Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de eskiden çok tartılırdım ama gün gün o kadar oynama oluyor ki bir gün eksi bir gün artı ve artı olduğunda bütün motivasyonum kaçıyor o yüzden vazgeçtim tartılmaktan
Aynen aslında tartılmamak en iyisi ben yapamıyorm malesef
Ben bunu ne kadar zamandır yaşıyorum Cidden sinirleri yıpranıyor insanın
Sizinki alışkanlıkmi oldu acaba ya, Allah sabır versin
Kızlar meraba minik bi aradan sonra :))))
Menulerımı yazıp geleyim
Hosgeldinn pek ayrılma buralardann

Aynen aslında tartılmamak en iyisi ben yapamıyorm malesef

Hosgeldinn pek ayrılma buralardann
Bende yapamiyorum. Wc öncesi sonrasi bile yapiyorum

Günaydın Kızlar
En sevdiğim hava
Dışarda gök parçalanırcasına bir gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağmur var
Ben dersteyim, bu güzelliği seyredemiyorum
Benim de ruhumu kasvet kaplar enerjim düşer yataktan kalkmak istemem. Sanırım bende ruhsal romatizma var perdeyi açmadan anlıyorum havayı
Valla bilmiyorum ki canım. Çok pozitif hareketli sosyal bir bebek. Asla mızmız değil. Ama özellikle ben okula başladıktan sonra seminer dönemiyle birlikte böyle bir alışkanlık edindi.Anlam veremiyorum

Kızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz

Numara büyütmen gerek bence canım

Belkide seni özluyor gun icinde az gördugu icin seninle vakit gecirmek istiyor olabillr. Insallah gecer bu dönemler de, yıpratıcı oluyordur eminim calışıyorsun cunku birde

Belkide seni özluyor gun icinde az gördugu icin seninle vakit gecirmek istiyor olabillr. Insallah gecer bu dönemler de, yıpratıcı oluyordur eminim calışıyorsun cunku birde
Çok sinir bozucu gerçekten inşallah ısırma huyu ve geve uyanmaları aynı anda yok olur

Onuda yaptim son 1 haftadir 4+ tan 5e gectik. Simdi bile sızdırdi 2 bucuk saatir uyuyor mesela 2 kez emmeye kalktı yatmadanda 100ml civari su icmisti :/
Son günlerde diyince aklıma geldi, üşşüyor olabilir canım, üstünü biraz kalınlaştır.
Burun ucu ve parmakları soğuk mu

Ya çok tatlısın , marka vermemek için nasıl ugraamıssın, canım ben en ıyısı olandan kullanıyorum dogru anladıysam :)) sızma yaşamadık hiç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…