Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Denedim canım pek bişey değişmedi yarın yine pompa kiralıcam meme reddide var bakalım 2 saate bir sağmaya başlıcam belki biraz artar
Bazıları fena motivasyonlu, bu hafta beni gececekmişşşş
30 eylül yazıyo ama yanlış alıntı yapmadım, papatyam yanlıs yazmış
Afiyet olsun canımmm ,güzel bir gun olmuş menu spor
Ay yanlış yazmışım yaaaa. Çok motiveyim haftaya kendi rekorunu istiyorum dicem ana ilk hafta 4.1 kg verdim mümkün değil geçemem

Kaç cc içıyor canım, ek gıda karsılamıyor mu sutun az oldugu yerde?

E ela_2019 elom balım kaynağım tebrik ediyorum canım bin maşallah istedin mi durdurak bilmiyorsun
Yine derecedeyiz maşallah emek veren herkesi çok çok tebrik ediyorum bravo
Canimin içi teşekkür ederim. Yeterki direnç olmasin gidecek insallahhhh. Bu sefer her zamankinden cok istiyorum.

Azalma, yada kıvamı
Yok canım. Ben yiyorum günde en az 3 öğün. Emzirmesem çoktan verirdim zaten. Ama çok uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum. Bazen çok nadir dün gibi 4 te falan bırakıyorum. Kefir pekmez tahin bazen helva et balık ekmek her şey yiyorum. Sadece miktarları azalttım. Geçenlerde bi azalma hissettim. 2 gün tahin pekmez yedim toparladı şükür. Ama toparladı dediysem de ancak yetiyor benimki doğduğundan beri. Sadece süt çaylarımı içmeyi unutuyorum. Onlara da tekrar başlıcam inş

Hem kandil simidi hem pilav olmamış ama cuma menüsü fazla bile söyleyemem

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Öyle de denerim kuzum sağol

Canim isirma problemini ne yaptin canim.
Unuttumu biraz

Iyi cok şükür. Yeşillik falan yiyor musun. Dereotu yee bol bol . Benim de çok şükür yetiyor. Ben de hep kontrollü ilerledim.

Iyi cok şükür. Yeşillik falan yiyor musun. Dereotu yee bol bol . Benim de çok şükür yetiyor. Ben de hep kontrollü ilerledim.
Dereotu alıyorum doğumdan beri 1 2 yiyorum sonra unutuyorum çürüyor
salata yapma alışkanlığını bi türlü kazanmadım. Yıkamaya üşeniyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…