- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.601
cok ise yaramis3 gündür suları kaynamış sıcaklıkta içtim canım
Yok ikiside değil cnm ama yeteri kadar eksi goremedm hatta iki gündür çok tuhaf açlıkla tokluk aynı çıkıyorumSakın artıyım yada sabitim deme
sağol canım inşallah devamını getiririmbenimde col hosuma gitti
ozelliklede pilav tavasina benzeyen yassi olan duduklu:))
iyyim cok sukur kac kg verdin hamilelikte
bulantilarin varmi
migren icinde ilac kullanabiliyomusun
cok iyi baslangic
masallah diyelim
hem odem gitmis hemde eksidesin super
tebrikler canim cok iyi
bana yaklastin
koltuk elden gidiyiiii
vayyy sonunda gordun 73
dedigini yaptintebriklerr cnm
haftaya bonusu olur:)tebrikler canim
tamam canım ben de yapayım bunutan sonra 1 saat birşey yememek gerekiyor canı
Dikkat etseydin iyi eksi gelecektin demek kiYok ikiside değil cnm ama yeteri kadar eksi goremedm hatta iki gündür çok tuhaf açlıkla tokluk aynı çıkıyorum
Suya dikkat edemedm bı onun dışında çok kötü menülerim yoktu kaptanım bence ya vala her elime telefonu aldığımda bişey çıkıyor müsait oldukça geliyorum şu sıralar baş ağrısı göz ağrısından uzun süre telefonla uğraşmıyorum halim kalmıyor ve wc sıkıntım var bunu göz önünde bulundurDikkat etseydin iyi eksi gelecektin demek ki
2 gün uğramadın takıma, dünkü menünde yok
Eksini beğenmezsem ceza var, haberin olsun
Olabilir aslında57 daha iyi canım
6 yı görmemek için kendine dikakt edersin
Çok değil cnm telafi edersngecen cuma 62.3
bu cuma 62.4
fark +100
bu hafta ablalarim vardi gezdik yedik ictik
ama iyi telefi ettim benim icin cok iyi bu:))
insallah canim:)Çok değil cnm telafi edersn
Canım lütfen artık kendini toparla.Kilo bildirimimi yapayım artık malesef wc ye cikamadim
Geçen hafta: 90.3
Bu hafta: 90
Fark: -300
Yüzde: %0.33 doğru hesaplamisimdr insAllah daha fazla ekside olduğuma eminim iki gündür wc sıkıntım var en kötü 700-800gr olması gerekir suya çok daha fazla dikkat edecem bu hafta
Nasıl olsa listede değilim rahatlığı bu.gecen cuma 62.3
bu cuma 62.4
fark +100
bu hafta ablalarim vardi gezdik yedik ictik
ama iyi telefi ettim benim icin cok iyi bu:))
Merakla bekliyorumHerkesi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz ben tartıya çıkmaya korkuyorum ama bence sabitim bitti inşallah öyle hissediyorum birazdan tartılıcam ve yeni eksilere merhaba dicem
yok yokNasıl olsa listede değilim rahatlığı bu.
Listeye girersen yeme-içme şenliklerine devam edecek misin
gittikce tarti yukari cikiyoMasallah hanımlar ksiler çok güzel herkesi tebrik ediyorum. Harikasınız muhteşemsiniz
Gelelim bana en fenasindan artiyim bu hafta hiç toparlayamadım.
İki hafta önce 64.9
Bugün 65.6
+700
Foto çekmedim çünkü artiyim
Wc konusunda böyle uzun süre sıkıntı cekmiyordum hiç bu sabah çıkarım diye düşünüyordum aslında ama olmadı havaların soğuması benim düzenimi kaçırdı tuvalet konusunda snrm vallahi sürekli daha fazla gelmek için çabalıyorum ama olmuyor motivasyon konusunda haklsn ama takıma ugramayinca sürekli biseyler yemiyorum aslında öyle düşünülmesin sadece hala bı düzen oturtamadm iki çocuklu olarak ondan böyle oluyor ben ilk basadigim hafta bile 2.2 kg anca verdim şu an %2 benim için imkansız belki %1.5 için zorlarim ama hayali bı rakam vücudumu tanıyorum cunki %2 hedef kıyamam kaptanım ama %1.5 hedef koyuyorumCanım lütfen artık kendini toparla.
Buradan diyete gönlün yok gibi duruyor
Takıma uğramayınca motivasyon eksik kalıyor.
Cuma günü tartı günümüz, 3 gün öncesinden WC problemini çözmek için çaba sarfetmen gerekir.
Haftaya %2 nin altında gelme sakın :))
Haftaya telafi edersin insAllah cnmMasallah hanımlar ksiler çok güzel herkesi tebrik ediyorum. Harikasınız muhteşemsiniz
Gelelim bana en fenasindan artiyim bu hafta hiç toparlayamadım.
İki hafta önce 64.9
Bugün 65.6
+700
Foto çekmedim çünkü artiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?