Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aklıma nöbette 1 WC de toplu halde sigara içerken yakaladığım öğrenciler geldi

1 kase pekmez mikaç kepçe alıyor bu kase

Nöbette 1 WC de toplu halde sigara içerken yakaladığım öğrenciler geldi
Kız ben sigara içmezdim yani bi iki yalancıktan çekmişliğim var o zaman bize çok büyük gelen dertlerimizi paylaşıp arabesk müzik dinleyip efkarlanmak hoşumuza gidiyordu ergen psikolojisi böyle mazoşist sanırsam

Başkan akşama kadar koşsan zor yakarsın ne ettin
Ya İnan bilmiyorum. Aşırı derecede tatlı istedi canım. Açlık da hissetmedim ki o arada yiyeyim. Uykusuzluktan mi bilmiyorum. Bugün yine geceden kalmaydım benim minik cadıdan mütevellit

Ya İnan bilmiyorum. Aşırı derecede tatlı istedi canım. Açlık da hissetmedim ki o arada yiyeyim. Uykusuzluktan mi bilmiyorum. Bugün yine geceden kalmaydım benim minik cadıdan mütevellit
Uykusuzluk bana da yaramıyor o enerjisizliği anca yiyerek dengeleyebilirmişim gibi

Yanında ekmek yerine kaseyi kafaya diksen eminim miden bulanırdı :)) içemezdin

İyi akşamlar kızlar yenice gelebildim öğle sonu eşimle çarşıya gittik ne zmndr soyleniyordum alyans ve tektasimi değiştirdim ordan kumasciya uğradık gelince yemek çay derken giremedim kk ya şimdide oğlum kucağımda oturuyor eli hiç durmuyor zor yazıyorum
Şimdi hemen menümü yazıp menüleri yorumlarim

Biraz kilo verdikten sonra değişseydin ya...
Birkaç ay sonra bol gelirler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…