- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.761
Denedim canım pek bişey değişmedi yarın yine pompa kiralıcam meme reddide var bakalım 2 saate bir sağmaya başlıcam belki biraz artarTeşekkür ederim kaptanimçok hırs yaptım
Vee şu an da diyorum ki 71.9
3 hafta sonra 69 um
Kayisi artı yeşil çay birlikte işe yarıyor gibi deneyebilirsin.
Sagoll canim. Aynen 73 u cok istiyordum. Tutturdum.
Haftaya eklenir o gramlar canim
Canim diyetisyen denedin mi hiç emziren anne diyeti yapsan bence sütün artabilir.
Bebeğim iyiyimmm cok şükür
Ay yanlış yazmışım yaaaa. Çok motiveyim haftaya kendi rekorunu istiyorum dicem ana ilk hafta 4.1 kg verdim mümkün değil geçememBazıları fena motivasyonlu, bu hafta beni gececekmişşşş
30 eylül yazıyo ama yanlış alıntı yapmadım, papatyam yanlıs yazmış
Afiyet olsun canımmm ,güzel bir gun olmuş menu spor
Sen bu azimle verirsin canım merak etmeSenden kötüleri de var diye
erken davranmisim sevinmekle3. Yüz canım. 10. Takım 2. Onlarınki 0.840
Insallahhh canim. Hepimiz verip istedigimiz kiloya inelim. Senin sütünde bi değişiklik oldu muSen bu azimle verirsin canım merak etme
Kaç cc içıyor canım, ek gıda karsılamıyor mu sutun az oldugu yerde?Denedim canım pek bişey değişmedi yarın yine pompa kiralıcam meme reddide var bakalım 2 saate bir sağmaya başlıcam belki biraz artar
Ay yanlış yazmışım yaaaa. Çok motiveyim haftaya kendi rekorunu istiyorum dicem ana ilk hafta 4.1 kg verdim mümkün değil geçemem
Canım kızım 3 aylık prematüre doğdu sütüm hem azdı hatta yok gibi o yüzden mama alıyorKaç cc içıyor canım, ek gıda karsılamıyor mu sutun az oldugu yerde?
Nasıl bir değişiklikInsallahhh canim. Hepimiz verip istedigimiz kiloya inelim. Senin sütünde bi değişiklik oldu mu
Azalma, yada kıvamıNasıl bir değişiklik
Yok canım. Ben yiyorum günde en az 3 öğün. Emzirmesem çoktan verirdim zaten. Ama çok uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum. Bazen çok nadir dün gibi 4 te falan bırakıyorum. Kefir pekmez tahin bazen helva et balık ekmek her şey yiyorum. Sadece miktarları azalttım. Geçenlerde bi azalma hissettim. 2 gün tahin pekmez yedim toparladı şükür. Ama toparladı dediysem de ancak yetiyor benimki doğduğundan beri. Sadece süt çaylarımı içmeyi unutuyorum. Onlara da tekrar başlıcam inşAzalma, yada kıvamı
Hem kandil simidi hem pilav olmamış ama cuma menüsü fazla bile söyleyemem28.10.2020
11:00
Tarcınlı süt
17:00
1 kandıl sımıtı
5 kasık kuru fasulye
2 kasık pilav
Su2lt
29.10.2020
11:30
Tarcınlı süt
18:00
2 kaşık yeşil mercimek çorbası
4 sıkım çiğ köfte kıvırcık
Su 2lt
Afiyet olsun canım güzel olmuş30 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Ev yapımı tereyağda bir yumurta
5 adet fındık bir ceviz
Bir çeri domates
Bir kıl biber
Yarım dilim ekmek
ara öğüm14.30
Sade Türk kahvesi
Minik Elmalı kurabiye bir tane çok küçüktü
akşam yemeği18.30
Bir kepçe domates çorbası
3 kaşık pilav
2 kaşık nohut
3 kaşık salata
Bir kase yoğurt
su:2 litreyi tamamlamaya çalışıyorum
Spor: 60 dakika Leslie 180 puan
28 dakika jillian 112 puan
16 dakika chole 64 puan
Toplam :356 puan
Çocuk durursa gece bi Leslie daha yapmak istiyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuş30 Ekim Cuma
Kahvaltı 11:40
3 zeytin
1 kk Beyaz peynir
3 kaşık yoğurt
El kadar bazlama
3 kaşık menemen
Çay
Ara
Çayla bı tane ay çekirdekli gevrek
Akşam 19:00
2 kepçe pirinçli tavuk suyu çorbası
3 tane baş parmak boyutunda lahana sarması
1 küçük ince dilim kavun
Su 2.5lt
Spor yok
Öyle de denerim kuzum sağolTeşekkür ederim kaptanimçok hırs yaptım
Vee şu an da diyorum ki 71.9
3 hafta sonra 69 um
Kayisi artı yeşil çay birlikte işe yarıyor gibi deneyebilirsin.
Sagoll canim. Aynen 73 u cok istiyordum. Tutturdum.
Haftaya eklenir o gramlar canim
Canim diyetisyen denedin mi hiç emziren anne diyeti yapsan bence sütün artabilir.
Bebeğim iyiyimmm cok şükür
Yok canım. Ben yiyorum günde en az 3 öğün. Emzirmesem çoktan verirdim zaten. Ama çok uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum. Bazen çok nadir dün gibi 4 te falan bırakıyorum. Kefir pekmez tahin bazen helva et balık ekmek her şey yiyorum. Sadece miktarları azalttım. Geçenlerde bi azalma hissettim. 2 gün tahin pekmez yedim toparladı şükür. Ama toparladı dediysem de ancak yetiyor benimki doğduğundan beri. Sadece süt çaylarımı içmeyi unutuyorum. Onlara da tekrar başlıcam inş
Iyi cok şükür. Yeşillik falan yiyor musun. Dereotu yee bol bol . Benim de çok şükür yetiyor. Ben de hep kontrollü ilerledim.Yok canım. Ben yiyorum günde en az 3 öğün. Emzirmesem çoktan verirdim zaten. Ama çok uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum. Bazen çok nadir dün gibi 4 te falan bırakıyorum. Kefir pekmez tahin bazen helva et balık ekmek her şey yiyorum. Sadece miktarları azalttım. Geçenlerde bi azalma hissettim. 2 gün tahin pekmez yedim toparladı şükür. Ama toparladı dediysem de ancak yetiyor benimki doğduğundan beri. Sadece süt çaylarımı içmeyi unutuyorum. Onlara da tekrar başlıcam inş
Sagolll canimmm tesekkurler
Dereotu alıyorum doğumdan beri 1 2 yiyorum sonra unutuyorum çürüyorIyi cok şükür. Yeşillik falan yiyor musun. Dereotu yee bol bol . Benim de çok şükür yetiyor. Ben de hep kontrollü ilerledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?