- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.521
Ne kadarlıktıKızlar uyuyamiyorm cnku oglan uyumuyor
O kadar değilim canım ya ama günü kurtarıyorumMadallah bole hatunlara hep imrenmişimdir,
Benım düdüklü korkum var :)) hiç kullanamıyorum, illa bişi yapcaksam eşime soyluyorumO düdüklü Elim ayağım benim herşeyi onda yapıyorum ben. Ben ilk defa bu kadar çok evde kaldım hatta evimi yeni tanıdım diyebilirim. Bişeyler yapmaya çalışıyorum
Madallah bole hatunlara hep imrenmişimdir,
Canım bu düdüklü patlama riski olmayandan bi araştır istersen. Yemekleri hem çok lezzetli hemde çok kısa sürede pişiriyor. Ona bişey olacak diye çok korkuyorBenım düdüklü korkum var :)) hiç kullanamıyorum, illa bişi yapcaksam eşime soyluyorum
Tamam canımmmm tesekkurler bir bakayım baya tuzlu yemekler yapıo sankiCanım bu düdüklü patlama riski olmayandan bi araştır istersen. Yemekleri hem çok lezzetli hemde çok kısa sürede pişiriyor. Ona bişey olacak diye çok korkuyor
Aynen aynen her yıl eylülde okul başlar sabah okula akşam ev işleri temmuzda başlar en az 1 ay aile memleketleri sonrasında dip köşe temizlik kışlık bir şeyler hazırla vs sonra yine okul başlar ilk defa bu yıl evimin tadına vardım ben deO düdüklü Elim ayağım benim herşeyi onda yapıyorum ben. Ben ilk defa bu kadar çok evde kaldım hatta evimi yeni tanıdım diyebilirim. Bişeyler yapmaya çalışıyorum
İnan bak o tuza değiyorTamam canımmmm tesekkurler bir bakayım baya tuzlu yemekler yapıo sankifiyat
Sen yine öğretmen olduğun için yazın evdesin canım ben yıllık izine çıktığım anne tatile gidiyorum yada kaynanalara vallaha evde neler neler varmışAynen aynen her yıl eylülde okul başlar sabah okula akşam ev işleri temmuzda başlar en az 1 ay aile memleketleri sonrasında dip köşe temizlik kışlık bir şeyler hazırla vs sonra yine okul başlar ilk defa bu yıl evimin tadına vardım ben de
Ben de kızımdan sonra çok kullanmaya başladım. Buharda yemekleri çok çabuk ve lezzetli yapıyor gerçektenO düdüklü Elim ayağım benim herşeyi onda yapıyorum ben. Ben ilk defa bu kadar çok evde kaldım hatta evimi yeni tanıdım diyebilirim. Bişeyler yapmaya çalışıyorum
Madallah bole hatunlara hep imrenmişimdir,
Fiyatı uçmuş şu an..ben edition 6 lt yi 2.5 sene önce 900 e almıştım şimdi nerdeyse 3 binTamam canımmmm tesekkurler bir bakayım baya tuzlu yemekler yapıo sankifiyat
Haydaaaa brokoli yememem için ne çok sebebim varmış benim
Geç buldum çabuk kaybettim iyi mi
bende internztte okudugumdan belli yemiyorum.Canim ilac kullanınca sorun oluyor mu yine de ben çünkü yiyorum ya lahana filan onu yeme bunu yeme artik ne yiyelim bilemiyorum
hic bilmiyorum cnmKızlar peki Alabaş turpu hakkındaki düşünceleriniz neler
Çok faydalı olduğunu ve lif oranının yüksekliğinden ötürü diyette rahatlıkla tüketilen bir sebze olduğunu okudum
Onunla da bugün tanıştım ve epey de hoşuma gitti
Ama şişkinlik vs yapar mı
vucut hazmedemiyomus 0 guruplardaMesela konserve çok yaparım hazır elimin altında olsun diye. Salata yapacaksam çok yaparım tuppere koyarım ordan yeriz. Nohut fasulye ıslatır buzlupa atarım fishhler düdüklü bar hemen anında pişiriyor zaten. Yemeğin yanına muhakkak bi meze türü eklerim. Bana BM’yle daha kolay geliyor buzluğu da yaprak sarması dolma biber var boş vaktimde hallediyorum sonra kolay oluyor. Doğumdan önce hazırladım hepsini
Evet canım pek yemem sevmiyorum biraz kaçırınca zaten hemen midem ağrıyor
Tamam hafta benimsin
Evet canım olabilir bayadır yemiyorum yarın alayım
Ay benim yerim olsun yaa. Benim kan gurubum 0 neden yiyemiyoruz karnıbahar ben çok severim
iyi geceler canim:)İyi geceler kızlar 6-7 sayfa birikmişti okuyamadımyarın için bol eksiler diliyorum iyi uykular hepimize
nasil.bi tencere bu anlamadimFiyatı uçmuş şu an..ben edition 6 lt yi 2.5 sene önce 900 e almıştım şimdi nerdeyse 3 bino zaman da pahalıydı ama şu an o parayı verir miydim emin değilim
Düdüklü tencere canım. Ben düdüklü kullanmaktan korktuğum için almıştım. Güvenlik garantisi veriyor. Benimki linkini verdiğim. Ama ben en yenisini almıştım. Kademe kademe değişiyor. Aslımda hepsi aynı işi yapıyormuş. Sadece tasarım vs Farklı. Yarı fiyata eski modelleri de varbende internztte okudugumdan belli yemiyorum.
