Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bencede kalktım hemen 1 Mil Leslie yaptım
Bende kakıp yapiyorum şimdi, oğlum okuldan gelmeden bitireyim. Alıntılara da sonra bakayim. Amaaaa bunu yazarken kızım yapıştı bi süt vereyim bi altına bakayim

Bende kakıp yapiyorum şimdi, oğlum okuldan gelmeden bitireyim. Alıntılara da sonra bakayim. Amaaaa bunu yazarken kızım yapıştı bi süt vereyim bi altına bakayim
Benimde kız durursa 2 saat spora ayırdım bugün. Akşama yemeğimde var ohhh. Hadi emzir başla sen bende geliyorum arkadan

Bende de gebelik şekeri vardı,diyetle düzene girdi,sıkı sıkıya uyarsan düzene giriyor.

ben ilk basadigim hafta bile 2.2 kg anca verdim şu an %2 benim için imkansız belki %1.5 için zorlarim ama hayali bı rakam vücudumu tanıyorum cunki %2 hedef kıyamam kaptanım ama %1.5 hedef koyuyorum
Pazarlık yok
Hedefini %2 olarak belirledim...
İstersen yaparsın, sadece inan :))

Niye artı olduğunu bilirsin, sebebini de yazsaydın keşke, o hataya düşmeyelim

Ay buna şükür inşallah artık başladı
Bak donumu da çıkarttım tarttım
geçen cuma :74.8
Bugün :74.6
Fark:-200
Handandandan canım dediğini yaptım ev için beklemedeyim
Canım sevindim direnci kirmana her hafta donunu çıkart ya da çıkartma bence her zmn aynı kıyafetle tartilmak gerekir ben iç çamaşırı dışında kıyafetle tartilmam hiç bı zaman
Pazarlık yok
Hedefini %2 olarak belirledim...
İstersen yaparsın, sadece inan :))
Hadi insAllah kaptanım o zmn bu hafta günü erken kapatmaya çalışcam bklm bı de nasıl olacak eşimden dolayı her zmn geç yiyorum

Ay buna şükür inşallah artık başladı
Bak donumu da çıkarttım tarttım
geçen cuma :74.8
Bugün :74.6
Fark:-200
Handandandan canım dediğini yaptım ev için beklemedeyim
Direnci kırmış olman çok güzel
Haftaya senden de %2 bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…