- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.641
Aynen aslında tartılmamak en iyisi ben yapamıyorm malesefben de eskiden çok tartılırdım ama gün gün o kadar oynama oluyor ki bir gün eksi bir gün artı ve artı olduğunda bütün motivasyonum kaçıyor o yüzden vazgeçtim tartılmaktan
Sizinki alışkanlıkmi oldu acaba ya, Allah sabır versinBen bunu ne kadar zamandır yaşıyorumCidden sinirleri yıpranıyor insanın
Hosgeldinn pek ayrılma buralardannKızlar meraba minik bi aradan sonra :))))
Menulerımı yazıp geleyim
Yarın sınavlar başlıyor, ders anlatacak öğrenci bulamazdım.10 saat dersi bi güne niye yığdın ki delü
Bende yapamiyorum. Wc öncesi sonrasi bile yapiyorumAynen aslında tartılmamak en iyisi ben yapamıyorm malesef
Sizinki alışkanlıkmi oldu acaba ya, Allah sabır versin
Hosgeldinn pek ayrılma buralardann
Akademik personelleri hiç bırakmıyorlar ki zatenbence de cok sacma okulun heryerı catlak dolu bırde
YetiştimBelki siz de oldunuz hafif atlatıyorsunuz canım korkma Rahat ol grip gibi atlatacağız de kendini o yönde telkin et
Yiyecek içecek konusundaHandandandan ya sevk ediyorum seni derslerden fırsat bulup gelince yazar muhakkak
Dost var, düşman varGel bize yaz @Furha63 ün kayınvalidesi de korona olmuş
Bir daha ban yeme ihtimalin % kaç :)))Kızlar meraba minik bi aradan sonra :))))
Menulerımı yazıp geleyim
Seninki baya ileri düzey misBende yapamiyorum. Wc öncesi sonrasi bile yapiyorum
Benim de ruhumu kasvet kaplar enerjim düşer yataktan kalkmak istemem. Sanırım bende ruhsal romatizma var perdeyi açmadan anlıyorum havayıGünaydın Kızlar
En sevdiğim hava
Dışarda gök parçalanırcasına bir gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağmur var
Ben dersteyim, bu güzelliği seyredemiyorum
Valla bilmiyorum ki canım. Çok pozitif hareketli sosyal bir bebek. Asla mızmız değil. Ama özellikle ben okula başladıktan sonra seminer dönemiyle birlikte böyle bir alışkanlık edindi.Anlam veremiyorumSizinki alışkanlıkmi oldu acaba ya, Allah sabır versin
Seviyorsun bu havaları yağmurluğun varsa giy çık yoksa üşütebilirsin canımDışarıda yağmur var..
Yürüyüşe çıkıp çıkmamak konusunda kararsız kaldım
Numara büyütmen gerek bence canımKızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz
Belkide seni özluyor gun icinde az gördugu icin seninle vakit gecirmek istiyor olabillr. Insallah gecer bu dönemler de, yıpratıcı oluyordur eminim calışıyorsun cunku birdeBenim de ruhumu kasvet kaplar enerjim düşer yataktan kalkmak istemem. Sanırım bende ruhsal romatizma var perdeyi açmadan anlıyorum havayı
Valla bilmiyorum ki canım. Çok pozitif hareketli sosyal bir bebek. Asla mızmız değil. Ama özellikle ben okula başladıktan sonra seminer dönemiyle birlikte böyle bir alışkanlık edindi.Anlam veremiyorum
Çok sinir bozucu gerçekten inşallah ısırma huyu ve geve uyanmaları aynı anda yok olurBelkide seni özluyor gun icinde az gördugu icin seninle vakit gecirmek istiyor olabillr. Insallah gecer bu dönemler de, yıpratıcı oluyordur eminim calışıyorsun cunku birde
Onuda yaptim son 1 haftadir 4+ tan 5e gectik. Simdi bile sızdırdi 2 bucuk saatir uyuyor mesela 2 kez emmeye kalktı yatmadanda 100ml civari su icmisti :/Numara büyütmen gerek bence canım
Son günlerde diyince aklıma geldi, üşşüyor olabilir canım, üstünü biraz kalınlaştır.Onuda yaptim son 1 haftadir 4+ tan 5e gectik. Simdi bile sızdırdi 2 bucuk saatir uyuyor mesela 2 kez emmeye kalktı yatmadanda 100ml civari su icmisti :/
SıfırBir daha ban yeme ihtimalin % kaç :)))
Ya çok tatlısın , marka vermemek için nasıl ugraamıssın, canım ben en ıyısı olandan kullanıyorum dogru anladıysam :)) sızma yaşamadık hiç .Kızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz
Haha iyiyim canım sagol , gitmem gitmem , bura benim evim yuvam artık:)))Sayılı gün çabuk bitti bacım 3 gün yatanlar var
10 saat dersi bi güne niye yığdın ki delü
Napıyon nasılsın iyi misin ? Daha gitme oralara
Hahaha kendimi evin şımarık cocugu gibi hissettımAynen aslında tartılmamak en iyisi ben yapamıyorm malesef
Sizinki alışkanlıkmi oldu acaba ya, Allah sabır versin
Hosgeldinn pek ayrılma buralardann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?