- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.601
En iyisi bende nerdeyse hergun tartiliyorm, bi vazgecemedim şu huyumdanafiyet olsun canım güzel olmuş
sağol canım
ben de merak ediyorum canım bakalım nasıl olacak cuma günü, özellikle tartılmıyorum anlık oynamalar moralimi bozmasın diye
afiyet olsun canım
günaydın canım :)
Aynen hanımefendi bi daha yattı ben de ona şu an almayacağımız oda takımı baktımpek aymamış sana gün be canım
günaydın
NerdeeeeBenimdeeee
Bir gun alarm yada bebeler uyandirmadan kendim uyanmak istiyorum(
Bizim de pazar var bugün sebze de bitti hava yağmurlu çocukla gidemem eşim işte 5 gibi hava kararıyor burda o da yetişemez kaldırıyorlar akşama bir şey kalmıyor zaten bu hafta manavdan alacağız artıkGünaydın kızlar. Bugun pazar var, eksiklerimde var, gitsemmi bilmiyorum. Esim oglenci gece gec geldi uyuyor gidersem simdilerde tenhayken pazar oglumla gidip gelcm. Ogleden sonra cok kalabalık oluyor.
Bugun pazar isi benimde var. Eksik var baya. Esim evde allahtan o alip gelir hava yagmurlu cunkuGünaydın kızlar. Bugun pazar var, eksiklerimde var, gitsemmi bilmiyorum. Esim oglenci gece gec geldi uyuyor gidersem simdilerde tenhayken pazar oglumla gidip gelcm. Ogleden sonra cok kalabalık oluyor.
ahhh ahhhh görür müyüz o günleri acaba
Yaa hava cok kapali oglen olacak nerdeyse ama sabahin 8i gibi halaGünaydın Kızlar
En sevdiğim hava
Dışarda gök parçalanırcasına bir gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağmur var
Ben dersteyim, bu güzelliği seyredemiyorum
Nerdeeeegel sarılalım bacım modumuz düzelir
Aynen hanımefendi bi daha yattı ben de ona şu an almayacağımız oda takımı baktım
Nerdeeeegel sarılalım bacım modumuz düzelir
Bizim de pazar var bugün sebze de bitti hava yağmurlu çocukla gidemem eşim işte 5 gibi hava kararıyor burda o da yetişemez kaldırıyorlar akşama bir şey kalmıyor zaten bu hafta manavdan alacağız artık
Bugun pazar isi benimde var. Eksik var baya. Esim evde allahtan o alip gelir hava yagmurlu cunku
ne diyelim bunada sukur
Yaa hava cok kapali oglen olacak nerdeyse ama sabahin 8i gibi hala
gel bacim gel.
benım ablam universitede hoca canım onları okula cagırıyorlarAllah Allah bizim yeğenler okula gitmiyor 1 hafta eğitime ara verilmiş
ben de eskiden çok tartılırdım ama gün gün o kadar oynama oluyor ki bir gün eksi bir gün artı ve artı olduğunda bütün motivasyonum kaçıyor o yüzden vazgeçtim tartılmaktanEn iyisi bende nerdeyse hergun tartiliyorm, bi vazgecemedim şu huyumdan
günaydın canımmGünaydın Kızlar
En sevdiğim hava
Yağmurlu hava benim için çay, kahve, kitap demek canımgünaydın canımm
ben de hiç sevmem yağmurlu havayı ruhum daralır ayy
Gunaydinlar
Sabahin nurunda 7 de canli derslere uyandik. Kalk kizim tabletin basina hadi diyorum cocuklar vay bugunleri de mi gorecektik diye guluyorlar
Soyununca uykusu açılmış demek ki bazen çok yorucu oluyor geceleriSagol canım cişi sızdı uzerindede ince tulum vardi mecbur tamamen degistirdm zıbında dahil uykusu dagıldı sanrm ama tam 3 saat uyaniktik. Neyseki sonradan uyudu ama ondada kackez memeye kalktı
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar. Bugun pazar var, eksiklerimde var, gitsemmi bilmiyorum. Esim oglenci gece gec geldi uyuyor gidersem simdilerde tenhayken pazar oglumla gidip gelcm. Ogleden sonra cok kalabalık oluyor.
Günaydın canım bende sevmeyenlerdenimGünaydın Kızlar
En sevdiğim hava
Çileğin genç odalarına bakıyorum canım bi daha oda değiştirmek istemiyorum ileride zaten çocuğa oda yapmadık odasında eşimin bekarken kullandığı dolap ve baza var tabi bizimki hala beşiğinde yatıyorU UcanSupurge nasıl yatak odası bakiyorsn, bende montessori mi diyorlar yanls yazmis olabilltm onlara cok heves ediyorm ama sonrası icin tabi
Onlar niye ara vermemişler ki çok saçmabenım ablam universitede hoca canım onları okula cagırıyorlar
Oh ne guzel uyumussun en azindangunaydin kizlarrr
esim sabah 6 da ise gittikten sonra geri yattim yeni uyandim
kizimda uyyo daha
bi kahve icip kendime geliyim:)
Saat 1den beri uyanigiz ya cildirmak uzereym1 saatirde uyuyp uyuyp tekrar uyaniyor iyice serseme cevirdi benide ya
Ben bunu ne kadar zamandır yaşıyorumCokkk uykummmmm varrrr ikiside uyanikkkk
insAllah hafif atlatırlar cnm pek bilgim yok benim ne yenirKızlar kayınvalidemin testi pozitif çıktı.
Biz nasıl önlem alabiliriz ne yiyip içelim hafif geçsin diye
Bana tane kekik dağ kekiği iyi geliyordu canim. Sumak kişniş demledim. Onlarda iyi. Bol bol soğan sarmısak tukettik.Kızlar kayınvalidemin testi pozitif çıktı.
Biz nasıl önlem alabiliriz ne yiyip içelim hafif geçsin diye
Tmm canm sağol. Dağ keKiğı benim de aklımda ve sarımsak.Bana tane kekik dağ kekiği iyi geliyordu canim. Sumak kişniş demledim. Onlarda iyi. Bol bol soğan sarmısak tukettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?