Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En iyisi bende nerdeyse hergun tartiliyorm, bi vazgecemedim şu huyumdan

pek aymamış sana gün be canım
günaydın
Aynen hanımefendi bi daha yattı ben de ona şu an almayacağımız oda takımı baktım
Benimdeeee
Bir gun alarm yada bebeler uyandirmadan kendim uyanmak istiyorum(
Nerdeeee gel sarılalım bacım modumuz düzelir
Günaydın kızlar. Bugun pazar var, eksiklerimde var, gitsemmi bilmiyorum. Esim oglenci gece gec geldi uyuyor gidersem simdilerde tenhayken pazar oglumla gidip gelcm. Ogleden sonra cok kalabalık oluyor.
Bizim de pazar var bugün sebze de bitti hava yağmurlu çocukla gidemem eşim işte 5 gibi hava kararıyor burda o da yetişemez kaldırıyorlar akşama bir şey kalmıyor zaten bu hafta manavdan alacağız artık

Günaydın kızlar. Bugun pazar var, eksiklerimde var, gitsemmi bilmiyorum. Esim oglenci gece gec geldi uyuyor gidersem simdilerde tenhayken pazar oglumla gidip gelcm. Ogleden sonra cok kalabalık oluyor.
Bugun pazar isi benimde var. Eksik var baya. Esim evde allahtan o alip gelir hava yagmurlu cunku
ahhh ahhhh görür müyüz o günleri acaba
ne diyelim bunada sukur
Günaydın Kızlar
En sevdiğim hava
Dışarda gök parçalanırcasına bir gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağmur var
Ben dersteyim, bu güzelliği seyredemiyorum
Yaa hava cok kapali oglen olacak nerdeyse ama sabahin 8i gibi hala
Nerdeeee gel sarılalım bacım modumuz düzelir
gel bacim gel.

Bugun pazar isi benimde var. Eksik var baya. Esim evde allahtan o alip gelir hava yagmurlu cunku

ne diyelim bunada sukur

Yaa hava cok kapali oglen olacak nerdeyse ama sabahin 8i gibi hala

gel bacim gel.

Burdada yagmur basladı benim pazar işi kaldı artık sonra manavdan alirm. Ama cuma pazarı var esimde izinli o gun gider olmadi orası biraz uzak

En iyisi bende nerdeyse hergun tartiliyorm, bi vazgecemedim şu huyumdan
ben de eskiden çok tartılırdım ama gün gün o kadar oynama oluyor ki bir gün eksi bir gün artı ve artı olduğunda bütün motivasyonum kaçıyor o yüzden vazgeçtim tartılmaktan

Ayy bugün herkesin pazar günü mü. Bizimde pazar var. Eşim yapiyor. Belki c.tesi hava güzel olursa ben de bi çıkarım.

Bugun cok dengesiz bir gün oldu. Yat kalk yat kalk. Şu an kızımın yine uykusu var ama uyumuyor. Oğlum tepemde

Gunaydinlar

Sabahin nurunda 7 de canli derslere uyandik. Kalk kizim tabletin basina hadi diyorum cocuklar vay bugunleri de mi gorecektik diye guluyorlar

Sagol canım cişi sızdı uzerindede ince tulum vardi mecbur tamamen degistirdm zıbında dahil uykusu dagıldı sanrm ama tam 3 saat uyaniktik. Neyseki sonradan uyudu ama ondada kackez memeye kalktı
Soyununca uykusu açılmış demek ki bazen çok yorucu oluyor geceleri
Kolay gelsin canım
Günaydın Kızlar
En sevdiğim hava
Dışarda gök parçalanırcasına bir gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağmur var
Ben dersteyim, bu güzelliği seyredemiyorum
Günaydın canım bende sevmeyenlerdenim

U UcanSupurge nasıl yatak odası bakiyorsn, bende montessori mi diyorlar yanls yazmis olabilltm onlara cok heves ediyorm ama sonrası icin tabi
Çileğin genç odalarına bakıyorum canım bi daha oda değiştirmek istemiyorum ileride zaten çocuğa oda yapmadık odasında eşimin bekarken kullandığı dolap ve baza var tabi bizimki hala beşiğinde yatıyor
benım ablam universitede hoca canım onları okula cagırıyorlar
Onlar niye ara vermemişler ki çok saçma

Kızlar kayınvalidemin testi pozitif çıktı.
Biz nasıl önlem alabiliriz ne yiyip içelim hafif geçsin diye
Bana tane kekik dağ kekiği iyi geliyordu canim. Sumak kişniş demledim. Onlarda iyi. Bol bol soğan sarmısak tukettik.

Bana tane kekik dağ kekiği iyi geliyordu canim. Sumak kişniş demledim. Onlarda iyi. Bol bol soğan sarmısak tukettik.
Tmm canm sağol. Dağ keKiğı benim de aklımda ve sarımsak.

Benim hafif boğaz ağrım var.
Sırtımda üç dört gündür soğuk hissediyorum. Üşüme geliyor ve bu sabah belki de korkudandir ishal oldum. Corona olmuş olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…