- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.521
Aklıma nöbette 1 WC de toplu halde sigara içerken yakaladığım öğrenciler geldiEskiden kamera vs yoktu belletmen 10 gibi yoklama alıp ışıkları kapatırdı biz banyonun kilidinin yedeğini çıkarmıştık kimse bizde olduğunu bilmiyordu ki gece yarısı kilitli banyoyu kimse kontrol etmezdi zaten
Koşa koşa yazdım
1 kase pekmez mi3 kasım salı
10.00
2 tb ekmek sucuklu kaşarlı tost
12.00
1 kase mısır gevreği
14.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 muz
16.00
3 tb ekmeği
1 kase pekmez
18.30
4 yk Ali nazik
bugün aşırı tatlı krizine girdim maalesef
Kız ben sigara içmezdim yani bi iki yalancıktan çekmişliğim var o zaman bize çok büyük gelen dertlerimizi paylaşıp arabesk müzik dinleyip efkarlanmak hoşumuza gidiyordu ergen psikolojisi böyle mazoşist sanırsamNöbette 1 WC de toplu halde sigara içerken yakaladığım öğrenciler geldi
Bdv mayın tarlası ban yememek zorPolemiğe girmiş
Bende listeye almayı düşünüyordum
Valla 2 kepçe vardır hiç saymadım. Cam Kahvaltı kaseleri1 kase pekmez mikaç kepçe alıyor bu kase
Ben her haltı beğeniyorumKoşa koşa yazdımkız süpürge sen de habire atarları beğeniyon hiç menü falan görmüyoz
Gebe topiklerinde olmuş olayBdv mayın tarlası ban yememek zor
Başkan akşama kadar koşsan zor yakarsın ne ettinValla 2 kepçe vardır hiç saymadım. Cam Kahvaltı kaseleri
Biraz okudum pammıkla yeni yeni kaynaşıyorduk tühGebe topiklerinde olmuş olay
Hamile garibanlara mi dalaşmışGebe topiklerinde olmuş olay
Ya İnan bilmiyorum. Aşırı derecede tatlı istedi canım. Açlık da hissetmedim ki o arada yiyeyim. Uykusuzluktan mi bilmiyorum. Bugün yine geceden kalmaydım benim minik cadıdan mütevellitBaşkan akşama kadar koşsan zor yakarsın ne ettin
Yok pimpirikli bir yeni anneyeHamile garibanlara mi dalaşmışzaten hamilelikte Allah vurmuş gibi yuvarlana yuvarlana zar zor gidiyorsun ne istemiş garibanlardan
Uykusuzluk bana da yaramıyor o enerjisizliği anca yiyerek dengeleyebilirmişim gibiYa İnan bilmiyorum. Aşırı derecede tatlı istedi canım. Açlık da hissetmedim ki o arada yiyeyim. Uykusuzluktan mi bilmiyorum. Bugün yine geceden kalmaydım benim minik cadıdan mütevellit
Yanında ekmek yerine kaseyi kafaya diksen eminim miden bulanırdı :)) içemezdinYa İnan bilmiyorum. Aşırı derecede tatlı istedi canım. Açlık da hissetmedim ki o arada yiyeyim. Uykusuzluktan mi bilmiyorum. Bugün yine geceden kalmaydım benim minik cadıdan mütevellit
Bunu ben de düşündüm ama aklıma gelince ekmekleri yemiştimYanında ekmek yerine kaseyi kafaya diksen eminim miden bulanırdı :)) içemezdin
Biraz kilo verdikten sonra değişseydin ya...İyi akşamlar kızlar yenice gelebildim öğle sonu eşimle çarşıya gittik ne zmndr soyleniyordum alyans ve tektasimi değiştirdim ordan kumasciya uğradık gelince yemek çay derken giremedim kk ya şimdide oğlum kucağımda oturuyor eli hiç durmuyor zor yazıyorum
Şimdi hemen menümü yazıp menüleri yorumlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?