Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sagol canim

bende internztte okudugumdan belli yemiyorum.
arada bir az miktarda.yenirse bisey olmaz bence ama hic riske atmiyorum ben

hic bilmiyorum cnm
vucut hazmedemiyomus 0 guruplarda

iyi geceler canim:)

nasil.bi tencere bu anlamadim
cok pahaliymis
Ben yiyorum valla ya yediğim zaman da gayet guzel wc ye çıkıyorum ilaç kullanınca sorun olmuyor bence
TemelinSafinazi bildirimini merakla bekliyorum canım
Sabit geldim kaptanim 61 kg tabi 3 gündür hamur işi yiyorum az miktarda yesem de karbonhidrat sonucta bir de kasiklarimda şişkinlik var belki regl de yakındır ondan

Kızlar kahvalti sonrasi baba ogul tekrar uyudular bende ev isi yaptm yemek falan yapcktm sade corbayi yapabildm smdilik. Petegin onunde 3 lu koltuk var onu cekeym dedm ama ciceklermi kapatamadm oglan erisememsi gerekiyor vs derken olmadi nasl yapicam bilmiyorm. Smdi oglana corba iciyorm kendimde kahvemi aldım gecmis yaptm bakabilrsem alintilarla donucem sonrada spor sonuclarinu

98’den 87’ye 11 kg verdim şimdiye kadar. Bulantılarım baya azaldı şükür. Migren için de malesef dayanamıyorum ve paracetemol içiyorum. Çok fayda etmiyor ama psikolojik bile olsa içmek istiyorum çünkü ağrı bazen dayanılmaz oluyor.

Fit mutlu anne bu hafta sana sabah 8 - akşam 5 mesaisi yazdım takımda
Piki kaptanım elimden geldikçe her fırsatta bı slm vericem
Kaptanım bence Fit mutlu anne buralarda oluyor surekli son 2 gun biraz az geldi ama ondan oncesinde bazilarindan daha cok buradaydi menu yorumladi vs o yuzden hakkini savunmak ist3dm
Teşekkür ederim canım aynen menüde yorumluyorum fırsat buldukça burdayım menü yorumlama konusunda bı çok kişi yapmıyor sanki bana çok az geliyor yorum
Selam kızlar
kilo bildirimi
Pazar 61
Bugun 61
Insallah önümüzdeki cuma 5 li rakamları tekrar görürüm oyle hedefliyorum
Haftaya eksiye geçersin insAllah
Çiçek olayı sıkıntı çocuklara ya benimde basamak basamak cicekligim çiçeklerim var bklm benim ufakliktan nasıl koruycam afiyet olsun cnm bende rezene içiyorum simdi
Geldimmm
Gecen hafta 64.7
Bugun 64.6
Fark100gr
Yuzde 0.15
Güzel cnm eksi eksidrd artı olmaktansa
Spor listesi Sonuclar

1. Handandandan (1.340 puan)

2. Pnrrr-12 (895 puan)
3. E ela_2019 (735 puan)

4. denizbenimadim (730 puan)

Tebrikler kizlar

Tebrikler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…