arada bir az miktarda.yenirse bisey olmaz bence ama hic riske atmiyorum ben
hic bilmiyorum cnm
vucut hazmedemiyomus 0 guruplarda
iyi geceler canim:)
nasil.bi tencere bu anlamadim
cok pahaliymis
15 aylik cnm az once uyudu bende uyuycam smdi. Normalde gunde 1 uyku yapiyordk ve 9-10 arasi uyurdu ama diş donemi erken kalkiyor 2 uyku istiyor bu sefer gece uykusu gelmiyor gun icinde uyutmasam onada banada iskence oliyor herturlu zor yaNe kadarlıktı
Oyy Allah kolaylık versınn,tatlı uykularrrr15 aylik cnm az once uyudu bende uyuycam smdi. Normalde gunde 1 uyku yapiyordk ve 9-10 arasi uyurdu ama diş donemi erken kalkiyor 2 uyku istiyor bu sefer gece uykusu gelmiyor gun icinde uyutmasam onada banada iskence oliyor herturlu zor ya
Katılıyorum, ben de düdüklü tencere hayranıyımCanım bu düdüklü patlama riski olmayandan bi araştır istersen. Yemekleri hem çok lezzetli hemde çok kısa sürede pişiriyor. Ona bişey olacak diye çok korkuyor
Diş çıkarma dönemi geçince normale döner inşallah. Çocukların erken uyuması büyük nimet valla. Benimkiler 9’da yatıyor, ana başarabilirsen 8’e çekmeye çalışacağım.15 aylik cnm az once uyudu bende uyuycam smdi. Normalde gunde 1 uyku yapiyordk ve 9-10 arasi uyurdu ama diş donemi erken kalkiyor 2 uyku istiyor bu sefer gece uykusu gelmiyor gun icinde uyutmasam onada banada iskence oliyor herturlu zor ya
Hamileylenkilo vermen sıkıntı degılmı canım?Selam kızlar, nabersiniz? Ben malesef hala migren ataklarıyla boğuşmaktan fazla uğrayamıyorum. Kilo vermem de çok yavaşladı ama hayırlısı artık. Hevesimi doğum sonrasına saklayayım
Amin cnm sagol :)Oyy Allah kolaylık versınn,tatlı uykularrrr
Merhaba cnm biz iyiyiz şükür. Migren cok zor oluyordur eminim hap kullanımıda sınırlı tabi hamilelikte Allah kolaylik versin sana. Kiloyu takma kafana dogumdan sonra verirsn inşallah saglıkla gelsinde. Nekadarlık oldunuzSelam kızlar, nabersiniz? Ben malesef hala migren ataklarıyla boğuşmaktan fazla uğrayamıyorum. Kilo vermem de çok yavaşladı ama hayırlısı artık. Hevesimi doğum sonrasına saklayayım
Inşallah ya bu düzen beni oldurdu 3 gunde mumkunse yarın bile oglen uykusunu teke dusurmeye calisicam ugrasicam baklm insallah basarili olurum. 9 cok iyi aslında sabah kacta kalkiyorKatılıyorum, ben de düdüklü tencere hayranıyımBugün kuru patlıcan dolmasını 20 dk’ya pişirdi canım düdüklüm
Diş çıkarma dönemi geçince normale döner inşallah. Çocukların erken uyuması büyük nimet valla. Benimkiler 9’da yatıyor, ana başarabilirsen 8’e çekmeye çalışacağım.
Aslında ben de hiç sevmem yalnız yemeyi, yemek yemesem de sofraya oturuyorum o yüzdenHmm benmki sevmiyor yanlız yemeyi ama ben yesemde bekliyemedm desem muhtemelen birsey demez ama ben kiyamiyorm beraber hersey daha guzel oluyor
Anliyorm tabiki demek istedigni, bence cok haklısın.
Ipsiz atlamada 10tanesi 1 puan bence cok yerinde, ip atlamak cabuk oluyor yorucu olabillr ama mesela bi alistinmi 500 ip atlasan ki ben 500 kere ziplama yapuyorm ipsiz 5 kerekte molalarla zaman tutsam belki 10 dk geciyodur ama puani cok olsa mesela bence haksizlik 10dk leslie 3 puandan 30 puan ediyor cunku.
Bence hemem gitmiyor ya benmki 15 aylik hala bana miss gibi kokuyor hele boynu falan :)
Nazar var göz var bence ben cok paylasirdm video resim almanyada annemlern yanindaykem kotu bi olay yasadik nazarada inanirm o yuzden baya azalltim paylasimlarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?