu düzen beni oldurdu 3 gunde mumkunse yarın bile oglen uykusunu teke dusurmeye calisicam ugrasicam baklm insallah basarili olurum. 9 cok iyi aslında sabah kacta kalkiyor

Aslında ben de hiç sevmem yalnız yemeyi, yemek yemesem de sofraya oturuyorum o yüzden
İnşallah fit bi hatun olunca ailecek yemeklere geri döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…