- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.481
Cok teşekkür ederim canimMerhaba canim.
Ne mutlu sana. Diyete devammi ara mi verdin.
Keçiboynuzunu hastalık hariç verme istersen canım, erkek bebeklere tavsiye etmiyorlarKizlar hic gelemedm ya kosturmali gecti ogleden sonram disardaydk esim pazara gitti bizde oglanla yuruduk arkasina eve gelip cocugu doyur baligi firina at piserken salata vs yaptm. Mutfagi topla cay vs derken oglana mama falan yedirdm. Smdi uyumasni bekliyorm ama zıpkın gibi kosuyor acaba yatmadan once verdigm mama enerji mi veriyor icine ceviz keciboynuzu muz koyuyorm cunki
Hoş geldin canım hayırlı olsun rozetinMerhaba arkadaslaar selam veriyim dedim nasilsinizozledim sizleri herkes fit ve mutludur insallah
Benim mezun rozetim tanimlandi bugün sizlerle basardim bunuhepinizi cok öpüyorum sevgiler
Bizim aileninde tek dinleyeni benim ama her müzik türünü dinlerim, YK da dahiliyi ki onu dinlemiyorsun bizim biraz aileden kaynaklı. Bizimkiler de hiç dinlemez.
Ben lisedeyken yk nın bomba bombası , bas gaza aşkımı patlamıştıiyi ki onu dinlemiyorsun bizim biraz aileden kaynaklı. Bizimkiler de hiç dinlemez.
Birkaç gün içmesen canım rahatlarsa miden muhtemelen ondandırMidem ağrıyor son günlerde
Limonlu sudan şüpheleniyorum
Tabi birazda sinirin etkisi vardır...
Sizde de limonlu su mide ağrısı yapıyor mu kızlar
Benim çağımda daha olgun sanatçılar vardıBen lisedeyken yk nın bomba bombası , bas gaza aşkımı patlamıştıNe yıllardı
Yemin işi iyiymis ama ben yapamam ya bozarsam diye :/Alıntılarım duruyor, akşam kızımı uyuturken cevaplayacağım.. Bugün çok kötüydü her şeye saldırmak istiyordum, iyi ki helva ve tahin pekmeze yemin etmiştim yoksaaa doymak bilmezdim. Cok zor tuttum kendimi cokkk. Smoothie durdurdu biraz. Akşama da dolma vardı yememek için 2 yumurta kırdım ama hala açım
Ben 15
Bi kardeşim 13
Biri 6
En küçüğümüz 9 aylıktı
Pekmez yogurtla vermiyorm cnm zaten yogurt oyle tuketmiyor ya ayran yada tarhana corbasina karisdiriyorm. Tahinpekmez yiyor bazen. Muzla pekmez veriyordm eskiden bayadir vermedm onu deniyebillrm tekrarBenm oglum da içmiyor yaa. Bal koydum ilmadi mandalina sıktım olmadi. Cok zor gercekten
Inşallah bu gece rahat uyuruz canim. Allahim şifa versin hepsine
Tamam canim ona bi bakayim bu alintilardan sonra. Basma ihtimalim yüksek.
Canim pekmezi yogurtla verme. Gündüz bi meyve rendeleyip ona karıştırabilirsin.
Senin kız mi hasta. Oğlun anladim bende. Cok geçmiş olsun. Nasil şimdi
Ben sevmiştim aslında ama duzeltebilirsem duzeltiyim.
Daha dur canimmm. Daha gelip ayağına yapışacak. Elini tutup içeri cekeecek
Oo dersler süper olmuş. Baya rahatlarsin böyle.
Bu ara da sayenizde müzik dinlemiş oluyoum yoksa pek aram yok
Maalesef içmedi.
Sorma canim . Yoksa doymak bilmiyorum. Kendimi frenleyemiyorum.
