- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.621
Kızlar kayınvalidemin testi pozitif çıktı.
Biz nasıl önlem alabiliriz ne yiyip içelim hafif geçsin diye
Belki siz de oldunuz hafif atlatıyorsunuz canım korkma Rahat ol grip gibi atlatacağız de kendini o yönde telkin etTmm canm sağol. Dağ keKiğı benim de aklımda ve sarımsak.
Benim hafif boğaz ağrım var.
Sırtımda üç dört gündür soğuk hissediyorum. Üşüme geliyor ve bu sabah belki de korkudandir ishal oldum. Corona olmuş olabilir miyim
Gecmis olsun canim. İns hafifce atlatir kv den.Kızlar kayınvalidemin testi pozitif çıktı.
Biz nasıl önlem alabiliriz ne yiyip içelim hafif geçsin diye
Gel bize yaz @Furha63 ün kayınvalidesi de korona olmuşBu konuda iddialıyım ama söylesem hemen fiyat fırlar, o nedenle bilgimi kendime saklıyorum
İnşallah kolay geçer.Belki siz de oldunuz hafif atlatıyorsunuz canım korkma Rahat ol grip gibi atlatacağız de kendini o yönde telkin et
Yiyecek içecek konusundaHandandandan ya sevk ediyorum seni derslerden fırsat bulup gelince yazar muhakkak
Evet canim olmuş olabilirsin. Benim de ilk boğaz ve baş ağrısı olmuştu. Içten bir üşüme dıştan bir yanma oluyor.Tmm canm sağol. Dağ keKiğı benim de aklımda ve sarımsak.
Benim hafif boğaz ağrım var.
Sırtımda üç dört gündür soğuk hissediyorum. Üşüme geliyor ve bu sabah belki de korkudandir ishal oldum. Corona olmuş olabilir miyim
Benim boğaz ağrım. Sırtımda üşüme ve ishal var cnm.Gecmis olsun canim. İns hafifce atlatir kv den.
Sizde varmi belirti peki
Biz bol bol sogan ve sarimsak tukettim canim.
Keki cayi ictik. Bol boll sivi tukettik. Su ,ev yapimi limonata. Ve beslenmenize dikkat edin. İns kolayca gelir gider. Belki bulasmamistir size
Evet canim olmuş olabilirsin. Benim de ilk boğaz ve baş ağrısı olmuştu. Içten bir üşüme dıştan bir yanma oluyor.
bence de cok sacma okulun heryerı catlak dolu bırdeOnlar niye ara vermemişler ki çok saçma
Siz test yaptiracakmisiniz peki canimBenim boğaz ağrım. Sırtımda üşüme ve ishal var cnm.
Allah yardımcıları olsun inşallahbence de cok sacma okulun heryerı catlak dolu bırde
Böyle giderse yaptırmayız cnm. Rabbim zor duruma düşürmesin eğer hastaneye gidecek kadar ağırlaşirsak zaten hastanede yapilirSiz test yaptiracakmisiniz peki canim
Yoksa evde kendi yontenlerinizlemi gecireceksiniz
Çok geçmiş olsun canım acıl şifalarBöyle giderse yaptırmayız cnm. Rabbim zor duruma düşürmesin eğer hastaneye gidecek kadar ağırlaşirsak zaten hastanede yapilir
Amin sağol cnm❤Çok geçmiş olsun canım acıl şifalar
Nerdeydin gı pammık mahpuslara düşmüşsünKızlar meraba minik bi aradan sonra :))))
Menulerımı yazıp geleyim
Hahaha sorma yaa,halbuki nefsi mudafaydı, beni de attılar hapsa:)))Nerdeydin gı pammık mahpuslara düşmüşsün
Mune biraz zalım, kurunun yanına yaşları da atıyorHahaha sorma yaa,halbuki nefsi mudafaydı, beni de attılar hapsa:)))
Napalım ya cezamı cektım geldim adaletin kestiği el acımaz:))))) ozledım siziMune biraz zalım, kurunun yanına yaşları da atıyor
Hahaha sorma yaa,halbuki nefsi mudafaydı, beni de attılar hapsa:)))
10 saat dersi bi güne niye yığdın ki delüÇok yorgunum, çenemin çıkmadığına şükrediyorum
Napıyon nasılsın iyi misin ? Daha gitme oralaraNapalım ya cezamı cektım geldim adaletin kestiği el acımaz:))))) ozledım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?