- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.621
koruma direncini kirdinAy buna şükür inşallah artık başladı
Bak donumu da çıkarttım tarttım
geçen cuma :74.8
Bugün :74.6
Fark:-200
Handandandan canım dediğini yaptım ev için beklemedeyim
Bencede kalktım hemen 1 Mil Leslie yaptımkoruma direncini kirdin
Bende kakıp yapiyorum şimdi, oğlum okuldan gelmeden bitireyim. Alıntılara da sonra bakayim. Amaaaa bunu yazarken kızım yapıştı bi süt vereyim bi altına bakayimBencede kalktım hemen 1 Mil Leslie yaptım
Benimde kız durursa 2 saat spora ayırdım bugün. Akşama yemeğimde var ohhh. Hadi emzir başla sen bende geliyorum arkadanBende kakıp yapiyorum şimdi, oğlum okuldan gelmeden bitireyim. Alıntılara da sonra bakayim. Amaaaa bunu yazarken kızım yapıştı bi süt vereyim bi altına bakayim
Bende de gebelik şekeri vardı,diyetle düzene girdi,sıkı sıkıya uyarsan düzene giriyor.Ben İngiltere’de yaşıyorum. Burada doktorlar aksine teşvik ediyor. Hatta yakınlarda okuduğum bir araştırma sonucuna göre benim gibi aşırı kiloluların en az altı kilo vermesi bebeğin sağlığı için çok olumlu etki yapıyormuş. (başlangıçta 1.60 boya 98 kiloydum). Gebelik şekeri için insülin kullanmamı önerdiler, ısrar ettim sıkı diyet yapacağım, biraz daha diyeti denemek istiyorum diye kabul ettiler.
Ay inşallah Canım çok mutlu oldum ya bu hafta güzel bi eksi bekliyorum
harikaaaBencede kalktım hemen 1 Mil Leslie yaptım
iyi gidiyosun canim:)Eki Görüntüle 2713041
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76 .9
Hedefimi tutturamadim ama üç haftadır eksideyim,az az da olsa kilo vermek güzel
Pazarlık yokben ilk basadigim hafta bile 2.2 kg anca verdim şu an %2 benim için imkansız belki %1.5 için zorlarim ama hayali bı rakam vücudumu tanıyorum cunki %2 hedef kıyamam kaptanım ama %1.5 hedef koyuyorum
Yani tam istediğim gibi değil de yine de şükür az az da olsa ekside oluyorumharikaaa
iyi gidiyosun canim:)
Niye artı olduğunu bilirsin, sebebini de yazsaydın keşke, o hataya düşmeyelimMasallah hanımlar ksiler çok güzel herkesi tebrik ediyorum. Harikasınız muhteşemsiniz
Gelelim bana en fenasindan artiyim bu hafta hiç toparlayamadım.
İki hafta önce 64.9
Bugün 65.6
+700
Foto çekmedim çünkü artiyim
Canım sevindim direnci kirmanaAy buna şükür inşallah artık başladı
Hadi insAllah kaptanım o zmn bu hafta günü erken kapatmaya çalışcam bklm bı de nasıl olacak eşimden dolayı her zmn geç yiyorumPazarlık yok
Hedefini %2 olarak belirledim...
İstersen yaparsın, sadece inan :))
Direnci kırmış olman çok güzelAy buna şükür inşallah artık başladı
Kaçamak mı yapacan yoksaBen bu hafta bu eksiyi gördüm ya tamam yettim gariiii kimse tutmasın beni
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2713041
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76 .9
Hedefimi tutturamadim ama üç haftadır eksideyim,az az da olsa kilo vermek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?