Basiniz sagolsun cnmıyı degılım canım ya aklım hep ablamlarda okuldan arkadasımızı kaybettık, sedayı , bıraz dagıldım ablamla telefonda konusuyorduk yıne sallandık yıne sallandık dedıkce panık atagım gelıyor
Sagol cnmafiyet olsun cok guzel menu:)
guzel olmus afiyet olsun:)
Hosgeldn cnm cok sevindm mezun rozetini almana :) kac kilo oldunMerhaba arkadaslaar selam veriyim dedim nasilsinizozledim sizleri herkes fit ve mutludur insallah
Benim mezun rozetim tanimlandi bugün sizlerle basardim bunuhepinizi cok öpüyorum sevgiler
Neden acaba, bende aksine direnci yukselsin hastalıga kapılmasın diye veriyordm ama gunluk 1 caykasigi. Hatta bitti gibi yeni alicaktimKeçiboynuzunu hastalık hariç verme istersen canım, erkek bebeklere tavsiye etmiyorlar
Grup vitamin vardı bir deBenim çağımda daha olgun sanatçılar vardı
Lise de Onur Akın dinlerdik.
Üniversite de Yalın dinledik.
Sonrasında da Emre Aydın
Keçiboynuzu erkeklerin ergenliğe erken girmesine neden oluyor canım..Neden acaba, bende aksine direnci yukselsin hastalıga kapılmasın diye veriyordm ama gunluk 1 caykasigi. Hatta bitti gibi yeni alicaktim
Hiç bilmiyorum :))Grup vitamin vardı bir de
Ayy ozaman vermiym olmadi pekmeze doneyim ben :)Keçiboynuzu erkeklerin ergenliğe erken girmesine neden oluyor canım..
Beden gelişimi erkeklerde daha yavast oluyor.
Beden gelişimini tamamlamadan girerse boyda kısa kalabilir
Bende onları bilmiyorm bizim dönemler farklıdır tabi yaş farkındanHiç bilmiyorum :))
Grup olarak favorim İzel Ercan Çelik
Cok sagol canimHoş geldin canım hayırlı olsun rozetin
Cok saol canimHosgeldn cnm cok sevindm mezun rozetini almana :) kac kilo oldun
Boşver diziyi, bağımlılık yapmasın sonraOglum uyudu esimde iste yapcak isim yok telefonda bakcak biseyde yok uykum da yok resmen bosluga dustum suanbi dizi mi izlesem ne izlesem acaba.
Menengiç kahvesi epey kalorili canım, sabah içsen daha iyi olur.3 kasım MENUM:
9:30 kahve, ceyrek muz, 1 kare bitter
11:30 2 dilim cavdar, 1 hasl yumurta, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 2 dilim hindi fume salam
15:30 kahve, nesfit bar(89kalori)
17:15 büyuk tabak yogurt soslu tavuklu Salata (3 yk yogurt, parca tavuk gögus)
20:00 - 21:00 civari sütlu menengic kahvesi icebillirim
2.5 lt Su
Spor oglum uyuynca yapabillrm.
Nesfit yemesen daha da güzel olurmuş afiyet olsun canım3 kasım MENUM:
9:30 kahve, ceyrek muz, 1 kare bitter
11:30 2 dilim cavdar, 1 hasl yumurta, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 2 dilim hindi fume salam
15:30 kahve, nesfit bar(89kalori)
17:15 büyuk tabak yogurt soslu tavuklu Salata (3 yk yogurt, parca tavuk gögus)
20:00 - 21:00 civari sütlu menengic kahvesi icebillirim
2.5 lt Su
Spor oglum uyuynca yapabillrm.
Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesinHayır canım kız. 21 sene oldu
40 yaşındaydı canım. Trafik kazası
Yapar limonlu su bi süre içmesen canımMidem ağrıyor son günlerde
Limonlu sudan şüpheleniyorum
Tabi birazda sinirin etkisi vardır...
Sizde de limonlu su mide ağrısı yapıyor mu kızlar
Ahhhhhh yaaaa ne güzel yıllardıHiç bilmiyorum :))
Grup olarak favorim İzel Ercan Çelik
Çok az olmuş canım afiyet olsun3 Kasım Salı
08:00 >>> 2 kase salata
2 kepçe yoğurt
10 'ar adet badem ve fındık
14:30 >>> 4 kepçe yoğurt+1 yk keten tohumu+1tk chia
19:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
Su >>> 2 lt
Spor >>> 90 dk orta tempolu yürüyüş
90*2=180 puanPnrrr-12
Yapsa da izleyemiyorm ki cocuktan anca uyurken ve genelde spor yaparken izliyorm ama en son izledigm sacma biseydi ve final oldu yeni birsey lazım aslındaBoşver diziyi, bağımlılık yapmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?